A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Boboka: nálunk van hogy én játszom a porszívó szerepét, én szívom meg a csövet, és közben Zoé vigyorog rám ezerrel, bár neki nincs eldugulva az orra, csak néha kicsit szörcsög, ha el lenne dugulva, akkor porszívó. nálunk a pumpás semmit sem ér, a kezemről a szöszt sem tudta felszippantani!
fürdés után én csak megtörlöm a kis fejét, nem adok rá sapit, hamar megszárad a kis haja.

Manó: biztosan minden rendben van, csak lennétek már túl ezeken a vizsgálatokon.

KépKép
Kép
s.vera

Védekezés
Nálunk nem téma... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Végre mi is hazaértünk.

Sajnos nálunk minden változatlan. A doktornő szerint nem lát, mert egyszerűen hiányoznak a szem fontos "alkatrészei". Bár a jobb szeme picit jobb állapotban van, mint a bal, nagyon nincs miben reménykedni. Gyógymód erre amúgy sincs. Azt mondja, hogy valószínüleg a terhesség alatt kaptam valami fertőzést, és az okozta.
Hát ennyi.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
piciibo

piicibo: sajnálom a rossz híreket, de fel a fejjel. Én is "fogyatékkal" élek, az én anyukámnak születésemkor azt mondta papám ismerőse, aki orvos volt, hogy ha a természet elvesz valamit, ad is. (vagy mondhatnám azt is, hogy ha isten elvesz, ad is, de én nem vagyok vallásos). És ezt tudom mondani neked is!!! Lehet, hogy nem lát, de ki tudja! Lehet, hogy gyönyörű hangja és jó hallása van, vagy tehetséges író lesz, akár festő, sőt, szobrász, zeneszerző, tudós.....és még sorolhatnám! Az a fontos, hogy szeressétek egymást, és hogy soha ne éreztessétek Ákossal, hogy ő kevesebb azért, mert nem lát! Kezeljétek egyenlőként, és akkor minden rendben lesz. Nem szabad elkeseredni, és főként nem magadat okolni!!!!!!!!!!! Írtad, hogy elkaphattál valami fertőzést terhesség alatt, és ezért......Emiatt nehogy magadat hibáztasd!!!!!!! Ez csak egy üres duma, mert mondania kellett valamit! Igazából gőze sincs, hogy mitől lehet! ( anyámnak is azt mondták, hogy elkapott valami fertőzést, és van több ismerős, ahol voltak-vannak gondok a babával, és nekik is ezt mondták!)

bocsi, túl hosszúra sikeredtem, remélem, nem bánod :wink:

KépKép
Kép
scooper

és mint mindig, amikor én itt ülök, megint eltűnik mindenki......... :cry:

KépKép
Kép
scooper

Boboka!

Ha szívni kell a nózit, akkor szívni kell, a pumpás nem ér semmit.
Én nem adtam oltás után rögtön kúpot, először is, mert délelőtt kapta és nem rögtön haza mentünk, másodszor meg én igyekszem úgy időzíteni, hogy ha láz van, akkor estére, éjszakára mindenképpen tudjon kapni (ehhez legjobb, ha este 8 körül kap). De mivel a 2 hós oltás után végül nem lett láza estére sem, nem volt rá szükség. Ha úgy ítélem meg, akkor fájdalomcsillapításként szokott kapni oltás után, de itt nem éreztem, hogy kellene. Lehet recept nélkül is kapni kúpot, de van, amit orvos ír fel (nekünk az első receptes csomagban volt Germicid-C).
Dorcinak még csak pihehaja van, így nálunk a hajtörlés nem gond (sapit nem szokott kapni, eddig eszembe se jutott, talán elég meleg van itthon).

Spirál: nálam az elvi okokból nem. Tudom, az újak helyi hormonkibocsájtók is, de az alapelv a spirálnál az, hogy nem engedi beágyazódni a - már esetleg megtermékenyült - petesejtet.

Piciibo!

:(:(:(:(:(:(:(
Én is azt gondolom, amit Scooper, hogy ha nincs válasz az orvosoknál, akkor keresnek valamit, mert hisz milyen lenne azt mondaniuk, hogy nem tudjuk. Te nem vagy hibás!! Nagyon sok erőt nektek és gyere gyakran, hátha tudunk - legalább lelkileg - segíteni.

Astrid

Kép
astrid

Szisztok.

