A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Azt hiszem, hogy már hegyezi a klaviatúráját. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

ésssss igen, apa hazaért fél10 körül :D Dorki éppen kanalazta az őszilevet...apa kapucniban belépett, és Dorkinak legörbült a szája, ahogy levette nagyon-nagyon megörült, hihetetlen :shock: kb így néztem :lol: :lol: persze még mindig beteg, remélem nem kapjuk el.
Dorki elég nyűgös volt ma...de cserébe negyed8kor kaja közben bealudt :wink:
Apa hozott sok-sok meglepit, Dorkinak is 3 szuper játékot, pont a minap nézegettem ezeket a Brendonban :shock:jól ráérzett :roll: Dorkinak nagyon tetszenek, igaz az egyiket még nem adtuk oda, az még majd nagyobb korában lesz jó Neki.

katy: én is így vagyok az oltással, mint Te, tanakodom, egyik ember ezt mond, másik azt, egyiknek lett baja, másiknak nem... :roll: és én még mindig ott vagyok, hogy fogalmam sincs :twisted: De miután családban akik eddig beadatták az elmúlt években a sima ellenit, mind tiszta betegek voltak (persze nem oltás után rögtön, hanem elkapták annak ellenére is), nem nagyon merem, lehet nálunk ez így megy. :roll:

norka: hazaért apa szerencsésen :wink: nekünk is szörnyű éjszakánk volt tegnap...ébredt éjjel, pedig sosem szokott...van hogy elkezd beszélgetni és játszani egy picit éjjelente de visszalaszik, erre 2x volt példa az elmúlt 1 hétben :lol:
Dorka születése óta bepisil vagy fürcsi előtt, vagy közben vagy után. :D S jobbulást! Nekem a gerincem, hátam, karom fáj már sokszor estére, amikor egész nap a kezemben kell legyen Dorki :roll: Anyukád miért látja ilyen sokára Jázmint? (bocsi, ha lemaradtam, és már írtad.)

marietta: örülök Neked, nekem is hiányoztál :D dédinek jobbulást, Domi-apa kép pedig annyira szép :wink: :D

orsi: gratula a féltesódnak :wink:

f.nikici

vmiért egy hsz lemaradt, szóval:
Bond: elképzelni sem tudom mit főzhettél, főleg, hogy én semmihez nem teszek hagymát, és semmi mellé nem is eszem. de tippelek. bundáskenyér, bár azt meg nem kell főzni, sültek, azokat sem kell...akkor fogalmam sincs :lol: :lol: de most már én is kíváncsi lettem :D

f.nikici

f.nikici! :)

Nem főt, hanem sült kaja volt. :wink:

(Bundáskenyér bundájához nálunk nemcsak tojás, de tej is dukál, mert így nem kell annyi tojást felhasználni és a bundája is lágyabb lesz. Apa egyébként előszerettel eszi mustárral. :o )

Kép
Kép
200907?

Bond

Én is rakok tejet a tojáshoz a bundáskenyér elkészítésénél, só helyett vegetát.
Mustárral még nem próbáltam, de lehet, hogy kifogom, nem lehet az annyira rossz.

Én a zsíroskenyeret sajttal szoktam enni, de van ismerősöm , aki ketchuppal. :roll:

Hamburgert ettél?

Kép
Kép
orsi777

Bond: akkor sült hús :lol: :lol: fogalmam sincs :roll:

f.nikici

Bond:

Akkor most mit is ettél??? Borzolod itt a kedélyeket rendesen :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

A bundáskenyér bundájába én is teszek tejcsit, mert úgy sokkal finomabb. És van egy jó bundáskenyér receptem, ha valakit érdekel , nagyon finom : négyszögletű szeletekből jó készíteni. Ugyanúgy indul a folyamat, mint az alap verziónál, csak két szelet közé még úgy nyerstojásos állapotában beteszek sajtot(szeletelt akármilyen, ami van) és sonkát sajt-sonka-sajt formátumban. Aztán ugyanúgy megsütöm , mint a simát. Fordításnál lapáttal alányúlok, tetejét villával fogom, hogy ne essen szét, kicsit az oldalait is megsütöm, ha vastag lett a szendó. Van úgy, hogy teszek bele hagymát is, de az nem fontos bele. Naggggyon finom!!! Valami főzőműsorban láttam és merem ajánlani.

Kati / Orsi :Köszönjük a Zsombinapos köszöntést.

