Jó reggelt mindnekinek!
Én is képtelen vagyok aludni és ez már rendesen idegesít! Múlt éjszaka kb 6x vagy 8x voltam pisilni, mert kb. 2 napja folyton ingerem van... Fordulni nem tudok, mert 1 hete úgy fáj a lába között a medence csontom, hogy jaaaaaaaaaaaaaaj! Szóval egyre lentebb fészkelődik az én kicsikém, na de ezt azért nem bánom!
Gio, ha tudnád mennyire átérzem a problémád! Múlt héten, amikor beteg lettem azt hittem felrobbanok! Annyira vigyázok, szinte sehova nem megyek, csak a dokihoz, meg NST-re, miveé azt muszáj. Erre torokgyulladást kapok..... Hál Istennek én egyáltalán nem vagyok lázas típus , sőt. De ha algopyrint veszel be, vagy Panadolt, de még A Kalmopyrint is szedheted, tuti semmi baj nem lesz!

Baba, pedig kevésbé fogja érezni a dolgokat, mert aláz felviszi a pulzusát és az ami nem igazán tuti...
Ja, és csak annyit, hogy a férjem is taknyos, édesapám is, a sógorom tegnap óta lázasan fekszik( még jó, hogy nem mentem a szülinapjára

), erre ma reggel hív anyum, hogy betaknyosodott!!!!!

Na, és akkor így vigyázzak magamra, ha körülöttem csak betegek vannak! Félek, nehogy visszafertőzzenek, a férjem is másik szobában alszik, nehogy baj legyen.. Tényleg dühítő, hogy a végére szed össze mindenki valami nyavalyát és emiatt vagyok idegbe egész nap. Ezért is szeretnék már végre szülni!!!!
Tegnap voltam NST- n és tök jó lett most az eredményünk, ráadásul egy külön szobában csinálta a szüléstnőm , ahonnan behallottunk a szülőszobára, ahol épp akkor született egy bébi, hát engem elöntött az irigység és bekönnyesedett a szemem, annyira szerettem volna az anyuka helyében lenni!
Aranyos volt a szülésznőm, mondta, hogy mindenképp legyek összepakolva, mert most jön a melegfront, szóval bármi lehet.....

Hááááááááááát, olyan jó lenne!!!!
Ráadsául mindnekinek kisebb a hasa mint az enyém a szülészeten, szóval már nekem kéne következni!

Bocsi a sok panaszkodásért, de most kibukott belőlem.
Férj téma: Nekem szerencsére mindeneben segít, és eddig is segített, szóval meg vagyok áldva a drágámmal. Csatlakozom ahhoz az állásponthoz, hogy a munkamegosztás és a család közös biznisz, amibe mindnekinek ki kell venni a részét, bármiről legyen szó. Jó, ha a pasi nem ijed meg a pelenkázástól, főzéstől, takarítástól, stb.
Olga, nem emlékszem te most milyen suliba jársz? Tök jó, hogy még van kedved ilyenkor is tanulni! Gratula a tesztedhez!

Múltkor említetted a hányást vajúdáskor, szüléskor... Nekem is ez a parám, gyűlölök hányni és nem akarok a szülőágyon rókázni, az olyan gáz.. Mintha nem lenne akkor éppe lég baja az embernek!