A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Hát eddig olyan 25 dkg-kat hízott, hetente és kb 500-800 g között havonta. Most pedig volt az 50 g fogyás, és így hogy azt visszahízta azzal együtt volt 3 hét alatt 220g hízás és ezt kevesli.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

SZerintem nem keves, foleg, hogy most mar egyre tobbet mozog igaz? Mivel forgolodik ide-oda... persze, hogy kevesebbet hizik, mintha csak fekudne egesz nap es nezelodne. Az en gyerekem is azert nem hizik sokat, mert egesz nap mozog, egy pillanatra nem all meg, kiveve mikor alszik.
Vendég

Boo, most amit igy hirtelen talaltam, canon 40d, az 1500$ kb + ehhez meg gondolom hozzajon a shipping.
Vendég

Bond képek

:lol: :lol: :lol:
Végre mutatsz magadból valamit. Óriási a cumi :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

Csak gyors bekukk, időm nincs visszaolvasni, de majd elkezdem holnap.ígérem :oops:

Sillia, Norka, nagyon jo a tablo es tablazat!

Ha bekerülhetnék....
:oops:
Roland júli. 1-én született,
születéskor 3250g/56cm
1 hónaposan 3780g/60cm
2 hónaposan 4580g/62cm
3 hónaposan 4950g/64cm
4 hónaposan 5460g/66cm
Kép az van amit egyszer feltettem, lusti vagyok kicsinyitgetni..
meg rohanok...

Kép újból

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Tudom nagyon eltűntem, de nekem nem nagyon megy a gyerkőcök melletti netezés (illetve van egy topic, ahova képeket szoktam rakni). Olvasgatni néha szoktalak benneteket, és persze gyönyörködöm a szééép babókban.

Katy, Petra abban a hajpántban gyönyörűűűűűűűű.

Sillia, Bendén múltkor ugyanígy félrecsúszott a sapi és őt sem zavarta. :-)

Hát azt hiszem súlyban, mi bajnokok vagyunk. Ma voltunk 4 hós oltáson és 9020 gramm és 67 centi. :lol:

Adatai:
Születési 3450 gramm és 55 centi

1. hó 4600 gramm és 57,5 centi

2. hó 6740 gramm és 61 centi

3. hó 8280 gramm és 64 centi

4. hó 9020 gramm és 67 centi.

Kép a kis dagadt kacsáról:

Kép

Kép

Kép

kispiskóta

Kispiskóta ti vagytok a nyertesek az biztos.Bende súlya :shock: Nagyon szép a kis vasgyúrótok :lol:

Kép
Kép
orsi777

Kispiskóta!
Háááát ez nem piskóta!!!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
És anyatejet kap? Hogy bírod? Mennyiket eszik? Azt néztem, hogy 1-2 hónap között több, mint 2 kilót hízott! :shock:
Marci is ilyen ducus volt?
A pelenkázós képen olyan mint egy mini szumós! Nagyon édes! :D

Kép
katy76

Sziasztok!

Megjartuk az orvost,megint kaptunk 2db oltast :? ,persze nem usztuk meg pityogas nelkul,mert doktorbacsi jol megmozgatta a csipojet is,es mar az nem volt Hanginak szimpatikus...de tul vagyunk rajta,legkozelebb januarban megyunk.
Meres is volt,6600gr es 65 cm kicsiszivem :lol:

Minden bebicsek nagyon edes!

Loci kis csaladja :lol: szepek nagyon!!!

Liza is felkerult vegre!!!De edes,mennyit valtozott :shock: szepseges kiscsaj!!!

Bond bebi is :lol: :lol: :lol: !

Megprobalok visszaolvasni,bar ketlem hogy sikerul reagalni is...

A hetvegenk a szokasos rutin takaritassal,mosassal telt,aztan szombaton elmentunk egy afrikai gyerekkorhaz megsegitesere rendezett koncerten...hat mit ne mondjak,nem vittek tulzasba az emberek a reszvetelt,pedig 25$ nem a vilag,annyi volt a belepo.....
Tegnap pedig elmentunk Ikeaba,de persze nem volt az amit kerestunk :( .....

Hangikamat kicsereltek 3-4 napja!!!!!!!Napkozben mar nem sir,kiveve ha alvasido van,mert ugye letenni azt nem egyszeru,mert le kell fogni az atfordulas miatt,es csak megy egy kis musor elotte :? De azert haladunk!!!
Az arckifejezese is kezd valtozni,mar nem az a kis mufurcka,mint eddig volt,sokkal jobban erdeklodik a vilag fele,pofakat vag :lol: sokat nevet,dunnyog,nyalbuborekokat fuj,kiugrik a borebol oromeben,forgolodik,huncutkodik,sikongat,teker a labaval ezerrel!!!Nagyon kis erdeklodo....imadom!!!Azert ez a par nap sokkal de sokkal oromtelibb volt igy,hogy hajlando kozremukodni,bar eddig is kis sajtkukac volt,de amiota itt a jokedv,azota minden konyebb 8) :lol:
Persze az ejszakaink nem egyszeruek,ugye kell a valtozatossag :wink: :? ,lefekszunk 1/2 10-kor,es mar 1-kor ebredunk is...aztan 2 orankent :? :shock: ....szoval nem igazan vagyok kipihent....eddig okes volt az a 2 ebredes ejjel,de ez.....hat remelem majd ez is rendezodik!

Szombat esti arcocskak :lol: : Bocsi ha sok,de annyi jo kep lett,mikozben magyarazott,en meg beszartam a rohogestol.....
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Aztan meg jovok.....

Kép
Kép
ancsurti

Kispiskota!!!
Aztaaaaaaaa,ez am a sulygyarapodas :shock: :shock: de annyira edes Bende!Nem aprozta el :lol: :lol: :lol: Itt is van egy ismerosunk,3 nappal idosebb a kisfiuk Hanginal,siman elerte o is a 9 kilkot....es elso idokben 2 kilokat hizott,siman anyatejjel :lol: :lol:
Kis vasgyuro lesz beloluk :wink:

Katy:En is szeretnem Petrat megdicserni,annyira csinos abban a szoknyacskaban es a fejpantban!!!
Hangira raprobaltam tegnap egy fulecsket az Ikeaban...hat nem dijjazta,nem is tudom ha lenne haja,hogyan birna a fejpantot....Petra nem tiltakozott?

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti :lol: :lol: :lol:

Kispiskóta: nagyon édi a kis szumós :lol: :lol:

És egy mókás kép, a neten lőttem: Kép

Kép
agi125r

Agi:ez naggggyon jo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudnak arcokat vagni a kis szarosok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Van még innen: Kép

:lol:

Na megyek szopiztatni :lol:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ági!
És egy mókás kép, a neten lőttem:Nagyon jó!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Katy! Nem csak Petrus volt csinicsajos, hanem az anyukája is. :wink:

Sillia! No hari!! :wink:

Bond! Nem mondod, hogy Téged is látni a fényképen?? :shock: :twisted: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cunci 2009.11.16 21:37-kor.
cunci

fantasztikusak a bébik!!!!!!!!!!!!!!!!!!de Kispiskóta Bendéje nekem most a sztár :lol: az a hízás :lol: édi nagyon

gabi1:én hiányoltalak ám!kérdeztem is tőled a hozzátápit,még régebben,biztos nem láttad :D nekem is volt már ilyen,asszem katy kérdezett :oops: ,és nem figyeltem :oops:

moncsy:gyógyuljatok meg mihamarabb,sajnálom a gyerekeket! :? meg téged is,tuti nehéz lehet.van segítséged?amikor a lányod kórházban volt,bent voltál vele,bent aludtál?hogy szopizott a pici?

ennyi

dodinak még:szia 8)
Vendég

Sziasztok, kicsit off, de hátha valakit érdekel:

WINGBO bébihinta kölcsönzés

6 hetes kortól 6 éves korig használható hasalós hinta.
Korai fejlesztésre kiváló; koraszülöttek illetve beteg gyermekek fejlesztéséhez kitűnő eszköz, egészséges babák esetén pedig előmozdítja a mozgásfejlődést.

Segítségével az idegrendszeri pályák kapcsolódása könnyebben létrejön, ami segíti a mozgás és gondolkodás fejlődését.
A baba pár használat után rájön, hogy ő maga tudja lökni a hintát és ezt örömmel meg is teszi.

Magyarországon kevésbé ismert termék, külföldön már régóta ajánlják fejlesztésre. Újonnan kb. 30 ezer forint, viszont kölcsönzéssel (4000 Ft/hó) kipróbálhatod, hogy a Te babádnak beválik -e.

http://www.wingbo.de/wingbo/index.html
kata2006

Sillia: Lóci babája szuper. Esztinek is pont ilyen van. :lol: :lol: :lol:

Kispiskóta: Lehet, hogy baj van a szememmel, de én nem veszem észre Bendén a 9 kilót. :shock: :shock:

Ancsurti: Hangi nagyon szép baba.:wink:

Betegeknek, jobbulást.
cunci

Ancsurti!
Látom Hangi is nyálzik egy kicsit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos a képeken! :wink:
Úgy örülök, hogy kezdi élvezni a nappalokat!! Rátok fért már egy kis változás! :wink: :wink:

Köszönjük a dicséreteket még 1x! :wink:

Kép
katy76

Hangi is nagyon szép :D
örülök,hogy nyugisabb,szebb napjaitok vannak,remélem már így is marad :D
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma nagyon sűrű napunk volt, így csak most volt időm leülni a gép elé. Az adatokat feljegyeztem, de már nincs erőm ma berakni a táblázatba. :oops: Igyekszem mielőbb megcsinálni! :)

Azért annak örülök, hogy Sillia Babatablója és a táblázat összehozta a társaságot! :wink: :lol: :lol: :lol: Bár még így is vannak eltűnt báránykák! :roll: :D

Ancsurti! Annyira örülök, hogy Hanginak mosolygós napjai vannak! Kívánom, hogy most már maradjon így! :D
Vendég

már 3 hete készült,de még mindig csak ennyire tudja kinyomni magát szegény dundusnyanyusom :lol:
lili 3 hósan oda-vissza forgott,lotti 4 elmúlt,és sehova sem forog :roll:
monjuk a lili most is izgága,fut,rohan,egész nap mozgásban van,mindenre felmászik,már tud hidat csinálni :shock: ezt a múlt héten mutatta meg :lol: pénteken megyek vele teniszezni,elkezdjük :lol: 1 órát leszünk,én játszom 40 percet,a maradék időben ő fog :P valahol le kell vezesse az energiáit...öcsém fog oktatni,ő tenisztanár,és profi,a gyerekekre akar most specializálódni,lilin fog gyakorolni :lol: :lol: :lol: háááááááááát,tuti egymást fogják nevelni :lol: és ne aggódjatok,nem egész pályán játszik egy gyerek,nem rendes ütővel,és nem teniszlabdával :shock: hablabda(de külsőre ugyanúgy fest),nagyon kicsi és könnyű ütővel,fél pályán.de eleinte csal labdát szed,sétálgat,dobálja a lasztikat...nem vérre megy,majd csak kb 6 évtől lehet rendesen

na,lottus viszont a "háton fekszem,és mélyen alszom hangzavarban" kategória verhetetlen versenyzője
Vendég

