A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Mazska, nem baj, hogy nem priviben küldted a számom, már beszéltünk is Zsófival;)

nem nagyon volt időm visszaolvasni, csak kutyafuttában....

Andi sajnálom, hogy nem tudtátok apával rendezni a dolgokat, nem volt szép tőle így kirángatni benneteket, remélem a lányok megértik a helyzetet idővel....

Barbikám, örülök, hogy jobban vagytok, süthetnél nekem is vmi sütikét virtuálisan, mert nagyon fáj a fogam az édességre:)))

Mecsi aranyosak a képek nagyon, látszik , hoyg jól éreztétek magatokat, nekem a hajad színe klön nagyon tetszik, elfelejtettem múltkor megdícsérni a kopaszis képeken, szerintem nagyon jól áll!
Áron kék víze, mitől lett kék? ;)

Ritus, köszi a cikket, engem is megerősített a nem oltás mellett! tényleg elég elgondolkodtató ez az egész hisztériakeltés....

Mi dec. 4-én megyünk 15hós és prevenár oltásra, vki összefoglalná még egyszer, hogy mik azok a homeós bogyók amiket előtte, vagy aznap érdemes elkezdeni adni oltás következmény csökkentésre?! előre is köszi!

Pöttöm, sajnálom a helyzeteteket, remélem az esések csökkennek majd, és apának is lesz munkája hamar... nagyon nehéz lehet úgy.... nálunk sem egyszerű a helyzet, de ha Ferci nem dolgozna, akkor szó szerint éhenhalhatnánk....

Lányok, szorítsatok, ma megyünk dkihoz, 15.20-ra;)) már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lakozik a pocakomban:))

na most megyek ebédet gyártani Barnusnak, aztán készülődni:)

puszi, majd jövök estefelé:)

sniky

Niki, nagyon köszi mégegyszer a segítséget! Drukk délutánra...
A kivezetést írom majd, mint ahogy a többi homeos cuccot is, de most mennek kell lassan és az hosszabb menet lesz. :-)

Nicike, Neked is ezer köszönetem, bár Te bújdokolsz....hogy vagytok? Írtam privit...

JázminAndi, Ti is Lakos Piroskások vagytok, ugye jól emlékszem?

Nagyon vacillálok, mert Csepel azért messze van és ugye nekünk már voltak sürgős eseteink...

Doki és időpont: aranyosak vagytok, de nálunk ilyen nem létezik.... :shock:

Mazska, köszi a számot!

Pöttöm, gyere mesélj, mizu??

Barbi, örülök, hogy nincs nagy vész!

Zsófi, hogy vagytok?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Vikica ma 38,1-el ébredt, kiváncsi vagyok az estére. Oltás utáni láz meddig tartott nektek?

Mecsi! Jó, hogy így kipihentétek magatokat. Jók a képek, az utolsó telefonos haláli. Mi is szoktunk színes vízben ázni.

Boni! Tényleg ügyi Csiga, Vikica leginkább szétszedni szereti az építményeket, Cintus legnagyobb örömére.

Szilvi! Ügyike vagy a fogyóval, további kitartást hozzá!

Barbi! Örülök, hogy nem lett kórház a vége! A sütikéidet szívesen megkóstoltam volna élőben is, de sajna nem jött össze.

Niki! Asszem a te pocaklakódról lemaradtam, gratulálok hozzá. Akkor te vagy a négyeskénk, de izgi.

Apro! Igen a Lakoshoz járunk. Most annyiból jobb a helyzet, hogy már pénteken is ő van nem csak szerdán. Mondjuk ezt az oltásos homeóst ajánlhatta volna illetve azt az L-betűst amit írtál is én kérdeztem meg tőle.

Vikit 10 után raktam le és még szunyál. :shock:

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Vera, eddig semmi bajunk az oltástól...a többit este, kicsit el vagyok havazva, és fél4-re fodrászhoz is megyek....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Milyen hajad lesz? Majd rakjál képet :-)

Niki, drukkolok!! Majd gyere a hírekkel!

Betegeknek jobbulást...

Mi is tegnap kaptuk az oltást, eddig semmi nincs, de tudtommal csak kb 1 hét múlva várhatók a mellékhatások. Homeós bogyóról így mi is lemaradtunk sajnos...

Sziszka, mi a prevenar ismétlőjét kaptuk pluszban, nálatok azt nem most adják?

yuyu79

sziasztok lányok!

huh, Niki, nagyon izgi, majd gyere ám a hírekkel! most akkor ez lesz a 0. uh!? szóval az első vizsgálat, mióta teszteltél?

