2004.08.10 14:20
2004.08.10 14:38
Viszont ma jokat alszik.
De miert van az, hogy almaban felsir neha? Talan elkezdett almodni?
Hihetetlen. De szerintem ezek a tuneteid mar a kezdetet jelzi. Jo lenne ha felkeszulsz a borondoddel is.

2004.08.10 14:39
.Kopp-kopp! Eszik-alszik, es az ejszakank is jo volt... A gyakorlat szerint holnap nehez napom lesz akkor, de en meg remenykedem.
2004.08.10 15:22
A pocakod tenyleg nem volt nagy, majd en is csinaltatok a parommal, mielott megyunk szulni es meglatod az enyem milyen oriasi gorogdinnye!
En igazabol szombatra vagyok kiirva, ugyhogy meg van egy par napunk. En is abban remenykedem, hogy mar azert vannak ilyen "bajaim", mert keszulodunk.
A taskam mar egy ideje ossze van keszitve.
Koszi, hogy izgulsz ertunk!
2004.08.10 16:38
2004.08.10 20:45
2004.08.10 20:48
) es meg nevetett is, aminek en nagyon orultem! Teljesen meg volt hatodva, hogy sorba hivjuk fel telefonon, ugyhogy Lanyok ugy ereztem sikeres volt a kozos drukk Lindaert es egy kicsit jobb kedvvel megy neki a holnapi napnak! Igazabol en meg mindig abban remenykedem, hogy az ejjel beindul neki a dolog magatol! Ugyhogy en meg holnapig nem hagyom abba a szurkolast!
De en meg olyan nyugis vagyok, akar ma, aka szombaton, akar a jovo heten jon Gergo, nekem egyforman jo lesz.
2004.08.11 06:06
.Mi az a homeopátiás bogyó,ami ilyenkor kell? Lehet azt együtt szedni a Laktoherb teával? Az éjszaka elkezdtem elég rendesen vérezni is,lehet ez is gond? 2004.08.11 06:51
Annyira jo, hogy ilyen csalados fotokat raktal fel, igy nem csak azt latjuk, hogy milyen tunderi a kis manotok, hanem azt is, hogy milyen boldog az egesz csaladod! Es Te is olyan jol nezel ki!!!
Igaz tegnap este megint rendesen megdolgozta a mehszajam, nem volt piskota! Edzunk a szulesre!
2004.08.11 08:07
Eltünésem oka, hogy nagy lakásátrendezésben vagyunk, ugyanis új szekrénysorunk lett. Én persze Botondot etetem egész nap, de csak olvasni volt időm, írni nem.
Nem volt bekapcsolva a telefonom, pedig egy találkának nagyon örültem volna! De majd legközelebb!
De annyira aranyos vagy, hogy gondoltál rám, sok puszi nektek!
Sok puszi nektek!!!
Panó, bizti te is csodaszép vagy, csak te nem raktál fel magadról képet!
Anikó, neked külön drukkolok a tejcsi miatt! Egyébként azt honnan veszed észre, hogy jelentősen apadt?
Csak így tovább!
Viszont nagy-nagy gratula a gyönyörű kislányhoz!!! Ügyintézéshez meg kistartást!
Sok puszi neked is!
S most is alszik a szopi után.
Egyébként nagyon erős baba, szinte tökéletesen tartja a fejét folyamatosan, hason fekve pedig -ha nem fordul át a hátára. teljesen kinyomja magát a kezével, s úgy nézelődik, miközben a fejét is tartja folyamatosan. Nála úgy látszik kimaradt ez a fej emelgetős korszak.
Viszont ezek miatt a folyamatos zabák miatt aggódom. Lehet, hogy nincs elég tejem? Vagy nem elég tápláló? Tegnap fél hattól kettőig szinte óránként-másfél óránként cicizett, s volt, hogy egy órát is! A széklete is napi kettőre csökkent, viszont pisi az van bőven. Másrészt a súlya nő, meg gondolom ha éhes lenne nem aludna éjszaka ennyit. vagy szerintetek rá kéne állnom ritkább szopira és mondjuk csak három óránként etessem? Máshol viszont mindenhol az igény szerinti szopit javasolják. Segítsetek legyetek szivesek, mert olyan tanácstalan vagyok.
2004.08.11 08:54
Szopcsi ugyben meg biztos tud Neked valaki valami okosat mondani es az Nekem is jo kis informacio lesz a kesobbiekre!
Probalom elraktarozni a dolgokat, amiket itt olvasok!
2004.08.11 09:09
). Ha beválik, elmondom.
2004.08.11 09:12
2004.08.11 09:21
Remelem nem komoly.
bar nem ertem miert veres. Ha jol emlekszem az elejen nem volt gond vele.
Ha en mondtam ööööö, o is mondta öööö. Ha en mondtam ááááá, o is mondta ááááá. Hihetetlen. Kommunikalt velem. Majdnem elbogtem magam.
2004.08.11 09:32
2004.08.11 10:03
2004.08.11 10:10
2004.08.11 11:07
Emma
2004.08.11 11:37
Milyen nagy fiú lett!
Reggel 7 körül kel, délig eszik 3x, alszik 4-5 órát, utána viszont besűrít estig az elalvásig
Viszont kb 5 perc alatt lerendezi a szopikat, csak a fürdé utáni tart hosszabb ideig. Neki így jó, én tudok ehhez alkalmazkodni, tehát nekem is jó. Nem hasfájós, ha két óránál sűrűbben akar kajálni, akkor ugyanazt a cicit kapja meg, mint amiből utoljára evett. Kaki mennyiségnek semmi köze a te tejtermelésedhez. És ha éhes lenne, nem aludná át az éjszakát
Kata is 9-10 órát alszik egyben, nem hiszem, hogy kevés lenne neki a tej. De ha neked úgy lenne jobb, hogy legyen valami kiszámítható rendszer, hogy pl esztek 8-11-14-17-20-kor, próbáld meg. Kata is állandóan fekvőtámaszokat csinál
És neki is kimaradt a fejbólogatós korszak
Apája meg el van ragadtatva tőle, hogy amikor hazajön, akkora mosolyokat kap Katától, mint senki
Nekem Nóránál egyáltalán nem feszült a mellem soha egyetlen percig sem. Ha megpróbálsz fejni, akkor semmi se jön belőle? Remélem használnak a bogyók, ha nem, akkor mondok majd másikat.
Remélem azért a tegnapi jó nap után ma is elkényeztet!
Beszélgetés Lilivel
2004.08.11 12:19
2004.08.11 12:28
Neked is kuldom a pozitiv energiakat!
Cicidet nagyon sajnalom!
2004.08.11 12:32
Bencus pedig édes, Dorka hasonló arccal szokott elszunnyadni a mellemen. 

)
2004.08.11 13:09
Mi le vagyunk maradva...
)
Majd mesélj, milyen volt a hegyi túra.
)
Érdekes, hogy neked ennyi idő után jött a gond!
Anyu engem abból nevelt fel. 19 éves volt...
?
? 

2004.08.11 13:21
Na jó, csak vicceltem
Szerintem meg minden baba beáll egy rendszerre kb 3 hónapos kora körül, addig meg úgyis nagyon különböző az igényük. És azért tervezni így is tudok, mert ugye délután tuti alszik 4 órát, délelőtt is elvan 2,5- 3 órát kaja nélkül, volt hogy itthon hagytam anyuval, és csak akkor kért kaját amikor megjöttem. Nyilván én is terelgetem, hogy nem áll az egész nap kajálásból, mint ahogy nem is áll, mert ugye a délutáni alvásig ugye 3x eszik, de mind a 3x 5 percig. Na hogy ebből mit is akartam kihozni? Nem tudom
Csinálja mindenki úgy ahogy jó neki meg a babájának
2004.08.11 13:28

Hamarosan szulinapozunk

2004.08.11 14:18
2004.08.11 14:39
Azt hiszem mi a fiammal maradunk a Lino-féle "természetes" rendszertelen-rendszernél. Igazából attól féltem, hogy Botond baba azért szopizik olyan gyakran, mert nem elég neki a tejcsim. De a Zita-féle oldalon megnyugtattak, hogy ez is természetes, ha egy baba ilyen gyakran és sokáig akar szopizni. Én meg úgy gondolom, hogy most a legfőbb dolgom az, hogy a bébim igényeit a neki lehető legjobb módon kielégítsem, úgyhogy maradunk a fiatalúr igényei szerinti szopinál.
De mégegyszer mindenkinek köszönöm a véleményét, meg a tapasztalatai leírását, ezek szerint tényleg nincs két egyforma baba, mindenkinek mások az igényei.
Szerencsére azért már én is egyre többet kapok belőle.
Ő egyébként inkább délelőtt eszik gyakrabban, délután nálunk három órás alvás van, majd szopi, két óra séta, fürdés, egy órás szopi és szunya.
Egyébként olvasni minden nap beugrom, van, hogy többször is, csak írni nem tudok mindig. Nekem például ez nem megy egy kézzel..) Ezért nem maradok le a visszaolvasással.
Tényleg olyan érdekes, hogy a babavárás alatt bizonyos hetekben, meg napokban alig ment az idő, most meg már itt van nekem is egy ma kereken hat hetes bébi!
S most meg már csak kapkodom a fejem, hogy rohan az idő!
Sok puszi és ne légy magad alatt!!!!
2004.08.11 14:44
Egyébként azt mondják, hogy a szoptatás miatt is erősödhet a vérzés.Beni meg nagyon ügyi az éjszakai alvása miatt is.
2004.08.11 14:50
Nagyon gratulalok a babahoz es sok tejcsit kivanok Nanadanak! Azert jon majd meg kozenk? Sok puszit kuldok nekik!
Igaz utolsonak is kell lenni, ugyhogy engem az sem zavarna.
2004.08.11 15:02
De remélem azért annál egy picit hamarabb szulök majd
Talán Alice-t
Puszil mindenkit, majd jön ha tud. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint