Sziasztok! Jó reggelt!
Boni: még egyszer köszi és a bókokat a gyerekekről (egyébként mindenkinek!!!):
Vonalzó: mamanetes, Boniét irigyeltem meg, főként azt,hogy hármat fel tudott rakni, mert én eddig csak picibabásat tudtam.
A Hannah Montana, Thomas, Verda jelzőket viszont neten találtam, a lényeg, hogy .png formátumot kell keresni és be lehet illeszteni.
Sziszka: hú, nagyon szuper, hogy elmúlt Málnus szájából az izé. Akkor ez biztos azt is jelenti, hogy erősödik az immunrendszere.
Ne aggódj szerintem, biztos Málnus ilyen típus, ezért eszik kevesebbet. Tudom, hogy nem jó érzés, mikor mindent visszautasít, de nem tudsz mit csinálni. Lehet, hogy később más lesz, de az is lehet, hogy nem.
Oltás: különben nekem apósom, nagymamám adatta be, nem lett bajuk, meg két fiatal ismerős anyuka is, az egyik már a gyerekeknek is. Senkinek nincs baja, viszont anyukáknak fájt még 1-2 napig a karjuk utána.
Ennek ellenére mi nem oltatunk!
Mecsi, Pöttöm merre van?
Adri: nagyon sajnálom a párodat, meg a szociális problémákat. Hú, nagyon nehéz lehet. Szép dolog, hogy még ebben a helyzetben is szeretnél másokon segíteni illetve az ő segítségüket megköszönni.
Feluca: Neked is köszi gyerekbókokat.
Barbi: köszi Neked is! Sajnálom, hogy még mindig szenvedsz a fogaiddal. De mi lehet ez vajon???
Döci édes lehet az egész napi tömködéssel!
Nekünk kaja (Bence).
Reggeli tápszer, kb. 270 ml. (3-as).
Délelőtt 10 óra felé tejtermék. Egy danette vagy krémtúró, vagy túrórudi. Ebéd 12-13 óra körül, amit mi eszünk, kivétel nélkül. Mindent megeszik, egy rendes felnőtt tányérnyit. Délután 16-17 óra körül gyümi vagy egy kifli elrágcsálva, ilyesmi, vagy kölesgolyó, buláta. Vacsora 19-20 óra között ismét 270 ml tápszer. Közben vizet iszik legtöbbször, de van, hogy granulátumos baba teát, meg néha málna szörpöt. Van amikor a délutáni uzsi is főtt kaja, mert nagyon szereti.
Kétszer alszik még. Általában alvásonként 1-1/2 1 órát, de éjjel néhányszor fent van. Kb. fél percre és alszik. Cumi kell neki, vagy anya, vagy apa.
Na megyek, rosszalkodnak a kicsik (pakolás).
Sziasztok
Szilvia