Ne haragudjatok, de sajnos esélytelen, hogy visszaolvassak. :oops: :oops:
A lánykám csütörtök óta nem igazán van el nélkülem. = mindig kézben van. Már tök sokat fejlődtem: egykezes tojássütés, ... stb. Sajna a krumplipucolásban és egyéb komolyabb műveletekben még fejlődnöm kell, ezért most fogok főzni holnapra.
Nem értem, hogy lehet ilyen jó a radarjuk ilyen pici korban. Amint leteszem egyből kinyílik a pici szeme, és kezdődik a party! Viszont olyan jókat durmol a kezemben. :lol: Már meg is kaptam a lecseszést, hogy elkapatom. :twisted: Akkor kövezzenek meg az "okosak", de azt nem fogom hagyni, hogy sírjon.

Rólunk egyenlőre ennyi. Bocsi, hogy csak Magunkról írok. :oops: :oops: Most viszont lépek főzni.

Jaaa! Vettünk fényképezőt!! :lol: :lol:

spickey

és még mindig senki....

spickey: jó főzőcskézést! én már megtanultam gyerekkel a kezemben szendvicset csinálni, húst-krumplit sütni, de ha krumplipucolás van, könyörtelenül ül a hordózóban, és kénytelen mevárni, amíg végzem. Én egy esetbe szoktam hagyni sírni, amikor tudom, hogy semmi baja, ergo nem tudok segíteni rajta, csak szimplán hisztis. Szóval hagyom pár percig sírni, aztán magától abbahagyja, mert rájön, hogy hiába, anyát nem lehet bepalizni :lol: És amikor elhallgat, akkor felveszem. Már kezdi megtanulni, hogy hisztivel nem ér el semmit, úgyhogy hála a jó égnek, ezek a műbalhék egyre rövidebb ideig tartanak. Eggyel nem tudok még mit kezdeni, amikor melegfront van, pl tegnap is. Erre én is érzékeny vagyok, fáj a fejem veszettül, és én is legszívesebben ordítanék. Hát Törpe helyettem is ordított tegnap :? Éjjel kettőig ment a műsor. De túl éltük.
Kíváncsi vagyok, hogy felkel-e még hamikázni, mert fél 8 óta alszik, és vacsi2 kimaradt.

A fényképezőhöz gratula!!!!!!!

KépKép
Kép
scooper

úgy látom ma este már nem jön senki..........akkor ledőlök! Jó éjt!

KépKép
Kép
scooper

Mabe:koszmóra nekem azt mondta védőnéni,hogy olajat tegyek vattára és azt tegyem a koszmós részre és úgy tegyek rá sapit.De mivel Hisztis MIrtill alapból írtózik a sapkától így elég ha csak jól beolajozom neki és úgy hagyom?Csak mert sajnos nekünk is van és jó lenne ha mihamarabb elmúlna.
Védekezés: sajnálom. :( Gondolom inkább védekeznél.

Manó:drukkok még mindig mennek!

Piciibo:igazuk van a lányoknak,ne vedd magadra,amit az orvos mondott.TE NEM TEHETSZ SEMMIRŐL!Főleg,hogy írtad,hogy problémamentes volt a terhességed.Ha elkaptál volna valami fertőzést,akkor azt csak észrevették volna.Úgyhogy fel a fejjel és nagyon szeresd ezt a pici manót,mert így is ugyaolyan teljes értékű ember,mint bárki más.

Floranan:okmányiroda monnyon le!!!!Mert ők aztán biztos tudják hogy kell írni a nevét.A nagyokosok! :x Én tuti vertem volna a pultot és megmondtam volna a magamét.Tegnapelőtt az Indesitnél a csajnak is megmondtam,hogy nem tudom ők mit szólnának,ha 3 hete nem lenne hűtőjük egy másfél hónapos babával a háztartásban.Na erre mára megérkezett az alkatrész,remélem holnap vagy legkésőbb hétfőn beszerelik. :D

Babcika:tanga :D :D

Boboka:nekünk is csak porszívós van,de szerencsére még nem kellett használni.

Ma voltunk mázsáláson,jelentem Viki 5300 gramm és 58,5 centi.Szóval növünk,mint állat. :D

Ja és nagyon sokat vigyorgunk.Annyira imádom,ráadásul a pofiján mindkét oldalt megjelenik egy-egy gödröcske,amikor vigyorog.Cuki! :D
Vendég

Scoop, ekkora gyerek még nem hisztis :) az majd 1 éves kor körül jön :) s manipulálni sem tud még, de majd megtanulja ;) S nem azért hagyja abba a sírást, mert rájött, h ehhh nem tudom átvágni Anyát, hanem azért, mert rájött, hogy nem segítenek rajta. Nem csak az lehet a baja egy ekkora babának, hogy éhes, vagy fáj a hasa, vagy kellemetlen a pisis pelus, vagy vágja a cérna a lábujját, hanem pusztán az élet fáj. Mert még pici... ;)

Piciibo :(:(:(:(:( egy orvos nem orvos... hozzátok át ide is, a sote szemklinikája nagyon jó!!!

