A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!!

Lili 6100 g,tehát kb.ugyanannyi,mint Zsiri. De nem baj,nem szomorkodom,biztos még túl nehéz neki a feneke... :lol:
Én már a szülés után kb 2 héttel soványabb voltam,mint a terhesség előtt,pedig nem csináltam semmit és még most sem kezdtem el edzeni,talán már a héten eljutok. Eszem is rendesen,most is épp túró rudit eszem,miután beburkoltam egy nagy szendvicset :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sillia! Tabló nagyon jó,de küldtem neked egy másik képet,mert apa meglátta és cenzúrázta :lol: Á,nem,csak azt mondta,hogy olyan hülyén néz ki,hogy csak Lili van apával a képen,a többi baba egyedül. Végülis ez egy BABAtabló!

KépKép
KépKép
nyuszi81

bond

[quote]H írta:ugi és Petra pont egymás alatt vannak.

nem véletlenül :)

Conversano

nem kaptam képet. küldd el újra.

kért javítások eszközölve lesznek :)
Vendég

Sillia,
Tabló nagyon klassz! :lol:
Akkor biztosan nem véletlenül van Kata és Míra is egymás mellett.
Bár így, hogy Míra sapiban van, már nem látszik az egyforma frizurájuk.

Bond,
Érettségi tabló... :D

Én is vékonyabb vagyok, mint Míra előtt...már gondolkoztam is, hogy ez vajon meddig fog tartani? :roll:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sillia! Tabló szuper!!!

ÉÉÉÉSSSSSSSSSSSS elkészült a táblázat is! :lol: :lol: :lol:
Remélem tetszik! Észrevételeket, ötleteket szívesen fogadom, és igyekszem megvalósítani!
Aki szeretne még bekerülni, küldje az adatokat.

Kép Kép
Vendég

Norka!

Kép
Vendég

Táblázat, tabló nagyon jó! :lol: :lol: :lol:
Jó így egyben látni a csapatot! :lol: Bár hiányzik még elég sok kép/ adat.... :wink:

Fürcsi közben azon gondolkodtam, hogy rég hallottunk az ikres anyukákról :( Biztos sok a dolguk a babócákkal, de azért néhány fotó erejéig benézhetnének... :D

Kép
agi125r

Kép
Kép
Vendég

Sillia! Szuper a tabló! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cunci 2009.11.15 22:11-kor.
cunci

Sziasztok!

Sillia, Norka, nagyon jo a tablo es tablazat! :D

Belekerulhetunk mi is? (bar en nem az elejetol fogva vagyok csapattag... :roll: )

Lisa adatai:
Szuleteskor: 3375g/51cm
1. honap: 4045g/55cm
2. honap: 4800g/62cm
3. honap: 5400g/63.5cm
4. honap: 5900g/65cm

Kepzeljetek voltunk tegnap apaval magyar balban :lol: Tok jo volt, annak ellenere, hogy a kaja sz@r volt, meg a zene is, es az emberek 80%-a olyan 60-80 ev kozotti volt.... megis jol ereztuk magunkat azzal a keves fiatallal es legalabb kimozdultunk. Mar nagyon hianyzott!
Vendég

Norka!
A táblázat is nagyon szuper lett! Jó megnézegetni, hogy mennyit fejlődtek a babáink! :wink:

Bond!
Igen, Petra többnyire ilyen kis üde színű. Legalább nem olyan sápadt, mint én. Én kb. mindig sápadt vagyok (most a vashiány is rátesz, de amúgy is fehér vagyok mindig).

Én is észrevettem, hogy Hugi és Petra egymás alatt vannak, és Kata és Míra is egymás mellett! :D

Ne haragudjatok, de muszáj megint feltennem képeket, mert végre reggel sikerült mosolygós képet csinálnom, és meg akarom mutatni a mai szettjét is Petrának, mert megzabáltam, olyan aranyosan nézett ki! Ő sem szokott ilyen csajszis ruhákat hordani, de ma vendégségben voltunk.

Kép

Kép

Csak a kép kedvéért ül!!

Kép

Kép
katy76

Nyuszi!
Nagyon aranyos az a kép Liliről, ami most a tablóban van! :wink:

Kép
katy76

Nagyon örülök,hogy bekukkantottam! :D
Jó éjszakám lesz,mert ennyi gyönyörű baba látványától csak szépet lehet álmodni... :D

Ügyesek vagytok lányok,hogy ilyen szuperül megcsináltátok.Köszönjük!Illetve köszönöm (a magam nevében :oops: )

Nagyon szép csini volt ma Petra. :wink: És pár nap múlva 5 hós lesz,mi meg pont most múltunk 4-ek. :roll:

sziasztok,megyek,mert majrézom, :roll: apa dolgozik,egyedül vagyok a csajokkal

Dodi?
Vendég

Itt egy kep a dragamrol:

Kép
Vendég

Nagyon édesek a babák!!! Annyira jó nézegetni Őket!

Norkili! Jegyeztem az adatokat, holnapra benne lesz a táblázatban! :-)
Tök jó, hogy ki tudtatok tegnap kapcsolódni! Néha kell az ilyen! :lol:

Katy! Petra nagyon csajos!!! Annyira kis édes!!! Jázmin is sokat sírt ma, és mi is úgy jártunk a héten, hogy elmentünk baba-mama klubba kicsit szocializálódni, és az én tündér kicsi lánykám annyit sírt, hogy el kellett jönünk haza. Na, ahogy kitettük a lábunkat az ajtón, egyből bealudt :shock:
Az idegenektől már ő is néha elkezd sírni! :shock: :oops:
2 hét múlva megyünk a nagymamához, kíváncsi leszek vele hogy lesz, mert már 3 hónapja nem látta. :shock: :shock: :shock:

Lilisgabi! Kitartás!!!
Vendég

Norkili!
Kislányod nagyon aranyos!!!Gyönyörű szájacskája van! :lol: :lol:

Még kérünk róla képet! :lol: :lol:
Vendég

Norka szuper a táblázat :lol:

Cunci mi van veletek? Mostanában csak olvasgatsz minket?

Norkili

Magyar bál :P

Petra

Nagyon csini ebben a szerelésben :lol:

Kép
Kép
orsi777

Norkili

Lisa nagyon szép, a szeme nagyon aranyos :P

Kép
Kép
orsi777

Kép apa és gyermekei (lám, Áfonya is helyet kapott a képen) :)
Berci nagyon grimaszol a képen de mindig így csinál ha fényképezik..
Kép ismerkedés :)
Kép A tegnap délutáni séta közben készült
Kép itt már elindult apa felé...
közelebb nem ajánlatos menni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.16 10:31-kor.
Vendég

Norkili

Lisa nagyon szép kislány!
A tekintete... reggel óta keresem a megfelelő szót de nem találtam meg...
Vendég

Sziasztok! Tabló nagyon szuper lett!!! norka81 a táblázatba Hédi születési dátuma 2009.08.05.

Most nem tudok többet írni, mert tegnap este óta szétszakad a fejem, amíg Hédi alszik én is ledőlök egy kicsit

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Csudajók lettek a tablók! Mindkettő.

Én úgy vagyok, lassan már az összes babába szerelmes vagyok, nem csak a sajátomba.

Azért összehasonlítva a születési tablóval, milyen sokat változtak ezek a babák! Már nem is annyira babák, mind inkább gyerekek.

Sillia: mindhárom gyerkőc hasonlít apára, bár szerintem leginkább Lóci! (biztos a magas homlok teszi :roll: )
Támadnak is a hattyúk, vagy csak kaját kunyerálnak? Elég elszántnak néz ki! :lol:

Nócit elvittem ma oviba. Nem akart bemenni, nekiállt pityeregni. Nem tudom, mi lelte, szeret oviba járni (legalábbis Vica előtt még szeretett). Virággal meg már totál beizzadtunk, mire nagynehezen átöltözött és bement a csoportba.

