A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó, lányok!

Ágica, reméljük, csak ennyi volt Petrus baja és semmi nem marad belőle!!!

Dóri: jaj, ne haragudj, elnéztem a napokat, a szombatok jók.
Most csak azt nem tudom, bababuli vagy csajbuli lesz, és ha az utóbbi, mikor kezdenénk. Majd elkéredzkedem itthonról. ;-) Ha viszont babás buli, akkor nekem apa a csatolt részem, mert ő vezet.

Kép
Kép
irina

Ágica:++++++

Egy lenkei féle cikk: http://lenkeidoktor.hu/?p=263

Mi is 5től fent vagyunk.....
varga tünde

Sziasztok!

Pihenek vasalás közben :roll:

Irina Zdorinál baba-mama buli :D
csajbuli megbeszélés alatt.
Semmi konkrét :roll:
Ötlet rá?

Tündi mi ma 6:20-kor keltünk
sajnálom az 5 órát :?

Ágica jobbulást Petrusnak+++++++++++++++

Fleur emlékszel amikor beszélgettünk róla, hogy ha pár nappal túlhordod nyilas lesz?
Lehet Dani arra vár??
Amúgy ennyire már rég volt hozzám nőve a telefonom 8)
Várom nagyon az üzidet :lol:

na vissza vasalni, a kávé is elfogyott

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Szelinek a hét közepén elkezdtem adni az ACC-t, hogy mehessen rendesen bölcsibe, a homeosok enyhítették ugyan a tüneteket, de egy hét alatt sem gyógyult meg igazán tőlik. :roll: Most viszont már alig folyik az orra! :)

Mennem kell...

Tali
: én szombaton dolgozom délelőtt (de nem emlékszem, hogy meddig vagyunk nyitva, asszem 2-ig, utána még fél órát min. ott kell maradni... :?

Kép

Kép
regcsiken14

és kivasaltam végre 8)
Hetek óta gyűlt a szekrényben a ruha. Már rengeteg volt :oops:
most csak az nincs kivasalva ami szárad
1 teljes napig örülhetek, hogy nincs vasalni valóm :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur????????????????????

Itt annyira cuki Zsozsi! :oops:
Kép
Mostanában ha együtt vagyunk, a közös képek mei tai-osak... Mindig dolgozunk. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Helló!

Gyorsan,mert ebéd...

Fleur??????

Regi: cumizik még Szeli? egyszer írtad,hogy nem szokott már bölcsiben,elfelejtettem megkérdezni,azóta járkál ez a kérdés a fejemben,de mikor ide ültem elfelejtettem mit akartam tőled kérdezni... :lol:

Móni:ügyi voltál!! :)

Kaqk:hogy van Emma? tegnap fiúkkal néztem a dvd,közben emelgették a lábukat tornáztak,teljes nyugi volt,azt hiszem bevezetem nekik... Csoda, mert minden este rohangálás veszekedés hangoskodás szokott lenni.. :?
varga tünde

Emese: szépek vagytok!!!

Regi: nem is tudtam,hogy lehet ACC adni már nekik..mindig tanul az ember :wink:

Na most már tényleg megyek..... :D
varga tünde

Sziasztok!
Ha a tali 21-én lesz, mi is tudnánk menni, délelőtt 2-3 órára.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mesi!
nagyon szépek vagytok :wink: :lol:

KépKép
viranka

Csajok még mindig semmi :? hajnalban egy rövid ideig 3 percesek, apa tanácsára borozgatás, aztán elmúlt és elaludtunk.

Sense, Mesi
Gyerkőcök csoda szépek :)

Tali azt hiszem nekünk akkor nem lesz jó a 21.-e.

Móni
Nem hiszem, h a doki a 23.-át megvárja, akkor van a forduló. Nagyon a 7végéről beszélt, de nem tudom. Nekem már tényleg tök mind1 csak történjen már valami....tudod amit a sors rendelt.

