Sziasztok, lányok!
Köszi mindenkinek, Ádi meggyógyult, pénteken bölcsiben is volt. Én ma reggel hánytam (nem vagyok terhes... igen, biztos

), és úgy fájt a fejem, mint soha, nem tudom, mi volt...
Köszi a háeggyel kapcsolatos véleményeteket is, én továbbra is inkább várok.
Nem fogok tudni mindenkire reagálni, de próbálkozok:
FLEUR: minden nap gondolok Rád, remélem, mielőbb kibújuk a Danifiú!!!
DÓRI, MÓNI: nekem sajnos a vasárnapok csajbulira nem jók, hétfő reggel fél 6-kor kelek és megyek tanítani. De köszi a felajánlást, majd legközelebb.
MESI: gyönyörűek a fürdőző puttók!

hát Zsozsi fejecskéjére hatalmas puszit küldök, remélem, nem ismétlődik meg a találkozó a játékokkal.
Ja, szerintem egyáltalán nem látszik a felesleged. Én szeretem azzal sokírozni a környezetem, hogy megmondom, hány kiló vagyok, általában nem hiszik el. Persze ez nekem sovány vigasz...
VIRANKA: csini csajszi voltál, bár nekem most tetszel a legjobban.
nem baj, ha kisebb lesz a naptár, mint gondoltam, akkor is kérnék kettőt.

Csak azért nem értettem, készre csinálja-e Robi, mert írtad, hogy az alapokat csinálja 5 ezerért. Tehát az egész per naptár mennyibe fog kerülni? És hány képet küldjek? Ha gondolod, ez mehet priviben tovább.
SENSE: ej, de szépek a kicsijeid! Örülök a beszédnek!
TÜNDI, VINDO: isteniek a képek!
KAQK: Emmusnak a legjobbakat!
MAGGIE: Te vagy az én hősöm erőnlétileg (is). És még sulizol is!
Na, nekem kezd bizseregni az ünnepi érzés a tagjaimban, ma feltettem pár csillagos lógattyút az ablakokba. Ádi télapóra minigitárt kap, pengetni lehet, az a lényeg (van billentyűs gitár is, de nekem arról mindig a Modern Talking meg az Első emelet jut eszembe, és a gyereket is összezavarná

)