Sziasztok Istennők!
Hát 2 részletben kell reagáljak, annyit termeltetek
Meleg front van, babóm szupernyűgi, és még a pocakja is fájt ma valamitől… Infacolt már 2 hete elhagytuk teljesen.
De amúgy jól vagyunk!!! Éjszaka szerencsére még mindig alszik. (kop kop kop)
Vicger, mézeskalácsok nagyon profik!! Tök ügyi vagy… én sütni egyáltalán nem tudok
Szennyes nálunk is csurig mindig
Anna, vendégeskedés, hűűűű, nem semmi!!!! Le a kalappal!
Viki, az egy napi rendszer azért, amit leírtál, nem?? Mosolytól olvadok! Zitát meg kell zabálni!!! Hatalmas szemű, nagyhajú kiscsaj!!

A keze irtó édes!
Timi, teáskanna
Mensi
Az a könyv engem nagyon érdekel, szerintem bejátszok egy példányt!! Köszi, hogy írtad!
Karácsony: Nem a negatív családdal van bajom, annyira béna a családom, hogy alig tartjuk a kapcsolatot, amúgy sem jönnének, nem is szoktak. Páromé meg messze van, de ahogy mesélte, ők sem nagy szám…
Maga ezt a nagy felhajtás, a média sulykolja beléd, hogy mindent vegyél meg, az emberek képesek hiteleket felvenni a vásárláshoz, hónapokkal azelőtt andalító zene szól (van, ami jó, nem azért, de a legtöbb nekem gáz). Az egész szinte elveszítette a lényegét, egy marketingfogás az egész. Tisztelet a kivételnek, tényleg, senkit nem akarok megsérteni, igazából kevés olyan emberrel találkoztam, akinek a karácsonyozását igazinak találtam! Ahogy itt írjátok, itt a csapatban még ez is jobb, komolyan, olyan szívből írjátok.
Volt egy barátnőm általánosban, nagyon vallásos családból, ami nem baj egyáltalán, de őhozzájuk még telefonálni is TILOS volt a 3 nap alatt… szóval ez meg a másik fele szerintem.
Meg a szeretet ünnepe. Akivel nem jövök ki egész évben, ne vigyorogjon nekem karácsony körül… akit meg szeretek és viszont, azzal egész évben örömet okozunk egymásnak.
Szóval ilyenek. Tudom, én sarkítva kezelem ezt. De tényleg szívesen olvasom, amiket írtok.
Mi szinte egyáltalán nem karácsonyozunk. Nincs fa, ajándék van, ha úgy jön ki, mondjuk együtt vagyunk, az jó, de nincs külön karácsonyozás. Szeretem a díszeit, a színeit, de maga az ünnep engem nem érint meg sajnos.
Remélem, ezzel senkit nem sértettem és bántottam meg!
Peppino, köszi a simit. Képzeljétek, ma bekentem Sudocremmel, „ha babapopsira jó, mamanunira is” alapon, és jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vera, boldog szülit! Fejfájás remélem elmúlt!
Andi, köszi a linkeket!
Találtam youtube-on brazil gyerekdalokat is

Érdekel valakit?
Piciibo, úgy érzem, jobb a kedved, ez jó!!!
Te is tegyél képet még!
Móka, végre előkerültél!
Hétvége, dejóóóóóóóó!!
Altatással majd én is próbálkozom, egyelőre még nem, magától sehogy sem alszik el. Ha igen, utána átteszem a kiságyba, ő mindig 6-kor kel, szinte pontosan, szóval aludni tudunk szerencsére. Akkor magam mellé veszem, mert én sem látok ki a fejemből, és utána mi szinte mindig alszunk 10-ig
Keresztelő-mizéria
Kata, Lőrincalvás nem semmi!!! Gratula a forgáshoz!