Sziasztok!
Astrid aztaaaaaaaaaaaaaaaa de ügyi Dóri!!!!!!!!! Ezt nevezem!
izé... na mindegy, elfelejtettem... egyébként pofátlanul, önző módon most csak vinnyogni jöttem. előre elnézést kérek
brühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
most annyira elegem lett ... nézegettem a ruhákat, kivételesen magamnak... merthogy...........................
merthogy a f@sz kivan, hogy csak melegítőbe vagyok egész nap, mert két fari ami rám jön, abból az egyik a terhes naci, a másikból meg bugyog a zsír deréknél. És a tököm tele azzal, hogy milyen egy hordó vagyok, 3 éve még basszus xs-es ruháim voltak, most meg a moletti!!!!!!!!!!!!!!!!!!! méreteket kell néznem. Sírva tudnék fakadni. Persze Atesz jön a hülye dumával, hgoy így szeretlek meg úgy szeretlek, meg csodás vagy, meg tündér, meg gyönyörű meg stb stb, s nem érti , hogy mi a bajom... és mutogatja a neten a cikkeket, a viasat3-as műsorról, hogy Edit mennyire helyre jött magával, s eceterá, eceterá. hogy miért nem hiszek neki... hát azért mert nekem is van szemem, meg ott az a rohadás tükör. Ráadásul nem is a tükör a rohadás....

lennék én nőies... de hogyan? Menjek el ruhákat venni? miből, mikor? Se pénz, se idő rá. Annyira elegem van... ráadásul a gyerek ruhák árain húzzuk a szánkat, akkor még vegyek magamnak xsokezer forintért akármit??? meg mellé még valamit, mert hogy egy blúzzal sokra nem megyek. Na persze... Nem értem, hogy miért nem érti, mi a gondom??? a "hú de fasza csaj vagyok" fíling nem parancsszóra jön
Fogyózok én, már lement 5 kiló, de hol van még a vége... s annyira gáz az egész.... nagyanyós a minap fel állított egy tepsi kakaóscsigával

Naná, h pont húsnapom volt.... s nem is akarok nyafizni, hogy jaj de jó lenne enni belőle... mert akkor ATesz pl mit gondolhat? h nnna nesze neked, rinyál, hogy mekkora a sejhaja, de kakaóscsigát enne...
Tegnap meg... hát az valami kész volt... zöldségnap, pont filóztam, h mi a francot egyek, mikor nagyanyós megint jött. kérdi, h mi a nyűgöm, mondom nem tudom mit egyek ebédre. Erre baszus, felhozott egy fagyasztott csirkét, meg még mittomén mit, hogy tessék. Baszki, a végén még azt hiszi, h nincs mit ennünk???????
elegem van. áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
köszönöm a lehetőséget...
S bocsi a nyafiért.