Manó, nyugi, semmi baj nem lesz!

Vera: mézeskalács recept itt:
http://galati.freeblog.hu/archives/2008/12/14/Mezeskalacsrecept_2/

és itt egy másik/itt van az íróka receptje is/ :
http://galati.freeblog.hu/archives/2008/12/13/Mezeskalacs_recept_1/

vicger

Scoop,jól néz ki a krémes,nagykacaj haláli,tappancsra puszi!!!

Kriszti,karácsonyi menü nálunk mindig husileves,székelykápi,és töltött p.mell....sütit nővérem és anyós gyárt,én idén tettem volna,remélem babó engedi majd!!!méteres kalács,keksztekercs!!!!
Háta az gáz,hogy az anyaságin ülnek,már rég meg kellett volna kapjad :twisted:

Babcika,3 perc,aztaaa :shock:
tanga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és nekünk megmutizod????? :wink:

Erika köszi,megnézem azt az órát!!!!

Kata,mikulássapeszos kép nagyon édes,Lőrincnek jól áll a sapesz!!! :lol:

Flora....ez hihetetlen,anyám !!!mégha csak Ebano lenne,oké nem tudja az milyen név,na de a Márk -ot csak hallotta már..

Moncsie,a tablóra amilyet szeretnél,csak 2 kitétel van:-
- legyen rajta a baba,
- legyen rajta az anya!!! :D :D :D

innentől félkezezek.....

manó,akkor csak pozítivan,nehogy bevonz valamit!!!!!!kinövi és kész!!!

Boboka,Berninek először a homlokán és a szemöldökén volt,de mivel láttam lejön,nem paráztam.....akkor jöttem rá,hogy koszmo volt,mikor a fején is kijött...
a régi pumpás nagyobb volt,és jobb,amit most vett a párom nem ér semmit :evil:
nekem a porszívós nem illik bele,így én vagyok a porszívó :D
a kúp nekünk benne volt a kezdő receptekben.....tudod,köldökcsonkápoláscuccok,fürdető,stb.

[quote]C írta:sajok, a picasan ki az a Kinga meg Olga (a beérkező leveleknél)?
ezt már én is kérdeztem!!!!

törlés és sapi rá!!!vera,sztem adj rá,neki nem olyan a vizes fej,mint neked,főleg télen!!!!

piciibo,sajnálom :cry:

lina,hütőalkatrész...ügyi vagy
,méretek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ANDI ezúton is szeretném megköszönni a jóltartást-merthogy isteni pizzát csinált--,a többit is.........éééééééééééééés képzeljétek megfoghattam pici vejem-na akkor kellett volna elrabolnom,mert tényleg nem hozhattam el :cry: :cry: :cry: ,és jót dumcsiztunk :lol:
majd mutizunk képet!!!!

na,jó éjt,aki kimaradt bocsi

sutimano76

Boldog névnapot a Szilviáknak!
Vendég

[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, ekkora gyerek még nem hisztis :) az majd 1 éves kor körül jön :) s manipulálni sem tud még, de majd megtanulja ;) S nem azért hagyja abba a sírást, mert rájött, h ehhh nem tudom átvágni Anyát, hanem azért, mert rájött, hogy nem segítenek rajta. Nem csak az lehet a baja egy ekkora babának, hogy éhes, vagy fáj a hasa, vagy kellemetlen a pisis pelus, vagy vágja a cérna a lábujját, hanem pusztán az élet fáj. Mert még pici... ;)

Piciibo :(:(:(:(:( egy orvos nem orvos... hozzátok át ide is, a sote szemklinikája nagyon jó!!!

Manó, nyugi, semmi baj nem lesz!

Vera: mézeskalács recept itt:
http://galati.freeblog.hu/archives/2008/12/14/Mezeskalacsrecept_2/

és itt egy másik/itt van az íróka receptje is/ :
http://galati.freeblog.hu/archives/2008/12/13/Mezeskalacs_recept_1/

hát, én szerint egy ekkora gyerek is lehet hisztis.......legalább is én ezt tapasztalom. vagy ha nem hiszti, akkor spontán unalom. vagy a fene tudja. fáj neki az élet? :shock: ez még sose jutott az eszembe.....

KépKép
Kép
scooper

amúgy jó reggelt :oops: bocsi, de ez lemaradt. mi nagyon ügyik voltunk, nem keltünk fel vacsi2 miatt, simán aludt 7ig :lol:

KépKép
Kép
scooper

jó reggelt,mi is ügyik voltunk ,tegnap volt egy 5 órás szopi,ma éjjel meg csak 4 óránként keltünk!!!

remélem mindenkinek jó éjszakája volt!!!

Ma megyünk a Dévényféle vizsgálatra,kíváncsi leszek!!!!azért kicsit drukkoljatok hogy ne találjanak semmit!!!

sutimano76

Sziasztok!!!

Süti!

Babcika,3 perc,aztaaa Shocked
tanga Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing és nekünk megmutizod????? Wink

Ha eljössz és fényképezel megmutatom, mert az én két kezem arra kell, hogy a ráfittyenő hasamat felemeljem, különben nem látszana :lol:

Ja, apának bejött!!! :lol: Képekben a reakció:

1, :shock:
2, :lol:
3, ollan smile nincs :wink:

Piciibo!!

Sajnálom amit mondott az orvos, de ezt már annyi embertől hallhattátok. Szóval én bíztatni tudlak csak, hiába mondom,hogy együttérzek, nem érzem, nem érezhetem, ez csak közhely, de egymást így is boldoggá tudjátok tenni, ő tud majd teljes életet élni, neki ez természetes lesz, tud majd párt találni, és tudod az ilyen emberek annyira szeretetre méltóak, önzetlenek, kedvesek, tele pozitív energiával, én szeretem őket, és elgondolkodom,hogy mi a pi***-nak sírok én, mikor nekik több bajuk van és életvidámak, szerintem a fogyatékkal élőknek tanítaniuk kellene az " életet"...

Kép
babcika

Jó reggelt!

Sütikém,ne viccelj már.Mi is köszönjük a látogatást,várunk benneteket máskor is :wink: :lol:

Hiszti,én sem kimondottan annak hívnám,de nagyon jól tudják ezek a kis csimpikék,hogy kell anyát szórakoztatni.Nekünk épp éjjel volt erre példa,és igenis "hiszti" volt.Álmos volt,shol nem volt jó,éppen a poci sem fájt,és az istennek nem tudtam sehol elaltatni,perig alternatíva van bőven.

Mano,kezem lábam csuriban,biztos nem lesz semmi baj.

Piciibo, Kép Nincs arra lehetőséged,hogy itt is megnézethesd Ákost?

Babcika,tanga :lol:

Timi,ez a kép,cikk,hihetetlne :shock:

Védekezés,mindet lehetőség mellet is és ellene is vannak érvek.Tény,hogy nem könnyű ezt sem eldönteni,hogy kinek mi a legjobb.Én a gyógyszert nem szeretem,ezért választottam anno a spirált.Most is mellette voksoltam,jövő hét csütörtökön már meg is lesz.

Éjszakánk nem volt rózsás,bár jól indult.Este 11-től 4 ig akkora szemekkel nézelődött Barni,hogy esze ágában sem volt aludni.Lehetséges,hogy az ebédhez ivott egy pohár zéro kólától????Hathat rá ennyire???Azt hittem mattot kapok.Beszélgetett,vigyorgott,aztán a végére persze nyűgi lett,de lenyomtam :lol: :lol:

Kép
v.andi

Andi,sajnálom az iccakát.....a fürcsi csúszás miatt,nálunk is carul indult az iccaka,fél11-kor még sétáltunk és ráztuk a popóját,aztán egy cicizés alkalmával bealudt,de fent letettem és felkelt,ennek az lett az eredménye hogy újra cici,de a sok nyugicicitől megint elhagyni készült a mellbimbóm.....most nem úgy vállasztok mellett hogy melyik a soros vagy melyikbe van több tejci,hanem hogy melyik fáj kevésbé :(

kérünk képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a boxolos jöhet,nem szégyenkezünk miatta!!! :lol:

sutimano76

Babcika,hát ne fogd a pocót,ez a lényeg,hogy megnézzük mennyire nincs ott a tanga.....férjecske reakció :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Kriszti,még egy kérdés:mikor elkészül a mézeskalács,akkor puha ehető????és hogy kell tárolni hogy ne legyen kőkemény???????

sutimano76

Süti,hányra mentek???

MInnyá mutatom a képeket,csak reggelizem közben,mert a makákóm alszik :wink:

Kép
v.andi

12-re.

én is,enyim is!!! :lol:

sutimano76

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,tele van a hócsukeszom,3-4 nap alatt annyi kosz jön be a bejárati ajtó felöl,mintha hetekig nem takarítanék. :( :( :( :( :(

sutimano76

a két B
Berni+Barni
Kép

Kép
v.andi

Köszi, a sok biztató szót, tényleg jól esett. Sajna már nem egy, hanem 4 orvos látta Ákos szemét. És az a gond, hogy még csak spéci eszközök se kellenek a vizsgálatához. Egyszerűen belenéztek a szemébe és látták, hogy nincs szaruhártya, pupilla, szivárványhártya csak darabokban stb. Persze ultrahanggal is megnézték, de ott is ugyanaz az eredmény. De ez már nem lepett meg annyira, tudtam, hogy nem számíthatok jobbra.
Az viszont nagyon rosszul esett, amikor megkérdezték, hogy rendesen jártam-e nőgyógyászhoz, és elvégeztem-e minden vizsgálatot. Mondtam, hogy igen, de látszott rajtuk, hogy nem igazán hiszik el. És ezután még jobban bosszantott, hogy sokan milyen mocsokban élnek, nem törődnek sem azzal, mit esznek, sem azzal, mit isznak, és mégis egészséges gyerekeket szülnek.
Én meg igyekeztem a lehető legjobban odafigyelni a terhességemre, rendszeresen olvastam minden hétről a leírást, hogy akkor éppen mi fejlődik ki, stb. és akkor azt kell megtapasztaljam, hogy az orvos magában elitél engem. Pedig ha ártottam is a gyerekemnek, az egész biztosan nem szándékos volt, és senkinek nem fáj jobban, mint nekem.

Kép
piciibo

Kép

Kép
v.andi

babcika: olyan smájli nincs????????? :lol: :lol: hála az égnek, nekem látszik a tanga, bár pocakom van bőven :cry: Nem tudjátok, fűzőt hol lehet kapni?

KépKép
Kép
scooper

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Piciibo: :( :( :( :( , de ahogy írtad nem lepett meg az eredmény. Az orvosok meg menjenek a p....ba!! :evil: :evil: :evil: csak újjal mutogatnak rád, mivel azt nem mondhatják, hogy bakker nem vettünk észre valamit! és hogy fingunk sincs miért történt ez, mi az oka! ez a legegyszerűbb: te hibáztál! Ne higgy nekik, te is tudod, és mi is tudjuk, hogy nem tehetsz róla! És hogy mindent megtettél, és még most is mindent megteszel Ákosért, és csak ez számít!

Andi, Süti: tündériek a gyerkőcök!!!!
Süti, te kérdezted, hogy értem el, hogy Zoé egyedül elaludjon a kiságyban? Mikor látom, hogy már fáradt egyszerűen beteszem, bekapcsolom a zenélőt, és otthagyom. egy ideig nézelődik, majd elalszik. van hogy vissza kell adnom a cumit, de akkor is csak megsimogatom, és már jövök is ki. Este pedig már régóta egyedül aludt el, csak közöttünk, most csak az változott, hogy a saját ágyában alszik.
A vizsgálaton bizti minden rendben lesz, ne parázz!

Kriszti: köszi a receptet, majd kipróbálom, és megírom hogy sikerült!

KépKép
Kép
s.vera

Itten vagyok, olvasok vissza...

Kép Kép
manósziget

Csak néhány reagálásra van időm, mert egész délelőt takarítás és pakolászás, mert utazunk Villányba. Juhéééj! :D :D :D Most először pakolok több napra úgy, hogy nem egy gyerek ... :D :D :wink: :wink:

Piciibo: ne foglalkozz az ostoba megjegyzésekkel? :evil: Ákos azért választott Benneteket, mert Ti lehettek, lesztek, vagytok a legjobb szülei, Tőletek fogja megkapni azt, amire szüksége van. Timi (dorkamartini) sorai, szavai jutnak eszembe és nála okosabbat nem tudok írni, és tudom, hogy nekem ezt sokkal könnyebb leírni, mint annak, aki benne van megélni, de ... hogy is írta Timi? Ne sajnáld! És ne legyen bűntudatotok! Ő egy nagyon értékes emberke, és ezt kell, hogy érezze, hogy ezt Ti is tudjátok, érzitek, hogy hisztek benne, hogy büszkék vagytok Rá ... Piciibo igazi kincs van a Ti "kezetekben" is ...

KépKép
KépKép
madar

Andi, Süti: BB-k :D :D :D szépek, aranyosak, mamák jófejek ... :lol: kell ennél több? :wink:

Manó: Ákos következő vizsgálata mikor lesz? Azért sztem bíztatóak ezek a hírek, és a jótevő manók ott vannak Veletek. :)

Most többre nincs időm. :( Gép lesz nálam, de nem tudom, hogy időm lesz-e. :roll: ... de azért nem sajnáltatom magam :D ... és itt csodás idő van, melegíti az arcom a nap ... :D

sziasztok, mindenki vigyázzon magára, apára, babákra (kicsikre, nagyokra) ... és élvezzétek ezt a szép őszt! :D

KépKép
KépKép
madar

Lina, meg kell hagyjam nagyon ügyes vagy. Tök szép lesz Viki rezidenciája. Majd a végeredményt is mutizd ám meg!

Flora, hűűű nem semmi tortúrán mentél keresztül. :? De a lényeg, hogy mindent el tudtál intézni.
Pelusokhoz nemtok hozzászólni, DE az AXXO-s popsitörlő naggyon jóóóó. Én már átálltam teljesen erre. 3 csomit veszek 1000-ért. Tök jó vastag és nedves. Nekem tecc.

Kriszti, gratula a -kilókhoz! :lol. Megyez!

Móka, simi neked az oltás miatt. Sajna ehhez hozzá kell szoknunk. :? Momó teljesen jókat eszik. Múltkor a kórházban mondták, hogy egy 9 hetesnek kb. 90-120 közt van az adagja.
Nyújtózkodós Momó :lol:

Piciibo, olyan jó az a kép Ákosodról.

Boboka, a Premaxx csak neked tűnik úgy, hogy kényelmetlen a kicsinek. Én már beláttam, hogy ki van az találva. ;) Mikor először betettem, háát volt nyüszi rendesen (valszeg anélkül is lett volna), de a múltkoru temetőjáratkor nagyon fincsi volt neki, akkorát szunyált benne, és nekem is kényelmes volt. Szóval még ne add fel. Kenguruba 3-4 hós kora után lehet rakni majd.

Rita, tök jók ezek a képes szösszenetek. :lol:

Süti, micsoda rendes dokid van. Manapság ez elég ritka dolog.

Scooper, azok a sütik!!! :twisted: :twisted: Mit ártottam én neked???? :P

Babcika, tanga! :lol: Majd jövőre. ;) Lábujjam én is be tudom venni... simán! :lol:

Andi, látom Barni megkegyelmezett neked. Kamaszod előtt le a kalappal, hogy ő nem kér semmit karira. :shock: Fehér holló!

Ezt most elküldöm, majd folyt. köv.

Kép Kép
manósziget

na jó van máááááááááá....... nem ártottál nekem manó......... egyébként halkan súgom, nem hízlal a sütim, sőőőőőőőőőőőt. Jó, monnyuk én dupla cukorral csinálom, mert édesszájúak vagyunk, de ha mindenből annyi van benne, amennyi kell, akkor nem hízlal. Tészta alig van benne (azzal csaltam, mert fagyiból kikaptam a tescós leveles tésztát :oops: a töltelék meg vizből készült puding. Tojásfehérje ami esetleg, de szerintem az sem......... szóval szerintem fogyózó anyukák is megengedhetnek maguknak egy kockát belőle. De csak a háziból, a boltit nemtom hogy csinálják, de iszonyat nehéz krém van benne...három falattól eltelek, és érzem is zsíros

KépKép
Kép
scooper

andi: köszi, ez jónak tűnik. Csak elég húzós az ára...bárha tényleg jó, akkor megéri

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Bocs olvastam vissza, de nem bírok mindenre reagálni.... csak amire emlékszem... bocs mindenkitől!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Mabe...
. azért volt "vastagon" felöltöztetve, mert utána vittem az autóba és mentünk anyumért... nem szoktam ennyire felöltöztetni... de nálunk nincs is padlófűtés... :wink: :wink:

Manó... igen szerintem is rám jobban hasonlít... :oops: :oops: :oops: de én látom benne Viktort is.... :wink: :wink: Nagyon szorítok Nektek!! És Ákossal tuti minden rendben lesz!!!!! :) :) :)
Nagy simi Neked! :)

Rita..
. nagyon jó oldalakat raktál ide... már egy csomót kiválasztottam... :)

Andi...ez a ruhafalva.hu szuper! :) nagyon édi Barni a kismenyeddel!!! :) :)

Süti..
. nagyon édi Berni a kisvejeddel!!! :) :) :)

Scooper... nekem Kriszti szavai a nyerők! Szerintem sem hisztiznek még! Nekem a férjem mondta egy ideig ezt... de már nem mondja... mert rájött ő is, hogy ez nem hiszti... és aki a környezetemben ilyet monda... ő kijavítja, hogy egy ekkora korú kisbaba nem tud hisztizni!! :)
"Scoop, ekkora gyerek még nem hisztis az majd 1 éves kor körül jön s manipulálni sem tud még, de majd megtanulja S nem azért hagyja abba a sírást, mert rájött, h ehhh nem tudom átvágni Anyát, hanem azért, mert rájött, hogy nem segítenek rajta. Nem csak az lehet a baja egy ekkora babának, hogy éhes, vagy fáj a hasa, vagy kellemetlen a pisis pelus, vagy vágja a cérna a lábujját, hanem pusztán az élet fáj. Mert még pici... "

Vera... megkaptad a csomit????