Én már teljesen össze vagyok zavarodva ettől az oltassunk/ne oltassunk témától. Most akkor mit csináljak, még az orvosok is két táborra szakadtak.Melyik a jó ??? Pároméknak beadják a munkahelyen, én is megkérdezem a héten a gyerekorvost és a védőnőt, mert megyünk oltásra. A háziorvosom nem túl szimpi.

Tegnap délután elmentünk az Arénába botmixert venni, hogy tudjak Babócámnak készíteni majd finomságokat. Euronics vagy mi a tököm van ott. Ki is néztem egyet, hát kiderült, hogy nincs csak az a kiállítási darab és az nem eladó. Mondom de jó, talán be kéne venni a polcról, vagy kiírni, hogy nincs. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: Átmentünk a Tesco-ba ott ugyanaz a helyzet : megtalálom ugyanazt, hurrá örülök, kiderül ugyanaz. ÁÁÁÁÁÁ kicsit sem voltam mérges. :roll:

Megyek , mert felébredt a kicsim. :D :D :D

Kép
ikoka7

Jó reggelt Nikici!

Ezt jól benéztem 8) , csak 24.-én kell menjünk oltásra. :shock: :shock: :shock: , de közben eszembe jutott, hogy csütörtökön jön a védőnő és akkor kikérem a véleményét ismét az oltásról, bár Ő a múltkor ellenezte.(azt hiszem :roll: ). De akkor még nem volt ilyen nagy hűhó körülötte és én is úgy gondoltam, hogy nem kell, de mostmáááár nem tudooooom.

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt!

Sajnos a mai hajnalunk is olyan volt mint az előző :evil: Fogalmam sincs, hogy 4-kor miért gondolja Jázmin, hogy fel kell ébrednie. Semmi nem változott, minden ugyan olyan mint máskor és mégis 4-től 6-ig nyomta a bulit. Talán a csokis süti lehet a ludas, amit szombat és vasárnap este is bevágtam vacsora után, így elkezdtem arra gyanakodni. Végülis abban is van valami koffein szerű, nem? Ma kihagyom! Hátha!!!

Nikici: Nem tudom, hogy írtam-e anyukámról, de pár sornál többet nem is szánok rá. A lényeg, hogy 4éve gondolt egyet és itthagyott minket, ráadásul nagyon csúnya és gusztustalan módon. Azóta németországban él az új pasijával. Apukám teljesen tönkre ment benne, így én azóta anyuval nem vagyok jó kapcsolatban. Az esküvőmre meg akartam hívni, de nagyon csúnyán viselkedett előtte, így megkértem, hogy inkább ne jöjjön. Jázmint látta, nagyon jól elvolt vele, de legközelebb talán a nyáron jön haza megint. Na, röviden ennyi.

Ikoka! Bundáskenyér recept szupi! Ki fogom próbálni! Nincs valami recepted, hogy mit főzzek ebédre? Én már nagyon unom, hogy ki kell találni mit főzzek.

Boo: Gratula az oltáshoz! Ugyesek voltatok! Nekünk dokinéni az első alkalommal mondta, hogy nyomuljak a gyerek arcába! Sajna nálunk nem működött, de azért mert 2 szurit kapott és volt ideje feleszmélni.
Álmod: :shock: :shock: Bajnai Gordon! :shock: :lol:

Na, megyek mert felébredt Jázmin!
Vendég

Bumeráng mégsem bumeráng :cry:
Vendég

Szerintem ma mi is kihasználjuk a jóidőt! :lol:

Ja!...és tegnap nem volt pisi a fürdés után! :shock: :D Fogalmam sincs, hogy miért?
Lassan ott tartok, hogy nem szabad keresnem az okokat, mert abba fogok beledinkulni.
Vendég

Sziasztok

Bond

Áruld el mit vacsoráztál :roll:

Odett tegnapra visszajavult, nem kézben aludt el, nem úgy, mint előző 3 este.Igaz fél éjfélig fent volt, de egész éjszaka jól aludt, kilenckor kelt fel enni. Nálunk tuti a nem kakilás az oka a nyűgös estéknek. Előtte már 3 napja nem kakilt :( . Tegnap kakilt kettő óriásit, és abszolút nem volt semmi baja este. :lol: Végre tudtunk mellette nézni filmet. :P

Nekem is mehetnékem van ma nagyon.Mennék turizni, mert már alig van pár cuccunk , ami jó Odettre.Sajnos nekünk nincs két kocsink, így csak bebuszozni tudunk.Amikor beszoktunk menni, apa reggel viszi a kocsival a bébihordozót, mi bebuszozunk, majd délután vele szoktunk hazajönni.Mivel , nem szokta bevinni magával a hordozót, így akármikor nem mehetek be. Így jártam ma is :( . De majd holnap :wink: .Remélem ilyen jó idő lesz holnap is.

Átutaltam a borostyánlánc összegét még pénteken, kiváncsi vagyok mikor kapom meg. És én is akácméz ovális szeműt rendeltem :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.11.09 12:08-kor.

Kép
Kép
orsi777

Sillia

Mi van a Bumeránggal? Nem fogják más rádiónál folytatni?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

Még mindig nem találtátok ki a tegnapi edédünket? :shock: :shock: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Nem hamburger és nem sült hús volt. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond, nyers hagymát mivel lehet még enni?

Kép
Kép
orsi777

Bond!
Csülök Pékné módra? Vagy sült hagymakarikák? :roll:

Boo!
Nagyon szép ajándékot adtál Anyukádnak, nem csodálom, hogy örült! Szerintem egyébként a lakás egyik legfontosabb kelléke a függöny, keretet ad a szobának.
Én eddig minden költözésnél vagyonokat költöttem a függönyökre (tavaly szerencsénk volt, az új lakónak annyira tetszettek a függönyök, hogy megvette azokat is, sok más bútorral együtt).

Oltás: én ugyanígy bele szoktam mászni a gyerek arcába, hogy nagyítva lásson engem, amint hülyét csinálok magamból. Nem is szokott sírni. Holnap újra előadhatom ezt a műsorszámot.

Orsi!
Nincs mellettem naptár, csak Petra imád a konyhában nézelődni, és meg szoktunk állni a falinaptár előtt is, így szoktam észrevenni a névnapokat. :D :D

Nikici!
Jujj de jó, hogy Apa szerencsésen hazaért!!!

Kép
katy76

Hanyatt fogjátok magatokat verni, ha kiderül. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

rántotta?

Kép
Kép
orsi777

Csülök pékné módra? Az nekem már éteri magasságokban van. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Ettől jóóóóóval egyszerűbb. :wink: A sült hagymakarika valóban nem bonyolult, de az sem volt.

Oltásnál Anya terelőszövege a végén: "No? :shock: Történt valami? Micsoda? Én nem láttam semmit. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: "

Mienk véncsoroszlyadoktornéni hozzáállása szerint úgy van értelme, hogy a szezonális oltással együtt (értsd: 1 hét különbséggel) van értelme.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.09 13:21-kor.

Kép
Kép
200907?

Nem rántotta. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

adj segítséget irgum-burgum :lol: :twisted:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok,

Mai feladatok is elvégezve: kisbabám beoltva, fogam betömve... :lol:

Míra 63 cm és 5900 g 20 hetesen. Volt egy kis sírás az oltásnál, de nem volt vészes. Én féléves koráig nem tervezem a hozzátáplálást.

A fogorvosnál meg néma csendben volt, egy kicsit nézelődött, aztán elaludt. :lol: Egy hete vettem észre, hogy az egyik fogamon lett egy lyuk...talán a mindennapos csokievés eredménye, vagy a szoptatásé, de végül is mindegy.

Bond,
Nem arról volt szó, hogy ennyi téves tipp után már elárulod, hogy mit ettetek? :roll:

Orsi777,
Nekünk 2 nap múlva a postaládában volt a borostyánlánc. :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

merion! :)

Húú, de jó, hogy mondod a fogorvost! Nekem szerdát kéne megcélozni. Lehet, hogy ideje lenne bejelentkeznem? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Segítség gyanánt arra gondoltam, hogy egyrészt meleg étel, másrészt pedig sült. :wink:

Kép
Kép
200907?

igen ezt már tudtuk :x

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

Nem tudtam jönni, egyszerűen Nóra annyira nyűgös volt. Úgy veszem észre hogy jön a foga, így aztán éjjel is elég nyugtalanul és sokszor fent volt.

Mi is ma megyünk oltásra a prevenar második adagját kapja, most már csak a bcg újra oltás lesz, mert sajnos nem fakadt ki neki, meg sem látszik hogy kapott újszülötten.

Tabati apa rávett hogy vegyünk járókát, mert most hogy itthon volt többet volt Nórával és szerinte fázik lent a földön, mert hogy hideg volt a keze. Úgy hogy nekünk is van, egész jól el van benne.

Ja és újra van fülbevalónk, volt egy kis sírás, de hamar megnyugodott.

Teszek egy pár képet a jobb percekből amikor épp nem sírt Nóra. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi

Nagyon aranyos Nóra :P És klassz a járóka. :D

Kép
Kép
orsi777

De akkor még nem tudtátok (szalonna stb.) :roll:
Akkor még egy infó: nálunk ez a téli szezon kezdetét jelzi. :wink:

Kép
Kép
200907?

Na, akkor még egy kis segítség.
Az alapanyagon kívűl SEMMI más nem kell hozzá. Értsd: fűszerezés (max. ha már elkészült), kavarás, akármizés. Csak sütni kell.

Ettől többet már nem tudok adni, mert annyira egyszerű, hogy csak az tudja elrontani, aki még soha nem evett belőle. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond hurka kolbász?

Kép

gabi1

Az alá kell zsiradék is. Ehhez nem. :wink: :o

Kép
Kép
200907?

Én nem szoktam, csak megszurkálom és ami kijön belőle zsír abban sül meg

Kép

gabi1

Elmentem vasalni azzal a céllal, hogy mire visszajövök már ki van találva Bond tegnap esti ebédje. :roll:
Ancsurti tuti tudná már :wink:
És a hagyma nyersen van hozzá? Vagy csak, aki akarja eszik hozzá? Fontos kelléke a dolognak?Ahogy segítessz, annál nehezebb a dolog :shock: . Én tuti nem csináltam még ilyet :?

Kép
Kép
orsi777

sütőtök?

Kép
agi125r

Hát, végülis nem jár főbe lövés annak, aki nem eszik hozzá hagymát, de anélkül milyen már? :shock: :roll: :roll: :roll:
Természetesen nyersen van, különben hogy szipog tőle az ember? :roll: :roll: :lol: :lol:
A sütőtököt bevallom nem tudom, hogy hogyan kell csinálni, mert rühellem, így még nem csináltam. De az tuti, hogy hagymás verziójával még nem találkoztam. :o :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Én sem, de láttam én már falon pókot... :lol: :lol:

Kép
agi125r

van benne hús? tojás? milyen fűszer?

Kép
Kép
orsi777

Semmmmmmmmmmmmmmmmmi! Ha már megsült, akkor mindenki úgy variálja, ahogy szeretné. És hagymával jól megküldi. :wink:

Kép
Kép
200907?

akkor én ezennel feladom :roll: , ugyanis nem tudom :shock: :twisted:
És ha meglesz a megfejtés, biztos falnak megyek :x

Kép
Kép
orsi777

[quote="orsi777"] írta:orsi777s ha meglesz a megfejtés, biztos falnak megyek :x

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

virsli
Vendég

Nem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Töpörtyű. Csak az lehet, ha nem az, akkor én kiszállok a játékból. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

töpörtyűre én is gondoltam,

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Bond:
Már én is nagyon kíváncsi vagyok!!!! Krumpli :roll:
marietta1982

Akkor most a pálya széléről drukkoltok? :( :( :( :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Képzeljétek, még május végén megbírságoltak itt a házunk előtt, mert zöldterületen parkoltam (egy kikopott földterületet kell ez alatt érteni, ami pont akkora, hogy egy autó elférjen, és mindig áll ott valaki). Mikor be akartam fizetni a bírságot (1 nappal a szülés előtt), és az ügyintéző hapsi meglátott, akkor egyből kérdezte, hogy miért nem írok egy kérelmet, tekintettel az állapotomra? Hát írtam, és nem fizettem be a bírságot.
Júl. elején kaptam egy levelet a Közterület Felügyelettől, hogy nem ők az illetékesek, megküldik a kerületi Szabálysértési Hatóságnak. Azóta meg semmi nem történt, hát ma elkezdtem telefonálgatni. Gyakorlatilag sehol nincs az én ügyem, egy rendszerben sem találják, de a Rendőrkapitányságon megnyugtattak, hogy 6 hónap után elévül a büntetés, úgyhogy ha 3 hétig nem jön semmi, akkor tekinthetem tárgytalannak a dolgot.
Még a végén jól sül ki a dolog. :lol: :lol:

Kép
katy76

marietta1982! :)

Igen, krumpli. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Mostmáraztántessékmegmondanidetényleg!!!!! :evil: :lol:

Kép
katy76

Vissza: Várandósság