Most találtam:
http://www.moncsicsi.hu
Tuti beszerzek egyet Petrának! :D

Kép
katy76

katy:nekem a 20 cm-es,malacka jelzemes tetszik :lol: de miért nincs netes rendelés :twisted: ,árral :?: mennyi lehet?nekem még meg van a sajátom :D de azt féltem,majd,ha már nagyobbak lesznek odaadom nekik,még a szüleimtől kaptam,akik dollár boltban vették,dollárért,a gellért fürdőben volt a boltocska,emlékszem is,pedig pici voltam :roll:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket. Igen meglepő a súlya, és ha látszani nem is látszik, érezni ám lehet!!!! :lol:

Katy, igen anyatejes. Nekem durván sok van, volt olyan, hogy egy ciciből 260-300-at is kiszipkázott. Amúgy anyum azt mondta ez már nem is tej, hanem puding.:lol: Marci is ducus volt, vagyis akkor azt hittük, ő ilyen korában olyan 7 kiló körül volt.

Boo, három évre előre írd meg Jézuskához a kívánság listád, hátha egybehozza!:wink: :lol: Zsiri is nagyon szép fiatalember!!!!!

Bond, igen ezt én is kérdezni szerettem volna, téged látni a képen? :lol: Manó, hogy van?

Ami még eszembejutott képek: Ancsurti Hanga tökjelmeze valami fantasztikus volt- persze a lányka is!!!! És ezek az arcocskák...szerintem ő tök sokat változott.

Illetve valaki, berakott egy kukacos hálózsákot, illetve benne a vbabaáját, hát azon annyit rötyögtem! Édessss volt!

Lehet már kiveséztétek 8ha igen akkor hagyjuk ne ismételjünk), de ki, mit vesz gyermekének karácsonyra?

Illetve, ki az aki abszolút téliesíthetőnek találja a babakocsiját? Azaz jóól be tudja vackolni a babáját. Aki igen az megtenné, hogy megírja a márkáját?

kispiskóta

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok

Extra szuper éjszakánk volt, én úgy kialudtam magam, már régen volt ilyen. Csak éjjel 2-kor kelt, és aztán legközelebb csak reggel.

lilisgabi bocsi de tényleg nem láttam, de nem is nagyon olvastam vissza mert sok lett volna, csak az utolsó oldalt néztem meg. De mindegy is, nem akartam én senkit bántani.
Hozzátáplálás azért annyira nem viszem túlzásba. Egész nap szopizik Nóra általában reggel 8, 11:30, 15:00, 17:30, és 20:00. És a fél 12-es szopi után szoktam pár kanál gyümölcsöt vagy zöldséget adni neki. Este pedig a szopi után eszik meg 40-50 tápszert. Tehát végül is egy szopit sem váltottam ki más kajával.

Kispiskóta nekünk bébé confort babkocsink van és tök jól be tudom bugyolálni benne, abszolút nem szokott fázni benne. Ha gondolod csinálok róla majd egy képet.

Kép

gabi1

Sziasztok,

A tabló és a táblázat is szuper jó! :lol:

Ancsurti :D Csak így tovább, üzenem Hanginak! :lol:

Katy, Nagyon csinik vagytok! :lol:

Kispiskóta, A kilók szépek! :lol: Én a téli bevackoláshoz beszereztem bárányszőrt, amit a hordozóba és a babakocsi sportrészébe is bele tudok tenni. Egyébként ABC Design babakocsink van (még valakinek ilyen van, de sajnos már nem tudom, hogy kinek) :roll:

Kép

Míra babámnak két napja folyik az orra... :cry: Szerencsére láza nincsen, eszik-alszik rendesen, de azért sajnálom szegénykémet. Remélem, hogy gyorsan túl lesz rajta.

Gabi1, Szerintem sem kellene aggódni Nóri gyarapodása miatt...lényeg, hogy egészséges és boldog baba és láthatóan nem szenved hiányt semmiből. :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

meroin szerintem totál működik az hogy ha nem szólnak akkor nem aggódik az ember, de mihelyst szól a doki onnantól már ott motoszkál az ember fülében. Mindenesetre azt semmiképp nem akarom hogy szopi helyett tápszert kapjon az egyenlő a tejapasztással, minek mikor ott a tej.

