Zsu

,Greta

,Hajni

,Viki
Ezt a hülye dumát senkinek ne higyjétek el, hogy nem kell görcsösen akarni a babát, és akkor majd jönni fog. Akinek innen sikerült igenis mindenki görcsösen akarta, mert ahogy Móni

is mondta, független attól, hogy 3 hónapja vagy 2 éve akarja az ember, nagyon erős benne a vágy a baba után, és a sok kudarc csak jobban erre a problémára irányítja a figyelmét. Persze sok szabadidős tevékenység segíthet lazítani, de nekem nem volt olyan nap, hogy legalább 10-szer ne gondoltam volna erre a témára.
Ami nekem sokat segített, az az volt, hogy nem mondtuk el senkinek a problémánkat se a családban, se a baráti körben, mert azt a lelki terhet már nem bírtam volna elviselni, hogy állandóan kérdezgesség tőlem egy hónapban 3-szor, hogy na terhes vagyok már? Viszont az itt összeverbuválódott sorstársakkal mindent meg tudtam beszélni, és csúnya ilyet mondani,(ne nézzetek önzőnek) de megnyugtató volt, hogy nem egyedül vagyok ezzel a problémával. A következő lépés ami nekem sokat segített, az az volt, hogy A-tól Z-ig utánnaolvastam ennek a témának, és megkerestem a problémához értő orvost, akinél mai napig vagyok. Tudom, hogy az orvosok nem tévedhetetlenek, sok ebben a témában a "láma" orvos, aki csak a pénzemért vállal el, de nem ért a meddőségi kezeléshez. Na én is belefutottam ilyenbe, de segített a felismerés hamar váltani. Nagyon sokat jelent ám a társaságotok egymásnak, már csak azért is, mert nem a férjeiteket zargatjátok a sokszor számukra hülyeségnek tűnő dolgokkal, hanem itt megbeszélitek, és mire hazaértek, a párocskátok egy vidám, bizakodó feleséget lát.

Ez az a dolog, ami sajnos már nem egy házasságot szétvitt, de azt hiszem ennyit nem ér. Örüljetek neki, hogy van egy szerető társatok, és gondoljatok arra, hogy hány embernek ez sem adatott még meg.
A rohanó időről meg csak annyit, hogy én idősebb vagyok mint ti, mert 32 éves elmúltam, de majd meglátjátok (még most banálisnak hangzik nektek), hogyha terhesek lesztek azt fogjátok mondani, hogy pont a legjobb időben jött.

Ezt nekem is mondta valaki, aki hamarabb kijutott ebből a topikból, de persze akkor nem hittem el. Most viszont ugyanezt vallom.
Tehát csajok fel a fejjel, mert mindenkinek lesz kisbabája, csak előtte egy próbát kell kiállnunk. Ott ül mindenkinek a picurja a felhőn és lóbálja a lábát, és várja, hogy mikor indulhat a saját kis szerető családjához.

Puszi
Cat