Csipi, engem figyelmeztettek, hogy kismama ruhába fogok tudni hazamenni a kórházból, így én már nem kergettem ábrándokat

És igazuk is volt!
Ildi, jót nevettem, ahogy írod, hogy apát trenírozni kell, hogy hogy kell keresni a táskában. Hát ha neki kéne összerakni, amiben a baba hazajön…jóég, hogy nézne ki az a gyerek! Meg a fele holmi otthon maradna, úgyhogy tényleg jobb nem rájuk bízni
Anita, milyen jól nézel ki a képen! Nagyon jól áll a pocak!
A kislányom a 42.héten, a kisfiam 41-en született…szóval nálunk a fiú bújt ki „hamarabb”..mert ugye mihez képest, mert a kiíráshoz képest nemigazán
Edit, hát ezen a zuhanyzós íráson jót nevettem
Juci, én is vettem egy hálóinget, szerintem tök szép, apa elé állok és megjegyezte, hogy na ez egy kimondottan vágyelhárítós darab

Pedig szerintem tök szép…
Csilla, te be vagy oltva? Ha igen, mikor oltattál? Nehogy lázas legyél, szájmaszkban legyél otthon!! De hátha nem influenza, csak megfázott vagy torokgyuszi.
Nóri, én 8 éve még alkoholt használtam a köldökcsonkra, de 5 éve a doki azt mondta, hogy ugyan már, vannak ennél korszerűbbek és alkoholt nem szabad használni (szerinte) és felirt valami löttyöt. Azért gondolom, hogy most is ezt a löttyöt fogják felírni, de simán lehet, hogy ez is orvosfüggő..
Nálunk ezekben a pillanatokban "oltódnak" a gyerekek, apa elvitte őket sorbanülni a gyerekorvoshoz...Remélem nem sírnak a szuritól..