Dodi egyébként ha van időd nem kérdeznéd meg anyukádat hogy ő mit mond erre a hízásra, tényleg kell e vele foglalkozni? Kiváncsi vagyok hogy ő mit mond erre.

Kép

gabi1

Kispiskóta: ...és én még azt hittem, hogy Vicus dagi :roll: :oops:
Amúgy valóban nem tűnik extrán ducinak Bende.
Téliesítés: Nekünk Mikrus babakocsink van, nem egy nagy szám, de az itteni járdákra kár lenne más.
Viszont előnye, hogy elég nagy a belső rész. Így turkáltam egy írha-zsákot. Olyan, mint az írhabunda, csak egy zsák alak, amibe a gyereket bele lehet "húzni". Tutira nem fog fázni benne, legfeljebb az orra.Kívülről meg orkános, mint a széldzsekik.

Sillia: nálunk is egy kín megkötni a sapit. A tokájáról lepöndörödik sokszor.
Ha meg sikerül rendesen, akkor elbontani nehéz, úgy kell kibányászni a redők közül.

Gabi1: Jó, hogy végre tudtál pihenni.
Nálunk meg pont ma volt sz@r éjjel.
Nóci 3/4 11-kor aludt el :x .
Utána teregetrtem, mosogattam, letusoltam, fejtem, így 11.50-kor már ágyba is kerültem.
Vicus fél 3 körül ébresztett. Mire visszaaludtam, fél 4 volt.
4-kor Nóci jelent meg, hogy pisilnie kell.
Virág pedig 5.15-kor jelentkezett reggelizni.
Utána még visszabújtunk, de hétkor keltem.
Kissé gyűrött vagyok.

Délután Nócimnak népitánc.
Holnap délután meg viszem vissza pulmonológiára.
Kiváncsi leszek, mit mond az orvos.

Ancsurti: kívánom, hogy ennél rosszabb napjaitok ne legyenek.

Bond: jók a képek "hugiról"

Lilisgabi: tenisz????? Tiszta jó!
Nócim meg népitáncot tanul, meg lovagolni hordom (szintén protekcióval, mivel amúgy nem tudnánk megfizetni)

Na, most megyek.
Gyorsan szétkapom a gépemet, mert a szeptember végén garanciális javításra elküldött videókártya végre megérkezett!!!!!
(Pénteken reklamáltam, hogy 3 hetet mondtak, mi lesz már, errefel tegnap hívott a srác, hogy megérkezett, vihetem a gépet, visszapakolja bele.)

Jók legyetek!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Katy! Tök jó,hogy rátaláltál erre a moncsicsis oldalra,én is fogok venni Lilinek,nekem is volt annó egy pár és nagyon imádtam őket!
Petra nagyon szép baba! És az a ruha...

Gabi! Szerintem se izgasd magad ezen a kevéske súlygyarapodáson,legalábbis a mi dokinőnk azt mondta,hogy az a lényeg,hogy ne fogyjanak. Amúgy meg,Nóra is az elején húzott bele,most már hova hízzon 250 grammokat?!

Mi talán egy kicsit jobban bagyunk,de még nem az igazi,legalábbis az éjszakák nagyon nyugtalanok. Próbáltuk leszívni az orrát,de az a baj,hogy lent van neki,nem jön ki,úgyhogy ma elmegyünk a dokihoz,azért nyugodtabb vagyok,ha ránéz. Amúgy a közérzete meg tök jó,visítozik röhög,rúg-kapál. Érdekes,tegnap este sírva ébedt,rátettem cicire,nem kellett neki,aztán megkínáltam vízzel és majdnem egy egész cumisüvegre valót megivott :shock: . BIztos kiszáradt szegénykémnek a torka,ahogy szájon át vette a levegőt!

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="lilisgabi"]k írta:lilisgabiaty:nekem a 20 cm-es,malacka jelzemes tetszik :lol: de miért nincs netes rendelés :twisted: ,árral :?: mennyi lehet?nekem még meg van a sajátom :D de azt féltem,majd,ha már nagyobbak lesznek odaadom nekik,még a szüleimtől kaptam,akik dollár boltban vették,dollárért,a gellért fürdőben volt a boltocska,emlékszem is,pedig pici voltam :roll:

Tényleg kár, hogy nincs ár feltüntetve. Mi is még dollárboltban (Váci utcánál volt a bolt) vettünk Ancsurtinak és tesóinak, persze hármat, hogy ne legyen balhé! :lol: Aztán utána már lehetett kapni forintért is. Volt ujjat szopizó is, persze három. Szintén ilyen okból kifolyólag. Ugye 3 a kislány. :lol:
demeter zoltanne

Kép Kép babakocsi a bundazsákkal Kép gyerkőccel Kép

Kép

gabi1

Sillia!

Sapi :lol: . Botondnak még annyi álla sincs, úgyhogy mi a tokája alatti redőbe kötjük a sapit :oops: :lol: :lol: :lol: .

Bond!

Nem rád ütött Hugi, ami a sonkákat illeti :twisted: :lol: :lol: . Retro-cumi nagyon nagggy :lol: .

Ancsurti!

Ez a nap híre!!! Juhuuuu-juhhuuuu :D :D :D :D .
Csak így tovább! Hajrá Hangi, hajrá Ancsurti!!!! :lol:

Katy!

Én is akartam írni,hogy Petra hihetetlenül cuki ebben a szerkóban. Mutattam Botondnak is,hogy 'Nézd csak kisfiam millllyen csinos ez a Petraaaa!' :lol: . Gondoltam, kell egy kis ráhatás, ha rokonok akarunk lenni :lol: :lol: :lol: .
Szegény gyerekek, mint a romáknál.... :roll: :twisted: :lol: :lol: .
Látom anya is őszire váltott, nem csak az időjárás (hajad) :wink: . Nekem ez is tetszik, nem is tudom eldönteni, melyik a jobb... :roll:

Boo!

Nellikeee?!?! Hol?hol? :shock: :lol: :lol: :lol:
Biztos nem Norkilit akartál írni?! :roll: :twisted: :lol: :lol:

Kispiskóta!

300?!?!?!?! :shock: Nem csoda hogy ilyen kis vasgyúró, pedig mi sem panaszkodhatunk :lol: .
Nem is értem, hogyan lehet ez, nekem már a 180-nál majd' eldurrant a cicim, és rendesen fájt is, nekd nem szokott? Hogy bírja ezt a cicid? nekem sose volt kicsi mellem, de most jelentősen megcsappant a mirigyállományom, hogy legyen helye a tejnek, de ennyi mégsem férne bele, az tuti :oops: :lol: .
Mi mors úgy tervezzük, hogy Botond egy újabb adidas cipőt fog kapni. Ezt a mostanit lassan kinövi, de nagyon megszerettük, úgyhogy inkább lesz egy márkás cipője, mint számtalan noname, mert akkor árban ugyanott vagyunk, pedig ez tényleg sokkal jobb :wink: . Biztos kap vmi játék-félét is, de most még úgysem nagyon fogják fel, hogy mi van :lol: . Múltkor az Ikeában vettünk neki egy valag játékot, de egyelőre csak eggyel foglalkozik, majd a többit betesszük a fa alá :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Merion!

