Sziasztok!
Kri, Zsombor nagyon ügyes, hogy már hajtja a kismotort

Nem semmi
Katica, és ezt a homeós bogyót lehet minden gyógyszertárba kapni? És mennyiért mérik? És ez csak gyerekeknek jó? Vagy felnőttek is szedhetik? Vagy arra van valami? Mert én is szeretnék meg párom is valamit szedni...
Dalma, hát Fanni mennyit eszik?

Ez jó kérdés... rosszabb napokon mondjuk fél banán az egész napi adagja...

de általában reggelire eszik 5-6 kanál tejbegrízt vagy tejberízst, vagy 1 virslit... ebédre valami zöldség leves, abból is 5-6 kanálnyi, aztán egy joghurt délelött vagy délután, és este van hogy már semmit nem hajlandó megenni...

Szóval ilyen egy átlagos nap... nem sok! Hát ha azt nézzük, hogy 1 év alatt Fanni 5 kilót hízott

És az elmúlt fél évbe 1730grammot

Szóval akkor ti nyertetek

Mennyi is most Panna?
Nem viszik ki Koriékat az udvarra?

Üljön a szőnyegen? Jesszusom! Nem semmi ovi...
H1N1... nekem is elegem van belőle!
Vera én megértelek téged is, sőt ha ez olyan oltóanyag lenne mint mondjuk a sima szezonális influenza ami évek óta van... és tesztelt... és jó... és minden ok, akkor komolyan mondom még be is adatnám, de már ne haragudjon meg senki.... adassak be egy olyan oltóanyagot magamnak és a gyerekeimnek amit sity suty összevágtak? És le se tesztelték?

Inkább oltás nélkül halok meg....
Pont, és ennyi az én véleményem, és továbbá nem is akarok erről nyilatkozni! Mindenki eldönti, hogy neki mi a véleménye, neki mi a jó! Én eldöntöttem!
Honey, egyébként én a falevésrő a mészhiányt hallottam, olvastam valahol...
És a homok evés?

Mert Fanni meg a homokot eszi....

Az bezzeg lecsúszik neki
Kata, örülök, hogy öcséid jobban vannak! Majd gyere és mesélj!
Ne haragudjatok, de muszáj vagyok most egy kicsit dühöngeni...

Apósom... (elváltak anyósommal, szóval csak apósomat szídom...) Szóval ők Pesten laknak, mi meg ugye Pátyon, na most busszal a legrosszabb körülmények között is 40 perc.... de inkább csak 30... na mindegy... a Fanni szülinapján nem jelent meg (hozzáteszem egy több generációs házban lakunk és itt lakik a lánya is, a sógornőm akinek 3.án volt a szülinapja.... hozzá sem jött ki...és ezt aznap közölte....12re volt meghírdetve a kezdet, ő 4kor jelezte, hogy nem jön....)

Na de lényeg, hogy nem jött, mondta, hogy majd most ezen a hétvégén jön ki, úgyis sógornőmnek a névnapja most volt és akkor a Fanni szülinapját, meg sógornőm szüli és névnapját kijön megünnepelni.... Kicsit akkor felhúztam magam, de nem csináltam belőle nagy gondot... úgy voltam vele, hogy mindegy, majd kijön...
Hát ma ki is jött... Ismét 12re mondta, és a 1/2 4-es busszal jött...

Mindegy, nem gond... hallom a nyitott ablakon keresztül, hogy megjött, beszélget az unokákkal kint az udvaron (sógornőmnek 2 nagyobb gyereke van) Felment hozzájuk... nem gond, mondom akkor még főzök egy kávét, üdítőt a hűtőbe, átöltöztetem Fannit, hogy csini legyen a Papának ha majd lejön meghúzni a fülét.... Hát 7kor már tiszta nyűg volt a Fanni, letettük aludni, és felszóltunk sógornőméknek, hogy szóljanak apósnak ne jöjjön már be, mert lefeküdt a Fanni, és megyünk fürdetni a Kyrát is... Erre ők... már rég elment...

és be se nézett

Hát komolyan mondom köpni nyelni nem tudtam

Én nem tudom hogy kéne ezt kezelnem...
És volt már ilyen, hogy itt volt Pátyon, és felénk se nézett! Komolyan mondom! Nagyapa az ilyen?

Nem szenvednek hiányt a gyerekeim semmiben, nem szorulnak a Papa szeretetére, de azért mégis! Most még nem fogják ezt fel a gyerekek, csak én dühöngök, de mi lesz 5 év múlva? Mit mondok? Miért ilyen tapló a nagypapa?
Na bocsi, ne haragudjatok! Megyek, dühöngök tovább egy forró fürdőbe...
Majd később még jövök!