Sziasztok!
Sillia:Annyira gyonyoru ez a Loci gyerek!!!Azok a szemek....
Teljesen megertem a "problemadat" Locival kapcsolatban,de ha neked nem okoz kenyelmetlenseget,akkor minden tovabbi nelkul eljetek igy a mindennapokat

Aztan ez majd alakul ugy,ahogy egymasnak alakitjatok.....biztos lesz majd megoldas erre ha 10 kilos lesz Loci,a baratnom kislanya is szinte csak kezben van el,pedig mar 1 eves,kismeno-mano
Tudod nekem mondtak mar paran hogy hagyjam sirni Hangit....talan 1 kezemen megtudom szamolni,hanyszor tettem ezt meg,de akkor is rovidke idore

,de akkor mar tul voltam par lehetosegen,es semmi nem segitett.Igen,sajnos Hangi sokszor kezben is nyugos,feszit,es ez nagyon rossz erzes,maskor meg kepes megnyugodni,de nem ertem az ok,okozat osszefuggest

,es ezert kuzdunk nagyon sokat....bar ugy erzem kezd javulni a helyzet.
Amiota ejjel is megy az orulet,azota a reggeli az agyban tortenik,jol osszebujunk,es vagy 1,5 oras fekveszopi van,mert azt ugy imadja,es egyutt bobiskolunk meg egy picit.Ezt eddig azert nem vetettem be,mert olyan szepen aludt,nem volt nekem problema felkelni 2x-3x megetetni,mert ezek max.20 perces ebredesek voltak,igy mindig siman aludt delelott 10-ig.De mostanaban nem lehetett visszaaltatni,volt hogy 2,5 oran keresztul ebren voltunk...mindannyian!
A mai este jo volt,siman ment minden
En azert nem vetettem be a cicin valo orokos megnyugtatast(bar azert volt ra pelda,mert akkor tenyleg nyugi van)mert 1,5 honapig irtozatos fajdalommal szopiztattam a bal mellembol,mint kiderult gyulladasban volt.....es persze azert sem,mert atgondoltam,hogy semmit sem fogok majd tudni csinalni itt igy tok egyedul,ha mindig a cicin log.......ugye semmi segitsegem nincsen
De szerintem ha nalatok ez megoldhato,akkor miert ne?Neked is es Locinak is igy jo,akkor ne filozz ezen
Kutyi ugyben gondolkozok mit lehetne,bar ezt nem tudom mennyire lehet megvaltoztatni,mivel mar nem kolyok kutyarol beszelunk....
Nincsen semmi kedvenc csemegeje?Azert a kutyik eleg belpoklosak....hatha.........mert azert ugy el lehetne erni ezt-azt szerintem,mi is ugy tanultunk anno a kutyasuliban,aztan ugye elhagyhato,mikor mar jol mennek a dolgok.....
Boo:Zsiri arfordulasahoz megy a gratulacio.....ez most meg uj neki,de nemsokara csinalja majd rendszeresen...most emesztgeti a dolgot

Nalunk is igy volt,meg nem volt 2 honapos mikor atfordult,aztan napokig/hetekig nem....aztan azota meg csinalja folyamatosan.
Ugye Hangi nem szeret hanyatt lenni,de napkozben sokszor ugy teszem le,jatszani,mert ugy is kell hogy szokja.....na mar 3.napja siman az oldalara fordul,es egyre jobban elvezi!
Orsi:Edward Norton volt a feladvanyom anno,mikor a kedvenc szineszesdit jatszottuk
Kutyaszokes:

Elegge a toppon voltal

!
Bond:Ezek jo filmek nagyon!!!A "Rekviem egy alomert" nagggyon kemeny film,pedig mar ateltem es lattam sokmindent,de ezt en is eleg nehezen viseltem.....
Mano kaki:
En multkor 3 napig vadasztam Hangi orraban egy szaradt,lebego fikuszra....hiaba porbaltam feloldani sos vizzel,furdessel,nem hozta ki a porszivo.....na es ugye abba a pici lukba nem fer be az ujjam hogy kivadasszam

4.nap sikerult!!!!!
Elem toltes:ja eleg gaz ha az ember ezt nem tudja.....ezert kell a telefonokat is igy kisutni...en hiaba mondtam a pasikamnak,nem hitte el.....de megcsinaltuk!
Ikoka:remelem kihasznalod a szep idot,es csavarogsz egy nagyot!
Merion:nekem sem sikerult letolteni a babaszakacskonyvet...bar van nekem egy vekonyka kis konyvem,de erdekelne....na majd megprobalom ma is.....
Szisz:gyere meselj,mi volt tegnap este.....
Anyukam is isteni hazikeszitesu majonezt szokott csinalni...nyami-nyami...mikor itt volt,is keszitett(en is tudok,csak lusta vok)
Persze megint fozni kene
De mit????