Nekünk van bárányszőrünk, de a kiságyba. Botond imádja :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Jól eltűntem,de azért szoktam ám rátok gondolni.Néztem a táblázatot,gyönyörű szépek a gyerkőcök.Remélem mindenki jól van :) ,nálunk minden oké,pasik épp alszanak :lol: .Hoztam róluk képet,bár nem nagyon tudtam válogatni,mert mind a mobilracken van,az meg itt van épp a monitor tetején :lol:

Kép Kép

Holnap megyünk méreckedni,ha tudok,jövök az adatokkal.Puszi mindenkinek

Kép

Kép
lidike

ooo,Próbáltam visszaolvasni,de felébredtek :( .Igyekszem gyakrabban jönni majd,mert mindenki érdekel ámmm :wink:

Kép

Kép
lidike

lidike

régen "jártál" erre. Örülünk neked :)
képet mentettem...

Lócinak is ilyen rugija van :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi! Teljesen igazad van a cipőt illetően,én is így gondolkozom. Apa múltkor hozott a Lilinek Bécsből egy nagyon jó ezüst Geox xipőt,nagyon édi benne :lol:,de már nem sokáig jó,úgyhogy szerintem karira mi is egy újabb cipőt veszünk neki.

Lidike! Irtó édesek a kis pasik!! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép Kép
Vendég

Dodi, lehet nekem már nincs is mirigyállományom! :lol: Nem mindig szopizik ilyen sokat, ha igen akkor egy picit van csak bekeményedve, szal nem olyan gáz. Ésss szerintem nem is olyan hatalmas nagyok.

Nekünk kismillió cipőnk van, Marci után. Így azt felesleges lenne vennünk, pláne, hogy ezek csak úgy rajta vannak. Csakhogy játékból is annyi van... .

Kép
kata05

norka

Aszem elírtad a 4hós hosszunkat :) 66cm.... :)

Köszi hogy beleraktál! :wink: :)

KépKép

KépKép
ronmay

Kata05 az én lennék, csak tesómnál vagyunk és ő volt bejelentkezve.

kispiskóta

Dodi

Érdekes amit írsz a "tárolt" mennyiségekről, hogy lehet az hogy ekkora "kannákal" :wink: (irigy irigy), 180-at tudsz elrakni? Én a pattanás nagyságú cickóimmal 170-et. de ez a max, ekkor már nagyon fáj... :lol: :lol:
Ezek szerint tökre nem lényeg a méret(itt se :lol: ).
Pedig nem olyan rég olvastam, hogy a kis mellű nők tárolási kapacítása sokkal csekélyebb nagyobb társainál, ezért lehet ők gyakrabban szoptatnak :roll:
én már nem tom.... :roll: :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Lidike!
Jó, hogy írtál! :lol: Kerestelek a hétvégén, csak ki voltál kapcsolva. Jó lett volna sétálni egy nagyot! :D

Boo! Szupi, hogy vettetek járókát. Én is próbálok beszerezni, nem tudom mikorra sikerül.
Fasírttak csak óvatosan! :lol:

Nyuszi!
Jó, hogy Lili jobban van! De azért jó, az is hogy ránéz a doki! Biztos meg fog nyugtatni! :lol: Gyógyuljatok!
Nekünk az lesz a Karácsonyi ajándék, hogy végre leveheti Jázmin a kiscipőt! :lol: :shock: Így mi most kihagyjuk a cipővásárlást! :lol:
Vendég

Megnéztem a Játéksziget honlapját,27990 Ft a Moncsicsi :shock:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay! Igen elírtam :oops: :oops: bocsi! Azonnal javítom! :lol: Köszi, hogy szóltál!

Moncsicsi ára: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kép Kép Kép

Remélem most jó! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Reagálni nincs időm, bocsánat :oops: . Domi egy eleven hiszti ördög lett :wink: . (fogica miatt)
Csak annyi, hogy nagyon szuper a tabló és a táblázat, olyan jó nézegetni őket :lol: :lol: . Le is fogom magamnak menteni, és köszike, hogy megcsináljátok :wink: !
marietta1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: