Sziasztok!
norkili!
Nincsen sem szomszéd vagy valaki, akiben megbízol 1-2 óra erejéig? Esetleg bébiszitter?
ancsurti!
A képek alapján jutott eszembe, hogy még anno akartam

írni a Halloween-es tököcskés rucira, hogy nagyon jó!
(Tudom, hogy nem nálatok volt, de a kukacos jelmez kapcsán kérdezte valaki, hogy ugye nem csinálunk hülyét a gyerekből? DEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
A szülök tulajdonképpem így élik ki azokat a dolgokat, amelyek nem adódtak meg nekik és átmennek infantilisbe.
)
Kistáska:
orsi777!
"A szomszédom kislánya is végigaludta az éjszakát 8 hónapos koráig. Azóta sem, augusztusban volt 1 éves. "
Manó 2-3 hetes kora óta végig aludta az éjszakát. Már elmúlt 1 éves, amikor éjjelente elkezdett átmászkálni a mi ágyunkba.

Mindig visszapateroltam, fel sem ébredt rá.

Jelenlegi helyzet szerint vagy megint én vagyok az, aki a helyére fekteti az ágyába, miután elaludt az apja mellett vagy én dőlök le vele az ágyára, hogy elaldjon.
(Én takargatok be mindenkit. De engem ki takargat be?

)
De jó, hogy tetszett neked a film!

Esetleg még ajánlhatok egy "Promenádot a gyönyörbét"?
(Húú, de hülyén hangzik
)
"Tavaly télen beteg lett csináltam neki forralt bort, kicsit sokat 1.5 literrel. Amíg forró volt, megitattam vele, így az lett az eredménye, hogy úgy becsípett tőle, hogy végig sírta a Mamma Mia című filmet"
Erről jut eszembe EnyémApás megismerkedési történet. Nem, nem felejtettem el
[quote="orsi777"] írta:orsi777n is úgy szeretnék már enni, rántott karfiolt, rakott zöldbabot, zöldbabfőzeléket sült oldalassal, töltött káposztát, pepperónis pizzát stb. stb.
Látom, te is a lájtos, hús nélküli kajákat szereted. A Norbi Update skálán ez valahol a 85632 hely környékén lehet.

Ha ez megynugtat: én már régen túl vagyok rajta.
Nektek is szerencsétek volt, hogy megkerült a nőcsábász!
sillia!
Nálunk semmilyen mosószer nem okozott problémát. Mi is Vanisht használunk, de le fogom cserélni, mert záros határidőn belül mást sem hallok mint, hogy az Ariel jobb folttisztító.
Erősen remélem, mert a falnak megyek, hogy Manónak hiába van egy rakat zoknia, a 90%-a szennyesben gubbaszt mindig, mert képtelen vagyok kirobbantani a talpából a feketeséget. Hiába a 90 fok, az ezerszeri mosás, a folttisztító, meg egyebek.
(A másik "megoldás", hogy lejebb adok a rigolyámból és nem veszem észre, hogy nem teljesen makulátlan. De nem megy...

)
Áfonya nagyon édes és jó fej, még ha el is kóborol

.

Tök jó, hogy megkerült, úgy tűnik, hogy tényleg vigyáz rá valaki.
Réka
A chipet szerintem hagyjátok a francba. Nyomkövetőt neki!
(Növényt még tudnék pótolni, de állatkát szerintem nem.

)
Az ilyen rendes emberek kapcsán mindig visszatér kicsit az optimizmusom, hogy tényleg vannak még becsületes, értelmes emberek, akik pusztán csak azért csinálnak valamit, mert azzal örömet szerezhetnek valakinek.
A hám tényleg félelmetes! Nem is tudom, hogy mit csinálnák, ha elém kerülne egy ilyen kutya.
NEM tápi:
A lövöldözés játékokat én sem szeretem.

Ez alól egyetlen kivétel volt a Vietkong.

Igen, ez az, amikor az merikai katonák megszállják Vietnámot és halomra gyilkol mindenki mindenkit.
Nyilván nem a műfaja tetszett, hanem a zenéje és hogy mennyire élethűek voltak a karakterek, a környezet, minden. És ahhoz, hogy valakit le tudjál szedni -az én szintemen legalábbis

- egész komolyan kellett katonáskodni: osonás, hasra fekvés, térképészet, tájolás, az adott célra legmegfelelőbb harci eszközök kiválasztása
(francba! Kifogyott a táram!!!
) felkiáltással
, botló akna kikerülése és hasonlók.
Végignyomtam mind a harmincvalahány pályát - és onnantól nagyjából el is veszítettem az érdeklődésem a műfaj iránt.
Egy lövöldözés játék volt még, amit viszonylag sokat nyomattunk a melóban, de annak már nem emlékszem a nevére.

A lényeg az volt benne, hogy hálózaton nyomtuk és orrba-szájba szivattuk egymást a nagy katonásdiban.
Egy békés játék viszont a "Pokoli szomszéd". A címe nagyjából mindent elárul: a szomszédot kell megszívatni. Csak nem mindegy, hogy hogyan.
Ja! És ott van még a Monopoly is, amit onnan tanultam meg.
Dalocska:
agi125r!
"lövöldözős- háborús /COD Modern arfare 2/. Tök új játék, előjegyzéses, hivatalosan holnaptól lehet kapni. Ugye megjött a boltba tegnap, apa el is rohant érte Telepítés itthon: MI A ROSSEB? Kérdem, mi van drágám? Hát ez a szar egy rakás szar! Kiderült nagy nehezen, hogy ha van netkapcsolat a gépen, nem tud telepíteni single playert, csak multit, de mivel csak csüt. - től van a játék, ezért egyelőre olyan, mintha nem is lenne Csak a segédprogit telepítette /amin keresztül szervereket lehet választani a játékhoz/, azt annyi. Mondta egy kollegája, hogy lépjünk le a netről, talán majd akkor! Ja de úgy sem egyszerű: 2 cd- t adtak, de még mindig megy a letöltés a netről, /47% eddig reggel 6 óta/ úgyhogy én biztos visszavinném a boltba a játékot és ejtenék pár keresetlen szót... "
"van új COD??
Rögtön utánanézek. Enyémapa végiglövöldözte mindet"
"Sillia: igen, van már új cod! Az előbb kimaradt egy W, helyesen: Modern Warfare 2 a neve nekijje. Ez sajnos keményen fizetős, mert míg az előzőeket tudtad játszani a neten mondjuk xfire- rel, addig ehhez a Steam telepítődik, itt viszont kell termékkód és keményen ellenőrzik- a boltos srác szerint direkt erre van ember, aki ezt figyeli "
"Valaki használ free AVG-t? Milyen az új verzió? Letöltöttem, de még nem raktam fel."
"Silia: Bevallom, eddig még nem hallottam a Travianról, de megnéztem, és látom, hogy olyasmi mint az Ikariam- én azzal játszom Babóca előtt én is játszottam mást is, de most már nem lehet"
Kopp-kopp! Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy ez itt a babás-mamás topik?
Apáknak egy szava nem lehet, mert itt róluk is szó esik, ezáltal merítve ötletet az ő kedvükbe való járáshoz.
Apa és mosás: tipikus.
Te a játékok terén disztingválódtál, a
kis pöcsökkel még ráérsz. Mi már elkapcsolunk.
nyuszi81!
Jól vagy?
ronmay!
"Sok mindent megéltem már a falakon..és ez a legkevesebb..."
Na meséjjé csak!

Ennyire akrobatikus kiskegyed?