A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

gyertek különben ez az oldal velem lesz tele!!!!!

sutimano76

süti: lánykád nagyon ügyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: cickó nekem reggel szokott feszíteni, mikor már 8-10 órája nem fejtem :shock:

örülök, hogy vizsgálaton minden rendben volt

KépKép
Kép
scooper

[quote="sutimano76"]g írta:sutimano76yertek különben ez az oldal velem lesz tele!!!!!

sütiből sosem elég :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Segítsetek:
ha rákattintatok a linkre, akkor bejönnek képek?

http://picasaweb.google.hu/home?tab=mq

el szeretnék adni babaruhákat és gondoltam picasaba megcsinálom, de akinek elküldtem, azt írja, hogy nem látja. Az én gépemen, pedig autómatikusan megnyílik. Vagy én nem a megfelelő linket küldtem el neki?

:?: :?:

t-pk

Süti,ez nem volt kérdés,hogy Bernivel minden rendben van. :wink:

Csípőszűrés,hétfőn felhívom,szerintem mi ide fogunk menni:
http://www.medped.hu/index.php/ultrahang-maganrendeles

Madar,nagyon jó pihenést nektek hétvégére,érezzétek jól magatokat.Kérünk sok képet,és megrendeltem nektek a jó időt! :wink:

Mano,nagy simi nektek,bár szerintem Ákossal tuti minden rendben.
Nem tudom Barni miért túráztat,de ez van.Néha nagyon hisztis tudok lenni apácskával együtt,mert közösen "virrasztunk".Egyik éjjel már röhögtünk kínunkban,és kitaláltuk,hogy betesszük a babakocsiba,kivisszük,és a kiszáradt patakmederbe becsúsztatjuk,mint egy talicskából,ha nem hallgat el.Nagy szerencséjére akkor aludt el :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki,védőbanyátok lenni kicsit ostoba,a lényeg,Dóra tényleg szépen összekapta magát.Már megérte a tejcsiért ennyit küzdened Kép

Babcika,most aztán jól kipanaszkodtad magad Kép Látom nálatok sem egyszerű.Nagyikádnak nagyon jó egészséget,és még sok sok boldog évet.

Kép
v.andi

Kata,nekem sem nyílik meg.
Nálad azért,mert be vagy jelentkezve a fiókoddal.(szerintem)

Kép
v.andi

nekem az albumaink jönnek be ezen a linken

KépKép
Kép
scooper

:cry: :cry:
akkor mit kell beírni, hogy mások is meg tudják nézni???

t-pk

Kata,Mano penge a picasában,talán ő tud segíteni.Én is ezért nem csináltam ott saját albumot,mert béna vagyok :oops: :oops: :oops:

Kép
v.andi

Mano: segíts... :roll: :roll: :roll:

t-pk

t-pk

Kata,én látom!!!!!

Kép
v.andi

T-pk, így már jó!

Tara, nagyon boldogat, bár én már megtettem személyesen!

Viki, nagyon szép súlya van Dórinak!!

Süti örülök h minden oké!

Kép
kata05

:lol: :lol:

t-pk

[quote="t-pk"]h írta:t-pkttp://picasaweb.google.hu/t.flora.jazmin

és így látjátok?

igen

sutimano76

köszi Kata!!!!

sutimano76

megint nagyon csönd van..bezzeg ha nem vagyok itt :cry:

KépKép
Kép
scooper

Szép nyugis estét Anyukák!

Piciboo! Én is nagyon sajnálom Ákos szemét!!!

Süti! Örülök, hogy Bernivel rendben van minden! A karját meg ha tornáztatod biztos rendbejön. :)

Tara! Boldog névnapot kívánok!
:)

Andi! Sajnálom, h. Barni még nem állt át a nappali műszakra! Talán majd a 3. hónaptól jobb lesz!!

Madár! Érezzétek jól magatokat Villányban, és jó pihenést kívánok!!

Spickey! Sok kitartást és erőt az igénybevételhez!!

Scooper! Milyen jól kezeled a hiszti helyzeteket!! Ügyi vagy!!

Kata!
Miku sapkás Lőrinc édessss!!

