Próbáltam olvasgatni titeket, hátha "okosabb" leszek.
Jelenleg két kislányom van, még ők is kicsik, az egyik lassan 3 éves, a másik meg 1,5 éves pontosan.
Elkövettem szeretetett férjemmel egy bakit, amit nem hittünk volna, hogy épp velünk megesik és két vonal lett az eredménye.
Jelenleg nem tudjuk mi tévők legyünk. Kicsi a lakás 57 nm, két szoba van csak és egy igen kicsi nappali-konyha. Nem férnénk el. Igazából terveztük, hogy TALÁN majd 5-6 év múlva még egy 3.baba, de nem most. Tavasszal mennék vissza dolgozni, a lányok ovi-bölcsi... Kicsit most hogy nagyobbak, könnyebb végre velük és most kezdődne minden minden előlről, miközben még ki sem pihentük az elmúlt 3 évet. Imádjuk őket, épp ezért félünk attól, hogy velük is kiszúrnánk vmilyen szinten, ha megtartanánk a tesót. Főleg a későbbiekre gondolok, hogy nem bírnánk anyagilag finanszírozni, mondjuk a különórákat. A nagyobbik lányom már most odavan a lovaglásért és sajnos nem olcsó mulatság. Másrészt sosem tudnánk spórolni és lehetőségünk sem lesz nagyobb lakásba költözni így. Így is minden hónapban kinullázuk magunkat.
Szóval nagy döntést kell hoznunk.
Ti mit gondoltok?
Mennyire nehéz 3 gyerkőccel, mind fizikalilag, mind anyagilag.... (Persze tudom mindenkinek más az anyagi helyzete)
Köszi a hozzászólásokat!