A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

No, nálunk pedig megtörtént a 2 hós oltás....
hősként viselte kisEmberke..
anyája ne annyira... nagggyon durván tűfóbiás vagyok:( ezért apa fogta a baba kezét, aztán átadta , s én nyugtattam...
erre doktornéni, aki nagyon kedves, s bírom, lecseszett, h vegyek erőt magamon, s tessék odaállni a Pici mellé
:twisted: :twisted:
különben is könnybe volt a szemem, h "bántják" a gyerekemet, de itt szabályosan nyeltem vissza a könnyeimet:(
mondtam, h többet érek így, mintha engem lapátolnának össze...
és nem szeretném a félelmeimet a gyerekbe elültetni... tegnap elmondtam neki meg az indulás előtt is, h ez azért van, h ne legyen beteg, apa ott lesz , s fogja a kezét...
na, mindegy, rosszul esett..
meg az is, h felelőtlennek mondanak, h nem oltatom be magam...
magam se tudom mi a jó..
lehet h belázasodok, s félek,h integethetek a tejcinek...
no, nem lovalom bele magam....:)

oltás óta 3 óránként jelez a kisPöcsös, különben meg horpaszt...
pl így ::)
Kép

kézszájbatömködés..

azt olvastam, h 3 hós korától nyugtató hatással lesz az ujj szopizás, s gondolom, h még csak tanulgatja, h hogy is kell betenni a szájba..
eredmény egyelőre.. felhergeli magát:)
nagyon cuki közben, én jókat nevetgélek rajta:)

babasúly 5650g-nál van kicsi Momó...
ezért se izgulok nagyon, de enyim gyerek 70-120g között cicizik--- 7szer 8szor naponta...
látom, h fejlődik, de ne kéne többet ennie már?

no, dugulok... két képet hoztam még..

Kép Anyukám alkot a konyhában, s magyaráz folyamatosan.... jesszus!!!

Kép a legjobb barátom, az akrobata kacsa, juhéééééé

Kép

Kép
móka:)

flora: ügyintézés grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: én borogattam volna....

gyerekem épp mesefőcímdalokat halgat, most épp süsü, és tök jól elvan :lol:

KépKép
Kép
scooper

Floranan, de jó, végre minden el van intézve..
szupi!
Ha, csak ha HA mégis kell még valami az OEPnél intézni, a fejér lipót u-ban minden el lehet.. az meg ugye közelebb van ..

Vicger
, le a kalappal!!!!

Piciibo, Nektek is DrukkDRukk drukk holnapra!!!!!!

Kép

Kép
móka:)

Móka, köszi!
Nagyon koncentrál a fiad, ez látszik. :D

Ma mi is alkottunk Ákossal a konyhában. Hát mit ne mondjak, nem egyszerű kenguruval főzni. Ma a pityókástokány (krumplipaprikás) főzésének rejtelmeibe avattam be a gyerkőcöt.

És végül a nap fotója:
Kép

Kép
piciibo

Gyönyörű csemeték gyönyörű Mamái!

Rita
Utazás... :cry: :evil:
Már előre félek tőle! New York-ban át kell szállni másik repülőre. Csomagok, Molli...és az én negatív nyelvtudásom...vicces lesz... :oops: :?
Andris ügyes az egyedül elalvással :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibi
Igen, Baby Einstein :lol: :lol: :wink:
Meg okos babázni is szoktunk...

Petra
Fisher Price hintánk van... (kaptuk)

Taranee
Anna okos nagylány!
Kb. 4-6-8 hét is kell, míg a szervezet hormonháztartása helyreáll...

Astrid
Ügyes Dóra! Molli iszonyatosan bedühödik, ha nem éri el a játékokat. :?
Néznek is a koraszülött gondozóban, hogy Molli valóban korababa?
Kor...mindenki annyi, amennyinek érzi magát :wink:

Manó
Várjuk majd holnap a beszámolót!

Vicger
Nagyon jó cuccokat vettem magamnak a Terranova-ban
:wink:
(Pulcsi 1-2000, bársonynadrág 3000)
Fogyózás: Miért nem próbálod meg a GI-étrendet? (abban vegyesen lehet enni...naponta 5-ször legalább)
http://www.uj-dieta.hu/index.php?content=487
http://www.izvadasz.hu/index.php?from=glucky1
Atesznak meg higgyél!!!!

Dorka
Általában én is mindennap igyekszem felöltözni, sminkelni... kell, hogy nőnek érezzem magam...
Család...nagyon fog hiányozni...Molli egyenlőre magyarul tanul...angolt jobb, ha nem tőlem tanulja...

Süti
Tabló-ötlet jó :lol:

Lina
Nagyon édes Viki!

Bex
Muszáj neked egyszerre kitakarítani az egész lakást? Nem lehetne szépen komótosan?????
Tomikának egészséges mamira van szüksége!

Móka
Köszönjük :lol:

Babcika
Mi már 2 kör oltáson túlvagyunk. Semmi gond nem volt...
Vendég

Szép estét Istennők!

No itten van kérem szépen egy ultrahiper hosszú hsz, ez van, ha pár hétig nem nagyon írogatok, úgyhogy mostantól igyekszem magam összeszedni írás ügyben:):):)

Ja, és persze a frissz hsz-ekről még le vagyok ám maradva, de azt is pótolom hamarosan:):)

Na mostanra végeztem úgy ahogy a visszaolvasással, de szerintem így is maradt ki egy két oldal (irulóspirulósszmájli)
Tutira nem aktuális már minden reagálásom

Bex, az anyaságit meg a családi p.-ot az államkincstárnál kell nekünk igényelni, a kifizetőhely (az én m.helyem is az) csak a tgyást adja, azt náluk kell igényelnünk.
Mi október 20-án adtuk le a papírokat a m.helyre és harmadikán már a szlámon volt a lóvé

Babó hasra fektetése: én mindig elfelejtem hasra fektetni (pirulós szmájli). Rögtön kajcsi, büfi után nem merem, mert legutóbb is visszajött minden… Kajcsi után általában nagyon mélyen bealszik, alvás után nagyon éhesen ébred, szóval ördögi kör. Ha meg ébren van picit akkor örülök, hogy kicsit tudunk játszizni.
Mondjuk rajtam nagyon sokat van hason, az számít? Végül is akkor is szépen emelgeti a fejét, meg megtartja tök sokáig.

Erika, Lotti nagyon hasonlít rád, nagyon édes

Móka, anno írtatok az életkezdési támogatásról. Ez nem a start számlával kapcsolatos, ugye? Ezt a kerületek határozzák meg, hogy adnak-e és ha igen mennyit, ugyi?

Tea: ti miért adtok a picúroknak? Hasfájásra?
Én még sosem adtam Nikinek, mondjuk nem is hasfájós szerencsére (kop-kop).
Babcika, enyim védőnő azt mondta, hogy nem kell a tápi mellett teát adni.( még az elején kérdeztem mikor nem tudtam lesz e tejem)
Ja most olvasom, a meleg miatt.

Viki, unokatesód babája gyönyörű

Kata, Lőrinc nagyon ügyi a fordulással

Móka, örülök, hogy jól sikerült a hétvége Zegen. Hát igen, én is érzem, hogy mennyivel könnyebb minden, ha anyum itt van
Keresztelő (dühös szmájli..)
Hakapeszi dönörűűű

Tényleg, csípő uh: nálunk csak uh-os vizsgálat volt, kézi nem. Ugye az nem gáz? Gondolom azért az uh-os jobban kimutatná ha baj van mint a kézi, ugyi?

Altatás: mi pár hét köztünk alvás után a kisszobájában altattuk, én mellette egy fotelágyon, hogy apa is tudjon aludni, meg azért mégsem akartam egyedül hagyni a kis drágámat…. Háááát, a derekam azóta is odavan, meg valahogy sehogy sem volt jó. Apa is hiányzott, a kényelmes ágyikónk is stb. stb., úgyhogy usgyi el az ikeába, pár eziért vettünk egy kiságyat (ami szerintem utána jó lesz járókának – szerintetek? Végül is csak a formája tér el a járókától. A járókák aljában milyen betét van? ), a másikból át bele az ágybetét stb., és addig tologattuk a hálóban az ágyikónkat, hogy végre elfért a kiságy. Azóta minden jobb, én is nyugodtabb vagyok, és az a három-négy óra alvás is sokkal pihentetőbb mint a gyerekszobában volt.
Napközben meg mikor hol alszik. Hinta, nappali, kiságy.

Bocsi, ha valamire / valakire nem reagáltam, de eddig jutottam a visszaolvasásban.

Nekünk Niki nyakán vannak pöttyök hátul, ez mi lehet szerintetek? Annyira nem csúnya, csak kis piros pöttyök.
Meg a szemöldökénél nagyon száraz volt a bőr, kentem rá krémet, attól meg kicserepesedett (vagy nem tudom hogy írjam, ilyen fehére-sárgás repedezett egy centis részen kb. ) Ezt meg napraforgó olajjal kenegetem, szerintetek?

Csajszik, van egy pár kérdésem:

- Ti a koszmót hogy kezelitek?

- Írtatok az orrszívásról páran. A pl. steriamarral befújást meg utána az orrszívást akkor csináljátok mikor alszik vagy akkor mikor ébren van a baba? Ha ébren van nem tud úgy elmozdulni, hogy felsértse a nóziját a szívó?

Nálunk nincsen folyamatos szörcsögés, csak kb. öt-tíz percig, utána szépen vesz levegőt, ilyenkor is kell szívni?

- A kicsit fülét ti hogyan tisztítjátok?

- a kórházban kapott BCG oltást ti kezeltétek valamivel? Mert én nem, de úgy tűnik szépen leszáradt a dudoron levő valami. Na ezt jól megírtam

- A kenguruba ti mikortól tennétek bele a babát? Mert volt amelyiknél kb. 3900 gr-os súlytól írja, azt ugye már rég túlléptük. A premaxx nagyon nem jött be, ma próbáltam beletenni Nikit, olyan, mintha egy zsákba akarnám beletenni… Olyan rossz érzés volt, legszívesebben kidobnám a fenébe…

Andi, Barnin nagyon jó volt a spenótos body
A versike nagyon nagyon szíííp, nagyon megható.

Piciboo, sok erőt és kitartást nektek, megy az enerdzsi+++++++++++++++++

Ja, és mindenki babója gyönyörűséges, nagyon jó képeket tettetek fel

Oltás: én ma jutottam arra az elhatározásra, hogy oltatjuk magunkat (bár néha megingok, de majdcsak nem ártok vele többet…)
Vendég

Ja, még valami: nem gáz, ha a hat hetes vizsgálat csak nyolc hetes lesz?

A héten már tutira nem jutok el dokihoz...
Vendég

Influenza
A vírus gyorsan mutálódik. Honnan tudni, hogy az a törzs fog-e fertőzni, amelyik ellen oltottak... :?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 19:33-kor.
Vendég

Molli 3 hónaposan 5070g és 60cm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocs, ha nem mindenkire reagálok, de blog-ot kell frissítenem... :wink:

Boboka: Niki csodaszép, de ezt már többször is írtam. :) Koszmóra nekünk nagyon bejött a Babé koszmó elleni samponja, drága, de nagyon sokáig elég, jó illatú, gyógyszertárban kapható; orrszívás: szopi előtt mindenképp, ha napközben még észlelsz szörcsögést, akkor is szívhatod, természetesen ébren (te se szeretnéd ha legszebb álmodban valaki fölhelyezne az orrodba valamit, én biztos sokkot kapnék), egy kis várakozást túlél :wink: ; fület csak nedves pelussal törlöm át, mögötte is; BCG-t nem kezeltük; nelünk speckó kenguru van (Manduca), újszülött betéttel, békatartásban tartja a lábát, már hetek óta használjuk

Móka: Mór gyönyörű!

Flora: Ügyintézés :evil: :shock: :roll: Ez azért elég gáz...

Manó: Drukkolok nagyon holnapra!

Tali: Nekem biztos csak a hétvége jó, mert kocsi van, de nem vezetek. :oops: :( Plusz két gyerekkel kéne mennem. Ha hétvége, akkor Apa és Andris is jönne.

Oltás: Én maximálisan megbízom a sógornőm ajánlásában. Ő biztos nem beszélne rá anyagi vagy egyéb okokból. Ezért döntöttem az oltás mellett.

Erika: Milyen írtó ügyes Lottid! :lol:

Kriszti: Biztos a nagy energikusságod miatt, de átugrottad a kérdésemet... :lol: :wink: 10 éves unokahuginak kéne ajándékötlet Karira. Vica miket szeret? Hátha lophatok ötletet. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Piciboo: Nektek is szurkolok holnapra! Ákos gyönyörű szép!

Mabe: Szép méretek! Hát az átszállásért nem irigyellek. :wink: De okos lány vagy, biztos megoldod majd.

Lányok, mire jó ez a Baby Einstein, most őszintén? Már hallottam róla, de nem vagyok híve annak, hogy ilyen idősen TVzen a gyerek. És senkit sem akarok bántani, őszintén érdekel... :oops: :)

Kép

Kép
hgrita

Kisori most engedett visszajönni…Gyorsan válaszolok egy két dologra, bocsi, akiket kihagyok…

Képek minden babáról és mindenkiről csudiszépek!!!!!!!!

Süti, Andrássyt én is imádom, azzal baj egy szál sem… Budaörs is gyönyörű decemberben!

Madar, Julcsi homok-képe nagyon tetszik!!! Nagyon ügyes! Hogy kell csinálni?

Mabe, a hagymát is Molli kezébe adod???

Rita, köszi a picasás ötletgyűjtemény elindítását! :D És télleg nyílik a Skála helyén új? Wow, oda majd valamikor elnézek! (Hahaha… vajon mikor.)

Kriszti, örülök, hogy a nyafiból boldog elégedett csini Kriszti lettél, míg nem voltam :lol: tényleg nagyon jól nézel ki!!!!

Manó és DorkaTimi, jól leírtátok, de látom, mindenki így van szinte. Régi rucik sehogy sem jönnek fel, terhes nacik leesnek, pedig behúztam a hasánál, amelyiken van gomb, de így meg gyűrődik és amúgy is lötyög. Még plusz 9 kiló van rajtam. Én is elhatároztam, hogy legalább fésülködni megpróbálok reggel! A régi klasszikus mackókat eltűntetem, van pár új szép sportnacim, mindig próbálok normális felsőt felvenni (azok jók), nem érdekel, ha nem megy a nacihoz annyira, de jobban érzem magam bennük! És ma otthonra felvettem egy lógó fülit, és határozottan jobb!! Igaz, van még 4 luk a fülemben, ahova a csaszi óta nem tettem vissza a fülbevalókat :D
Éééés eljutottam kozmetikushoz gyantára, no fájó szőrtüszők és simaság!!!

Enyém párom mindig dicsér, pedig nálam aztán sokkal csinosabb csajok is edzenek nála!

Babcika, sztem minden egészséges férfi megnéz egy csini nőt!! És attól még tényleg téged szeret!! Tangás csajjal meg ne foglalkozz vagy sutyiban fotózd le, mikor felétek pucsít, és plakátold ki a környéket vele névvel! Te isten-nő vagy, ő meg csak egy szomszéd-nő. :wink:
És tessék mosolyogni a képeken!!!

T-pk, én most jöttem rá, milyen szórakoztató az internetes vásárlás!! Apa is rájött :lol:

Rita, mi régen a 2. ajtóbecsap után kicseréltük az albis gombot is!!! Gyerek sem kellett hozzá. Visszatettem, mikor átadtuk a lakást, vagy lehet, h akkor sem, nem emlékszem.
Cumi nálunk félálomban kiesik, onnantól nem kell.

Lina, köszi a hiányolást! :D

Madar, tali nekem szinte bármikor jó!

Sütiii, de jó, h így összeírtad a kezdeteket!!! Hüpp! Elrepült ez az év…

Erika, Lotti nagyon ügyesen tartja a fejét, és még hátra is néz!! Nagy gratula neki!!

Scooper, én tegnap a youtube-on néztem dalokat! A gyerekkorom visszajött!

Móka, ott voltam a F. Lipótban!! És a MÁK-ban pedig a Bartók Béla úton!

Nálunk orrszívás előtt Sterimar.

Képzeljétek, pár napja hatalmas, teli szájas mosolyokat kapunk!!!! Teljesen meghatódok mindig...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.11.11 21:53-kor.

floranan

Mai napunk: Máté reggeltől ebédig Manducában nyomta. :lol: Nem mondom, hogy most nincs izomlázam a nyakamban és hátamban. :roll: Így Andrissal játszottam és főztem órákig. :lol: Utána ebéd, Andris a saját ágyában aludt másfél órát, Máté mellettem a nagyágyon, míg neteztem, mert így könnyű volt cumit visszanyomogatni. :) Utána délután megint hordozás. És akkor most képekben:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
hgrita

Manó: mennek a drukkok holnapra ++++++++++++++ és nagyon várlak a hírekkel.

Móka: nincs kikötés, hogy csak oltva lehet jönni - még mi sem vagyunk oltva :wink: Várunk nagyon, OK, jegyzem, hogy Neked inkább hétköznap. Délelőtt vagy délután?
Mór babának nagy dícséret, hogy ügyeskedett az oltásnál. :) Anya meg ne vegye fel a doki néni beszólását, és mások megjegyzéseit sem az oltásra. Pont ez a helyzet az, amikor egyik tábor sem minősíthető a másikat felelőtlennek. Szval mennyugi. :)
Ma mérte meg Veronikát is a védőnő, pont ugyanennyi a súlya. :)
És a képek naon jók, na meg Mór baba is csúúcs :)

Kriszti: ennek a hsz-nek már sokkal jobb hangulata volt. :wink: És gratulálok. Látod, milyen ügyes vagy?

Flora: Ocsmányiroda ... ez őrület ... és ráadásul csak kompromisszum lett, mert nem így akartátok az anyakönyvezést. :evil: :evil: :evil: De a lényeg,hogy Csokikával minden rendben. :wink: :D
Homokképről majd írok priviben.

Piciibo: pityókástokány ? .... ezt még nem hallottam :lol: :lol: :lol:
Eláll a szavam ... Ákos annyira szép baba :) Nagyon szép a ruhája is .. tényleg a nap fotója :D

Boboka: gyönyörű a képetek. :)

Rita:
kösz a találkozós választ. Figyelembe vesszük. :)
Nagyon belejöttél a fotózásba, ügyes, nagy dícséret. :)

KépKép
KépKép
madar

Egy barátnőmtől kaptam ezt, egy ismerősünk pelenkadiszkontot (más termékeket is) működtet Gazdagréten, bemásolom a doksit!!

Nekem pl a pelenkák ismeretlenek, kinek mi a véleménye?

1257974050.0087.doc

floranan

Süti: megnéztem ... hüp-hüp ... ez annyira kedves meglepetés volt ... köszönöm ...

KépKép
KépKép
madar

Flora,bakker, nem irigyellek...

Kriszti,fogyás :lol: ,na látod!!!!

Móka,nagyon cuki Momóka.....többet nem merek ömlengeni,tudod olvas a vejem anyja,azta fejemre koppint!!!

Piciibo,az a kép,hát megzaba.

Mabe ez igazán kedves megszólítás volt....köszi,tök jól esett... :D

Boboka,
[quote]M írta:óka, anno írtatok az életkezdési támogatásról. Ez nem a start számlával kapcsolatos, ugye? Ezt a kerületek határozzák meg, hogy adnak-e és ha igen mennyit, ugyi?
sajnos nem sok kerület adja,de igen jól tudod ,ez nem a start szla!!!
[quote]M írta:eg a szemöldökénél nagyon száraz volt a bőr, kentem rá krémet, attól meg kicserepesedett (vagy nem tudom hogy írjam, ilyen fehére-sárgás repedezett egy centis részen kb. ) Ezt meg napraforgó olajjal kenegetem, szerintetek?
KOSZMO
[quote]T írta:i a koszmót hogy kezelitek?
nekem dokinéni a megelőzésre mondta a frotírtörülközös dörzsölést a fürcsinél,ennek ellenére volt,akkor fürcsi előtt a kiskeféjével körkörösen dörzsi,utána olyan volt mint aki korpás,aztán frotírtürcsiz masszírozás a vízben,2 nap és husssss,elmúlt.
ORRSZÍVÁS Ébren,fej lefog,kevés a két kéz,de azé megoldható...,ha napi 5 perc én nem szívnám...
fülecske,nálunk kifolyik a kagylóba ,onnan meg könnyű kitörölni,a hallójáratba nem nyúlok.
Bcg,oltás:nálunk csak kis piros dudor van,nem sebesedett..
Kenguru...nálam babasling hasonló pillanatnyilag mint nálad a premaxx,ami van kengurum,az ezeréves,abba majd csak akkor rakom babót,ha magától ül...
Ma voltam dokinál....ha nincs bajod,akkor nem gond!
Kép,nagyon aranyos!!!!

Mabe,gratula a méretekhez!!!

Rita,nem semmi montázsok :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Bocsi,de mivel rohangáltam a gyerekhez,így sajna kimaradt...

Manó,természtes hogy gondolunk rátok és Piciiboékra is!!!

Flora,én a Berni pelenkát ismerem,az a pampershöz hasonlít,nagyon meg voltam elégedve,de a pampers kapható 40 alatt is,mármint a legkisebb........a többi árát még nem vizsgálta,mert anyósomék hozzák a pelust....a múltkor mondták,hogy míg szükség van rá addig ők állják!!

A gazdaságos minit is hoztak,arra 33,80 van írva árként,na az még kicsit nagy nekünk!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.11.11 23:01-kor.

sutimano76

Örülök hogy sokatoknak örömet tudtam szerezni a kezdetek kigyűjtésével.....majd felrakom a pic-re,és bármikor visszaolvashatjátok!!!!

A baba-mama tablóra kérném a képeket!!!!!

sutimano76

[quote="floranan"]E írta:floranangy barátnőmtől kaptam ezt, egy ismerősünk pelenkadiszkontot (más termékeket is) működtet Gazdagréten, bemásolom a doksit!!

Nekem pl a pelenkák ismeretlenek, kinek mi a véleménye?

1257974050.0087.doc

Én egyiket sem ismerem a listában szereplőkből. DMben vásárolunk általában, ott kedvezmény nélkül a 3as Libero 52 (ha jól emlékszem), a Huggies pedig 45 volt legutóbb. Huggiest most használtunk először (Andrisnál Liberot végig, semmi más nem volt) és maximálisan meg vagyunk elégedve. Majd azt veszem a kettő közül, ami épp olcsóbb. Ezek kedvezmény nélküli árak. Én nem váltanék néhány forintért ismeretlen pelenkára.

Kép

Kép
hgrita

És akkor most kicsit rólunk/rólam...voltam dokkernél,minden ok...1 hónap múlva kell a citológia miatt visszatelóznom(szerintem 1 hetet akart mondani),de tök jó fej volt.....kérdeztem mikor talizzunk újra,erre közölte,hogy menjek bármikor,ő szívesen lát,erre én mondtam,hogy akkor inkább jöjjön ki hozzánk vendégségbe,köszönte aranyos voltam :lol: :lol: :lol:amúgy komolyan 1 év múlva(mivel az elmúlt 10 hónapban szerves része volt az életünknek,most furi lesz csak 1 év múlva látni...... :roll:
Aztán indult ki velem,hogy megnézze Bernit,de nem vittük,de mondtam hogy akartam képet csinálni,de majd legközelebb,erre mondtam,hogyha szeretne róla képet,akkor küldök mélben,erre adott egy mélcímet!!! szóval tök ari volt.....tök feldobott,asszem ha depis leszek beugrok hozzá és a kedvességével felvidít!!!

Na dugulok,jó éjt!!!

sutimano76

Süti: Dokid nagyon kedves, és örülök, hogy minden rendben. Képet én vittem a dokimhoz, fel is került azon nyomban a tablóra. Jó éjt nektek is! Remélem Berni is így gondolja és hagy pihenni, vagy miegyéb... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Rita,hát nemtom,mit csinál vele,az is lehet csak nem akart megbántani....én nem láttam nála tablót...de lehet a gépén azért gyűjtögeti,majd legközelebb viszek neki,addigra nyomtatok.

sutimano76

[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76ita,hát nemtom,mit csinál vele,az is lehet csak nem akart megbántani....én nem láttam nála tablót...de lehet a gépén azért gyűjtögeti,majd legközelebb viszek neki,addigra nyomtatok.

Vagy mivel kiscsajod ennyire kiköpött te, majd elteszi, nézegeti és rád emlékezteti... :lol: :wink:

Kép

Kép
hgrita

[quote="hgrita"] írta:hgrita
[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76ita,hát nemtom,mit csinál vele,az is lehet csak nem akart megbántani....én nem láttam nála tablót...de lehet a gépén azért gyűjtögeti,majd legközelebb viszek neki,addigra nyomtatok.

Vagy mivel kiscsajod ennyire kiköpött te, majd elteszi, nézegeti és rád emlékezteti... :lol: :wink:

Na ez csak nem!!! :D

sutimano76

Jók vagyunk, itt éjszakázunk, mikor pl én már 3 órája alhatnék. Az pont a fele a szokásos egész éjszakai adagnak. :roll:

Kép

Kép
hgrita

kiscsajom alvása: hát dokitól nem értünk haza időben,így a nővéreméknél elraktározott(fagyasztóba) 100 ml-t bepuszilta 20-kor,majd nyügi lévén,még cicizett 20.30-kor,majd fürcsi és 21.15-kor elaludt cicin( de itt már nem mertem sokáig szopiztatni,nehogy túl egye magát,aztán kb fél óra múlva csuklásra kelt,de sikerült visszaaltatni,azóta vagyok,megnéztem közbe a feleségeket,és most megyek tényleg aludni....ki tudja meddig lehet :wink:
tényleg jóccakát!!!!

sutimano76

Rita, őszintén szólva egyelőre még én is meg vagyok lőve ajándékilag...
Kap egy tuti plüss joggingot, mert már szeret öltözködni... aztán kap legót is, mert az is bejön... még valami kisebb fityfiritty kéne...

De 10 éves csajokat már érdekli a zene, tehát cd az jó, vagy mp3-as, vagy 4-es, vagy mik vannak már, vagy Hanna Montana-s táska, póló akármi, vagy High School Musicel-es bármi, kispárna, paplanhuzat, könyv, ezek most nagyon menők.... vagy, ha szeret kreatívkodni, vannak ékszerkészítő jó kis dobozok, ráadásul olyanokat lehet készíteni, amit még én is felvennék ;) üvegfestő készlet, ilyesmik... vagy valami tiniknek való kozmetikum, most kezdenek majd a problémás bőr/pattanás, mitesszer/ korba érni, vehetsz neki erre való kozmetikumokat, lemosó, tonik / ami nem alkoholos/ Vicámnak már vettünk, ;) Nem tudom anyukája engedi e a körmök festését ennyi idősen /én még nem, max kis ujj/, lehet lakkot.. Ha már kezd cicisedni, akkor cickófix is tuti nyerő lehet , most már Vicámnak is szeretnék egyet, persze nem push up-osat /egyébként lehet kapni tiniknek is szivacsosat, szóval nonszensz komolyan hova jut ez a világ/, hanem olyan trikó szerűt, csak mell alattig ér, s gumis, tehát nem konkrétan melltartó, inkább cicitakaró ;)

De majd még gondolkodom, s kiabálok ;)
az oriflame-nél is nagyon jó kis tatyók, ékszerek vannak tini lánykáknak, nézz meg egy aktuális katalógust.

vicger

sziasztok csak egy gyors bekukk meg egy musica:
http://www.youtube.com/watch?v=h-TxDAVP08o

akinek van nálam képe légyszi légyszi haladékok mert dorki naon nyűgi.... párom most sokszor külföldön .....(én a padló felé:)))...).... és most lesz párom 30 szülinapja..... azt sem tudom, hogy fogom befejezni szülinapjára a ajándék...
szóval ne harag... kicsit késnek a képeitek..

pusszancs..:))) éééés ma süüüti a napiiiiiii!!!:)

KépKép
dorkamartini

szép reggelt,napot!

hol vagytok?????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Mano, Piciibo minden rendben volt tegnap? remélem csupa jó hrekkel jöttök!

Boboka, teát a pocak miatt kapott, most már nem igazán van szükség rá.

orrszívás: Lucának még soha se nem :)

bcg: kezd pirosodni, de semmit nem csinálok vele

koszmó: még nem volt, de én amúgy is 2 naponta olajozom a buksit hajmosás előtt.

kenguru: én kendőzök :):):) imádjuk , és életet ment ;) senki nem hal éhen :D

Móka, Boboka, Piciibo, Rita : babák csodásak! :)

Flora. sutyiban fotózás és plakátolás nagyon nagy ötlet!!!!! :lol: :lol: :lol:

vicger

még megmutizom mit ügyködök...hátha kedvet kaptok
itt lehet tök jó könyveket összeállítani a fotókból:
http://fotokidolgozas.origo.hu/

KépKép
dorkamartini

jó reggelt!
hoztam pár képet reggelire:
Csináltam egy kis francikrémes kedden:

Kép

Kép

Kép Nagykacaj

Kép Ez meg mi?

Kép Hogy kerül ide a lábam?

Kép

KépKép
Kép
scooper

Timi, a padlót azért kerüld ;)

Scoop, képek csudajók, a krémes pedig nagggggggggyon guszta! :)
kész szerencse, hogy jellemem, mint a szikla, eltökéltségem az egekben, makacsságommal kézenfogva, így aztán nem csorgatom a nyálam a klaviatúrára, sírva markolva ujjfehéredésig a fotel karfáját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már most filózom a karácsonyi menün.... Ti hogy vagytok ezzel?

vicger

Kriszti: nem nyálcsorgás :lol:

nálunk karácsonyi menü: egy egész disznót vesz faterom a szabadulásának örömére: gondolom abból leves, rántotthús, esetleg töltött dagadó, sült oldalas. Lesz a képen látott krémes, meg sajtos leveles süti, zserbó......

most próbálom elérni ceglédet, de állandóaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan foglalt :evil:

KépKép
Kép
scooper

ja, és egyet áruljatok el: október 7-én adtam fel a kérelmet, de október 8-án meghatározták, hogy utalható az anyasági, ezt hogy csinálták? :lol: a családin meg a gyesen meg ülnek...........

KépKép
Kép
scooper

hová lettetek? :roll:

KépKép
Kép
scooper

korrekt, most meg felveszik, de félrerakják :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
scooper

és hogy mégjobb legyen az összkép, magammal beszélgetek :lol:

KépKép
Kép
scooper

NA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ eszt figyeljétek...most beszéltem Cegléddel, miután 58szor foglalt volt, majd háromszor átkapcsoltak, egy igen kedves hölgy a következőket mondta: Mivel én vidéki vagyok, ezért Vácot kell hívnom, oda tartozom. hhhhhhhhhhhhhhhárom megálló ide cegléd, az anyaságit ők intézték, de nooooo komment. Szóval vác. A pestiek meg Ceglédre tartoznak. Ja, és a Ceglédiek is Vácra............Kérdem én, nem úgy lett volna logikus, hogy pestiek ceglédre, ceglédiek pestre? :lol: :lol: a lényeg hogy 14-től számíthatok rá, mert hogy 7 nap kellett, hogy tőlem ceglédre-onnan meg vácra érjen a kérvényem.......... na meg a 30 nap.

KépKép
Kép
scooper

feladom..............nincs itt senki, meeeeeeeeek én is

KépKép
Kép
scooper

Jelen, de főzök :) illetve, főztem :)
enyém anyaságin is ülnek... meg az anyakönyvi kiv. és a taj is náluk van még :evil:

baszki, tök jó idő van, ATesz pedig naná h dolgozik :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

vicger

Én itt vagyok, csak már lehet Te nem vagy Sccoper!! :lol:

Hát a hivatali bajaitok :evil: , én a szocpolitikát intéztem és ott is voltak gondok, az ezelőtt 3 évvel vett házam adásvételijétől kezdve az anyám kismacskájáig minden kellet, na kaptak a szájukra, aztán kiderült, hogy mégsem kell annyi minden :D

Orrszívás: Nálunk ez a világ legtermészetesebb dolga, én is így fogom fel, ezáltal ez a gyerkőcöknek is normális. Blanka szereti a porszívó hangját, ezzel nem lehet baj, az orrában szoktam turcsizni, ha látok bakit egy fültisztitó pálcával kiveszem, tehát az orrba turcsi sem zavarja, ami zavarhatná, az a lefogás, de az szóba sem jöhet, tartja a fejecskéjét nyugodtan és vár míg végzünk! Janó miután fogni és ülni tudott már egyedül szívta magának :D

Kép
babcika

[quote="vicger"]J írta:vicgerelen, de főzök :) illetve, főztem :)
enyém anyaságin is ülnek... meg az anyakönyvi kiv. és a taj is náluk van még :evil:

baszki, tök jó idő van, ATesz pedig naná h dolgozik :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

jó idő: mi megyünk apát meglátogatni pesten....
nekünk csak másolatokat kértek mindenből :shock: eredetit én nem adom ki a kezemből

KépKép
Kép
scooper

[quote="babcika"] írta:babcikan itt vagyok, csak már lehet Te nem vagy Sccoper!! :lol:

Hát a hivatali bajaitok :evil: , én a szocpolitikát intéztem és ott is voltak gondok, az ezelőtt 3 évvel vett házam adásvételijétől kezdve az anyám kismacskájáig minden kellet, na kaptak a szájukra, aztán kiderült, hogy mégsem kell annyi minden :D

Orrszívás: Nálunk ez a világ legtermészetesebb dolga, én is így fogom fel, ezáltal ez a gyerkőcöknek is normális. Blanka szereti a porszívó hangját, ezzel nem lehet baj, az orrában szoktam turcsizni, ha látok bakit egy fültisztitó pálcával kiveszem, tehát az orrba turcsi sem zavarja, ami zavarhatná, az a lefogás, de az szóba sem jöhet, tartja a fejecskéjét nyugodtan és vár míg végzünk! Janó miután fogni és ülni tudott már egyedül szívta magának :D

itt vagyok csak becsapás volt, mert ha nem vagyok itt, tuti hogy egy csomót írtok :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Én nem értem hogy hogyan is működik ez, én igaz mindent személyesen intéztem, ill. intéztettem apikával, no posta, abban nem bízok, de nekem minden elég hamar meglett, az anyasági meg főleg, azt még szept-ben megkaptam. Pedig ugye 24-jén adta be apa, és mégis talán 30-ra meg is lett.

Egyébként egy jótanács, ha van valaki akkor mindenképpen menjen és intézze, és én mindenből csinálok egy másolatot, és azt érkeztetem velük, pöcsét, aláírás, dátum, enélkül sem én sem párom el nem jön, mert akkor ugye, látszik mikor adtam be, és látszik hiánytalan volt, nincs kifogás, kibúvó, fizetni kell oszt kész, és nekem nem is volt soha gond.

Kép
babcika

Ajándékokról jut eszembe, mi eldöntöttük, hogy idén csak gyerkőcök kapnak, illetve a szüleink, de ők is csak ilyen személyes apróságot, mint pl, gyerekek fotójával egy bögre, vagy naptár a jövő évre, ez csóró év, ennyi lesz a szeretet a fontos, és az együtt töltött ünnep. :lol:

Kép
babcika

nálunk nagy ajándék lesz, megcsináljuk anyósom szobáját, ablak csere, festés, etc.... persze ezt amúgy is kelett volna, szóval nem teljesen ajándék...

KépKép
Kép
scooper

na mentem, lánykám már be van sózva...megyünk apájához

KépKép
Kép
scooper

Hát azt a fajta ajándékot én már megkaptam aug-ban, komplett konyha felújítás. :D

Lányok rekordot döntöttem!! Fürödtetek már 3 perc alatt, két cumikiesés között hajmosással és hónaljborotválkozással együtt? Most azon gondolkozom melyik testrészem maradhatott ki :roll: Ja és fogmosás a nappali közepén, a gyereket figyelve !!! Tuti jó!!

Most megyek szárítani, az nem fért bele a 3 percbe :D

Ja és képzeljétek megtaláltam a kb . 8 évvel ezelőtti tangámat, felpróbáltam és röhögőgörcsöt kaptam, volt tanga-nincs tanga, ahogy felvettem a hasam rábuggyant és el is tűnt, így inkább nem mutizom majd meg apának :lol:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: