Először is: KEVIN és BLANKA babának: Boldog Születésnapot, Isten éltessen sokáig titeket!
Honey: igyekszem jönni, ahogy Noel és a házimunka + egyéb teendők engedik Nagyon édes a kicsid, ahogy tótágast áll
Kata: örülök, hogy Kevin jobban van. Jobbulást neked! Echinaceát ismered?, az elég jó. Amúgy meg köhögésre Stodal az ami segíthet. Tesódnak gratulálok! Jó lesz, hogy együtt ünnepelhetitek a kicsiket jövőre
Ilba: mi még nem ismerjük egymást (még az első körösök közé tartozom, aztán idő hiányában lemaradoztam), de gratulálok a kicsid lépegetéséhez.
Fürtöske: sajnálom a balesetet Mensi előtt nálunk is nehéz az élet remélem hamar helyrerázódtok! Nálunk Noel már azt kapja, amit mi eszünk. Gombát meg magvakat még nem.
Anya: köszi a torta dícséretet, habár azért van önkritikám, mert nem lett valami szépséges. De én csináltam neki, és nekem az volt fontos. Amúgy képzeld, kapott süni formájú tortát is, az persze profi cukrász csinálta. Drukkolok, hogy a fogacskák hamar kibújjanak.
Mammuci: sajnálom, hogy ilyen bénák voltak a rokonaitok Én is kiakadok, ha valaki ennyire figyelmetlen. De az a lényeg, hogy utána jól sikerült az ünnepség. Húúúúúúúú, a képek nagyon jók. Jót nevettem azon, ahol a kamera felé nyúl a tortás kis kezével
Katica: ez a lufis kép nagyon édiiii
Noel is lépeget már ügyesen (sőt ma már szaladni is elkezdett), de azért ha sietős dolga akad legtöbbször még négykézláb közlekedik. Már nagyjából azt eszi,amit mi (gomba meg magvak kivételével), nagyon zsírosat vagy fűszereset azért próbáljuk kerülni. Kedvenc szavai: kaka, vakkm, kakkm

csíííízzzz
mostanában így nézzük a tv-t
egy jó ízű nevetés
itt a pocakot nézzétek
így szeretem anyát