Aproo, köszi a kérdést! hááát. vagyogatunk. hétfőig adtam magunknak határidőt! végülis én is fújom még az orrom, akkor Beni miért lenne kivétel, ezen kívül semmi tünetünk. ha hétvégén még mindig folyik a nózi, akkor hétfőn megyünk a dokihoz (időpontra), és akkor a keddi oltást hanyagoljuk, bár állítólag náthára simán oltanak! :S Lakos Piroskáról annyira jókat nem hallottam mostanában... néha kicsit elnagyolós. bár én személyesen nem ismerem, csak többen járnak innen hozzá! de Csepel tényleg messze van! Tökölön sincs jó doki! Bucsek Szilviék kihez járnak!?

Vera, nekem IE alatt sikerül csinálnom a vonalzóm... bár igaz, már régebben!

Szilvi, továbbra is mennek a drukkok a fogyóhoz. nagyon ügyi vagy!

jajj, Barbikám, ne haragudj, Enidnek nagyon sok boldog szülinapot utólag is! tényleg tehetnél vonalzót... :P örülök, hogy Dönci végül egész jól lett. eléggé sokkolt a reggeli hsz-ed, mert, ha már Te is izgulsz, akkor tuti van valami!

sütikékről tessék fotót gyártani, és legalább úgy hagy csorgassuk a nyálunkat! :P

annyira klassz, hogy ennyi mindenre van időd! :) persze többnyire éjjel! ... :(

homeos dolgok engem is érdekelnének majd, előre is köszi! oltás után adandó, illetve az influ elleni immunerősítős motyók is, na meg az, hogy hogyan kell adni. hányszor, hányat stb.

Sziszka, nagyon köszi a homeos orrfolyásra írt bogyit! amúgy ezt bármilyen orrfolyásra lehet!? vagy csak a náthásra, és a betegségesre más kellene!? ... bocsi, de annyira nem vagyok képben! :P nem látszik, igaz!? :D

Szuszu is nagyon régen volt, és még sorolhatnám... Niki ma előbújt, pedig már pont hiányolni akartam, hogy mi volt ketteskével a dokinál, de akkor ezek szerint, ez még csak ma esedékes! :)

Nicike! írhatnál magatokról néhány sort! hogy vagytok apával a dolog rendeződött!? kis királylánykád!?

Mecsi, szuperek a képek, ismét! nektek miért is kell menni fotózásra!? nem vagy megelégedve a házi fotósotokkal!? :) amúgy egy srác fotóz, illetve, most talán egy tanonca, egy lány csinálta Beniről a képeket! de különösebben nem olyan nagyon mézes-mázas, ami esetleg a gyerekeknek kedvet csinálna a fotózáshoz. de végülis nem panaszkodom. Beni most elemében volt! 2500 Ft 5 db kép, amit photoshoppal is megcsinálnak... 3500 Ft azt hiszem a 10 db, és az összes pedig 5000 Ft, de ebből is 10et megPSol... nekünk olyan 50 kép lett így...

éééés, találtam egy szuper oldalt! itt lehet mindenféle extrákat csinálni a fotókkal, pl. keret, vagy a színeket változtatni, stb. teljesen ingyenes, csak regelni kell, aztán mehet is a szerkesztgetés! szuper a cucc!

majd megadom a linket, csak most nincs kéznél :( bocsi!

a másik jó dolog, bár eddig mindig ráfáztam, ha elújságoltam nektek... kedden itthon voltam egyedül, mert Benit apa elvitte az anyósomhoz, hogy tudjak takarítani egy kicsit. és átrendeztem a szobáját! teljesen új helyre tettem az ágyát, és azóta nagyon durván szunyál... este olyan 9-1/2 10 körültől, már második napja olyan 3/4 9kor kelünk... :oops: nagyon klassz! én eddig nem hittem ebben a vízér dologban, de lehet, hogy mégiscsak az volt a ludas, és mostantól vége a nem alvásoknak!? :) remélem!

és emellett természetesen a délutáni, ebéd utáni alvás is olyan 2-2,5 óra... nagyon jól alszik mostanában, leszámítva a hétfő éjjelt, amikor nem aldutunk... :)

hát kb. ennyit most. lassan bebújok a kispasim mellé a nagyágyba, és pihizek vele én is egy kicsit! :)

sophie27

Sziasztok!
Megjártuk a dokinénit,most csak a prevenált adta be(nekünk ez az első)egy hónap múlva kapja csak a 15 hóst.Viszont megjegyezte hogy itt van már a h1n1 és ha ilyen ütemben terjed akkor oltani akar. :shock: :shock:
Zsófi köszi lehet hogy megróbálom késöbb.
vera
l.veronika

Na, kapros-túrós projekt átmenetileg felfüggetsztve, rájöttem, hogy nincs itthon élesztő, persze a cucc már bekeverve, most szalajtottam el az uncsitesót boltba :)

Csajok, a mi gyerekorvosunk osztott-szorzott, és azt mondta szerinte ez a 3 prevenát teljes védettséget ad, most jött ki ez az új őrület, hogy 4 kell belőle, de azt mondta ő nem adja be nekünk, szerinte felesleges. Tényleg annyira megoszlanak a gyerekorvosok ezekről a hülye oltásokról, hogy az ember már nem is tudja mit csináljon :(

Sniky, nagyon izgulunk, gyere a hírekkel!

Vera, ebben a gyönyörű időben elsétáltunk a postára, a nagyobb alapú másolatok a sablonok, van A és B 1-4-ig számozva, az 1-2 a felső sor a 3-4 az alsó, nem ragasztottam az egészet össze, mert nem fért volna bele, csak félig :)

Zsófi, lehet hogy kipróbálom az ágy át tevést én is....és várom az oldal linkjét is! Ez a cucc a náthás orrfolyásra nagyon jó, ha már vírusos vagy bacis, akkor azt hiszem más kell, de nekünk olyan még nem volt, a náthást pedig két-három nap alatt elmulasztotta.

Andi, lehet, hogy kicsit önző tőlem, de jó, hogy újra köztünk vagy :D

Barbi, én is várom a képeket!Örülök, hogy jobban van a család!

Julcsi, a hajam elvileg olyan rövid lesz, mint a keresztelőn volt, remélem, mert kicsit bátorítani kell a fodrászt mindig, hogy én tényleg rövidre akarom hátul, és még rövidebbre....és igen, nem baj ha kicsit felnyírja :D Majd teszek képet!

Ne megjött a bolt fuvar :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

csak gyorsban a link! :)

http://www.flauntr.com/

sophie27

Sziasztok!

Csak gyorsban, mert nincs időm sajnos. Verától kaptam játékokat és összeszedtem néhányat én is Adrinak. Szeretne még valaki adományozni megunt játékot?? Sziszka, jöttök holnap?
Vendég

Sziasztok:)

Megjöttünk a dokitól, olyan izgi volt, már alig bírtam kivárni, hoyg behívjanak:) Igen Zsófi, ez volt a 1. vizsgálat a tesztelésem óta:)
Apa is bejött velem, bár először nem akart, mert nem szereti végignézni a vizsgálatot, de végül mégis bejött:)

Minden a legnagyobb rendben, van egy apró, pici, lüktető kis pöttyünk a pocakomban:) 6+2 napos vagyok, doki szerint 2010.07.03. a lehetséges időpont.

Kaptam időpontokat mindenféle vizsgálatokra, még karácsony előtt, 12. heti uh, vérvétel, belgyógyászat, ekg, stb., szóval nem fogunk unatkozni:)

kaptunk uh-felvételt is, de csak a "babzsák" és egy pici pötty látszik benne:) rendben talált a doki mindent, méhszájat is megnézte + rákszűrést is csinált. dec. 17-én megyek újra hozzá:)

sniky

Niki, tök jó, hogy minden rendben! Még1x gratulálunk :!: :D :D :D

yuyu79

Képek:

Enikő és unokatesója, Ákos:
Kép

20 hetes pocak:
Kép

21 hetes pocak:
Kép

yuyu79

köszi Julcsi:)) húú, de csini vagy és a pocakod is nagyon szépen látszik már:) egy dekát sem híztál? mert úgy tűnik a képek láttán:) most még én is tartom a 64 kg-ot;)) kíváncsi leszek, meddig? :)

sniky

Sziasztok!

Én is megvagyok, vendégek elmentek, Málnus kidőlt, ami azért jó mert reggel korán indulunk....

Niky, nagyon gratulálunk!!!Hozzál képet Barnusról :D

Julcsi, most már azért te is gömbölyödsz, olyan jó :) Ákos pedig milyen nagy fiú már, és mekkora haja lett!!! Eni pedig imádni való ezzel a copf-al :D

Képzeljétek, tegnap megbeszéltük a férjemmel, hogy jövő nyáron elmegyünk két hónapra Énlakára ott fogjuk kipihenni ezt az elmúlt két évet (ugye nyaralni nem jutottunk el sajnos) és ott fogjuk fogadni majd sorba a vendégeket itthonról :) Szóval Boni, várunk benneteket is! Na meg természetesen bárkit, aki szívesen megnézné Erdélyt :)

Kellemes estét, remélem holnap is ilyen gyönyörű idő lesz :)

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, de jó lesz Nektek!! Én is szívesen mennék, de pár hónapos babával azért mégse vágnánk bele...