KépKép
KépKép
fleur

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Felkérték a kórusunkat, hogy jövő héten énekeljünk egy lelkészbeiktatáson, és a fogadáson utána. És NEM vasárnap, hanem SZOMBATon... :roll: :roll: :roll: :roll: Ez azt jelenti, hogy vagy nem megyek, és férjuram tartja egyedül a frontot, én meg itthon lebzselek veletek, vagy azt jelenti, hogy kb déltől tud lenni a tali, vagy, ha van vki, aki ide tudna jönni 9 körül, átadom szívesen a terepet, szerintem, amíg megérkezem tök jól el tudtok ti is lenni, és van 1 hely, és lehet, hogy 11re már itthon is vagyok, de ugye nem mondhatom tutira, mert igaziból vlsz. csak az első éneklésen fontos ott lennem nagyon, mert sok-sok prominens személy is lesz... Amit még szintén lehet, hogy vasárnap legyen a tali.
De még nem biztos, hogy nekem ott kell lenni, megbeszélem férjemmel, lehet, jobb is lenne, ha itthon tudnék maradni a gyerekekkel, akkor meg marad az eredeti terv. :lol: Szóval csak jelezném, hogy sajnos úgy néz ki jelenleg, hogy 2 program egyszerre futna.

Amire addig is felelhettek: (azt már kb tudom, hogy vannak, akiknek jó lenne a szombat délelőttől), ki van, akinek nem jó már déltől (Sense délelőttről írt, hogy akkor jó lenne talán), kinek jó, kinek nem a vasárnap?
És esetleg volna vki
, aki (én mindent előkészítek, szóval háziasszonykodni nem kell, csak otthonérezni magatokat), ha mégis el kéne mennem egy időre, de szívesen lennétek itt, vállalná, hogy 9 körül idejön, és segít a később megérkezőknek eligazodni?

NE HARAGUDJATOK a felmerült gondokért, ha lenne vkinek ezeknél jobb ötlete, vagy lenne más megoldás, más időpont, stb, akkor nyugodtan mondja. Remélem, megbocsátotok... :oops: :oops: :oops: , és mindjárt egyeztetek az urammal, hogy kellek-e egyáltalán szombaton.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

tali: mi legkorábban fél kilenckor tudunk elindulni, és kb fél egyig tudunk maradni.
Vendég

Tündi! Cumizik, a bölcsiben is van, hogy elkéri napközben, de ott az alvásnál néha elfelejti, és simán elalszik nélküle... De most nem volt bölcsiben a hét második felében ugyebár... :roll:
De nagy cumis még mindig... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Dori! A déltől szerintem azért nem szerencsés, mert sok gyerkőc akkor fekszik le ebéd után... :? Mivel babás buli lenne... :roll:
Bár nekem eleve nem lesz jó a szombat a munka miatt... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Nekünk a vasárnap is jó :roll: sőt jobb is volna

Heni
KépKép
heni81

Akkor valami más:

Bercónak boldog névnapot kívánunk!!!

Ma volt az utolsó vasárnapi vizsgám 8)

Kép
vindolanda

Én Panndihoz alkalmazkodom :) Ő megy előttem GPS szel 8) :lol:
vasárnap nálunk sem jó,M. templomba megy :)

Kis és nagy Albertnek boldog névnapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Bercó parancsára gépezek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gergővel labdáznak, én is szerettem volna játszani, de B. elküldött, Gépezzél mál. felkiáltással. :lol: :lol:

Nagyon szépen köszönik a fiúk a köszöntést. Sajnos csak kis ajándékot kaphatott most az emberke. Kis autókat, kamiont, stb. De annál nagyobb szemekkel nyitotta ki a dobozát. Nagyon örült neki.

Fleur, én már nagyon izgulok!!!!! Tudom én is, hogy mennyire utálatos dolog tud lenni ez az állapot, mármint a várakozás része, nem a terhesség. Uezt játszottuk anno Bercóval. Doki mindig elmondta, hogy akkor akár este is találkozhatunk, ő vár. Csak éppen B. nem akart még jönni. Állandóan görcsölgettem, olykor rendszeresen is, majd szépen elcsitultak, ahogyan most neked is. Aztán egy nst után szokás szerint megkérdezte, hogy hogy érzem magam. Mondtam, fájogat, de nem rendszeresen, nem eléggé erősen. Azért csak megvizsgált és akkor már folydogált a magzatvíz. Szerintem nem sokan mennek fel a szülőszobára akkora mosollyal, mint én. :lol:
Remélem, Te is hamarosan mosolyogni fogsz már!!!!

Móni, én is ilyen édes álomban ringatom magam. :lol: Ma nem mostam. De tegnap mindent kivasaltam. Bár lassan le lehetne hozni a kazánházból a száraz ruhát.
dmaggie

Alberteknek sok sokboldog Névnapot kívánunk!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo! Írtam neked olvasnivalót!!!!
dmaggie

Köszi Kaqk!!!!

Emma jobban van????
dmaggie

Sziasztok!

Nem tűntem ám el,csak tegnap vásárolni voltunk,utána névnapozni.
Ma meg már reggel óta takarítok,kis hányingerrel küzdök ezért a szokásosnál lassabban mennek a dolgok :?

Bercónak ás Apukájának nagyon boldog névnapot!

Fleur!
Neked megy a drukk,gyere elő Dani baba!!

Most ennyire futotta,mennem kell...

juba0

Irina: jobban vagy? Most olvasgattam egy mellékletet,abba a levendula teát javasolja meg a citromfüvet..

Juba:terhességi rosszullétre meg hideg menta teát kortyolgatni,vagy menta levelet szagolgatni.. :)

Regi:már azt hittem leszoktatok róla.. de sebaj,csak eszembe volt..Benit ennyi idősen tudtam leszoktatni,de az a 3dik próbálkozás volt.. Domit nem is tudom az újcuciról hogy fogom...
varga tünde

Bercónak és apukájának sok boldog névnapot :lol:
l.móni

Drága Lányok, sziasztoooook!!! :D

Íme, az elveszett bárány :oops: :roll: . Újra van gépem, immáron 1 hete :lol: ...csak nehezen jutok ide :oops: ...
Hűűűűűűűűű, de elvesztettem a fonalat :oops: , no, azért persze igyekszem utolérni magam - vagyis Titeket :lol:

Fleur,aztaaaaaaa de izgi :D :D Na, most mélyen rád, illetve RÁTOK gondolok, és vuduzok, hogy mielőbb induljon Danikád+++++++

ÁÁÁÁ, azt sem tudom, hol és mivel kezdjem...megyek, olvasok kicsit! :wink:
kispocc

Helló, ismét, lányok!

Kispocc, de jó, hogy jöttél, már köröztettünk volna :-)! Meg Merykét is és még vagy félszáz embert! TESSÉK JÖNNI NÉHA, legalább 1 sor erejéig!!!

Mesi, de szépek vagytok! Nekem ez a hosszú hajad jön be a leginkább ;-)

Dóri, ez csak a magánvéleményem, nem a csapaté, de szerintem ne szakadj 21-én miattunk szét. Akkor látnánk először és alig, szerintem lesz még hétvége idén, amin tudunk talizni. De irtó rendes tőled, hogy rögtön felajánlottad az otthonotokat egy talira! :-) Majd a többiek nyilatkoznak a saját véleményükről. De ha marad a 21. szombat, akkor a dél nem annyira jó nekünk sem, addigra már nyűgösödik Ádi is.

Te, Vindo, megértem az afrikaimaszk-rajongásodat :-)
Mindig elfelejtem megkérdezni, de majd most: milyen konferenciára mész?

KIS ÉS NAGY ALBERTET AZ ISTEN ÉLTESSE NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!!

DANIKA, TESSÉK MEGSZÜLETNI, NAGYON VÁRNAK MÁR SOKAN TÉGED! ;-)

Kép
Kép
irina

Na, annyi mindent olvastam, és annyira szita vagyok, hát...nagyvonalakban:
Ágica!De sajnálom az éjszakákat! :cry: Nálunk is ez van ám, kb. 1,5 hete :roll: ...sírás, ahogy Te is írod, anya, gyejeeee, gyejeeee, és csak sír...de én biztos vagyok benne, hogy a foga lesz, mert duruzmás, vörös lett a kis arca(nálunk mindig ez a tünet), és extra nyűgös :?
Kitartást, jönnek jobb éjszakák is :wink:

Vindo, :D :D Jaj, de nagyot nevettem a sapkahúzó Rugón :lol: :lol: :lol: Nagyon édes...és ahogy szerel :D

Vera... :D aztaaa, nem ismertelek volna fel ezeken a képeken :shock:
Míra buksija...jajjjj :roll: , gyógypuszi neki!!

Zdori, szia :D !Most látom csak...én második Csemetém is 6 hónapos :D !

Mesi,hát, tündériek ezek a Gyerkőcök :D Zsozsi buksija: jaj :roll: ...

Kakqk,Emmácskád hogy van? Te jó ég, kúp, vizes ruha :cry: :cry: :cry: , de milyen kis hős tényleg, hogy tűrte!!Boti már lekiabálta volna a háztetőt :roll: Gyógyuljatok meg nagyon nagyon hamar!

Panndi, hogy mik megtörténnek :shock: :shock: :shock: Fémdarab :shock: :shock: El tudom képzelni, hogy megijedhettetek :roll:

Sense!Botond és Lottesz csudaszépek!! :D Újrabepisi tuti tesóféltékenység szerintem :roll: , enyém Botó is csinálta 1 hétig, aztán visszaállt a rend :roll:

Móni :D :D Drága Sosrtársam, de jó lenne együtt vasalni, biztos nem unnám így, ahogy most :D .

Bercónak és Bercóapukának nagyon nagyon boldog névnapot!!

Hirtelenjében erre futotta, most muszáj eltennem magam, mert ki tudja, milyen éjszaka vár rám :lol: , bár most csend van...
lehet még átugrom a másikba is kicsit :arrow:
Jó éjt :wink:
kispocc

Irina,drága, kösziii :D
H1N1: no, én tanácstalan vagyok, éééés várok :roll: , meg imádkozom, hogy kerüljön el messze minket(is)...
kispocc

Regi & Tündi: Ádi is cumis még. Várok tavaszig, mert a bölcsikezdésnél direkt nem akartam ezt is. De hát eléggé cumifüggő, igaz, csak alváskor kapja meg. Szerencsére amúgy ritkán kéri, csak ha nagyon kiborul valamin, és akkor sem kapja meg általában. Igazából engem így nem annyira zavar, remélem, ovira már megszabadulunk tőle.

Jó éjt mindenkinek, kicsit dolgoznom kell. Meg fürödni-hajat mosni-szőrteleníteni-cipőt vaxolni. Ááá. :-)
Puszi!

Kép
Kép
irina

Hahóóó!

Kispocc, még nem találkoztunk, de milyen jó, hogy nálatok is ekkorák a gyerkekek! Egész sok az ilyen korkülönbség errefele. :)

Lányok, az tuti, hogy 11re itthon lennék már. Mert csak a beiktatáson éneklünk, a fogadáson nem. Az még alakulóban van, hogy ott kell-e lennem, lehet, hogy nem kell, ez holnap a kóruspróbán eldől, én nagyon szigorú karvezető vagyok, holnap kisajtolom a csapatból a 2 darabot, és ha megy nagyon jól nekik, akkor én nem leszek, csak a párom szombaton. Ő is karvezető, csak akkor kellenék, ha volna vmi bizonytalanság a szólamokat illetően, mert akkor én a basszus szólamon kívül bármelyiket tudnám énekelni. Szóval akkor holnap jelentkezem ezügyben (is).

Vasárnap amúgy mi is templomozunk elvileg, de egyszer kimaradhat, ha már szombaton úgyis megyünk. :)

Na, majdcsak lesz vhogy! Nem szakadok meg, ígérem, de annyira szeretnélek látni benneteket! :)

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Dóri szerintem ne csinálj belőle hatalmas ügyet, ha nem sikerül a tali nem baj, majd lesz máskor.

Jaj én kicsit félek ettől a virustól :roll: egyébként, de az oltástól is :roll: most meg még azt mondják, az oltott ember is lehet virushordozó :shock: sok kézmosást javasolnak.

Tegnap kicsit pipa is lettem anyósomékra, mert jöttek a gyerekekhez és agyon csókolgatják, fogdossák őket, persze kezet mosni nem siettek előtte. de most már mindenki aki belép fog mosni kezet az tuti, egyenesen irányitok :roll:
Egyáltalán nem viszem őket sehová, vigyázok, hogy ne betegedjenek meg, aztán ha valaki ide hozz , azt egyben bekapom.

Maggie szerintem lehet néha jobb is az olcsóbb ajándék :roll: szerintem mi karácsonyra is csak apróságokat veszünk, nem lesz nagy drága ajándékozás.

Cumi: nálunk teljesen magától leszokott Péterke, mert mindet kirágta, aztán már egyszer csak nem vettem újat, az meg már nem kellett ami lukas :wink:

Fleur kitartás!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Tegnap Péterke bekérte magát Áron mellé a kicsik kádba,:

Kép

Heni
KépKép
heni81

Lányok, rohannom kell, de azért bejelentkezem.

Heni, :lol: :lol:

Kispocc, nagyon köszönöm, amit írtál a másikba :oops: Pedig nem vagyok egy érzelmes lélek, de ez olyan jól esett :oops:

Irina, Országos Neveléstudományi Konferencia.

Rohanok vasalni, cipőt pucolni, pakolni, ébresztem Rugót és tűz

:arrow: :arrow: :arrow:

MIndenki vigyázzon magára.

Maggie, sok sikert, ezek szép dolgok nagyon :!:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

kispocc, de jó, hogy jelentkeztél :)

Heni: látom, épphogy beférnek :) Nálunk a nagykádban fürdenek együtt, már jó ideje, ez a kiskádas dolog nekem Zsófinál sem jött be, ő is csak pár hónapig használta.

Cumi nálunk nem volt és nincs is, ujjszopásról Zsófi most júniusban leszokott, Fruzsi meg nem szopja még az ujját, Zsófi ennyi idősen már szopta.
Vendég

Nálunk is nagykádazás van, amikor kádazás van. Illetve Dani még kiskádazik, Samu meg zuhanyzik, ha sietünk... :oops: :lol:

Nálunk van cumi, most Dani miatt nem is vettem el Samutól, de már csak alváshoz használja, meg amikor nem adjuk oda neki, akkor is elalszik, szóval lassan eltűnik majd a cumi. :)

Ma este kiderül a tali-kérdés. Köszönöm a türelmet!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jóreggelt :D !

Heni,én is mérges lennék az agyoncsókolgatás miatt :roll: ...Nálunk ezt tiszteletben tartják szerencsére...kivéve a Dédik :x És még kommentálják is, hogy "na, csak a pici kezedet hadd puszíííja meg a dédimama, nemám az arcodat..."ááááá, no komment... :x :x :x
Kád: :D

Panndi,Köszi :D ! Nálunk is volt ujjszopi Botinál ilyenkor, de Bulcsú még nem talált rá...nem is bánom. Cumi egyiknek se volt...

Vindo,hááát, igazán nincs mit köszönni :wink: Hűha, jó kis rohanós reggel :lol: !
kispocc

Hát nálunk is nagykádaztak Áron 3 hós kora óta, de ugye jött a nem akarok fürödni mánia Péterkénél :shock: erre tegnap kérte be magát először Áron mellé a kádba, eddig csak mosdattam, meg zuhizott, ami szintén nem jó neki :roll: majdcsak vissza áll a rend.

Áron viszont imádja ezt a kiskádat, Péternek nagyobb volt, 5x annyiba is került mint ez, de nem igazán szerette :roll:

3 hónapja mig igy fürödtek:

Kép

Heni
KépKép
heni81

Fleur????????????????????????? Már nagyon izgulok!!!!!!

Cumi: Zsozsi a nagy hiszti előtt leszokott róla, Geginek nem is kellett.

(Számunkra) örömhírrel érkeztem, Apa kitartó és profi munkájának köszönhetően, tegnapra jutottunk el odáig, hogy a google-ban a "mei tai" szóra ELSŐK vagyunk!!!!! :oops: :D :D :D
"Babahordozóra" az ötödikek, azzal kicsit több munka van.
Arra szeretnélek kérni Benneteket (akik nem budapestiek), írjátok be a google keresőjébe: mei tai, és nézzétek meg, hányadik helyen jelenik meg a honlapom. (Az első színes csíkban a fizetett hirdetés nem számít).
Reméljük, hogy ha más szerverek a kiszolgálók, akkor is elsők vagyunk-e. :D :D :D
Én nagyon örülök, Apának és kis csapatának nagyon sok munkája fekszik ebben! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

VÉGÜL IS MIKOR ÉS HOL LESZ A TALI? Kéne terveznem hétvégére.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi,igeeeen, nálam is elsők vagytok! :wink: :D :D Grat Apának :D :D

Csak néhány kép: Kép Bulcsú
Kép Bulcsú "lelkesedik" a sétáért:)
Kép Fiúk
Kép No, ilyen a piros(és kekszes) képű fogzó Botond
kispocc

Mesi!
nálunk is az első :)

Pocc!
de jó h. újra itt :)
címed pü-ben leírnád képeket eljuttassam hozzád? :)
édesek a fiúk :)

:arrow:

KépKép
viranka

Vera, :D :D :D Küldök privit :arrow:
kispocc

Heni: de édik a fiuk! Kézmosás!!! bizony bizony!!!!

Kispocc: de jó h jöttél! Nagyon cukik a srácok!!! bulcsu is már milyen nagy!

Mesi: természetesen ELSŐK vagytok!!!!!! gratula..ez tényleg hatalmas teljesítmény!!!

Emma ...hát semmit nem aludtunk..:-( Emma köhögni kezdtet de nagyon..napközben néha néha..kapott stodalt..erre este...ááááááááááááááááááá meg olyan furán hörgött mikor vette a levegőt. De legalább nem lett lázas...3-5 ig aludt, meg f7-9 ..közben meg úgy hogy 1-1 köhögés között amit tudott...

Napközben jó kedve volt..cska köhög, folyik ezerrel az orra..kicsit jobban viseli az orrszívást mióta Ő is tartja a szívót ( vki említette itt..:-) )

Déli alvás..hát már lassan 1,5 órája nem sikerül..folyton köhögnie kell...áááááááápedg kapott szirupot...

na el is felejtettem mit akartam még!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi, nálam is elsők vagytok :)

Viszont Zsófinak a szemében maradt egy kis rozsdagyűrű :? Most hivogatjuk a dokit, egy másik már megnézte, valószínű ezt is ki kell szedni :(
Vendég

panndi: mi ez és hogy kerülhetett oda? szegény!++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Emesém gratulálok!!!! Nálam is elsőnek jön be a honlapod:-) szuper!!!!!!Érdekes egyébként, hogy még még ezzel a cimmel senki nem csinált honlapot:-) Egyébként hogy megy az üzlet??? Hogy van Zsozsi feje?

Panndi jaj ez nem jó hir:-(

Kaqk milyen sirupot adsz neki? Stodalt?

Pocc Áron is szivesen sétálna:-) mi nem nagyon járunk, mivel gánya az idő, de ha süt a nap, rögtön szaladunk.
Te nem gondolkodtál még testvérfellépőn?

Heni
KépKép
heni81

Na holnap reggel szedik ki Zsófinak a rozsdagyűrűt.
Vendég

Jaj, Panndi... Majd drukkolunk....

Emese, gratulálok!!! Ügyesek vagytok. :) Öhmmm. Tudtok estig várni a tali időpont végelegesítésével? Légyszi...!

Na, mennem kell. Még jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: