Kicsit eltuntem... Igazsag szerint hetfon tudtam volna irni megint egy kiakados post-ot. Megkaptuk az anyakonyvet Zaranak. Masfel hetig tartott az irodaknak egymast kozt postazni mire vegre ertemehettunk...
Aztan kozoltek, hogy a szemelyi meg ket het mire kesz lesz legalabb, az persze senkit nem erdekelt, hogy mi 14-en szombaton megyunk Birmingham-be es szemelyi vagy utlevel nelkul nem tudom kivinni az orszagbol Zarat. Raadasul olyannyira segitokesz volt az okmanyirodaban a no, hogy amikor mar sirva kozoltem vele, hogy gusztustalannak es felhaboritonak tartom, hogy 3 honap alatt intezik el az egeszet, kozolte velem, hogy ne neki mondjam mert neki ehhez semmi koze es csak ot is felidegesitem. Mi az fenenek dolgozik egyaltalan ilyen helyen???
Vegul kinyomoztuk, hogy utlevelet lehet surgossegivel kerni, persze 5000 forintert, de igy legalabb 5 napon belul kesz lesz. Ahhoz mar inkabb nem fuzok hozza semmit, hogy a tobbi anyakonyvi iroda es egyeb hely miatt meg mi fizetunk ki plusz 5000 forintot foloslegesen, mert az EU-n belul eleg a szemelyi is Zaranak az utazashoz es az utlevel is csak 3 evig ervenyes mint a szemelyi.
Lenyeg a lenyeg, hogy vegre hivatalosan is van apja Zaranak, mert eddig a magyar allam szerint egy vonal volt csak, es vegre hivatalosan is Harrabin Zara lett!
Zara mostanaban nagyon gyakran eszik. Este 2szer is felkel, pedig kb 3 hettel ezelottig ataludta az ejszakakat. Az eddig szokasos 6 etkezes helyett most 8szor eszik egy nap.
Egyebkent tunemenyes lanyka. Mar nincs hasfajas. Volt amikor babot is ettem mar es semmi gondja nem volt.
Bikmakk: Zara is kb ugy tolti a napjait mint Zsigi.
Mondjuk Zara napkozben nem nagyon alszik az agyaban, inkabb a mi agyunkon szokott, mert ott melle tudok fekudni, hogy elaltassam. Szereti nagyon ha simogatjuk a fejet es foghatja az ujjunkat.
Irdab: Nagyon aranyosak a kepek.
Adibaba: Reka nagyon szep leanyzo.
Voltam ma orvosnal, mert a hatso felem fajdalma hetek ota nem mulik sot egyre rosszabb. Kiderult, hogy szules kozben valoszinuleg elmozdult a farcsontom a helyerol, ugyhogy most meg mennem kell rontgenre, hogy lassuk pontosan mi a helyzet aztan majd kiderul mit lehet illetve mit kell tenni, hogy helyrealljon a dolog.
Vitamin: En meg mindig a Gravidat szedem. Mondjuk nekem nem mondott a doki semmit ezzel kapcsolatban, mashol olvastam es hallottam rola, hogy a szoptatas alatt jo ha szedjuk a terhes vitamint.
Lanyok!
Ma nagyon elszomorodtam. Van egy nagyon jo baratnom akit mar 17 eve az altalanos iskola ota ismerek. O is augusztusban szult, 25-en. Kislanya lett es ugy tunt minden rendben van vele. Egeszen addig amig mi at nem mentunk hozzajuk es akkor lattak, hogy Zara milyen sokat mozog, meg hogy mar mennyire jol kezdi tartani a fejet. Ez par hete volt. Azutan par nappal elmentek Deveny-tornara ahol a fejleszto azt tanacsolta, hogy surgosen vizsgaltassak ki a kislanyt, mert itt valami komolyabb problema lehet. 3 napot voltak vele korhazban, neurologus, ortoped szakorvos, genetikus mindenki megvizsgalta es kb 90% hogy valami genetikai problemaja van a kislanynak es lehet, hogy orok eletere tolokocsis lesz.
Raadasul genterkepet kell csinaltatnia baratnomnek es a ferjenek is, es meg az is kiderulhet, hogy nekik kettojuknek soha nem lehetnek egeszseges kozos gyermekeik.
Ez egyszeruen borzaszto!!!
A legrosszabb az, hogy nem igazan tudok semmivel sem segiteni nekik.
Bocsanat, ha valakit kihagytam, kicsit szetszort vagyok mostanaban...
Udv,