Tegnap én is voltam a védőnőnél. Aranyos, kedves, mikor bemutatkoztunk egymásnak rögtön megkérdezte, hogy tegeződhetünk-e. Természetesen igent mondtam, mert úgy gondolom, így vhogy közvetlenebb a kapcsolat köztünk.
Megkaptam a kiskönyvemet, hát mit mondjak... tényleg lehetne szebb is (külsőleg)
Én kaptam hozzá egy cuki tartót is, igaz boltok és szolgáltatások reklámjai, hirdetései (babás-mamás) vannak rajta, de legalább színes, tarka.
Lányom minden nap közli velem, hogy kislány tesót szeretne, aztán mikor próbálom meggyőzni, hogy a kisfiúk is nagyon aranyosak és hogy ugye nem baj ha esetleg kisfiú lesz, akkor a válasz vállvonogatva, fintorral csak ennyi: Anya...hát....jó lesz az is.
Egyébként párom is azt mondta, hogy neki a kezdetektől fogva az az érzése, hogy lány lesz. A barátnőm jósolt nekem ingával, és az is azt mutatta, hogy kislány (nem mintha nagyon hinnék a jóslatokban). Azért én még bízom a kisfiúban. Egyébként teljesen mindegy, hogy mi lesz, talán csak azért érvelek a kisfiú mellett, mert mindenki a környezetben lányra szavaz.
Geooo
Boldog évfordulót nektek!
[/b]konkri
Még én sem hallottam arról, hogy ilyen korán kinyílt volna a méhszáj. Általában később szokott, akinek gyengék az izmai. Mondjuk számomra az is érdekes, hogy megérezted. De vonom kétségbe a szavaid, biztosan így van. Bennem csak akkor merült fel a nyitott méhszáj, mikor a WC-ben pisilés után megláttam a nyákdugót. De ez szülés előtt két nappal történt.
bibócska
Remélem, már te is jobban vagy! Lehet, hogy kicsit problémásan indul az eleje, de bízz benne, hogy a továbbiakban már csak jó jöhet. Mert ennek így kell lennie. Én drukkolok neked.
És mindenki másnak is drukkolok, aki mindenféle kisebb, nagyobb problémákkal, gondokkal, tünetekkel küzd. Én melletettek állok.
[b]princzike
Gratula az uh-hoz. Nagyon jól sikerült fotó!
Már alig bírom kivárni, hogy jövőhét szerda legyen. Én akkor megyek a 2. uh-ra ill. a 12. hetesre. Remélem, minden oké lesz. Most még annyira nem parázok, bár nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe, majd mikor a váróban ülök és várom, hogy szólítsanak, na akkor leszek tiszta ideg.
További csodás estét mindenkinek!

8 hét 4 naposan [/img]