Mindenek előtt egy linket szeretnék ide csapni OFF-olás gyanánt. Köze van Istenhez is, úh akit a téma nem érdekel, hát ne nézze meg. Bőgtem rajta!
http://szenteste.hu/hun/sa_hirek/i_hire ... index.html
Magamról, magunkról annyit, hogy borzasztóan fáradt vagyok. Na és tanácstalan köret ügyben. Egyszerűen nem tudom mit tálaljak köret gyanánt a kajához... Valami ötlet? Kínai pácolású sült csirkeszárnyat csináltam, de már mindenhez krumplit eszünk. Az a baj, hogy alig van itthon valami, úh párolt zöldségek kizárva, és saláták is kizárva. Rizs meg nem a legkedveltebb. Mirelit borsó, bab, zöldbab, aztán van még káposzta, répa, fehérzöldség, karalábé, zeller és persze krumpli itthon.
Pumi és Gio: nagyon helyes pocitok van ám
Gio: mi Verusnál egy évet vártunk, mire sikerült. Johi meg rögtön. Mindemellett az utcában egy házaspár 2 évet próbálkozott az első babával, és aztán 3 hónap után próbálkozni kezdtek szülés után - császár ellenére - és rögtön összejött a baba! No lehet hogy ezen most te és mások is megütköznek, de én azért úgy számoltam, hogy Johinak is kb fél évre szüksége lesz, hogy megfoganjon. Nem így lett, és kissé nehezemre esett elfogadni a terhességet, hogy ismét babát várok. Valahogy teljesnek éreztem a családot Verussal - persze most már nem érzek így. Aztán Istennek hála egyszer valamiért átfutott az agyamon még a terhesség elején, hogy mi lenne, ha elveszíteném a magzatot, és akkor tudtam igazán elfogadni az állapotomat! Ma már persze csodás ajándéknak tartom minden gyermekünket, de ezeken mind átmentem.
A fali dísz meg most félkészen áll,mert épp olyan fázisban vagyok, hogy erre már nincs energiám! De ha kész, lefotózom nektek!
Sprite: köszi az ukrajnás infót
csillag: köszi a pharmatex-ről az infókat. Még annyit kérdeznék,h ezt fel kell íratni, azaz vényköteles vagy sem?
Tulip: azért csak óvatosan pakolásszatok!
Nálam inkább december 10. a favorit!
Pókica: na még a végén te kezded a sort! Azért vigyázz magadra.
Dorka: én semmit sem használtam gátsebre.
Briell: még én is úgy érzem, hogy van időnk. Szeretném, ha dec közepe előtt nem kopogtatnának a babák, de november végére én is szeretnék mindent beszerezni
LÁNYOK, itt már mindenki biztonságban van h1n1 miatt, mert ha netán tán elkapnánk, akkor a babákat szerintem kikapnák, mert velük már nem lenne nagy gond, és minket meg kezelnének!