Nooo mi tegnap voltunk 2 hós oltáson... pfffffú szegénykém úgy sírt... de szerencsére megtudtam vigasztalni....
Mérték is... "icipici" Moncsicsim 6200 gramm és 58 cm... (védőbanyek megkérdezte, hogy adok neki titokban tápit??? :shock: :shock: :shock: :shock: Nem értem... ha adnék mért kéne titkoljam???!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Kiscsajom az előbb elaludt kézben... letettem kiságyba... ott nézelődik... és erőlködik... tojni akar.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaaa valaki kérdezte, hogy sapit kap e babó fürdés után???? Én enm adok rá... törölközővel szoktam jól megdörzsizni szárazra a fejét és akkor megszárad a haja.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Flora... okmányiroda.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vikiviktor

Védekezés... nekem is spirálom lesz. Most lemaradtunk róla, de a kövi mensikor tuti felrakatom... addig meg marad a gumi :?

Orrszívás... a kézi egy nagy lócart se ér... csakis porrszívós, az legalább kiszedi a cuccost rendesen. És egyáltalán nem fáj nekik (kipróbáltam anno), csak azért sírnak, mert le vannak fogva és nem értik miért...

Piciibo, :? sajnálom... nagyon...És azt lehet tudni milyen vizsgálatokon vagytok túl? Jöhet privibe is, ha itt nem akarod. Anyagcsere-betegség irányába végeztek szűrést? Sztem nem kéne annyiban hagynotok... én biztos megmutatnám itt nálunk is egy gyerekszemésznek.
Most olvaslak tovább.... :(:( hatalmas simi neked...

Spickey, simi neked... Ha van gép, akkor meg jöjjenek a friss fotók!!!! :lol:

Lina, úgy is jó, ha nem teszel rá sapit... a sapka miatt csag gyorsabban puhul fel, azért szokták ráadni. Szopi közben egyébként tök jó le lehet vakarni.;) 8) Gödröcskék édesek lehetnek, próbáld meg lefotózni nekünk.

Tara, BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!!! :lol:

Süti, alakultok!!!! :lol: Vizsgálatról majd kérek beszámolót, de tuti minden rendben lesz. Most olvasom, hogy a múltéjszakátok nem volt vmi fenséges. :?

Andi, hogy a csudiba lett ilyen éjjeli bagoly Barni? Én asszem már kifutottam volna a világból ennyi éjszakai műsor után.

Barni&Berni.... nagyon jóók a képek. :lol: a szöveg meg... :lol:

Madar, érezzétek jól magatokat Villányban!! Fincsi borocskák... nyami.
Dec. 2-án lesz a következő vizsgálat... addig marad a várakozás...

Viki, aztaa szép súlya van Dórinak. :) Igazi kis gyömöszölni való. :lol:

És most végignézem a játékos linkeket, mert ötletem az aztán nincs karira...

Kép Kép
manósziget

Viki: megkaptam, de még nem avattuk fel, egy macival gyakorolok, míg nem megy rendesen

Rita: én már rendeltem is 3 játékot a liliputról, köszi a linket. igaz ez még nem karácsony, csak úgy. hétfőn hozzák! már alig várom, remélem Zoénak is tetszeni fog

Bocsi, de most másra nem megy reagálni, mert Mókuska hiányol!

KépKép
Kép
s.vera

Manó:a vakarás nem fáj neki?Vagy csak akkor vakarjam,ha már olajjal bekentem és felpuhult kicsit?
Vendég

Taranee:Boldog névnapot kívánok!
Vendég

Tara!

Boldog névnapot!!!

És minden Szilvinek, akiről esetleg nem tudom,hogy az :oops:

Kép

Kép
babcika

[quote="lina85"][ írta:lina85b]Manó:a vakarás nem fáj neki?Vagy csak akkor vakarjam,ha már olajjal bekentem és felpuhult kicsit?

Igen, puhítsd meg előtte kicsit... nem fog neki fájni és tök szépen lejön

Kép Kép
manósziget

Manó!!

Édes kicsi, drága vejecském szemével nem lesz semmi gond, ki fogja nőni szépen!! Annyira utálom,hogy ilyen sokára adnak időpontokat, hogy addig meg az ember megőrül. :evil:

Kép
babcika

Mi ma elutazunk a nagyszülőkhöz vasárnapig.

Gondoljatok majd rám, mert tuti 300 lesz a vérnyomim, ugyanis disznót ölünk anyóséknál, nade milyen disznót.

Képzeljétek el,hogy anyós régen kért tőlünk kölcsön 10.000-ret, adtunk neki, de nem bírta visszafelé adni, nem is adta. Aztán egyszer kitalálta,hogy vesz nekünk egy malacot, potosabban Jancsika és Jancsi szülinapjára , jó mi a gyereknek vesz malacot, az én 10.000-ből. Ok, mevette,közölte majd felneveli nekünk mert maguknak is vett egyet,és azt is nevelni kell, jó mondtam, és egyszer vett is neki tápot, aztán már mindkét malacnak mi vettük a tápot kb. 3- 4-szer, meg mi vittünk neki kukoricát, szóval nem elég hogy az én pénzemből vesz ajándék malacot, ajándékba fel is neveli az én pénzemen, de még a sajátjukat is, és poén, hogy erre a köcsög sógorom még kérdezgeti,hogy kifizettük e a malacot, most meg tuti,hogy még a húsát is lenyúlják majd, mert a sajátjukat még nem vágják le. :evil:

Szólva tuti megöl majd a méreg :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja és a gyerekemet eddig azért nem lehetett keresztelni, mert hogy ne kelljen már húst venni, hanem majd a malacunkból főz anyós egy káposztát, mert a többit anyukám állja. Szerintetek ezek normálisak.

Bocs a kifakadásért, de brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

De lesz jó dolog is, nagymamám tegnap volt 80 éves, és vasárnap lesz neki meglepetés buli, nem tud semmit, mindenki köszöntötte tegnap, és a messze lévő gyereke és unokái is eljönnek, csak sajnos tesómék nem tudnak eljönni, mert rossz a kocsijuk, a férje meg egy fac, mert hiába mondom,hogy mi elmegyünk értük az nem jó, mert akkor ő az anyjáékhoz be sem tud menni. Szóval férfi nemi szervekkel van tele ez a világ, tesómat úgy sajnálom, ilyen többet nem lesz..., és nem tud ott lenni. :cry:

Kép
babcika

Köszi Vera,a tanácsot a dicset és a drukkot!!

Madar,Villány ....de jó ....pakolás 4 személyre rendel!!! :lol: :lol: Kellemes utat!!!!

Piciibo,hülye orvos,ne foglalkozz vele,te tudod,hogy mindent megtettél és kész,az meg gondoljon amit akar!!!!!!!

Manó,igen az én dokim egy kincs, mindenkinek tudom ajánlani!!!!

Viki,a te tejedet az anorexiások kávéjába kéne önteni,nem semmi méretek!!!!!

Tara,boldog névnapot!!!

Vizsgálatunk: minden oké a köldöktekeredés miatt ha volt is oxigénhiány,az nem okozott károsodást....többet kell jobbra fordítani a fejét,már úgy hogy onnan beszélek vagy játékokat oda rakom,meg hóna alá türcsit tekerni mikor hason van ,hogy a fejét ne legyen lusti emelgetni,nincs gond csak ezzel lehet segíteni neki,és a jobb karja kicist merevebb,de ez sem gáz,igazából ő észre se vette,csak esti toráknál azt nem engedi annyira kinyújtani,ehhez mutatott pár fogást a tornába......december 14 körül visszamegyünk még egyszer,mégha nincs gond akkor is!!

sutimano76

Ja lányom 11-kor evett indulás előtt,hazafelé bealudt,így elmentem vele sétálni,boltba bevásárolni,kb fél 1 óta kint alszik,nekem meg sikerült megfőznöm,(zellerkrém leves,rizseshús,pácolt husi,hagymástörtkrumpli)...........juhéééééééééééééééé.......
mellem lassan szétdurran,hisz más 5 órája tellik!!! :lol:

sutimano76

Babcika tesód helyébe fognám a gyerköcöket és elmennék veletek, sógor meg maradjon otthon,vagy menjen vonattal az anyjához...nem kéne felvílágosítani,hogy ez most nem miatta van?????

sutimano76

Azt nem is meséltem,hogy dokimnak inhüvely(vagy hogy kell írni)gyulladása van.....mondta hogy gátatvarrni fájdalmas volt,de a császárvarrás nem annyira :wink:

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: