Gabi
Itt is ilyen idő van
Elfelejtettem nektek megírni, de most hogy Nóra ekcémájáról eszembe jutott. Emlékeztek Lócinak milyen csúnya volt az egész teste régebben? Hogy az ügyeletre mentünk vele annyira kicsapta valami és hetekbe tellett mire rendbejött.
Akkor fogalmam sem volt mi okozhatta, egyszercsak elmúlt.
Azóta már tudom.
A bűnös: Vanish
Benne volt a babacsomagban, kipróbáltam, remekül kihozta a kakafoltokat.
Meg Lóci pöttyeit is csak akkor erre nem gondoltam.
Jóval később eszembe jutott hogy rendszeresen használjam a mosáshoz, és Lóci arca pöttyösödni kezdett.
Azonnal leálltam vele és a pöttyképződés is leállt.
Szóval nálunk a Vanish volt a bűnös.
Te nem használsz valami ilyesmit?
Tudom, bizonyára számtalanszor végiggondoltad már, hogy mi változott mostanában de akkor ez nekem sem jutot eszembe
Orsi
[quote] írta:gy becsípett tőle, hogy végig sírta a Mamma Mia című filmet
ez jóóóóó
Bumerángsztori
Kutyatörténet és hosszú, akit nem érdekel görgessen...
Anno Bond nevezte el a kiskutyánkat bumerángnak, utalva arra hogy folyton megszökik de mindig visszakerül.
Nos, most úgy nézett ki a dolog, hogy nem kerül elő. Amikor elszaladt viselt hámot, amin ott figyelt egy kis fém kapszula benne a telefonszámunkkal.
Így, amikor 2-3-4 nap után sem jelentkezett senki, két dologra gondolhattunk.
1. elütötte egy autó
2. aki hazavitte az nem akarja visszaadni
Egyébként megbeszéltük apával hogy ha mégis előkerül, keresünk neki egy sokkal szuperebb gazdit mint amilyenek mi vagyunk. Amióta Lóci ittvan, Áfonya teljesen megváltozott, egész nap az ágy alatt vagy valamelyik sarokban lapul. Nagyon fél a kicsitől.
Amúgy mindentől fél, ő egy ilyen kutyu
De aztán tegnap reggelre kölcsönösen beismertük egymásnak hogy kutya nélkül nem élet az élet és hogy bizony nagyon hiányzik az a kis betyár....
Utolsó lehetőségként elkezdtem végighívni az állatklinikákat és a második helyen már mondták is hogy pár napja bevittek oda egy talált yorki szukát és elérhetőséget is hagytak.
Felhívtam az uriembert, aki elmondta hol találta a kutyát (tőlünk elég messze) és hogy nem volt rajta semmiféle hám.
Ebből arra gondoltam hogy biztosan nem Áfonya az.
Nagyon rendes volt a pasi, mondtam hogy babával vagyok itthon és esik az eső és csak este tudnánk megnézni, erre azonnal kocsiba ült és idehozta a kutyát. Dalma ment le, én már az ablakból láttam hogy kiszáll a férfi és az ölében :Áfonya
Nem fogadott el semmit pedig 5 napig etette gondozta a kutyánkat állatorvosnál is volt vele és még vissza is szállítottta.
Azt mondta ha lesz kölyök azt örömmel elfogadnák vagy esetleg ha el akarnám ajándékozni...
Ők úgy megszerették...
Persze apa mondta hogy neki ez a kutya már nem kell és hogy utálja mert mindig megszökik tőle.
Végtelen utálatában este este vett a blökinek egy vadonatúj hámot, meg egy rakás kutyakonzervet
Dalma nagyon el volt keseredve amikor eltűnt a blöki mondta hogy ő idehoz egy másik kutyát. Mondtam neki ne tegye, mert egy állatot nem csak szeretni, de gondozni is kell.
És nem tartom valószínűnek hogy ő képes lenne minden hajnalban felkelni és kutyát sétáltatni esőben szélben hóban fagyban is. Mert mindig húzta a száját ha néha neki kellett levinni.
Ígérgette hogy de, ő igen képes rá, csak had' legyen kutyája.
Nos, most itt a lehetőség, Áfonya marad de ezentúl ő viszi le reggelente.
A bácsi aki megtalálta azt mondta hogy éppen sikerült felkapnia egy cigánycsapat elől, próbálták is elkérni tőle
Néha arra gondolok, erre az ebre nagyon vigyáz valaki....
Az, hogy nem volt rajta a hám és hogy olyan messze került, azt jelenti, hogy valaki felvette, levette róla a hámot az azonosítóval együtt aztán mégis kirakta.
Minden jót kívánok neki
A bácsit megtaláltam az IWIW-en, úgy gondolom egy szép köszönőlevelet azért még írok neki, mert köszönömöm kívül nem fogadott el mást.
Tudom, mikrochip kéne az ebnek.. 7ezer Ft. Majd egyszer

ÍGY nézett amikor hazakerült...

Az új hám, ebben ő lesz Áfonya, a rettenetes

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.11 09:17-kor.