A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok!

Vadvirág!
Folyamatosan drukkolunk nektek, és reméljük, hogy most már csak javulni fog a helyzet Márkkal!

Gabi!
Jobbulást a fiúknak! Te voltál bárányhimlős? Én is pont terhes voltam a fiúkkal, mikor Andris és Zsófi elkapta, és akkor azt mondták, hogy ha én nem voltam, akkor lehet valami gond a babákkal.
Azt nem tudom, hogy mitől függ, hogy mennyi pötty van egy gyereken, de mi pont ugyanígy voltunk a tesómmal, én tele voltam pöttyel, még a szememen, a nyelvemen is volt, a tesómnak meg összesen ha 10 volt. Persze mindez 10 hónapos korunkban volt, úgyhogy csak az elmondás alapján tudom... Kép

Mi jól vagyunk, csak mivel semmi extra nem történik velünk, inkább csak olvasgatni szoktam mostanság...
Anyukám elvállalta a két kicsit pár napra, úgyogy ha minden igaz, jövő hét végén elmegyünk Andrissal és Zsófival sátrazni valahová. Már nagyon várom! Kép Idén ennyi lesz a nyaralás, a férjemnek sincs igazán szabija, és a kicsikkel is nehéz lenne most idegen helyen lenni, még csak négykézláb közlekednek, de elég veszélyesen, még mindig előszeretettel másznak fel mindenhová, ahová tudnak.

Erika! Remélem azóta már jobban vagytok. Nálunk Zsófi nagyon nyugis, és eléggé megfontolt is, vele nincsenek ilyen gondok, de a fiúkkal lesz, az biztos. Még nincsenek egy évesek, és már szaporodnak a két foltjaik... Most pár napja pl. onnan tudja Apukám megkülönböztetni őket, hogy Örs homlokán van egy nagy kék folt. Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Hú nagyon klassz dolog történt ma!!!
Én pelusoztam Márkot... KépKép
Ma először! És most már mindig.
Isteni jó volt!

És mostantól egyedül kivehetem és vissza is tehetem az ágyikójába.

Vadvirág
Vendég

Sziasztok LányokKép
Egy hétre elutazunk ezért elköszönök Tőletek. Mindenkinek gyógyulást jobbulást kivánok a nyaralóknak pedig szép időt és pihenéstKép
VadvirágKép
Nagyon nagyon jó érzés lehetett Márkocskát pelenkázni és biztosan Ő is élvezte a dédelgető kezeketKépKépKép GratulálokKép Nagyon fogtok hiányozni és szoritok ez alatt az egy hét alatt isKépRemélem mire hazaérünk már együtt lesz a kis család és csupa örömteli hireid lesznekKépSokat gondolok RátokKép Sikerült azóta orvossal beszélnetek akinek a kérdéseiteket is feltehettétek? Kitartást kivánok és sok-sok erőtKépKépNagyon ügyesek vagytok MindannyianKép A fotókat én is kiváncsian váromKép

Puszi:Doris
doris

Doris!
Kellemes nyaralást nektek!

Jövőhéten úgy néz ki lesznek újabb fotók a babákról. KépKép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Zizi!
Pöttyökről kicsit elhamarkodottan írtam, mert estére Marcin is elszaporodtak.Kép Sajnos jó néhányat mindketten elvakartak, nem tudom, mennyire fog megmaradni a helyük.
Szerencsére én már voltam bárányhimlős, csak a párom nem. Gergőt eleinte még próbálta kerülni, nehogy elkapja, de aztán belátta, hogy nem érdemes, most bízik a szervezetében.Kép Egyébként nekünk a gyerekorvos azt mondta, hogy a terhesség első harmadában, illetve a szülés előtti pár hétben lehet veszélyes a babára a bárányhimlő, én éppen a kettő közti időben vagyok.Kép
A filmeket mostanában kezdtük el nézni, amióta szobafogságon vagyunk. Srácok nagyon szeretik mindegyiket. Bocs, hogy még mindig nem küldtem a CD-ket, csak teljesen kiment a fejemből a költözés miatt. Ha el tudok jutni postára a fiúktól, akkor küldöm.Kép
Jó nyaralást nektek!Kép

Vadvirág!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok, most már biztos hamarosan hazavihetitek Márkot.Kép

Doris!
Nektek is jó nyaralást kívánok!Kép

Gabi
efgabi

VadvirágKépGabiKép Nagyon köszönjük, remélem jó idő leszKép
GabiKép
Sajnálom ezt a nyavajás báránykát és jobbulást kivánok Nektek Te pedig vigyázz MagatokraKépKép
VadvirágKép
Megy a drukk látatlanban is meg iratlanul isKépKépKép
Fotókat várjuk nagyonKép

Puszi:Doris
doris

Akkor mi is jo nyaralást kívánunk,és sok sok energiát Márknak!Kép

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Doris!

Ha még olvasod, én is jó nyaralást kívánok, és jó időt!Kép

Bea!

Megnéztem a motoros képeket az albumotokban, nagyon jópofik a lányok!KépKép

Gabi!

Jobbulást a fiúknak!KépKép

Lányok, légyszi, vessetek egy pillantást erre, és várom hozzá az építő jellegű kritikákat. Őszintén, hiszen Nektek készül elsősorban!Kép
http://admin.lap.hu/admin/page_admin/index.php?page_id=3844&ver=nojs
Még nincs kész, és nincs is publikálva, csak az adminos tesztoldalon keresztül érhető el. Még kb. 1 hét, míg publikálva lesz, ha nem kötnek sokat belém.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Köszi, átadom a fiúknak.Kép
Megnéztem a tesztoldalt, szerintem jó sok minden van rajta.Kép Gratulálok, szép munka!KépKép

Bea!
Nagyon helyes a motoros banda!KépKépKép

Gabi
efgabi

Zsuzsi!

Ennyi mindent!!!!
Nekem egy fő gondom van a lappal!!! Az, hogy mért nem lett kész akkorra mikor még terhes voltam!!! Kép
Mikor lesz nekem ezt időm átnézni?!?! :o Na, majd nekilátok!
Bekukkantottam a fórum részbe: A babanetesnek a főoldala jön be, így ezt nehéz lesz bárkinek megtalálni! Kép
Illetve az nlc-n van egy olyan is, hogy Ikres anyukák, az a topic elég jól megy... Meg az INDEX-es mért nincs rajta?
De nagyon jó!!! Majd elkezdem böngészni! Kép

Krisztina
k78

Köszi Lányok!Kép
Kriszti, tényleg a babanet linkjét elszúrtam, de kijavítom. Az Nlc-n is megkeresem az ikres anyukákat, az "ikrek" szóra kerestem rá eddig és úgy ugye nem adja ki az "ikres" szót. Köszi, hogy szóltál! Az indexet is kirakom, tényleg.Kép
Ez még kb. csak a fele, 100 link van rajta, és kb. 200 lesz, úgy egy hét múlva tervezem, hogy kész lesz.
Én sem értem, miért nem volt eddig ikrek.lap.hu, ezért nem is hagyhattam, hogy továbbra se legyen.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi!

Nekem is nagyon tetszik az ikres lap, ügyes vagy, gratulálok! KépKép

Vadvirág
Vendég

Zsuzsi!

A Babaszoba.hu-n is van ikres topik, úgy emlékszem, azt is berakhatnád a fórumok közé.Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Doris!
Jó nyaralást! Kép Szép időt!

Bea!
Aranyosak a kis vagány motoros lányok Kép
Tegnap láttunk az állatkertben ázsiai hármasikreket peg-peregos egymásmögötti babakocsiban. Te hogyan viszed/vitted őket sétálni? Nem lehet egyszerű. Nekem a két fiam két irányba megy, még jó hogy van két kezem. Kép Hárman háromfelé?

Zsuzsi!
Nagyon jó lesz az oldal! Kép Még 100 linked van? Ügyes vagy! Gratulálok! Később is módosíthatod új címekkel?
Ezeket ismered:
http://www.nlc.hu/cikk.php?id=61&cid=10153
http://www.lll.hu/archiv/ujsag/cikkek.shtml itt ikrek szoptatása még 5 cikk van

Erika!
Lehet hogy Viki megirigyelte a sérüléseket Kép Kép
Az utóbbi 3 napban 3 sérülés. Először megcsúszott, mikor kilépett a pancsolóból, az arca sebes lett. Másnap motorral hátraesett a a fejére, picit vérzett, szerncsére nem komoly. Tegnap meg az állatkertben egy nála idősebb gyerek rácsukta a játékszekrény ajtaját. A mutatóujjhegyéről lejött a bőr. Kép Remélem most már abbahagyja. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Marcsi!
Ti is 1-én kezditek a bölit? Én már tiszta lázban vagyok!Kép

Zsuzsi!
Szupi a lap, ügyes vagy!Kép
Miért nem volt 3 éve netem??? Nem is értem...Kép Rengeteg segítséget jelentett volna ez a sok oldal, amiket felsorakoztattál. A könyvek (kivéve a Métneki könyvet) pár sorral, max fél oldallal elintézik az ikreket.Kép
További sok sikert!!!Kép

Bea!
Le a kalappal a motorosok és előtted!Kép
Jó kis brigád vagytok!!!

Eri!
Szorítok, hogy véget érjen ez a széria Vikinél! Reméljük a 3 a magyar igazság 1 a ráadás - itt nem fog bejönni!Kép

Vadvirág!
Továbbra is sokat gondolok Márkra és szorítok Nektek!Kép
Ha lesznek fotók, 2 hét múlva légyszi írjátok be hol találom, mert nem biztos, hogy végig tudom olvasni a 2 hét termését (ha megbokrosodna a topic...Kép).
Drukk jönni fog Bfenyvesről is!!! Várjátok!KépKép

Most én is búcsúzom 2 hétre - ha minden jól megy... - elutazunk a Balcsira. Én és a skacok, de talán apjuk is kap pár nap szabit és utánunk jön. Jó lenne, mert nem szeretném minden hajam elhullatni...Kép Reméljük jó időnk lesz, mert itt a belvárosban kezdünk megfőni.Kép

Legyetek jók, vigyázzatok a Manókra, pocakosok a lakókra!Kép

Jó éjt!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Erika!
Ma nem történt újabb baleset Kép, már alszik a Viki.
Jó nyaralást! Szép időt és Apát Nektek!Kép Kép

Jó éjszakát!
Eri
simones

Erika!

Jó időt és nyugodt nyaralást kívánok nektek!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Találtam vmit, lehet, hogy már ismeritek..., én úgy emlékszem, már olvastam:
http://www.bebilap.hu/entortenetem/ikrek.htm

Zsuzsi lehet, hogy a szuper lapodon is megvan, hiszen annyi linked van!!! Kép

Krisztina
k78

Sziasztok!
Lejárt a szabim úgyhogy én is itt vagyok.Megpróbálok küldeni nektek egy Ricsit meg egy Barbit.

CsillaKép
Harangozó

Sziasztok!
Beatrix, Csilla!
Aranyosak a képek! KépKép

Elkészüt a Vadvirág2 albumba az ígért néhány friss fotó...

Tegnap a prof azt mondta, hogy amint biztonsággal tudjuk etetni, stb. Márkot, azonnal hozhatjuk is haza.

Szóval ha 1 hét alatt sikerül megtanulni, akkor akár már pénteken itthon is lehet velünk!!! KépKép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Csilla!
Üdv újra itt! Remélem kipihented magad legalább egy picikét. Kép Helyesek a gyerekek Kép Kép

Vadvirág!
Aranyosak a képek! Nemsokára majd olyan is lesz, hogy mindketten a babakocsiban alszanak. Kép Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Csilla, Vadvirág!Kép

Nagyon aranyosak a gyerkőcők!Kép

Lányok, köszi a tippeket, már megvan a szükséges min. 150 link, de nem akarok fél munkát végezni, mert még tele vagyok ötletekkel, ezért csak jövő héten publikáltatom majd.Kép

Képzeljétek, van egy olyan oldal, hogy Facts About Multiples http://mypage.direct.ca/c/csamson/multiples.html, ami felsorolja a világ összes négyes-ötös...és így tovább egészen 15 (!)-ig ikreit, az összes sziámi ikret, meg mindenféle ikrekhez, hármasikrekhez füződő rekordot. És írtam nekik, és most mi vezetjük a régi általános iskolánkkal a legtöbb ikerpár 1 iskolában az iskola létszámához viszonyítva rekordot (360-ból 10 pár), persze csak azokhoz képest, akikről tudomásuk van. Tök jó.Kép Erre is a lap.hu szerkesztése alatt találtam rá.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Tettem fel az albumunkba nyaralós képeket a csajokról.
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2191

Olvaslak benneteket, Márknak folyamatosan megy a drukk, hamarosan otthon lesz biztosan.

Mindenkinek további jó nyarat.

Zsuzsi, szuper, amit csinálsz!

Láttam Vikics pupikáit is, nagyon szépek a fiúk, már igazi nagylegények.
ikeranya

Sziasztok!
Sajna arra most nincs időm hogy végigolvassalak titeket,de a képekből ítélve itt többnyire ikres anyukák vannak.Nekem is ikreim vannak,egy fiú Dani és egy lány Manó(Manuéla).Már 6 évesek,és most épp egy pici pihim van mert apa lement velük,ugyhogy nekiugrok a takaritásnak.Ja azt elfelejtettem,hogy nem csak ők 2en vannak,hanem van egy nagyobb tesó,ő 7 éves,és Reninek híhják.Most mennem kell,de még visszajövök Kép.
Sziasztok,Cerka

cerka

Sziasztok!
Arra még nem volt időm hogy végigolvassalak benneteket,de a képekből ítélve itt többnyire ikres anyukák vannak.Nekem is ikreim vannak,Dani és Manó 6 éves,és van egy nagyobbiki lányom ,ő Reni és 7 éves.Most egy pici pihim van mert apa lement velük,ugyhogy nekiugrok a takaritásnak.Sziasztok,még jövök Kép.
Cerka

cerka

Bocsi azt hittem az elsőt félrenyomtam és nem ment el,Kép).

cerka

Sziasztok!

Mi is megjöttünk már a nyaralásból. Nagyon gyorsan elszállt ez as két hét. Kép A fiúkkal fele annyi gond nem volt mint itthon. Mindíg találtak maguknak velemi érdekeset. Borzasztóan élvezték. Ahány halt fogtak a párpmék, mind megtapogattás, megnézegették. Balatonon szerintem az öszes vonatnak integettek. Most hétvégén meg mennek Zsámbékra anyósékkal. Fene jó dolguk van. Kép
Vadvirág!
Drukkaolunk a kicsi Márknak!!! Kép Kép Nálunk az első pár nam nem nagyon tudtak szopizni a fiúk. Azt mondták, hogy még nem tudják mert kicsit erőtlenek. Sosem gondoltam volna, hogy ezt nem tudják azonnal a csecsemők. De hamar rájöttek és felerősödtek! Remélem Márk is így lesz a nyeléssel és a köhögéssel! Kép
Megnéztem a képeket is! Igazad volt! Jázmin annyira csajos, Márk meg fiús!

Gabi!
Gratula a legkisebbhez! Hol vannak az új képeid? Vagy rosszudl olvastam, nem raktál fel?
Tök jó az a plusz kocsi ülés!

Zsuzsi!
Ügyes vagy! Jó kis oldalt gyártottál!

Cerka!
A fiaid most kezdik a sulit vagy csak jövőre? Egy osztályba iratod őket?

Csilla!
Köszi!
Most akartam írni, hogy a Vikics Pupikái Balatonon 2004 albumba tettem fel a nyaralást! Kép
Én is megnéztem a csajokat! Így, hogy megnőtt a hajuk már annyira nagylányosak! Kép Most néztem, hogy a fiúk is egy év alatt nőttek vagy 8cm-t. Észre sem vettem csak a ruhákon, hogy ez sem meg az sem megy föl már rájuk.
Apropó! Ma voltam az óbudai auchanban és 100ft-t árultak rengeteg gyerekcuccot! Főleg pólókat, trikókat, de voltak gatyók, toppok, kisruhák is! Vettem egy rakattal! Rengeteg cactus clone disney póló is volt nagyon jó minőségű! Én már jól leraboltam, de gondolom folyamatosan tesznek ki. Egész piciknak is volt rengeteg minden!

Erika!
Hát nem semmi, hogy veletek mindíg történik valami! Már várom az bölcsis beszámolóidat, hogyan nevelik meg a gondozónőket! Kép Kép
Marcsi!
Most, hogy olvastam a strandolási lehetőségedet jöttem rá, hogy anyósék az orfk-n dolgoztak. Meg is kérdeztem és állítólag ők oda ingyen járhatnak. Csak az út ne lenne olyan baromi hosszú. Milyen volt amúgy?

Beatrix!
Nagyon vagányak és szépek a csajok! Annyira jól sokerült ez a kép! Kép

Vikics

KépKép
vikics

Vikics!
Az ikreim évvesztesek,ugyhogy most fognak menni nagycsoportba,a nagylányom megy suliba,elsőbe.KépAz ikreim meg nem fiúk,hanem egyik fiú(Dani),a másik lány(Manuéla).Mi is voltunk balcsin egy napot,nagyon élveszték Kép.Melyik részén voltatok?
Cerka

cerka

Sziasztok!

Vikics!
Jó nektek, hogy ilyen klasszul sikerült a nyaralás!Kép Csak irigykedem, mert nekünk úgy néz ki az idén nem fog összejönni.Kép Egyrészt a bárányhimlő miatt, másrészt meg ki lesz adva Cserkeszőlőn a ház, ahova menni szoktunk. Talán majd szeptemberben.
Még nem tudok újabb képeket felrakni, mert párom visszavitte a scannert, digigépünk pedig még nincs.Kép De tervezem!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Nencs véletlenül valakinek "gyerekporáza"?
Ha van,nem tenne fel rola egy képet,vagy nem rajzolna le nekem?Akkor meg tudnám csinálni,de itt nálunk még sehol sem láttam.
Mi is megyünk bölcsibe szeptember 13-tol.Kiváncsi leszek!!KépKép

Bea

Kép
beatrix2

Ebatta!

Írtam mail!

Válasz??????????????????????????????

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Cerka!
Üdv a topikon! Kép

Gabi!
Hogy álltok a báránykákkal? Kép Jobbulást annak, aki beteg még. Kép

Vadvirág!
Mi van veletek?

Zsuzsi!
Azt az 1 hetet még kivárjuk. Kép Nagyon jó lesz a lap! Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Pár napig gépközelben leszek. Gyorsan benéztem hozzátok. Nagyon kiváncsi voltam, hogy mi van Márkkal és mindenkivel.

Vadvirág

Továbbra is nagyon drukkolok nektek! Mit mondanak, kb mikor jöhet haza?

Gabi

Jól olvastam?! Kisbabát vársz? Gratulálok? Mennyi idős terhes vagy? Tervezétek a negyedik babát?
Nekünk még csak a fejünkben fogant meg a negyedik baba, de mi még várunk egy pár évet. Most előbb a házunknak kell felépülnie.

Képzeljétek, már áll a házunk!!! Kész a tető is, lehete, hogy 2-3hónap múlva költözünk.

MÉg írok még, de nagyon sokat írtatok mióta nem jártam erre.

Puszi mindenkinek!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Simones!
Köszi szépen Kép

cerka

Sziasztok!
Simones, Éva!
Most már hozhatnánk haza hétvégén, mert elsajátítottuk az etetés, stb. feladatokat, viszont most meg kitalálták, hogy hétfőn átvinnék Márkot a Szabadság-hegyre, mert ott esetleg többet tudnának tenni azért, hogy könnyebben megtanuljon nyelni.

(Múltkor meg azt mondták, hogy ez nem tanítható.)

Állítólag "csak" 1 újabb hét lenne és utána tényleg hozhatnánk haza...

Én már nem tudok hinni nekik, abban sem vagyok biztos, hogy ez az 1 hét a másik helyen szükséges, azt hiszem most egy kicsit elvesztettem a pozitív hozzáállásom, ami mindig is jellemző volt rám.

Ráadásul két orvos és az összes nővérke azt mondta, hogy számítsunk arra, hogy ott egyáltalán nem lesz ilyen barátságos a légkör mint itt a PIC-en és hogy nem mondhatóak rugalmasnak sem.

Vadvirág
Vendég

VAdvirág!
NAgyon együttérzek veletek mi is átéltünk hasonlókat Ricsivel. Őt is orrszondán keresztül etették( gyengeség, nyelési problémák stb.),én mindíg megpróbáltam ha mellből nem is de üvegből etetni ami rettenetesen nehezen ment de szép lasan javulgatott. Amikor kivetettem a szondát ( amit állítólag naponta kell cserélni) megint egy fokkal ügyesebb lett.Nem írtad hogy hogyan próbálták rávezetni Márkot a nyelésre. Masszírozták a kis száját, nyelvét, próbálták e üvegből etetni vagy ha másért nem a közelség kedvéért mellre tehetted e ezek mind felébresztehetik az alvó ösztönt szerintem.
Azzal, hogy megműtötték a dokik lerendezettnek érzik a dolgot ?!, mindenképpen menj el a szabdsághegyre és kérdezd ki őket mit tudnak tenni értetek ha semmit akkor vigyétek haza Márkot mert az sokat segít.Ezek a kis harcosok csodákra képesek, és biztos hogy Márk tudja a megoldást NE veszítsd el az optimizmusodat, állj a sarkadra és ne hagyd hogy a magyar egészségügy magával sodorjon.
Megnéztem a képeket nagyon szépek a picurkák.
Beatrix!
Anyukámék szomszédja csinált ilyet régen a lányának, vasárnap visszük le a manókat, majd
kikérdezem a Márti nénit.
Harangozó

Csilla!
Márknál a szondát 3 óránként, azaz minden etetéskor cserélik.

Nem próbálták rávezetni a nyelésre, csak azt mondták hogy esetleg valami csoda folytán egyszer csak előjöhet magától ez a reflex, de állítólag tanítani nem lehet...

Cumisüvegről, ciciről, stb. szó sem volt, szerintük kizárólag a szonda az egyedüli megoldás, hiszen nem tud nyelni...

Jó ötletnek látszik, hogy ha letelik az 1 hét és semmi változás, akkor tényleg hazahozzuk.

Köszönöm a biztatást.

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
A józan paraszti ész az azt mondja hogy ha valami nem megy gyakorolni kell és nem kikerülni, ha nem éri inger a nyelésért felelős szerveket amiket ezzel a műtéttelés a szondával kiiktattak akkor mi segít?! nem értem. Azért te próbálj kicsit erőszakos lenni és ha tetszik nekik ha nem próbáld cicire tenni indokold azzal hogy neked van erre szükséged ami igaz is.
Na békén hagylak.
Hajrá Márk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Harangozó

Vadvirág!
Megkérdezhetem mi a baja a picidnek?
Cerka

cerka

Sziasztok!

Vadvirág!
Szerintem is az a legfontosabb, hogy Te ne veszítsd el a pozitív hozzáállásodat!Kép Márk is belőled nyerhet erőt és bíztatást!Kép Ugyan nem tudom, hogy zajlik egy ilyen inger kialakulása, de szerintem azért meg lehetne próbálni az ingerlést. Elvégre a fejlesztő tornáknak is az a lényegük, hogy stimulálással az agy egy másik része átveszi azt a feladatot, tehát megtanulja. De én nem vagyok orvos, csak próbálom körbejárni a kérdést. Milyen intézmény van a Szabadság-hegyen? Mikor jön vissza a régi dokitok?

Éva!
Nagyon jól haladtok a házzal, drukkolok, hogy még tél előtt beköltözhessetek!Kép
Jól olvastad, jön a negyedik FIÚ!Kép Ma töltöttem be a 30. hetet, október közepe felé programozott császárral fog megszületni. Nem terveztük, csak úgy becsúszott.Kép Amilyen rosszul voltam, azt hittem, hogy kislány lesz. De az UH nem igazolta a gyanúmat. Talán jobb is így, majd hoznak ők lányokat, csak ki kell várnom.Kép Na meg az unokák között is lehet lány!Kép

Gabi
efgabi

Csilla, Gabi!
Szerintem is igazatok van, úgyhogy ha végre itthon lesz Márk, azért majd próbáljuk finoman segíteni ezt a dolgot mindenképpen bármit mondanak is az orvosok.

A Szabadság-hegyen valamilyen Klinika van.
A régi orvos majd szeptemberben lesz újra...

Vadvirág
Vendég

Sziasztok Mamik Kép
Bár régi babanetes vagyok, de ide csak most találtam.
Iker babákat várunk (kép róluk a profilomban - Levente és Máté Kép ). A hivatalos idő nov. 24... a nem hivatalos október 27 Kép addig mindenképp egyben szeretnénk maradni.
Majd jövök néha a kérdéseimmel Kép addig maradok olvasó üzemmódban Kép

Egy kérdésem azonnal lenne. Használt Valaki közületek BebeConfort TwinClub babakocsit? A véleménye érdekelne. Köszi előre is.

Orsi + 2 Kismaczkó
25+1

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Vadvirág!
Szerintem sem veszítsd el a pozitív hozzáállásod. Kép Próbáljatok minél több információt összeszedni, minél több mindenkivel beszélni. Etetésről szerintem kérdezd meg az LLL-t is. Hátha hasonló esetekről tudnak, vagy legalábbis van valami tippjük. Kép

Orsi!
Jó, hogy ránk találtál. Kép
Mi peg perego duettet vettünk, nagyon elégedettek vagyunk vele. A BeBeConfortot is néztük 2 éve, de én azt nehezebben toltam, ezért is választottuk a másikat.

Eri
simones

Orsi!
Gratulálok a babákhoz! KépKép
Az ABC Design futóbabakocsi is nagyon szuper!

Vadvirág
Vendég

Szia Orsi!
a futóbabakocsira szavazok.
Vadvirág!
Még valami eszembe jutott. Azoknál szokott gond lenni a váladékok felköhögésével akik sokat fekszenek ergo nem mozognak. TAlán az is jó lenne Márknak amennyiben persze ez lehetséges ha egy kicsit tornáztatnátok.( kérdezd meg a PIC en, kell lennie gyógytornásznak).
Csilla
Harangozó

Sziasztok!

Orsi!
Üdv itt is!KépKép
Mi egy Mothercare Atlanta Twin egymás melletti kocsit kaptunk, a fiúk szerették, el is nyűttük rendesen.Kép

Ma voltam dokinál, és egy kicsit rám ijesztett a doki, hogy nagyobb a baba, mint eddig. A párom eddig is azt mondogatta, hogy elsőre 4 kg baba volt a hasamban, másodszorra 6 kg, a tendencia szerint most 8 következne.Kép Remélem nem lesz igaza!

Gabi
efgabi

Gabi

NEm tudom, hogy maradhattam le erről a nagy hírről, hiszen nemsokára már szűlni is fogsz! Mégegyszer szívből gratulálok nektek! Négy fiú, nem semmi!!!! Mi lesz a pici neve? És a tesók mit szólnak hozzá? Mi neked egy 8kg-os baba, hisz már hármat megszűltél?! És ha császár lesz, akkor meg mindegy, nem?
Igen, nagyon jól haladunk a házzal. Majd megpróbálok felrakni egy képet róla.

Vadvirág

Nem szabad feladnod!!! Én még ilyen kitartó, lelkes anyukával nem találkoztam , mint te!!!! Próbáld így folytatni, gondolj arra, hogy ha elcsüggedsz az senkinek sem lesz jó, főleg nem Márknak!!! Nem semmi, hogy 17kg-ot fogytál? Gondolom , azért lelkileg nagyon megvisel benneteket ez a bentlét.

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Éva!
Nagyon jó a házatok, és nagyon jól haladtok!Kép
A májusi McDonis talin mondtam azoknak, akik gyanakodtak a pocóm láttán.Kép
Nevek közül szóba jöhet a Robi, Dani, Domi. Párom az elsőre szavaz, mert neki az a második keresztneveKép, nekem viszont a másik kettő tetszik. Majd megegyezünk valahogy! A fiúk viszont apa miatt Robinak hívják a kisöcsit. Marci már nagyon sokat emlegeti, bármiről beszélgetünk, mindig hozzáteszi, hogy a kisöcsi is.Kép Remélem, később is megmarad ez a rajongása!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

VadvirágKép, mindig nagy együttérzéssel olvasom a Márkról szóló beszámolódat. Nagyon szurkolok Érte, hogy mielőbb hazamehessen és minden problémából kigyógyuljon.

ZsuzsiKép, nagyon tetszik az oldal, biztos rengeteg munkád van benne. Csak gratulálni tudok.

OrsiKép, hát itt is találkozunk? Kép

Magamról: A babáink már szép nagyok, a hétfői uh.-n 1370 és 1530 gr. volt a becsült súlyuk, a gép szerint 8 nappal nagyobbak a koruknál.Kép A kisebbik babánál viszont kevesebb a magzatvíz. 25-én uh.-n megnézik, hogy akkor is kevesebb-e, ha igen, akkor vissza kell mennem a SOTÉ-ra és talán infúziót kapok.
Volt valaki hasonló helyzetben? Kicsit aggódom, mert az egy hónappal ezelőtti uh.-n pont azt a babát becsülték nagyobb súlyúnak...

Ráadásul hétfőn derült ki az is, hogy magasabb a vércukorszintem a normálisnál. Most egy hét diáta, utána újabb vérvétel.

Sajnos a hassam is elkezdett nagyon keményedni. Már Panangint szedek Magne B6 helyett, de így is keményedik.

Na, abba is hagyon a panaszkodást.

GabiKép, mit jelent pontosan, hogy nagyobb a babád? Mennyivel? Szerintem inkább nagyobb legyen, mint kicsi, az veszélytelenebb.
Meg tudnád mondani, hogy milyen gyümölcsöt nem ehetek, mert sok benne a cukor? Dinnyét lehet? Sajnos nem találtam olyan táblázatot, ahol a cukortartalaom is fel van tüntetve.

BeaKép, majd igyekszem írni mailt.

Üdvözlet mindenkinek: Eszter (29+3)
eszter28

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: