Csomee: nagyon bízunk abban a kettőben, meg persze abban, hogy a lehető legjobb helyen csücsülnek. Bár a természetben nem túl gyakran fordul elő, hogy a tigris találkozik a zebrával, remélhetőleg nálatok bő két hét múlva ez is bekövetkezik.
Madrin: sajnálom, hogy le kellett állnotok. Ha Dévisz a kinti sor miatt aggódik, akkor megkér, hogy kint dönts a hogyan továbbról, aztán később megint behív, hogy elővezesd a döntést. Valószínűleg nem látta komoly esélyét annak, hogy a kisebb is hozzánőjön a nagyhoz, eggyel meg valóban minimális az esély a sikerre. Ha jól számolok, akkor nektek még belefér egy program idén. Általában Mikulás (ez most az igazi) környékén vannak az utolsó beállítások, tehát ha átlagos hosszúságú ciklusaid vannak, még jó döntésnek bizonyulhat a mai. Ha Te is úgy jársz, mint a múltkor Miciona, akkor elképzelhető, hogy a mostani hormonkezelésnek hála dec. elején 3-4 tüsző is lesz és érdemes lesz belevágni.

Ehhez csak az kell, hogy ne legyen ciszta. További előny, hogy a mostani programhoz beszerzett összes vizsgálati eredmény érvényes egy hónap múlva, tehát elvileg elég a következő mikuláskor telefonálnod.
Örülök, hogy sikerült összefutnunk reggel. (Ha nem indulsz meg felém, sosem jöttem volna rá, hogy Te vagy az.

)
Rólunk: először is köszönjük a drukkokat, aranyosak vagytok.
A helyzet most már nem olyan rózsás: 4 beindult, ezen kívül van kb. 3 db, ami nem igazán mozgolódik.

Dévisz szerint a 4 biztos, esetleg egy ötödik. Amikor elővezettem a hormonok adagolásával kapcsolatos agymenésemet, Dévisz aszongya: "most már árulja el, melyik konkurenciának dolgozik?"

Alapvetően egyetértés volt közöttünk, de ő csak szombattól mérsékelné a hormonadagot, mert szerinte ha most tesszük, akkor megállhat a történet. (Más se kéne még.) Megint gratulált az első helyhez, bár mi jobban örülnénk annak, ha most már máshoz gratulálna... Reggel iszonyú hideg volt, a szél és az eső egyvelege tökéletesen undorító körülményeket teremtett a várakozáshoz. Remélem, hogy Szimbáné nem fázott meg...
Moncsi: érthető, hogy a szememre tettél egy nagy hányást, valóban figyelmetlen voltam.

Örülök, hogy a lakásprobléma megoldódott, annak viszont nem, hogy elkerültük egymást.
Modrooka: ahogy Moncsi is írta, legközelebb feltétlenül tedd szóvá a dolgot. Ha nincs visszajelzés, a Doki nem lesz rákényszerítve arra, hogy megtaláljátok az ideális pozíciót. Közben rájöttem, hogy a popó lenyomása a szondánál előnyös, nem az UH-nál.

Azt is el tudom képzelni, hogy a "trutyiból" tett a kelleténél kevesebbet a vizsgálófejre. Mi is jártunk egyszer így, igaz akkor Ironnál, de újra bekente és akkor már nem volt gond.
Emerenc: sajnos a ciszta benne volt a pakliban, de januárig van idő eltüntetni. Az FSH valóban nem alacsony, de ha a Doki emiatt nem különösebben aggódik, az mindenképpen pozitív. A lényeg az, hogy a januári ciklus elején mit mutat az UH. Szerintem mindenképpen sportolj addig. Ez az egész rendszert egy kicsit felpörgeti, talán a cisztától is könnyebben megszabadulsz.
Szolgálati közlemény: pénteken Dévisz csak délután 4-ig lesz bent (reggel 7-kor kezd), utána Németh tart ügyeletet. A szavaiból ítélve igyekszik mindenkit letudni 4-ig, de az ügyeletet meg kellett oldania az esetlegesen későn telefonálók miatt. Ha valakinek csütörtökön, netán pénteken reggel jön meg a mikulás és beállításra menne, reggel lehetőleg minél korábban telefonáljon!!!