Lina! Nekünk már elmúlt a koszmó, kb. 3-szor kentük be olajjal… úgyhogy tényleg hatásos! Én egy törölközővel dörzsölgettem finoman Tomi fejecskéjét, és azzal hatékonyabban lejött a koszmó!

Boboka! Mi is a porszívós orrszívót használjuk, nagyon hamar végzünk vele, és nem bántja Tomit.. hagyni szokta magát. :)

TGYÁS … Na mi mindent leadtunk az OEP-nek, erre most küldtek egy tájékoztatót, és azt írták, hogy március 5-én lejár … de fogalmam sincs, hogy most elfogadták-e a papírjainkat, mert erről nem írtak egy sort sem - nem levelet küldtek, csak egy általános leírást, hogy mikor nem jár, és mikortól jár a GYED stb -… telefonon nem lehet őket elérni, úgyhogy a t….öm tele van velük!!! Most honnan a fenéből tudjam meg, hogy rendben van-e az ügy vagy nem???? Nektek már utaltak Terhességi gyermekágyi segélyt??? És Ti is kaptatok ilyen tájékoztatót???

Voltam 6 hetes kontrollon, minden rendben van szerencsére. Mi gumival védekezünk… eddig bevált.

Peppino
Kép

Kép
peppino

madar: jó kirándulást!!!! én most teljesen irigy...... :oops: :roll:

KépKép
Kép
scooper

szerintetek jó ötlet egy pár napos balatoni nyaralás egy ekkor manóval? illetve már majdnem egy éves lesz addigra, mire mennénk. Ti mit gondoltok?

KépKép
Kép
scooper

Derűs estét!

Tara,majdnem lemaradtam.Nagyon boldog névnapot kívánok.

Süti,ez az ínhüvelygyulladás tök komikus egy nőgyógyásznál :lol: :lol: :lol: Na mindegy :)

Kata,nagyon cuki a mikulás sapis kép Lóciról!Az ő pofija is rendesen kikerekedett :)

Barni eddig mintagyerek.Délután aludt kinn a teraszon a napon,most megfürödve,teli pocakkal alszik.Kíváncsian várom az éjszakát :roll: 8)

Kép
v.andi

Scoop,szerintem nyugodtan menjetek nyaralni.Anno 4 hónapos volt Dani,amikor mi egy hétre lementünk Balatonra.Arra készül fel,hogy tripla mennyiségű csomag egy gyerekkel a nyaralás :lol: :lol: :lol: ettől eltekintve ki ne hagyjátok!

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]S írta:v.andicoop,szerintem nyugodtan menjetek nyaralni.Anno 4 hónapos volt Dani,amikor mi egy hétre lementünk Balatonra.Arra készül fel,hogy tripla mennyiségű csomag egy gyerekkel a nyaralás :lol: :lol: :lol: ettől eltekintve ki ne hagyjátok!

akkor jó.remélem, élvezni fogja :lol:

KépKép
Kép
scooper

Szerintem biztos élvezni fogja.Addigra már a Balatonba is bemehettek vele.Most már csak azt kívánom,h jó időtök legyen. :wink:

Kép
v.andi

[quote="scooper"]s írta:scooperzerintetek jó ötlet egy pár napos balatoni nyaralás egy ekkor manóval? illetve már majdnem egy éves lesz addigra, mire mennénk. Ti mit gondoltok?

szerintem igen!!!

sutimano76

hát igen pénzt kívánj rá, hogy el tudjon menni.. :lol: majd sok lencsét eszünk szilveszterkor....

KépKép
Kép
scooper

Andi,
[quote]S írta:üti,ez az ínhüvelygyulladás tök komikus egy nőgyógyásznál Na mindegy

Hát mosolyogva beszéltük ki a varrást,bár gondolom,csak így próbált terelni,mert gondolom a kollégáktól,meg a barátaitól tuti kapott miatta hodeget-meleget .

sutimano76

Pont ma jutott eszembe,hogy megkérdezzem,ki hogyan szilveszterezik,ilyen pici baba mellett??????????

sutimano76

sajnos,mennem kell,egyrészt mert Berni,egyedül van fönt a nagyágyon,másrészt,mert félálomba hagytam ott,és ilyenkor egy cumikiesés is nagy tragédia tud lenni,aztán csak szencedés a visszaalvással.másrészt apa játszik a gépen csak elzavartam :lol:
pusz,jó éjt !!!!!!!

sutimano76

Scoop!

Simán. Több cucc kell, de addigra már bőven elég nagyok lesznek.

Astrid

Kép
astrid

[quote="astrid"]S írta:astridcoop!

Simán. Több cucc kell, de addigra már bőven elég nagyok lesznek.

hát igen, kettőnknek fele annnyi kell össz, mint a manónak :lol:

megyek csicsizni, jó éjt

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok! bocsánat csak véletlenül keveredtem ide.
olvastam, hogy több picike küzd szemészeti problémával. Az én lányomat ( most 15 hós ) is többször kellett születése óta szemészhez vinni.
Több helyen jártunk de a legprofibbak a budapesti Sote Tömő utcai szemklinikán voltak. Ott is Sényi Katalin doktornő.

Ha kell valakinek a telefonszáma, megkeresem és megírom.

Az én Nyanyómnak nem volt nagy problémája, de mégis mikor észrevettük, akkor azt mondták, hogy nagyon jó, hogy nem hanyagoltuk el, hanem orvoshoz vittük. Egy éves korára gyógyultnak nyilvánították.
bende

jóóóóóóóóóóóóó reggelt....................................................................

KépKép
Kép
scooper

apa ma jön haza, juhéééééééééééééééééééééé :lol: szerda óta nem láttam (földhöz veregetősen hisztiző smájli). unom már, hogy annyit kell güriznie :x de aki jövőre telket akar venni, az fogja be a csőrét :oops: Kíváncsi leszek, hogy összejön-e. A mellettünk-mögöttünk lévő telket szeretnénk megvenni, ami eredetileg régen a mi házunkhoz tartozott, csak a régi tulaj eladta a hátsó-oldalsó részt, mert nagy volt neki:
Kép

a piros rész a mienk, rajta a kék a ház, szóval szinte nulla udvar :cry:

KépKép
Kép
scooper

jobb reggelt!

Scoop,ha nem indiszkrét,sokba kerül????????

az okés,hogy ez előző tulajnak nagy volt e kert,na de az egészet eladta,azt a picit a ház előtt csak azért nem tudta mert a ház útban volt,mi??????????

LÁNYKÁM KELÉSEI ÉJJEL: 20.30 kaja alvás-23.45-2-3-4.45 innentől beszéd,vigyor 6.10-ig,8.15-9.15....hulla vagyok!!!!

sutimano76

nézem hol vagytok,rájöttem, hétvégén még régen is pangott a fórum,nemhogy babásan-papásan!!! :wink:

sutimano76

nem indiszkrét, de fogalmam sincs...én olyan 6-7 millióra számítok. Van rajta ház, de azt le kell bontani, iszonyú állapotban van. Igen, valószínű azért nem adta el azt a pici részt, mert a ház útban volt :lol: éjszaka brrrrrrrrrrrr mondom, cserélek veled egy éjszakára...de csak 1 éjszakára :lol:

KépKép
Kép
scooper

Ari vagy,de csak a mai volt ilen car,az előzőek nem voltak gázosak a 4-5 óránkénti szopival,nemtom mi volt ma éjjel!!??? :roll:

sutimano76

Szép napot minden Anyukának, Babának!

Piciibo
:cry:
Ákos értékes ember lesz, mert azzá nevelitek! A meglévő képességeit ki lehet használni...
Beszélgess vele sokat. Mond el mindenről, hogy milyen!
ÉS magadat ne okold! Lehet, hogy egy olyan enyhe fertőzés okozta, ami nálad szinte nem is okozott tüneteket!

Lina
Ha Hisztis Mirtill nem viseli el a sapit, akkor a koszmós részre kenjél vaselint!

A gyerekeink még nem hisztisek!!!!
Ezeknek a piciknek még nincs emlékezőképességük, nincs olyan képességük, hogy ok-okozatot felismerjenek!!!

Andi
Van olyan, hogy a fáradtságtól nem tud elaludni!
Barni+Berni képek nagyon jók!

Madar
Érezzétek jól magatokat!

Viki
Dóri szépen fejlődik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Peppino
Én rendesen kapom a TGYÁS-t...3-án mindig a számlán van. (bár, nekem a munkahelyem intézte, kifizetőhely...)

Scooper
Szerintem, nem lesz semmi gond a nyaralással. Menjetek el nyugodtan!

Süti
Szilveszter... nekem az mindig ugyanolyan nap volt, mint a többi 365.
Remélem, addigra már tudunk apa után menni...
Vendég

Apa szerdán elutazik. Addig kihasználjuk, hogy együtt lehetünk.
Megyünk a városba, egy csomó program van (Libalakoma+borkóstolás)
http://portal.debrecen.hu/programok/mar ... akoma.html
Vendég

Jó reggelt!

Nálunk is hétvégi üzemmód van.Dani nincs suliban,férj dolgozik,nekem meg gyakorlatilag mindegy,mert Barninak nincs hétvégi üzemmódja :lol: :lol: :lol:

Mabe,a nyál is összefutott a számban.Tök jó kis programok vannak.Ott jó idő van?
Igen,már sikerült ezt is elkülönítenem a többi nyűgitől,hogy van túlfáradvagyoknemtokelaludni sírás.Olyankor babakocsiba be,5-6 perc sírás,és elalszik.

Scoop,sok sok pénz a jövő évre,hogy a tervetek sikerüljön.Mi is lottózunk,így ha esetleg eltalálnák minden számot,akkor szólok mindenképpen :lol:

Az éjszakánk leszámítva a másfél órás beszélgetős nyűgizős időszakot,elviselhető volt.Két órája alszik Barni.Gondolom hamarosan ébred,de legalább amit akartam délelőtt csinálni,azzal kész vagyok.Még 2 adagot kell kiteregetnem,azt már megcsinálom,ha ébren van.

Kép
v.andi

De jó neked Andi,mert Berni nemhogy éjszaka nem aludt,de a délelőtti alvást is kihagyta....egyszer majdnem bealudt cicin,de aztán érdeklődés hiányában elmaradt az alvás!!,így annyira jutottam,hogy az ő szobája fel van porszívózva,nagyon kéne haladnom,de a porszívó mellett nem hallom,amúgy meg folyton nyöszörög,már a játékok sem érdeklik,most kivittem hát babakocsiban elaszik,de NEM.......
:lol: eladó egy alighasznált 2 hónapos kislány :lol:
áááááááááá,és ezt csak akkor csinálja ha dolgom van,ha nincs mit csináljak vagy nincs kedvem,akkor alszik ám!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Ja, a hétévége mindig pangós...

TGYÁS: én még nem kaptam semmit. Sőt, kitalálták (MÁK), hogy mivel szept. 30-án adtam be a kérvényt, és előbb nem mondtam le a GYESt, ezért szeptemberre nem is kaphatok (hozzátéve, hogy korábbi terhességemnél ez nem volt gond, nem kellett rögtön lemondani, hanem utólag bírták bérszámfejteni, nem is tudtam, hogy le kellene, különben elintézem valahogy aznap a szüléskor). Na ezt még megemésztettem, bár leg. 55 eFt a különbség, és nem a GYES a több... Erre tegnap kaptam egy levelet, hogy szeptember 30-tól kaphatom a TGYÁSt, de mivel arra az 1 napra kaptam GYESt, ezért azt előbb fizessem vissza, mert különben nem kapok TGYÁSt.
Értsd: ha nem fizetem be a 860 Ft-jukat, amit arra a napra kifizettek és nem faxolom el (!!!, őszintén, közületek hány ember tart otthon faxot) a feladóvevényt vagy nem viszem be személyesen az ügyfélszolgálatra (!!!! Vácra, mi Pest megyében lakunk, de délen), akkor addig nem kapom meg az októberre járó min. 80000 eFt-omat (de lehet, hogy több, még nem tudom pontosan), és ha nem leszek elég gyors, akkor a novemberre járót sem. Ti értitek ezt?????
De azért se fogok mérgelődni, ez csak pénz... (Persze az nem baj, ha jó sok van belőle! :D:D:D)

Süti!

Hát lehetne rendesebb ez a leányzó éjszaka! Bár ha csak egy éjszaka volt, akkor reméljük csak kivételes eset, mától 7-8 órát akar majd egyben aludni. :D

Astrid

Kép
astrid

Ja és a rossz idő miatt,gondolom,a hasam is fáj....na mostmár qrvára depis leszek!!!
na megyek porszívózni,Berni meg majd megoldja,ha álomba sírja magát csinálja.......na jó ehhez nincs szívem,a francba.....
Rita,bocsi holnap kosz lesz :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Sziasztok!
Fél kézzel pötyögök :D

Jól vagyunk, csak inkább olvasó üzemmódban
Ti hogy csináljátok, főleg több gyerekkel, h ennyit itt tudtok lenni?? Nálunk nincs igazi alvás-probléma, a háztartásban sem szakadok meg, mégsem bírok jönni már ennyit!

Képzeljétek, nemsokára kész lesz az előtér, beépítjük anyuék teraszának egy részét, végre lesz előszoba-féleség, ahova pakolni is tudok, 9nm-es fedett rész!! Úúúúgy örülök neki! Most egy fogasunk sincs és cipős szekrényünk se, ilyeneket beszerzek, oda ki lehet tenni majd, meg porszívót, babakocsit, most ezeket is kerülgetni kell még. Meg nyáron kiülni, tervezek egy kis asztalkát is, és ha kész lesz a hátsó teraszunk, akkor oda is ki lehet menni!! Van most is kert, de akkor az a miénk lesz!! :D

Voltunk sétálni ketten Ebanoval, először! Annyira élveztem, ő aludt a kocsiban, én meg kimozdultam, nagyot sétáltam, és olyan jól esett, dombokon fel-le, tornának is szupi volt!! Remélem, ma is eljutok, és remélem, apáját is rá tudom venni, h jöjjön velünk!! Meg-állapítottam, h Budaörsön mindenhol megcsinálták a járdaszéleket, babakocsival kiválóan lehet közlekedni, a lépcsők mellett is mindenhol van sima rész vagy két csík a kocsinak, még a magánházaknál is!! Le a kalappal!

Mindjárt reagálok rátok is.

floranan

Itt nagyon szépen süt a nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Flora,én is szoktam napokig csak olvasni.Időm még csak csak lenne,de agyilag éppen olyan zokni vagyok,hogy nincs erőm írni.Aztán vannak napok,amikor pont az ellenkezője.

Süti,kis vejed felkelt enni,és most alszik az ágyikójában :oops: Nem is tudom mi a jobb,de talán inkább egy átaludt iccakának lehet most jobban örülnék.

Mabe,itt sajna nem süt :(

Kép
v.andi

Juj,nekem a laptető nem jó az éjszakáinkra...Ajjaj,készülnöm kell???

Kép
v.andi

Sziasztok!

Apika külföldön volt, nekem meg (Murphy tőrvénye ... ) pont most tojt be a mobilinternet ... próbáltam a voda ügyfélzsolgálatával zöldágra vergődni, de számomra kínaiul beszéltek ....

Szóval: miután egyedül voltam a gyerekekkel és még netem sem volt húúúúúúúú, de hosszú volt a pár nap ... esélytelen reagálnom, most csak átolvasom, amit írtatok, remélem, mindenki jól van !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Mabe,nálunk se süt,pedig lehet a hangulatomnak most jót tenne :?

Andi,ma éjszaka nálunk is gáz volt,menyed szinte óránként ébresztett,ráadásul volt egy 5-6ig dumaparti :roll: ,imádom,na de nem hajnalban,és ezekután mostis tök carul alszik,puhi papucsban járkálok mégis hallja :( ,és felfel kukkol,

babáknak mikor találják fel az altatót?????

mostmeg felsír,hát kész vagyok :(

felső szinten már csak felmosni kell!!!megyek is,pusz nektek....

Flora,előszoba ,saját kert ...szupi :D :D :D

nekem úgy van időm itt ülni,hogy velem szemben Berni,és néha idefordulok,aztán vissza és dumcsizunk....vagy alszik,én meg házimunkaügyileg beveszem a lecarom tablettát!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: