Ha már klub,akkor kérdezném:a rókások is jöhetnek??
Bár múlt szombaton ne tudjátok meg miket műveltem a fajansszal...történt ugyanis,hogy az auchanban kóstoltattak pokol tüze nevű szalámit(a neve nagyon informatív).Én ugyan nem szeretem az erőset még a csípőset is alig,de bazi éhes lévén megkóstoltam és vettem is egy adaggal.A vicc az,hogy most igen válogatós vagyok kaja terén,szinte mindentől undorodom,arról nem is beszélve,hogy max egy kifli ami egyszerre belémfér;de hazajöttünk és megettem 2 nagy karéj kenyeret vajjal,szalámival.Állati jól esett..na de másnap....a fiúk étterembe vittek-volna-mert annyira nem bírom a kajaszagot,hogy a főzés mint ilyen most felejtős.Anyáméknál 2 órát ültem a klón,iszonyat kínok közepette,majd az étterembe még 1-et....
Panny
Köszi!Nekem az 5.héten kezdődött a hányás,hányinger,amire az utrogestan még rátesz egy lapáttal.
A többiekkel rosszul voltál?
Annmari,bikfy
Nektek is köszi és jó wellneszelést!
Kiscsillag
Szia!És mennek a drukkjaim....
Csibuc
Jó utat és aztán figyellek ám!!(mármint a világhálón
Betty
Ma már rutinos döfködő leszel!
Bridget
Hogy Te micsoda éjjeli bagoly vagy,hallod-é!!
Csillag
Nem tudom,emlékszel -e,hogy amikor vettem tőled a teszteket,azt mondtam,csak 1 db hcg-t kérek,de tutit,mert azt csak akkor lövöm el,ha biztos lesz a dolog...
Nem tudja valaki véletlenül,hogy a vonalzóm alól ki lehet-e szedni azt a pár mondatot valahogy?