Sziasztok!
Újra itt...

A gépünk meggyógyult - remélem, bár még telepítgetnem kell ezt-azt, de végre működik!!!
Szóval gondoltam bejelentkezem. Nálunk minden oké, szombaton voltunk 4D-n a Praxis-ban (nem tudom ki kérdezte anno, 10000 Ft volt) Ott is mindent rendben találtak.
A másik: hosszas vívódás után én is az oltás mellett döntöttem. Férjem hétfőn oltatta magát, én tegnap este nagy nehézségek árán. Ugyanis a háziorvosom nem akarta beadni, de nem azért mert bármi gondja van a vakcinával, hanem, mert az ÁNTSZ nem igazán tájékoztatja őket semmiről, és nem akar felelősséget vállalni. Szóval én aláírtam egy papírt, hogy felvilágosított arról, hogy nem ismert a vakcina magzatra való hatása. Ennyi. Őszintén szólva elegem lett a stresszelésből. S Minó is be lesz oltva, a háziorvosm hétfőn hívott, hogy oltsunk. Szóval én túlestem rajta, egyébként egyelőre semmi mellékhatás, bár gőzöm sincs az mikor szokott jelentkezni. Tényleg, oltott csajszik, mettől meggid számítsak mellékhatásra?
Bocs, ha ez már nem téma a fórumon, még nem volt alkalmam visszaolvasni.
Képzeljétek hétfőn voltam cukros vérvételen, s nem kellett szirupoznom, csak zsemle és 2 dl tej.

Ráadásul a laborba sem kellett mennem, mert a doki vette le a vért. Eredményt nem tudok, azt mondta a dokim, hogy hív, ha bármi kóros van, de eddig még nem csörgött a telóm. Remélem nem is fog.