Sziasztok
Köszönöm a képdícséreteket; most készítettem egy csomó új képet, elképesztő mennyit bírnak napról napra változni, eltűnik az az édes babapofi, és
helyette igazi kis cserfes kiscsajarc jön. Kérdeztétek a tv-zést, igazából a minimax megy néha, az leköti, kacag ha tetszik neki benne valami, és a híradó zenéja jön be nagyon,
nem vagyok egy fanatikus tv tiltós, de persze nem szeretném azt se, ha azon élne a gyerek.
Nekem elkezdte mondani, azt hogy ada, amikor kér, de legtöbbször követel valamit:))), és ma mondtuk neki, hogy nem nem nem, és utánunk mondta, hogy mem mem mem, azt hittem elájulok:)))
Vica, Papillon, az nem pizsi Maján, hanem alsónemű:))) pizsi alá atléta:)
Gabka, aranyos popos fotó, jót nevettem, azok a hurkák:)
Nemlajos, nagyon szép munka a kanapéhuzat, hol tanultál meg így varrni??
Csibb részvétem nagyidnak, sajnálom apu lábát is:( nagyon szomorú hírek.
Látom megint feljött a zárt topic kérdése, én mellette vagyok,
szerintem már akkor kellett volna, én bejárnék oda is, főleg amiatt az emberek miatt, akikkel valóban együtt vártuk a kisbaba érkezését szinte az első pillanattól kezdve,
, az ultrahangos, kötelező vizsgálatos beszámolókat, ahogy egymást bátorítottuk,
és amikor eljött a szülés ideje együtt izgultunk egymásért.
Kár hogy páran csak ritkán jönnek, Wicca, Mamacsibe:(
Adryn kosaras Nicoból még kérünk képeket, főleg, ha ilyen huncutul néz:)
Kuklika, örülök, hogy bejelentkeztél! Remélem jól érzitek magatokat az új lakásban, és jobbulást nektek!!
Rszg, aranyos Máté, ő is hogy kisfiúsodik arcra, jóképű lesz.

Jól olvasom, hogy párodat műtötték, jobbulást neki is!
Nemlajos, aranyos Döme alváspóza, ez még most jutott eszembe, de megyek is, bocsi, ha vmire nem reagáltam, Maja fürdés:)