Köszi a bókokat, lányok! Azért már elindultak fel a kilók, 62-ről kezdtem, most már 68 körül vagyok azt hiszem. De Enivel ennyi voltam a legelején, mint most, a végén meg 86, úgyhogy ahhoz képest...Niki, most szerintem Te is kevesebbet fogsz felszedni, mert van, aki után szaladgálnod kell :D

Sziszka, holnap mentek PEstre? Vagy hova is? ;-) Jó utat! Ákos is már 8 hós múlt, a haját meg elöl már vágni is kellett ;-) Jó kis vagány sérója van :-)

Mi is csak 3 prevenárt kaptunk összesen, mert 6 hós kora után kapta az elsőt.

CsAndi, Te meg hova tűntél? Remélem minden rendben... Kiváncsi vagyok, nálatok is fiú lesz-e a lány után?

Niki, Ti most kislányra gyúrtatok?

yuyu79

A Babókánk egyébként egyre többet mocorog, most is épp jelezte, hogy ő is itt van, vagy hogy nem jól ülök ;-)

yuyu79

Sziasztok!
Sziszka!A maci elindult ma felétek és hogy ne érkezzen üres kézzel vitt magával egy kis meglepetést!
A 2 hónap Énlaka jól hangzik mi balcsira tününk el a nyáron.

Niki!szuper hirek még egyszer grat!

Julcsi!nagyon szép pocakod van nem is látszik hogy félidős vagy.
unoka tesó haja nem semmi!

Képzeljétek ma csak ugy kigyulladt a videonk,még jó hogy itthon voltam :shock:
vera
l.veronika

Vera, nagyon aranyosak vagytok, de már maga a maci is meglepetés :) Hisz még nem találkoztunk :)
A videó durva! Eszembe nem jutna soha, hogy a műszaki dolgok csak úgy ki tudnak gyulladni a semmitől....

Julcsi, igen, holnap Pest, 5. kerület :)

<
sziszka78
Tolna

Na két napja bénázok én is vonalzóval, most meg el tűnt az elejéről a kép :(

Átmenetileg feladom:(

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Szisz, így is írtó klassz a vonalzótok, ez a málna Málnának!

Niki, Nektek akkor mégegyszer gratulálok nagyon!!

Homeos bogyókat elkezdtem írni, de sztem majd emailen küldöm, vagy priviben, azoknak akik kérték, mert hosszabb a dolog.
Szóval remélem holnapra befejezem!

Zsófi, az allium cepa átlátszó szerű, nagyon folyós taknyira jó!

Képzeljétek, totál kész vagyok, hullámokban ömlik az oromból a vér, pedig már tegnap óta nem is orrcseppezek, mert az lehet a ludas. Így meg nem merek lefeküdni. Már harmadszor kellett leszorítani, de nem akar elállni. És persze kivételesen egyedül megint.
És most hívott a párom, hogy van egy itteni anesztes anyuka akinek a lányát holnap műtik gyomorfekéllyel, de be van osztva a pénteki ügyeletre. De nem ér vissza a műtétről, csak kezdés után 3-4 órával és persze Petit találta meg. Tökre megértem, meg minden, de ez így akkor is kezd sok lenni. Gondolom szegény nőnek is..... ez az az anyuka, aki kb. 2 éve a vasárnapi misén újraélesztette az óvodáskorú kisfiát. A srác egyszer csak összeesett és kész, megállt a szíve. Még szerencse, hogy anyuka ott volt, mert különben 100%, hogy meghal, a mentősök is utólag ezt mondták. Most meg a lánya....szóval annyira sajnálom, de ránk is ránkférne már egy kis nyugi... :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Szilviknek nagyon boldog névnapocskát!!!! :)

Aproo, ez az orrvérzés és társai nagyon nem hangzik jól! :( Jobbulást még mindig! Melyik orrcseppet használtad amúgy?

Sziszka, klassz tervek a jövőre nézve a hosszú pihi! Biztosan jó lesz, és biztosan sokan meglátogatnak benneteket majd. Talán mi is, engem is vonz Erdély, még sosem voltam... :( De majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő!

Julcsi, nagyon jók a pocakfotók! Annyira csini kismama vagy! De tényleg! Eni és unokatesója is nagyon mucik!

Vera, de durva ez a videós sztori... Én sem gondoltam volna, hogy... Ezek után, ha elmegyünk itthonról, érdemes mindent áramtalanítani!? Király!

Niki, gratulálok én is mégegyszer a kis lüktető pöttyötökhöz! Gondtalan babavárást! Tényleg, ti most kislányt szeretnétek!?

És igen, Cs-andi is el van tűnve! Remélem, hogy nem vagytok betegek! :( Kis mazsolával minden rendben... ;)

Ma kimenőt kaptam az uramtól... Először megyek el éjszakára, úgymond bulizni... Régi kollégákkal találkozok, beülünk valahova, aztán ők iszogatnak, én meg csak nézem őket! :) Kocsival megyek, kicsit barázom is miatta... Nem nagyon szeretek sötétben vezetni, de valamikor ezt is ki kell próbálni! :) Szóval ezek a nagy tervek mára. Addig apája lesz Benivel. Mondjuk terveim szerint aludni fog, így sok teendő nem lesz vele! :) Holnap meg aztán apa megy bandázni, és én leszek itthon a gyerkőccel! Mondjuk ilyen már többször volt, hogy apa ment haverokkal, de fordítva még nem!

Szép napot mindenkinek, Szilviknek különösen! ;) Majd még jövök szerintem!

sophie27

Sziasztok! Mi már úton, nem volt valami jó éjszakánk, de
most alszik.
Csenge nem válaszolt a privimre, valaki ne
tudná elküldeni a telefonszámát? SOS lenne!!! Ha pedig olvasol fórumot, akkor az én telefonom otthon maradt véletlenül, a párom számát küldöm priviben!

Zsófi, olyan jól esik a figyelmességed, köszönöm! Erdélyel számolhattok :) érezd magad nagyon jól este!

Szilvi druszámnak Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Sziszka

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!
Elküldeném csengeandi számát de nem tudom a párod számát!
Szép napot nektek!

Szilviknek boldog névnapot!
Zsófi! jó bulizást!
vera
l.veronika

Sziasztok!

Most csak gyorsban, épp rétes sütésben vagyok (ma jönnek anyósomék, holnap anyuék).

Köszönöm Zsófi, Szisz, Verocs a köszöntést! Irtó kedvesek vagytok! :oops: :lol:

Szisz: boldogságos névnapot kívánok Neked is!!!! Édes a vonalzód Te Málna Anyuka! :lol:

Sziasztok

Később

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Először is nagyon boldog névnapot a Szilviáknak!!!

Zsófi, előre is köszi a homeós tájékoztatást:) Jobbulást az orrodnak, nem hangzik túl jól a dolog....

Igen, Babócánkat szeretnénk, ha kislány lenne, de a fiút is megtartjuk:))

Vera, nagyon durva ez a videós sztori, csak úgy a semmiből lángra kapott???? Jó lesz tényleg vigyázni!!!

Sziszka, tök jó, hogy ilyen hosszú pihit terveztek, ránk is ránk férne, de mi inkább szülünk:)) apától tegnap jól megkaptam, hogy jól tudok időzíteni;) nem halad a zenekar karrierje, ha én mindig nyáron szülök:))) akkor vannak a nagy külföldi zenei fesztiválok és megint nem tud menni... jópofa;) persze ezt csak viccnek szánta....

na megyek mert éhezem:)

sniky

Húú Zsófi, bulizz egyet helyettem is!!!! Biztos tuti lesz;) már énis nagyon vágyok rá, úgy tűnik a Ferciék karácsonyi bulijára lemegyünk Barnussal a Fregattba egy pár órára, amíg nincsenek sokan és nincs füst, mert még sosem látta apáját a zenekarral együtt játszani, és főleg nem énekelni:) biztos szuper lesz, már nagyon várom!!!

na mentem tényleg....

sniky

Hello lányok!

Épp nagytakarítok és pihiszünet van , tökmagot most raktam le aludni. Apájának tegnap kivették a varratokat is a kezéből, elég sokat fáj a keze, de már nem lesz neki a régi.

Sziszka Nagyon Boldog Névnapocskát!

Kép

Prevenar oltás mi 3at kaptunk az most jó vagy sem, lemaradtam ? :oops: :oops:

Vera ez a videó sztori elég durva , de mitől gyulladhatott ki? Tényleg nagy szerencse hogy otthon voltál és hamar észrevetted.

Julcsi nagyon csini kismami vagy helyes a pocó!

Sniky most jobban odafogsz figyelni a kilókra?

Csandi te végül is hogy döntöttél , figyelsz az étkezésre?

Egyálltalán bírtok enni vagy tombol a hányingeres korszak??
Kikéne egészíteni a régi táblázatunkat az új kis babócákkal!!!
De izgi , milyen izgulás lesz itt ám értetek huhúúúúú

Zsófi jó bulizást!!! Hajrá vezetés légy figyelmes!
Én jövőhét kedden megyek de csak shoppingolni :D Fotózásra meg azért szeretnék menni, mert mindig csak én fotózok és ha lehet szeretnék közös képet Áronnal , mert apa nem nagyon erőlteti meg magát. Na meg mindig ugyan azok a képek itthon ,csak a gyerek nő :D

Betegeskedők és babócák hogy vagytok? mennek a gyógypuszik

Az ágy áthelyezés nagyon jó ötlet! Sokat számít a megfelelő hely megtalálása, vizvezetékes fal mellé nem szabad rakni mert zavaró lehet, erre vannak azok a himihumi vizér kimérős emberkék akikben én nem hiszek pedig van benne valami. :?

sokmindent akartam még de most megyek mert sosenem leszek készen.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, a jatsszvelem.hu -s fotózáson egy felnőtt, szóval vagy anya, vagy apa+baba képet szívesen csinálnak, de családit nem! :( pedig nekünk is az lett volna a jó, hogy lesz végre hármunkról egy fotó... :( de nincs, csak ilyen saját magunk által csinált, csináltatott, egyszerű! :)

Niki, Beni minden nap látja apáját gitározni, mert kiköveteli magának, hogy ditáj!, ez kb. az első szó, amit iszonyatos sokat mondd! :) annyira édes. felkelünk a nagyszobában, ott van apa ditájja is, és az első szó, ahogyan kinyitja a kis csipás szemét, az a ditáj, és vigyorog, szóval nekünk ez nem feltétlen lenne újdonság, inkább a többi hangszer, illetve, hogy ez egy halkabb akusztikus gitár, nem pedig az elektromos! :) de mi is szívesen megnéznénk már apát bandában... :S

még reggel akartam, csak elmaradt! nagyon jók az új vonalzók, avatarok! :)

sophie27

Zsófi!A mosolyolimpián csinálnak családi fotót is!
vera
l.veronika

Boldog Szilvia napot mind3 Szilvinknek!! Vagy több is van?

yuyu79

Köszi a bókokat :oops:

Zsófi, ditáj, ez olyan cuki ;-)

yuyu79

Zsófi és akit még érdekel a mosolyolimpián most lesz fotózás
http://mosolyolimpia.hu/site.cgi?a=cont-1&cid=info

Boni még nem adtam el a Lego primot, de felfogom rakni a teszre. Kell neked a tápi, mert ha nem azt is felrakom :)

Minden kedves Szilviánknak Nagyon Boldog Névnapocskát!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszönöm a köszöntést!!!

Minden ok velünk, elmentek a vendégek. Holnap is jönnek! :)

Megyek is, nagyon elfáradtam a mai nagytakarításban, sütésben!

Majd holnap talán jövök!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvik, Isten éltessen Benneteket, remélem szép napotok volt!

Zsófi, Neked emlékezetes, szuper estét, de jó lehet most!!! :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kétszer küldte el az előbbit, így ezt átírom inkább... :oops:
Levi is úgy döntött "beleszól"(pötyög) a dologba... :D

Szisz, remélem csudaszép lett a kiállítás. Ha minden igaz, mi is kinn leszünk, nem is olyan messze Tőletek nyáron Erdélyországban. :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok! Jó reggelt!

Apro:
köszi! Nagytakarítással, vendégekkel és sütéssel telt! :( Nem baj, majd valamikor pihenés is jut! :)

Viszont ma a gyerkőceim 8 után keltek hál istennek, bár éjjel volt elég sok köhögés a kicsiknek, így végül mindegyik mellettem kötött ki. Olyanok voltunk mint egy nagy szendvics. Középen én, a nagy virsli, két szélen két kis kifli! :)

-8 kilónál járok!!! :) Szuper érzés! Már csak 31 kiló van hátra! :lol:

Julcsi:
nagyon édes a pocakod! Nekem is a 20-22.-ik hétig kb. ilyen volt, utána kezdett hatalmasat nőni! Kár, hogy én már többet nem leszek pocak főbérlő!

Na megyek, rendezem a manókat. Sétálni akarom őket vinni, de előtte leckézünk Emesével.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Mi is szerencsésen hazaértünk, csak elég későn! Köszönöm a köszöntéseket, nagyon jól esik!
Mecsi, azt hiszem én elfelejtettem megdícsérni Áron legutóbbi képeit, pedig nagyon édesek voltak, olyan nagy fiús lett ő is!!!
Apró jobban vagy??? Mindenképpen cseréljünk telefonszámot, hátha belefér egy közös mics sütés ha kint lesztek! :) ha már itthon nem sikerül találkozni :)
Zsófi, milyen volt az estéd? Remélem nagyon jó, úgy irigykedek! Én wc- re sem nagyon járok Málnus nélkül...
Luca, és akit még érdekel: a kiállítás nagyon szuper, szinte élnek a képek, nagyon jól megcsinálták, dec. 5- ig lehet megnézni az 5. Ker. Művelődési kp.-ban, talán aranykéz vagy aranyház...de utána is Pesten marad, az Unitárius egyház is elkérte a képeket, az ő kiállító termükbe költözik utána!
Sniky, éljenek a csajok!!!! ;)
Adri: játékprojekt összejött, bármikor átvehető, amikor erre jártok!
Csenge: neked külön köszönöm, hogy gondoltál rám is, jó volt veletek találkozni, és végre Zsombit is látni ébren, ha letöltöttem a képeket, akkor beteszem, jók lettek :)
nem tudom mit is akartam még....

Vagy mégis Boni, ma jöttem rá, hogy volt egy nem fogadott híváson tőled néhány napja (a tönkrement telefon miatt elvesztek a számaim) ha aktuális még, akkor visszahívlak!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek, mi ma is csavargunk, csak holnap leszek!

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.11.14 10:13-kor.

<
sziszka78
Tolna

Szilvi! Gratulálok a -8 -hoz, azért ez már látványos ugye? Tegyél majd képet! A szendvics hasinlat nagyin tetszett, vizuális típus vagyok :D

Barbikám, ti hogy vagytok???Fogad? Gyerekek????

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Dönci egyedül joghurtot evett:
Kép

Így aludt a konyhában a földön, amikor olyan nagyon lázas volt:
Kép
Kép

A pozsonyi kifli:
Kép

A tegnapi szülinapi banda:
Szemben judit Hannával (magyar), balra a csíkosban az a kanadai nö, akinek Sophie nevü kislánya Imi egyetlen barátnöje és akivel az a kavarodás volt a müzliszeletek miatt (Imi majdnem minden nap ,megette Sophie müzliszeletét és ezzel együtt majdnem a barátságukat is, amíg ez ki nem derült és ki nem kúráltuk a dolgot. Most minden rendben.). Sophie a képen jobbra ül copfos szöke hajjal. A bal oldali kislánya a k-német barátnöm, aki olyan sokat változott nem pozitív értelemben.
Kép
A felsö süti az 5-ös számmal almáspite kerekre süte, a középsö a kissé sötétre sikeredett túrótorta és az alsó a még nem apró csíkokra vágott zserbó.

A jelentek föbb résztvevöi:
Kép

Az elöbb emlegetett megváltozott barátnöm a kisfiával:
Kép

A másik kelet német barátnöm kisfia és a férje:
Kép
Velük gyakorlatilag minden héten egyszer találkozunk. A kissrác most lesz mikuláskor hat éves, de szellemileg talán 3. Legföbb baja az, hogy nem tud játszani...

Regö elmélázott, hogy milyen linzerformát válasszon:
Kép

Itt már mindenki nagyon dolgozik. Nem tudom hány tepsit sütöttünk ki, de egy kiló lisztböl csináltam a bandának tésztát.
Kép

Bea, a postásunk felesége a gyerekei egy részével:
Kép
Vendég

Barbi a gyermekeid hihetetlen alvási pozitúrákat tudnak felvenni és bárhol, nagyon édi Dönci ahogy kidölt szegénykém
:lol: :lol:

Szeretnék segítséget kérni , annak idején mikor aranyérrel küszködtünk valaki ajánlott egy magánklinikát ennek kéne az elérhetősége, csak már nem emlékszem ki járt ott :oops: :oops:
Köszönöm előre is!

MI ma 11kor keltünk és most aludt még 2órát hihetetlen alvókája van a fiamnak.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mecsi, becsüld meg, reméljük ilyen is marad! :wink:
Mi ma kipróbáltuk az egyalvást megint, de rémes a dolog. Csak most már a kettő is az.
Többgyerekes anyukák, hogy oldottátok meg az átállást?
Ha leteszem Levit dél előtt picivel, vagy alszik egy hatalmasat, de akkor meg 2 körül fenn van és nem hajlandó már késő délután elaludni, csak szenved, vagy elalszik 10 percre, vagy egy másfél órára, de akkor meg 10 körül sikerül altatni este. Ha meg kihúzom ebéd utánig, akkor egyszerűen nem alszik másfél óránál többet, de az nem elég, így mint ma is, 2-fél3 körül ébredt, de már most iszonyú nyűgös és még hol a fektetés... :roll:

Mecsi, nekem is most kezd elviselhetetlenné válni, eddig nem foglalkoztatott túlságosan a dolog. Boni írt anno magánklinikáról, pont múlt héten kértem el a címét, átdobom, ha kell.

Barbi, jó kis buli lehetett...
:wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sniky, Sziszka, Mazska, Zsófi, Nektek küldtem mail-en a homeos házipatika összesítőt, mert elkészült. :-)
Aki kéri még, szóljon és kérek mail címet is.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

AproZsófi:
én is kérném. hsszilvia@freemail.hu. Köszönöm!

Alvás:
igazából hiába három gyerekem van, nem tudok segíteni. Nálunk valahogy ebből igazán sosem volt gond, akkor aludtak, amikor álmosak voltak. Dórika 2 éves koráig kettőször aludt, de mindig csak 1-1/2 1 órát. Akkor átállt magától egy alvásra, az is változó, hogy mennyit. 1-2 órát.

Bence még kétszer alszik 1-2 órát alkalmanként, a gyakoribb, hogy 2*1 órát. Rá is rábízom, mikor akar átállni a szervezete. Persze más lenne, ha közösségbe (böli) akarnám vinni, akkor szoktatnom kéne az egy alvásra.

Barbi: nagyon jók a fotók, Dönci édes a joghurttal és alvással. Jó kis buli lehetett a közös süti sütés!!

Velünk minden ok. Kicsik még köhögnek kicsit, de napközben szinte semmi, inkább éjjel. Gyógyit nem kaptak, csak köptetőt.
Tegnap anyósék voltak köszönteni, dédivel, most mindjárt jönnek anyuék, húgomékkal.

Sziszka: én magamon, ruháimon érzem a 8 kilót, annyira még nem látványos, mert nagy súlyból indul. Ígérem, majd 20 - nál rakok fotót! :)

Na megyek, csöngettek!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sziszka, örülök én is, hogy találkoztunk, még ha rövid időre is. Páromat emlékeztettem, hogy szóljon, ha nem hajnalban megy Paksra, hogy vele tarthassuk. Tényleg nem is láttad még akcióban Zsombit? :) ezt gyorsan pótolni kell :D Képekre kíváncsi vagyok!

EmeseDóraBence anyunak is boldog névnapot kívánok! :)

Adri, remélem hamarosan eljutnak hozzád a játékok. Hogy vagytok?

Apró, kérném én is a homeós leírást: jonnyy kukac freemail.hu Köszi!
Hát az alvás nálunk sose volt rendszeres, de nekem nem is volt érdekem, hogy próbálkozzak vele. A napirendünktől is függ, hogy mikor alszik Zsombi, Zéti már általában nem alszik, és próbálom a napi programot is azután igazítani, mikor fárad el. Ez vagy összejön vagy nem. Mostanában néha egyszer, néha kétszer alszik. Kilenc előtt reménytelen altatni este, de néha 10 is van mire elalszik. Nappal legtöbbször babakocsiban séta közben vagy a teraszon vagy az autóban alszik. Csak arra próbálok figyelni, hogy kialudja magát minden nap, az nem izgat annyira, hogy mikor :)

Lei, téged nem lehet utolérni :) küldtem privit is, megkaptad? Csak arra lennék kiváncsi, hogy hova jártok barlangba, mert én is elvinném a srácokat. Meg esetleg titeket is el tudnálak vinni akkor!

Barbi, Dönci egyedül evős képe nagyon édes. Zsombi is bőszen gyakorol, takarítok is eleget utána.

Nagyon ügyes különben, most épp vízfestékezik a Zétivel, hát őt már nem kellett tanítanom hogyan csinálja, látja Zétitől és egész ügyesen alkot. Mindent megfigyel és rögtön próbál is utánozni, sajnos bátyustól nem csak okos dolgokat tanul :) pl. felállni kapaszkodás nálkül a csúszda tetejére, meg fejjel előre lecsúszni, résen kell lenni vele. De például az ikeás fellépőt, ami Zéti széke az asztalnál egész biztonságosan használja, fel-lemászik, üldögél az asztalnál, eszik, játszik, leesni szerencsére nem szokott. Felmászni az asztalra róla annál inkább :D
Vendég

Kép alkotás közben a fiúk
Vendég

Csenge: nagyon édik a fiúk! És milyen ügyik! :) Köszi a köszöntést!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Aproo kérném én is az emailra a homeost meg a magánklinikát is köszi. Nekem szerencsére nincs bajom vele másnak kell.

Csenge nagyon édik ahogy festegetnek a fiúk csodálom hogy nem tiszta festékesek a lurkók :D

megyek mert apa fürdet és balhé van :wink:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szép estét!

Én még fönt, apa dolgozik, kisdedem fél órája alszik. .... a kályhába lobog a tűz, nemsokára itt fent lesz 30 fok... :shock: megsütöl holnapra... :shock:

Mecsi! Az én anyukám volt valamikor tavasszal a Váropskapu üzletház környékén, nagyon meg van elégedve, ha kell hétfőn megkérdezem a címet.

Megvettem a thuja hoemós bogyót az oltásra, mi dec 4-én megyünk, a védőnő ragaszkodott a betöltött 15 hónaphoz, valakire emlékszem, hogy előbb kapta meg... lehet, hogy csak a mi védőnénik ilyen "szabály betartó".

Tegnap voltunk unokahúg látogatáson, szerdán hazaérkeztek... nagyon szép, majd hozok róla képet, ha kapok... csak sokat sír.. :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: