Szilviáknak én is nagyon boldog névnapot kivánok!!!!!!!!!!!!
EDB anyu,
Szuper, hogy apa ennyire imád téged! Olyan jó rátok nézni, szép, boldog család vagytok!
Betti,
Sajnálom Istid ujját. A gyerekeknek nem törik el semmilyük sem olyan könnyen. Olyanok, mint a gumiemberkék. Egyszer Laci csukta oda véletlenül Laura ujját az ajtónál. Szegénykémnek nagyon fájt, de hamar meggyógyult.
Erika,
Épp ma vettem én is Adventi naptárt a Lidl-ben. Én a zsákos télapós, hóemberest választottam. Tegnap már voltam a Gálon a Lidlben, de ott csak csillagos és angyalkás volt és én zsákosat szerettem volna. Ma elmentem az Interspar mellettibe és ott pont két darab volt még belőle. Nagyon örültem neki. Szerintem is nagyon jópofa.
Most már csak 24 db apróságot, csokit, cukrot, stb. kell bele vennem
Tamarád édes lehetett! És gratula Tomikádnak is az eredménye miatt és a jószivűsége miatt is! Elhiszem, hogy büszke vagy rá.
Köszi az infokat szemész ügyileg, holnap bejárom a várost.
Lauráéknak is ma lesz Márton napi vigaszság. Egyik barátnője anyukája lesz vele és az ő kislányával a kézműveskedésen, én pedig fél 6-ra megyek a táncházas programra. Aztán a lámpás felvonulás következik. Máté apával lesz itthon. Már egész jól elvannak egymással.