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi

csak a fiatalok ennyire szelídek hogy kiülnek a partra.
egészen közel lehet menni hozzájuk, de vigyázni kell, mert hamar sziszegő támadásba mennek át a kunyerálásból :!:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsban,már nagyon szerettem volna jönni,de mire Jázmin kigyógyult a tüdőgyulladásból arra Benedek lett beteg!
Sajnos lehet neki is tüdőgyulladása van,ma megyünk vissza és már többet fogok tudni!
Ráadásul még a füle is folyik!
Nagyon nyűgös is,annyira de annyira sajnálom szegényt!

Nem olvastam vissza ne haragudjatok,de a képeket láttam,és a tablót,és a táblázatot nagyon szuperek!
Megpróbálok majd azért bekukkantani!
Szép napot mindenkinek!
20140328174041

Moncsy

gyógyuljatok meg minél előbb.
És küldjél te is képet Benedekről!
Vendég

Moncsy: hát nem valami jó hírekkel jöttél! :(

Szurkolunk nektek, hogy mielőbb meggyógyuljatok!
Szegénykém, te is biztos nagyon fáradt lehetsz! Ha lesz időd, azért kukkants be, hozz képeket is!

Sillia: akkor azért vigyázzatok! Hátha almacsutkát is esznek! :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Na, most látom, Silliával szinte ugyanazt írtuk. :)

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi

[quote]H írta:átha almacsutkát is esznek!

Hihi :lol: :lol:

Valamelyik este bizony megijedtem, mert Áfonya megtámadott egy ilyen hatalmas állatot, az meg sziszegve szárnycsapkodva fordult felé.
Egy pillanatig nem voltam benne biztos, hogy itt most ki eszik meg kit
:roll:

Aztán a hattyú inkább elúszott. Szerencsére...
Vendég

Dalma beteg, teljesen elment a hangja szünet nélkül köhög tüsszög, már vérzik az orra.
Délután elmegy dokihoz.

azért most örülök, hogy sosem fogja meg Lócit...
Vendég

Szegénykém. Akkor jól elkapta. Lázas is?

Kép
Kép]
hendegabi

nem lázas, ezért reménykedem hogy szimpla megfázás és nem influenza.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszönöm szépen Petra nevében a dicséreteket!

Norkili!
Lisa nagyon szép kislány!

Sillia!
Látom a százlábú is rákerült a képre! :wink:
Dalmának jobbulást! (soha nem szokta még mindig ölbe venni Lócit?)

Moncsy!
Nagyon sajnálom, hogy szegény Benedek is megbetegedett! Remélem, hogy nem tüdőgyulladás, vigyázzatok nagyon magatokra!!!

Nekünk elég szar éjszakánk volt, nem tudom, hogy mi volt az oka. Talán a tegnapi vendégség zavart be a kis napirendjébe, de lehet, hogy csak magyarázatot keresek... 2-kor ébredt, be volt kakilva, természetesen a bodyja is és a hálózsákja is olyan lett. Rendbe raktam, megszoptattam, visszadugtam az ágyba, de amíg kimostam a ruháit, hallottam, hogy dünnyög. Nagy nehezen elaludt, én még annál is nehezebben aludtam vissza. 5-kor újra ébredt. Megetettem, de nem tudott elaludni, úgyhogy visszadugtam cicire. Na, így nagy nehezen 6-körül elaludtunk újra, majd 8-kor már megint fent volt.
És ez már a reggeli ébredése volt. :(
Ő persze 10 óta megint alszik, de én ha egyszer felkelek, már nem tudok visszafeküdni. Úgyhogy most jó álmos vagyok.

Kép
katy76

Sziasztok! :lol:

Sillia: nagyon jók a képek! :D /mármint a családi és tóparti :D /
Legalább Áfonya bebizonyította, hogy bátor :lol:
Nekem is kezdenek Dalmáéhoz hasonló tüneteim lenni :roll: Majd írd meg, mit mondott neki a doki, legalább nekem nem kell ellmennem :lol:
Apa ma kapja meg a H1N1 oltást, két hét múlva már védett lesz :D Meg nagyjából mi is :lol:

Tike: enyémapa hozott homeós bogyót fejfájásra: Spigelon. Nekem egyszer már használt :D

Moncsy: gyors gyógyulást a gyerkőcöknek! :D

Boo: 3D- s fényképező nem érdekel? Rád gondoltam, amikor ezt találtam:
https://www.bluechip.hu/termek/fuji-finepix-real-3d-w1

Katy: éjszakád :( Néha én is úgy vagyok, hogy amíg Kata alszik, én hiába vagyok fáradt, nem tudok aludni :roll: Aztán mire rászánom magam, és ledőlök picit, egy percen belül felébred a lányom :roll: :lol:

Horrorsztori: ma hajnalban a szokásos fejésre igyekezvén a konyhába léptem, felkapcsoltam a villanyt, és mit láttam??? Egy csótányt! /asszem, az volt, de nem vagyok benne 100 %- ra biztos, mert alighanem most találkoztam ilyennel életemben legelőször / A rohadék 3 cm- re volt a mellszívó alkatrészeitől!! Egy konyharuhával próbáltam elcsípni, de meglógott a szemét. A mellszívót persze jó forró vízzel átmostam használat előtt, meg az elől levő edényeket is :evil: Tiszta ideg voltam! Mit keres ez a dög az én steril konyhámban?? Már néztem is egy céget itt Győrben, ahol lehet kapni csótányirtó gélt, a mai sétánk arrafele fog irányulni :twisted: Remélem, csótány volt, különben nem sokat használ majd a varázsgélem.... :D
Ti találkoztatok már ilyennel? Mit tettetek ellene?

Kép
agi125r

Sziasztoook! :D

Bocsi,hogy eltűntem, de pénteken átvittem anyuhoz a bébit, mert a tesóm a kórház óta nem látta (nincs kocsija, és nem akart idebuszozni :x :x :x ), én meg leléptem, voltam templomban, meg barátnőztem, aztán körbehurcibáltam a gyerekemet, mint a véres kardot :mrgreen: . Este áthoztam magunkhoz anyut, és tegnap este ment haza, ezért nem voltam.

Velünk (megint) minden rendben :D . A mensim miatt 20-40-eket evett Botond a múlt héten, teljesen kivoltam :( . Bezzeg neki fülig ért a szája, és teljesen elégedett volt a mennyiségel :shock: . Aztán mivel rendesen gyarapodott is ( :shock: ), nem aggodalmaskodtam tovább. Ahogy elmúlt a mensim, egyből dugig voltam tejjel megint :wink: . Gondolom ilyenkor táplálóbb a tej, vagy nem tudom, de hihetetlen, hogy elég volt neki (az almát is csak azért ette, mert ízlett neki :lol: ), sőt tökéletesen gyarapodott! Szóval ki van ez találva :wink: . Megint csak egyszer kel éjszaka, de akkor rendesen bekajál :lol: . 120-at evett éjszaka, reggel 160-at. Ilyenkor mindig Roló jut eszembe, a maga 200g-jaival :lol: . De ahogy Ronmay is írta, biztos eltérőa tejünk is, meg más a babák anyagcseréje (Botond pl. csak 3 naponta kakil, akkor is keveset, mert ő majdnem mindent beépít), meg ugye Botond nagy baba, nem is baj, ha lassabban hízik :D .

Sillia!

Nagyon édes a babatabló :D !
Mindjárt teszek fel képet, csak a másik gépen vannak. Kösziköszi!

Norka!

Tök jó a táblázat, sztem izgalmas így látni :wink: . A mi adataink:
Botond júli. 15-én született,
születéskor 4280g/58cm
1 hónaposan 5010g/61cm
2 hónaposan 5900g/64cm
3 hónaposan 6500g/68cm
4 hónaposan 7160g/69cm
:D :D :D

Boo!

Anyu azt mondta, hogy tápszeres babáknál már 3 hónaposan el lehet kezdeni a hozzátáplálást, friss gyümölcslével, vagy répalével. Kb.egy hétre rá lehet adni sűrűbben, pépként is, és be lehet vezetni a vízben főzött zöldségeket turmixolva. Amúgy a kiskönyvben van egy tök jó táplálási táplázat :wink: .
Én azóta nem adtam a bébinek gyümit, vagyis minden nap kap 10ml-t kb.,mert azzal adom neki a Béres-cseppet, meg a cebiont. Az anyatejbe nem teszem bele, mert gondoljátok el az édeskés anyatejet a savanyú cebionnal, meg a vasas csepekkel, fúúúj. Ma pl. 3 szem szőlő héjját lehúztam, és szűrőn kinyomkodtam a levét, azzal kapta. 10 militől kutya baja nem lesz, de sztem neki ez a nap fénypontja :lol: . (pedig még így is undi íze van :roll: ).

Köszönöm azoknak, akik hiányoltak,jól esett :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Norka81! A Te táblázatod is szuper lett.

Adataink:

Születési:3500/52

1 hónap:4140/53,5

2 hónap:5310/56

3 hónap:5750/59

4 hónap:6250/63
cunci

Orsi! Köszi az érdeklődést. Mi jól vagyunk csak mire elolvasom a hsz-okat, addigra vagy elfelejtem, hogy mit is akartam írni, vagy felébred Eszti. :? Annyira aranyosak a gyerekek, hogy hihetetlen.

Sillia! Meg tudnád csinálni úgy a tablót , hogy feltennéd a születési tablót és alá a mostanit? Küldök újszülött képet is, hogy azon is szerepeljen Eszti! :oops: Bocsánat, ha pofátlan vagyok! :oops:

Köszönöm az eddigi segítségedet. :wink:
cunci

Majd visszaolvasok, csak most intenzíven haldoklom. Semmi bajom, csak éjfél után egyfolytában alszom, 2-3 órás ébredésekkel, mindig valamelyik gyerek miatt. Ez nem új, de most még vacogok is, a 22 fokban, fürdőköpenyben. Márpedig ez csak akkor szokott fordul elő, ha fáradt vagyok. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

cunci

ne haragudj, de az újszülött tablót már lezártam, csak úgy tudnálak beletenni ha előröl kezdeném szerkesztgetni az egészet. és erre most se időm se energiám. tényleg nehari.. :oops:

bond

pihenj!

ez felsőbb helyről érkezett parancs

:!:

Katy

Dalma csak akkor fogja meg Lócit ha erőszakkal a kezébe teszem. Pedig szegény annyira odavan a nővéréért, amint meglátja azonnal intenzíven nézni kezdi, és úgy de úgy nézi...a legkisebb szem odavillantásra azonnal mosolyog és annyira látni az arcocskáján hogy keresi a kapcsolatot.
De szinte hiába, odapislantásoknál több Dalmától nem telik.

Ő egy mindenkivel távolságtartó cinikus és gunyoros kamasz undok és szúrós mint egy kaktusz.

Rettenetesen vigyáz nehogy összebarátkozzon bárkivel és arra hogy nehogy (rajtam kívül) bárki kedvesnek lássa.

És ezt nyíltan hangoztatja is.

Ilyen, de az én gyerekem, ilyennek is szeretem.

Annyira meg voltam elégedve, két hete nem kellett tápi, tegnap elraktam a cumisüveget. Erre ma délben csinálnom kellett, mert tényleg éhes volt. Azért nem dőlt össze a világ.

Csak ma szinte egész nap sír, és hiába teszem mellre csak hadonászik a kezeivel és tépi az ínyével a cicimet
:(

megyek is, mert egyre jobban ordít
:(
Vendég

Sziasztok

Itt vagyok én is bár engem nem hiányoltatok.

Adatok

Születés 06.25.
3840g 55 cm
1 hó 4400g 57cm
2 hó 5450g 59cm
3. hó 6002g 61cm
4 hó 6690 64 cm
5 hó majd jövő héten hétfőn.

Nálunk minden ok, hétvégén szülinapoztunk. És a mostani hétvégi programja is az lesz. Csütörtökön enyém, sógoromé, anyu névnapja, pénteken nagymamáé (94) éves lesz.) szombaton apáé.

Nórának használ a kenőcs a bőrére szépen múlik neki, két éjszaka már az alvása is jó. 1x ébredt. A hízása miatt viszont nem tudom mitévő legyek. Most hívnom kellett a dokit hogy 1 hét alatt mennyit hízott, és 10 dkg-ot, továbbra is kevesli. napközben nem hajlandó továbbra sem elfogadni a tápszert este két cici után amiből kb 80-at eszik még megeszik 40-50 tápszert. Doki szerint kevés ez a hízás. Most azt tanácsolta hogy egyik etetés legyen cici, a másik tápszer, de attól tartok hogy akkor még kevesebb lesz a tej. nem tudom mitévő legyek, persze aza fontos hogy neki semmi baja legyen, és szépen fejlődjön.

Menszi: két napig volt ez a barnás folyás hogy ez most minek számított nem tudom.

A tablóhoz teszek képet

Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sillia: lehet valami a levegőben, mert Vica is így tépkedi 1-2 napja a cicit. Pedig jön belőle, nem azzal van a baj.

Tápi: lehet, 1-2 nap múlva megint elhagyhatod! Szerintem így is nagyon ügyik vagytok.

Apróbetűsödhöz: Nóci meg ugye pont az ellentéte: nagyon akarja fogni már a Vicát, és ha egy pillanatra nem figyelek, már emelné. Pedig neki meg nem kéne.
És most is, hogy influenzás volt, hiába kértem többször is, folyton ott lebzselt a baba mellett. Tapizta arcát, kezét (amit amúgy is folyton mondok, hogy nem szabad), meg egész közel hajolva beszél neki. És bizony egy 6 éves kislánynál még bőven röpköd a beszéd közben a nyál is.
Ahhoz képes szerencsésen megúsztuk, Vicusnak két este volt ici-pici hőemelkedése, ici-picit köhögött, és ennyi. Én azt gyanítom ez is inkább a fogától lehetett, erősen duzzadt a fogína (na, ezt sem tudom, hogy ragozzuk helyesen magyarul)

Agi: csótány???? :P (nálunk katicák fészkelték be magukat a függönyre)

Bond: mi az, nem jól töltötted fel az aksikat? :roll:

Dodi: nicsak, előkerültél? Tejcsökkenés :( , barátnőzés, lazítás: :D

Kép
Kép]
hendegabi

Szia Gabi1!
Igenis hiányoztál te is.!

Jó, hogy rendbejött Nóri bőre. :D
Szerintem nem olyan rossz a heti 10 dkg hízás.
Többi gyerkőc nem beteg?

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!!
A tabló, táblázat csúcsszuper :P . Minden baba gyönyörűséges :lol: :lol: !!!
Katy: nagyon csinik vagytok Petrával!!

A mi adataink :wink: :
Születési: 2180gr. 44cm
1 hónap: 2910gr. 48cm
2 hónap: 4330gr. 52cm
3 hónap: 5440gr. 58cm
4 hónap: 5770gr. 62cm
5 hónap: 6390gr. 65cm
marietta1982

én súlyokat nem írok, mert két hét csúszással vagyunk, azaz sosem kerek hónaposan mérték.
De 3002 g-ról rajtoltunk és 3 hónappal később ebből 6600 g-lett :)

Nézzétek, milyen békésen üldögélt a félrecsúszott sapijában :)
nem tudjuk megkötni az álla alatt, ugyanis neki olyan nincs.. :lol:
Kép
Vendég

gabi

képet mentettem, már fel is dolgoztam.
Örülök hogy Nóri rendbejött.

94 éves nagymama... dejó!
Az én nagypapám 96 évet élt egészségben.
Nagyon szerettem.
Vendég

Sillia!
Lóci + a sapija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dalma :( Lehet, hogy ő így éli meg a tini korszakot, és majd kedvesebb lesz, nem?
Lócival meg lehet, hogy akkor fog foglalkozni, ha már nem csak mosolyog, hanem huzigálni fogja, hogy játszanak. Lehet, hogy most még nem igazán tud vele mit kezdeni. :roll:

Gabi!
Én őszintén szólva nem értem az orvosotokat. Ebben a korban a heti 10 dkg hízás tökéletes, nem beszélve arról, hogy Nóra elég nagy baba. Lehet, hogy most leállt picit a hízással. Ha megnézed Norka tábláját, kevés baba volt olyan súlyban 4 hónaposan, mint ő. :roll: :roll: :roll: :roll:
Én heti 10 dekás hízásokkal nem paráznék. Inkább örülj neki, hogy nem lesz óriás bébi.

Ági!
Én a munkám miatt "ismerem" a csótányokat, az önkormányzati házakban sajnos gyakran előfordulnak. Házi cuccal én nem nagyon próbálkoznék. Tudnod kell, hogy nappali fényben csak akkor látni őket, ha már annyira befészkelték magukat, hogy teljesen otthonosan mozognak. Ezt meg se várjátok.
Amit én javasolni tudok, hogy hívjatok ki egy speciális embert, aki azt a zselét pisztollyal be tudja lőni minden olyan helyre, ahol szükségszerű. Illetve felméri, hogy mi kell, mert van, hogy a zselé nem elég. Ők értenek ehhez, házilag nem lehet úgy hatni ellenük.
Mivel önkori lakásban laktok, én a helyedben felhívnám az illetékes Lakásosztályt, hátha ők tudnak küldeni embert. Nagyon fontos, hogy ne csak nálatok helyezzenek el rovarirtót, hanem a közlekedőkben is és a szomszédos lakásokat is érdemes irtani.
Mi úgy szoktuk csinálni, hogy a közös tartózkodókat (folyosó, szeméttároló, stb) az önkorm. pénzén megcsináltatjuk, a lakásokat meg általában ki-ki maga fizeti, de ez 1-2ezer forint szokott lenni lakásonként.
Mindenképpen érdeklődd meg az Önkormányzatnál mielőtt bármit vennél!

Kép
katy76

Ma nem rendelek, csak a poén kedvéért:

sillia!

Kicserélnéd Hugi képeit? :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Főleg arra mondta hogy kevés a hízás, hogy eddig mennyit hízott, és most a 3 hét alatt összesen 22 dkg, mivel ma mértem őt és 6910 g, de igazság szerint csak az a rossz hogy ő nyomja belém ezt a kevés hízást. De hogy akarok én duci gyereket.
Nem tudom miért ilyen, mert amúgy meg tök jó doki.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Norka, Orsi, Sillia, Katy, koszonom szepen! Es koszi, hogy benne lehetunk mi is a tablazatban! :D
Itt egyebkent mindenki babaja nagyon szep szerintem! Zabalnivalo az osszes! ;)

Moncsy, jobbulast kivanok Nektek!

Sillia, Dalmanak is!

Katy, latom Nektek sem volt remek ejszakatok... Nalunk allandoan valtozo. Szombat ejjel pl. aludt ejfeltol 5:30-ig, orultem mint majom a farkanak, ma viszont szinte egesz ejjel fent voltunk :( Nalunk szerintem a veszekedes lehet a ludas, mert nagyon sokat sirtam es lehet, hogy az erzeseimet a gyerek is atvette.

Ancsurti, hogy vagytok?

Boo, mindjart megnezem Neked a fenykepezot, esetleg az e-bay-en nezted mar?

Gabi, nem ertem miert mondja a dokid, hogy keves a 10dkg hizas? Eddig mennyit hizott hetente?
Jesszusom, akkor mit mondana az en Lisamra, aki csak most 6kg kb.....?????? Mondjuk 65cm (bar a doki 66,5-et mert, de szerintem nincs annyi). Nem tudom miert van meg sok emberben az a tudat, hogy a kover gyerek az egeszseges??? Emlekszem, en hanyszor hallgattam kisgyerekkorunkban, hogy unokatesom milyen szep husos en meg gebe vagyok.... na hat felnott korunkban meg en normalisan neztem ki, unokatesom meg meg husosabb lett!!! :twisted: :evil:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: