A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Tényleg, Regi, ++++++++++++++++++++++++

Kép
vindolanda

Viranka megrendeltem

KépKép
Kép Kép
l.móni

Oksa Móni :wink: akkor már ma hozzák? már van kapu kulcsom is :wink:
nagyon egy rugóra járnak gyermekeink :)

Detty!
R.nak 10én jön mindig kivéve ha az hv-e

reggel oviba indulás előtt gyerekeim összekaptak kinél legyen Barbie baba :shock: Bnek is a kezébe kellett adnom egy babát,Ő azt cipelte magával :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Faramuczi, üdv köztünk :) Képet is kérünk :)

Viranka, mi még kicsit taknyosak vagyunk, vagyis már csak Fruzsi és én, de a hét vége felé jó lenne egy tali :) Hm?
Vendég

A babakocsi az autóban maradt, G. meg elment dolgozni :roll:
Lehet, el tud lógni napközben, és akkor csak eljutunk valahová :roll:
Bár most esik az eső, olyan igazi gusztustalan őszi idő van :|

De legalább kiporszívózunk, meg jó lenne áthúzni az ágyneműket is :roll:

A két köbméter vasalatlan ruha létezéséről nem veszek tudomást :idea:

Beteg babáknak jobbulást.

Kép
vindolanda

Rugó bekente nyuszó hónalját dezodorral :lol:

Kép
vindolanda

Helló!

Üdv Faramuczi.. :)

Regi: ++++++

Móni: eredmény meglett a sógidnak? hogy van?

Irina: nem lesz semmi baj++++++

Kaqk: felvettelek?de most meg nem látlak az emberkéim között.. te látsz?

Vindo: miújs? legalább nem izzad nyuszóka.. :lol: :lol: én tegnap vasaltam 2 órán keresztül!! :x tele volt a faxom nagyon,de közben ment a gépen egy film. nyugtattam magam már csak ennyi-meg annyi van vissza... de 2 szárító most is tele.. tegnap előtt kaptam egy zsák fiú ruhát Beninek és Dominak,volt mit mosnom.de ebben a szar időben alig száradnak :evil:
varga tünde

Tündi jöhetnél ide is vasalni 8)
cserébe én főzöm az ebédet :wink: :lol:
Na?????

Sógorom eredményei viszonylag jók, a h1n1-et kizárták
kapott újra gyógyszereket és a doki ráparancsolt, hogy a héten semmiféleképpen nem mehet vissza dolgozni.
Talán a jövőhéten de előtte még szeretné látni.
A tüdeje kezd kitisztulni.

Viranka hív előtte a srác
a francba, megint engem. Elfelejtettem beírni a számod a megjegyzésrovatba :oops:

esze ágában sincs aludni :shock:
virgonckodik, rosszalkodik :?
Én meg alig bírom nyitva tartani a szemem :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: én benne lennék.. pláne ha helyettem főzől is.. :lol:
varga tünde

Hát, én olyan három órára tippelek, szerintem annyi idő alatt fejezném be, ha folyamatosan csinálnám.
Ennyi időm most nincs, ha Rugó alszik is, más dolgaim vannak :roll:
Majd jövő hét péntek után, akkor túl leszek a veszprémi konferencián meg két kis hülye fordítást is le kell adnom. Ami nem sok, egy oldal kb. vagy annyi sem, de én nem vagyok nagy angolos :roll:

Úgyhogy egyelőre csak gyűlnek a ruhák, megyek is teregetni :arrow:

Most a kályha mellé tesszük a szárítót, egy nap alatt megszárad :idea:

Ja, G. tegnap összecsukta a ruhaszárítót, azóta girbe-gurba. Egyszerűen soha nem értette a logikáját, mindig figyeltem, ahogy küzd vele. Most nem láttam a folyamatot, csak a végeredményt.

Reggel volt egy kis vonyítás Rugótól. Odarohanok, erre ő is csukja össze a szárítót és belegabalyodott.

Ehhez a férfiaknak nincs érzéke :wink:

Kép
vindolanda

Örülök a sógidnak.. :)

Domi is pörög.. megevett pár nyers káposztát,a macskát is kínálta de annak nem kellett :) megfogta úgy az oldalánál mintha szatyor lenne,és hozta ki a konyhába :shock: az meg csak halkan nyöszörgött valamit,de nem csinált semmit hagyta magát :lol:

Gondolkodom,hogy egymást követő négy szombaton egy családi napköziben lesz szülőknek előadás,gyermek nevelési tanácsadási dolog.kérdezni is lehet,válaszolnak és még a gyereket is lefoglalják addig.lehet elmenek... :) elküldöm mert lassú a net....
varga tünde

Sziasztok!

Gegi drágám... :( vigyázz a fogacskáidra!
Bertus kis vörös démon! :lol:

Móni: örülök h sogi jobban van!
koránkelés.. :evil:

Fleur: Dani gyere ki!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++

Regi:

Faramuci: szia, üdv itt..írj magatokról és képet is tegyél!!! Olvastál korábban minket? netán ismersz i minket kicsit? :wink:

betegeknek jobbulást!!!

Nyakam jól..picit még fura..de már mozog. Tegnap megkaptam a H1N1+sima infl oltást! Kissé érzékeny a helye..de nem vészes. :wink:
Emma jól van..néha kissé taknyos a hangja de az orra nem folyik..viszont még mindig nem tört át a foga.
Apa ma állás intin van.2. forduló..jó lenne megkapná és ezt a mostani állását is ,megtartanná..egyenesebbe állnánk...én meg tegnap taliztam a volt oszt.főnökömmel ( áll.t isk. 1 oszt. ) és mondtam állást keresek....nyitvatartj a szemét..akár hivatalnoki állás is..DE JÓ Lenne!!!!!!!!! :wink: ++++++++++

Szombaton készülünk az aquaticumba....Maggie, Vindo?????

Tegnap kicsit kimozdultam 6-f9 ig....Nőegylet gyűlésen a Nők Lapjának szerkesztői Írói voltak itt..jó volt....felnőttek között lenni....de mikor hazajöttem és a kis angyalkám szómenését hallgattam..hát annál szebb nincs is..anniyra cuki kis okos...mindig csodálkozok .....
Míg nem voltam itthon apánka mondta h anyának már nem fáj az oltás? meggyógyul..annyira sajnált a drágám....olyan kis lelkis.... :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Tündi írtam msn-n!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Vindo nem tud neked segiteni valaki a forditásban? vagy menni fog?

Móni Viranka mit üzleteltek?

Móni mennyit használja Cicus a ugráló pónit?

Vasalni nekem soha sem kell 8)

Üdv Faramuczi, bemutatkozós és képeket is kérnénk:-)

Panndi jobbulást!!!!

Viranka barbie :shock:

Heni
KépKép
heni81

Egy Aquaticum ránk férne :roll:
De anyagilag nem tom, hogy állunk :roll:

Nőgyűlés 8)

Tünde elég nyugodt macska akkor. Rugó elől mindegyik menekül :roll:

Folytatom a teregetést :arrow:

Kép
vindolanda

Á csak akkor,ha kedve van hozzá... Ha nincs akkor menekül.. :D
varga tünde

Heni, hát összedobom én, aztán meg kijavítja a sógornőm, aki szakmája szerint angol fordító meg nyelvvizsgáztatásból élt :roll: De lehet, jobb lenne, ha elküldeném neki az egészet egyből.
Azt meg azért nem akarom, nekik is kis gyerekük van, igaz, nem ment vissza dolgozni a gyed után :roll:

De laza valaki ezzel a vasalással :wink:

Faramuci, aztán nehogy eltűnj :!: :wink:

Kép
vindolanda

Kaqk én most fent vagyok,de nem látlak... :shock:
varga tünde

Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket :)

Regi
Neked megy a drukk délután!

Irina!
Nagyon sajnálom Ádót!!És remélem mielőbb meggyógyul!!
Biztos nincs komolyabb baj!!!

Emese!
Gegi nagyon édes így csokoládésan :lol:
Szegény fogacskák :cry:

Faramuczi!
Üdv itt,gyere nyugodtan és mesélj magatokról,hogy híják a kölyköt? :D

Dettyk!!
Nálam dettó ez volt amikor Berti megszületett,féltem vele egyedül maradni,remegve néztem,hogy nincs-e valami baja,olyan depresszióba estem,azt senkinek nem kívánom!
És esküszöm mikor három hónaposan bekerültünk a kórházba olyan nyugalom töltött el,hogy ott nem lehet baj,mindenhol orvosok vannak :roll:
Igazából már most ettől félek,hogy ezt fogom megint érezni,és egyszerűen annyira nehéz ezt irányítani...

Móni!
Sajnálom a szörnyű éjszakát!Remélem lassan elalszik cica és Te is tudsz egy kicsit pihenni!!

Vindó!
Berti sem aludna a bölcsiben, késő délután szokott valamennyit szunyálni de nem minden nap alszik :roll:
Az idő nálunk is pocsék,szutyok,utálom!!
Vasalnivaló :?

Tegnap megkapta a kis beutalómat a kardiológiára,ma reggel telefonáltam időpontért mert a beutaló kevés önmagában.
Csajok! FEBRUÁR 16-ra kaptam időpontot!!! :shock: :shock: :shock: Addig egy szívroham simán el is vihetne,basszussss!
Kérdeztem,hogy valami közelebbit nem lehetne-e,de ennél előbb nem tud adni :?

juba0

Heni!
pelenkát :) vhol itt a környéken(nőtincs v. Szendehely) olcsó pelust lehet rendelni,hozzánk ingyen kihozzák :wink: s így kedves Mónika és Gréta kisasszony tiszteletét teszi nálunk :) bár B. tuti Titi kutyát hiányolni fogja :lol:

végre elaludt fiam :) s lassan mehetek Míráért is :?

KépKép
viranka

Juba!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: bakker ez röhej de tényleg

KépKép
viranka

És hogy rendelitek a pelust? Neten nincsen fenn? Én is vevő volnék rá :roll: most amit használunk jó, szines tescos, de az is 2800 ft, a 54 db, majdnem Liberó ár :shock:
de nem igen találtam jót olcsóbban :roll:

Juba kardiológia :shock:

Heni
KépKép
heni81

Juba!!!!! Gratulálooooooooooooooooooooooooooooook!!!! és innen is "tesótapasztók" :) ++++++++++++++++++++++

Regi! Neked meg nagyon szorítok!!!!!++++++++++++++++++++

Faramuczi!Zdori!
Üdv, és képeket is kérünk :wink:

Most ennyire futotta :oops:

(mi jól, Natika ma kap duplaoltást :cry: (prevenar+4hós kötelező))

puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

ja, még két kép azért...:
Kép
Kép
puszkóka!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Szia Anitja!
de édesek :) duplaoltás :evil:

Heni!
nekem már nincs meg az oldal linkje,de szerintem Móni beteszi ide :wink:

megjött Hpból a szerelmeslevél :evil: :evil: :evil: szívem szerint Dunának mennék :o tej tojás mellé még a szójafehérjétől mentes diétát is tartanunk kell :( (mandula is a tiltólistán,de az "mellékes") mindenben van szójafehérje szinte :evil: (majd egy hónap múlva vidám leszek addigra kitapasztalom/megtanulom miben nics semmi olyan anyag ami árt Bnek ) lisztmentes diétát egyenlőre nem javasolja dokinéni

:arrow: vmivel levezetni a feszültséget :(

KépKép
viranka

Anitja: ..szia..rég hallottunk, olvastunk..édesek a kölkök! Szegény Nati ++++++ .

Apa hazajött. megkapta az állást! JUHÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ most mér csak egyezkedni kell a mostnai főnökével/barátjával hogy a kettőt hogy tudja összehangolni......mondjuk így alig fogjuk látni....de legalább kezdünk egyenesbe állni...és nem egy stresszes állás...már alig várják hogy menjen..... :lol: megmutatták az asztalát, hogy hol főzik neki a kvt....( nem kávézik, de aranyosak..:-) nagyon örülök..mostmár csak izgulni kell hogy a mostani főnöke jól vegye h du-án, este fog neki dolgozni..vagy én besegítek..amíg nem kapok munkát...kéreke gy kis +++++++++-t ehhez!!! és akkor elköltözhetünk...!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Oh Vera..annyira sajnálom...szegény Báló meg szegény Te ...... :cry: :cry: .

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka!
Hát, nem irigyellek! Szegény Báló. Így azért nehéz lesz főzőcskézni.
De ügyes vagy, és menni fog!

Kaqk!
Megy a vudu!!!!!!!!!!!

Fleru!
Neked is, h előbújjon Dani!

Juba!
De édes a leányzód! Tüneményesek azok a vörös fürtök! :)
Főzzed csak a kedvencét! Volt egy ismerősöm, akinek a kislánya hetekig csak rántott húst evett krumplipürével, de legalább azt ette.

Anitja!
Aranyosak!
örülök, h jól vagytok!

Faramuci!
Üdv itt!

Móni!
Hát, nem semmi éjszakád volt!

Mesi!
Csokis Gegi! :D

Vindolanda!
Örülök, h Rugó jól vette a csanás akadályt. :)
Ruhaszárító összecsukás. :lol:

Tünde!
Káposztaevés. :lol:

Megyek mosogatni

Puszi
Gica

Kép
gica1

Kaqk, éljen :D :D

Viranka, nagyon sajnálom. Szegény Bálintot is meg Téged is :(

Anitja, ez az avaros kép szuper :D
Nati meg szeret főzni, úgy látom :wink:

Mi aldis pelenkát használunk, igaz, annak is 50 ft darabja.

Rugó ma sem alszik, várom az estét, hogy dolgozni tudjak. Már ittam egy kávét, mintha jobb lenne 8)

Nyuszóval játszik, a verdán ül :idea:

Kép
vindolanda

Szortíroztam a vasalatlant, és már harmadára csökkent a kupac. Rugó közben ugrált le a tetejéről, szóval nagy volt a móka :roll:

Na, most akkor elpakolom a kisebb kupacokat a helyükre :arrow:

Kép
vindolanda

Na, a háziasszonyok gyöngye oldalt kezdett :roll:

Kép
vindolanda

Vindo 8) 8) 8) 8) 8) nagyon szuper az oldalkezdés:-)

Vera remélem berakja Móni :wink:

Kaqk nagyon ügyes apátok! Milyen területen helyezkedett el?
Ti amikor angliában voltatok nem jött be a meló, vagy letelt, vagy miért is jöttetek haza? Az nem volt jó anyagilag? Csak mert hogy irtad, hogy nem jól álltok.

Heni
KépKép
heni81

Regi, írtam Neked Pü-t. Nagyon fontos lenne... Köszönöm

Bocsi lányok, most csak ennyi. :oops:

silka
silka

Heni ment pü :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Köszi a ránk gondolást.
Ádi jól van kicsit folyik az orra meg néha köhög de jól van.
A héten még itthon van de hétfőn már mehet bölcsibe.

Egyenlőre ennyi majd este írok részletesen.

Üdv mindenkinek
20200310173350

Móni engem is érdekelne a pelusos link.

Köszike
20200310173350

Most nincs időm többre, jelentem, Regi, MOST drukkolok!

Kép
Kép
Kép
zdori

Tali kicsit pontosabban mikor??? Szombat?

Kép
Kép
Kép
zdori

http://www.onlinebolt.eu/

itt a link
ha rendeltek az email címemet kérlek írjátok már be a megjegyzés rovatba.
Kapok bónusz pontot :roll: 8)

az emailem elküldöm majd priviben

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó leült tévézni, most lenne időm a levelezésemet intézni, erre a gmail megadta magát :x

Regina, ++++++++++

Ádinak gyors gyógyulást kívánunk!

Kép
vindolanda

Anitja!
Köszi :D Tündériek a gyerkőcök,Nati hatalmas és gyönyörű baba,akárcsak Noel :D

Viranka!
Pfffffffffff!! Nem tudok mit mondani,ez nagyon nehéz meló lesz(nekem majdnem lehetetlen)de kitartás,Te ügyes vagy és biztosan megoldod!!
És vajon ez az állapot meddig tart,végleges vagy ideiglenes??
Remélem sikerült levezetni a feszültséget,teljesen megtudom érteni,hogy mit érzel!

Kaqk!
Gratula Apának az új álláshoz!! Küldjük a pozitív energiát,hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek!

Gica!
Köszi,kezed én is megbarátkozni ezekkel a vöröses tincsekkel,épp azt mondtam apának ha pocaklakó is lány lesz,milyen jó lenne ha ő is ilyen hajkoronát örökölne:D

Vindó!
Éljen a háziasszonyok gyöngye :lol:
Majd csinálok persze új vonalzót amint a nőgyógyász vagy az ultrahangos doki megerősít ebben.

juba0

Regi!
Gondolok rád!

Kép
gica1

Halihó!

Csak gyorsan bejelentkezek. Bercó Verdákat néz, beszél nekik. :wink: :lol:

Jaj, már nem is tudom, hogy ki mit írt. De azt láttam, hogy van egy új emberkénk. Faramuczi én is üdvözöllek szeretettel. Gyere bátran, én sem vagyok alapító, de itt nagy szeretettel, kedvességgel fogadtak a lányok, aztán azóta már szinte nem is telik el úgy nap, hogy legalább be ne nézzek. Ez itt a béke és a nyugalom szigete. :lol: :lol:
Tényleg ne tűnj el!!!!!

Juba, ezek a képek!!!!! Atyám, de szépséges ez a leányzó. A hajszínét én szívesen elfogadnám. Dööööögööööös nagyon!!!! Jobbulást, tényleg őrület, hogy ilyen sokára adnak időpontot. Ahogyan írod, akár még szívroham is lehet, vagy mittom én. Mondjuk nyilván ők sem a lábukat lógatják.

Dr. Gremese! :wink: :lol: :lol: Táltosod előtt le a kalappal! Édes, szépséges, sármos, huncut... Imádom! Zsozsikád meg mekkora lett! Szerintem mostanában sokat nőhetett, kissé hosszúkásabbnak tűnik most az arcocskája. Annyira érik ő is!
Mindig olyan jól le tudod írni az eü-s dolgokat! Köszönet érte!

Zdori, tényleg jól bírod! Mindig is ilyen kevés volt az alvásigényed? Nagyon kedves tőled, hogy felajánlottad a helyszínt, nagyon értékelem. Bár én sajnos nem tudok menni a távolság miatt. Pedig az igény, a kedv meglenne hozzá.

Bocsi, most mennem kell.
dmaggie

Viranka drága :( még a szója is :(
nem igazságos az élet :(
tombold ki magad :roll:
Mondjuk egy gyerekmentes csajbuli??????
Többiek???????

Regi gyere mesélj!
Kifurja az oldalam a kíváncsiság.
Gondoltam rád fél 5-kor :D

Faramuci üdv itt.
Kicsit bővebben mutatkozz be kérlek, fotót is kérünk meg vonalzót :D

Anitja édesek a gyerekek :lol:

és megsütöttem életem első rétesét :lol:
túrósat, almásat és mákosat :lol:
isteni lett 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni köszi, rétes 8) gondoltam, hogy te ezt simán megoldod:-)

Regi??????

Anitja mennyi falevél :D édesek a gyerkőcök, de gyere gyakrabban!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Jött a kanapé :roll: 8)
Szerintem holnap hátraköltözünk :wink: Vagy valamikor :wink:

Rétes - hát, az finom lehet :D

Juba, értettem, és akkor várok még kicsit a vonalzódra :wink:
Kinek van a családotokban vörös haja?

Regi?

Lassan kifáradhatna Rugó, reggel fél nyolc óta nyomul :roll: :shock:
Megfürdetem, aztán lehet, megpróbálom kilenc körül altatni.

Holnap munkanap :| :roll:

Kép
vindolanda

Maggie,köszi,átadtam a bókokat az illetékesnek :lol:

Rétes,a kedvencem,régebben én is szoktam csinálni,tudok nyújtani tésztát,de annyi meló van vele,hogy mostanában nem tudtam rászánni magam...

Regi!
Mizu??????????

Vindo!
De jó Neked,én is úgy vágyom egy új kanapéra és egy szőnyegpadlóra,meg egy csomó mindenre :roll:
A vörös haj,se nekem se apának,igazából mindketten barnák vagyunk(de nekem van a fekete mániám ezért én festetem)
az enyém egyébként talán kicsit világosabb mint apáé.
Talán a póstás lesz a ludas :lol:

juba0

Fleur!

Ma még nem jelentkeztél!!
Dani baba úgy döntött,hogy itt az idő??? :D

juba0

Helló, drágák,
ismét csak röviden tudok jönni!
A szépséges babafotókat mindenkinek köszi!
Betegeknek, álláskeresőknek és -találtaknak nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon!!!

Faramuczi (de klassz nick :-)), üdv a csapatban! Képet, bemutatkozást hozz, itt aztán addig leszel macerálva, amíg nem integrálódsz rendesen! :-)

Verus, hát ezt szívből sajnálom, még jó, hogy a liszt oké. Próbáld kiadni a gőzt.

Tali: babamentes tali oké, de azt is Dóriéknál gondolod, Mónikám? Az sajnos nekem csak oda 2,5 óra lenne innen tömegközlekedve, vezetni meg még ugye nem tudok... de azért nyitott vagyok bármire ;-)

Köszi a kérdést, Ádi megvan. Azért volt láza (38,5), de jó a kedve nagy általánosságban. A doki szerint enyhe torokgyulladásnak fest, egy-két napot még várjunk az antibiotikumozással. Estére szerencsére lement ismét a láza, éjjel sem volt gond. Viszont most neki kell állnom dolgozni, mert erre napközben esély sem volt.
Megyek is,
puszi mindenkinek.

Kép
Kép
irina

Nagyon arayosak vagytok, de nekem nem sikerül kihámoznom, hogy akkor most mi is van??? :lol: Akkor most tuti itt lesz a tali, vagy ez csak egy felvetés, és hogy mindenki tudjon jönni, aki szeretne, inkább választunk vmi más helyszínt? Nyugodtan, én nem ragaszkodom semmihez, csak felajánlottam egy lehetőséget. :) És ha meg itt lesz, akkor most mikor is? Vagy ez hogy megy, nekem kell kitűznöm időpontot? Segítsetek, mert még sosem csináltam babatalit (vagy akkor babamentes talit???), szóval nem tudom, mit kéne nekem tennem, hogy előre mozduljon az ügy. :lol:

Bocsánat, hogy mást nem, de azért én is le vagyok fáradva... Szóval fejek és lefekszem aludni. :) Alvásigényem volna több, csak alváslehetőségem nincs. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: