Sziasztok,
ma még nem jelentkeztem, semmi nem történt, tegnap óta tök nyugi van...
Nagyon jól aludtam az éjjel, semmi görcs.
Ma kijött még egy jó adag nyákos cucc, ez már mennyiség a javából, asszem...
Márk 2 napja szintén tök lusta, este feléled, napközben szinte semmi.
Hát, ma nem szülünk, ez nap akkor Reniéké
Edinával beszéltem, megnyugtatott, hogy jól vannak, csak ideje nem volt írni, nem kellett újra műteni, szerdáig még be kell járogtania a kórházba a sebe miatt.Gréti szépen gyarapodik, tejcije van bőven.
Enikő, kezd az az érzésem lenni, hogy a kissrácaink már most kis rosszcsontok, be-beijesztenk minket, aztán semmi
De ez a minden nap rákélszülök dolog már kicsit aggaszt...
Dorka, hát, nem panaszkodok, ti HuSzilvivel bőven előrébb jártok mint én, ti lennétek a sorosok tudom.
Remélem hét elején megszületik Feri.
Csak tudod, megintcsak ezzel a másfél évvel tudok érvelni, mióta várom a bébikét...
HuSzilvi, várjuka híreket!
Vick, gyönyönyörű kisfiú Vince!És ahogy látom, barna haj
Hangi remélhetőleg lehiggad, de jó hogy legalább Eszterke nyugisan viseli a dolgokat!
Friday, tök örülök, hogy te is ilyen őszintén írsz a nem csupa pozitív dolgokról és teljesen igazad van, minek köntörfalazni, senki se problémamentes eset és főleg ezért jó, ha itt őszintén megvitatjuk ezeket a dolgokat és így segítünk igazán egymásnak.
Lelkiismeretfurdallásod neked se legyen, Borsnak ugyanolyan jó anyukája voltál anno, mint most Grétinek, csak most még jobb anya lettél, sokat tapasztaltál és az érzelmeid is elmélyültek, ezért éled meg a második babót másképp, tuti.
ToldiSzilvi, hát mi finishelők, tartsunk már össze drága....
Az a nyákdugód, tutira, és még jönni fog és tágulsz te is akkor.Kíváncsi vagyok, doki mit mond, de ne aggódj, benn nem fog fogni egyből.
Én is pénteken mondtam szülésznőnek, hogy nem hoztuk a táskákat, hú most mi lesz, aztán megnyugtatott, hogy nem megy az olyan könnyen.
És lám még egyben vagyok, tényleg.
Remélem Bíborka már úton van....
Várjuk a híreket, Zsuzsi!
Szerintem én is neked fogok írni...
pusz,
Kata