A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nem hiszem el! Laptető!!!!! :lol: :lol:

Remélem szerencsét hoz!!!!
anim

Sziasztok!

Emerenc! Pénteken este én is ott voltam az intézetben a párommal :D Tényleg jó nagy zsibongás volt. :D

Kati! Gratulálok a kislányodhoz. Nagyon jó érzés lehet! Remélem mihamarabb követjük a példát :D

Csomee: Minden jót a hétfői kenethez! Drukkolok nagyon!!!

Anim: Nem voltam még ilyen szituban, nekem mondta Dévisz az utolsó kontrollon hogy kezdhetünk a köv. hónapban, de! beutalót én sem kaptam, így mikor megjött a menszeszem, én is elég bizonytalan voltam, hogy nem fogunk e kicsúszni az időből...a beutaló miatt én reggel korán odamentem, elkértem, és még aznap este (ez volt pénteken :D ) mehettem is vissza beállításra.
ria79
Budapest XVIII. kerület

Anim: a kenetnél és a laborvizsgálatoknál elvileg nem szükséges az ismétlés, ha 3 hónapnál nem régebbi az előző. Kötelező szünet nincs, mivel az előző OEP-es alkalmat nem lőttétek el. Elvileg nincs akadálya a kezdésnek, ha az UH semmi csúnyát nem mutat beállításnál. 8) Nem tudom, hogy a várható várólistával kapcsolatban van-e újabb fejlemény, mert ez talán bekavarhat. :roll: Reggel minél korábban hívd Déviszt, mert ha lesz egy halom műtét, közben meg hegyekben állnak kint a stimusok, biztosan nem lesz túl lelkes...

Kati: én emlékszem rád! :D Tudom, hogy jó pár próbálkozásotok volt, de a lényeg az, hogy sikerült! Hatalmas gratula! 8)

Rólunk: egyelőre még semmi hír a vörösökről. Kb. a hét közepén esedékes a mikulás, utána reményeink szerint a lovak közé csapunk. 8)
szimba

Anim! Drukkok mennek, hogy ezúttal minden rendben legyen és babával végződjön a stimu!!! :)

Szimba! Nektek is drukkok!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kislibus

Kati,

Én ugyan akkor még nem volt itt, de gratulálok a kislányodhoz!

Anim,
Drukk a kezdéshez! Reméljük a várólista nem fog bekavarni...

Szimba,
Nektek is drukk a kezdéshez!
vjulcsi

Csomee!
Szorítok, hogy a mai nap a keneted szuper legyen! :) Nagyon-nagyon szorítok Neked! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimbáék!
Szurkolok, hogy a hét közepén a Mikulás beköszöntsön, és aztán csapjatok a lovak közé! +++++++++++++++++++++++++++++++

Anim!
Természetesen mennek a drukkok! A laptető már jelent valamit! :)

Bari!
Nagyon eltűntél! Ugye nincs gond? Remélem meggyógyultál már! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Most csak gyorsan, majd még jövök: Bal oldalon 7 tüsző, jobbon már csak 2. Nem olyan rosszak, de elég össze-vissza méretűek. De semmi gond, hiszen még csak a 7. ciklusnapon vagyok. Szerdán újabb uh. Kenetet levette a doki, de nem mondott semmit. Majd szerdán rákérdezek.

Szimbáék drukk a kezdéshez!

Mindeninek drukkolok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok Mindenki!

Mivel nekem most megint cisztám van,ezért nem biztos,hogy tudok kezdeni novemberben.(msjd csak januárban)
Nem baj,úgy is jó lesz.

Ha megjön a menzim,csörgök Apánknak,megnézi uhun,hogy kissebb lett-e a ciszta,ha igen,szaladok a hormonos vérvételre és akkor elkezdhetjük a stimulációt.

Most sokat dolgozgatok,keveset írok nektek(márcsak azért is,mert nincs történés velem),aztán hóközepén jelentkezem.
Persze rendszeresen olvasgatom az írásaitokat!

Mindenkinek a legjobbakat!!! Évi

Katica
évi7104

Csomee! Drukkok a tüszőknek, hogy kezdjenek szinkronba jönni!!! A kenet pedig legyen negativ!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kislibus

Sziasztok!

Csomme mennek tovább a drukkok! ++++++++++

Szimba: Ezek szerint nem Ti voltatok pénteken az a pár akire azt gondoltam, hogy Ti vagytok! :D
Drukkolok a kezdéshez, még nincs hír a várólistáról.!

Ria:Már csak az lenne vicces ha Ti lennétek az a pár akikre azt gondoltam Szimbáék! :wink: :lol:
Széken ültetek vagy álltatok?

éVI: Ezek a ciszták mindig bezavarnak a képbe!De az elég jó hír, ha kisebb kezdhetsz! Neked is mondta a felülést? Én már be lilultam az erölködéstől. :D

Kati: Gratulálok! :D Nagyon jó, hogy megosztottad az öröm hírt velünk is! :D

Mindenkinek drukkolok!
A babásoknak meg tünetmentességet, szép, nyugodt éjszakákkat! :wink:
emerenc

Sziasztok!
Emerenc: ültünk is, meg később álltunk is :D én padlizsánlila kötött pulcsiban...

Apánk elküldött mell uh-ra, most már tudom, h. ez nála alap, de nekem ezt Vass dokinál nem kellett megcsináltatnom. Ma voltam, és jól meglepődtem, mert néhány, pár mm-es cisztát láttak a mindkét mellemben. Azt mondta az ottani doki, semmi teendő vele, majd fél év múlva menjek kontrollra, de én kicsit aggódom, nem fogja e szerdán leállítani a stimut Apánk emiatt, mert hát ugye pénteken belekezdtünk...
:cry:
ria79
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Vagyok, csak tegnap már dolgoztam.
Azt sajnos nem jelenthetem ki,h meggyógyultam :( ....

Jövő héten pénteken megyünk a doktornőhöz, úgyhogy addig reménykedünk,h a férjem nem kap el semmit :)
A pontos időponot nem mondtam meg :wink:

Mindenkinek extra drukk a hétre!!!!

Puszi,
Bari
bari6

Ria! Drukkolok, hogy ezek miatt a cisták miatt ne kelljen leállitani a stimut! Az már nem lenne fer....

Bari! Jobbulást neked, és extra katonapopulációt a párodnak!

Mindenkinek ezerrel drukkolok, szeretnék már mindenkit a másik topikban látni!!! :D

Kép
kislibus

Sziasztok.

Mindenkinek mennek a drukkjaim,kinek mihez kell!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
csomee:szerdára drukkok,hogy minden jól alakuljon!!! Én megyek a konyhába és megcsinálom a leveskédet!!! :lol:

szimbáék:vörösök még sehol???

Kép
Kép
melánia

Köszi Kislibus :)

Kata, hogy vagy? Vannak rosszullétek???

Szimba, Sajó, ti hallottatok már erről a vitaminról? Egy ismerősöm ajánlotta. Az ő ismerőseinek állítólag megduplázta a katonaszámot.
http://www.fer14.hu/

Pusz,
Bari
bari6

Sziasztok!

lassan beindulnak az események... Már nagyon várom, hogy drukkolhassak!

Csomee, Szimbáék! ++++

Bari, azért szerintem a férjednek fel fog tűnni, hogy valamiért nem akarsz "huncutkodni". Gondolom, le fog esni neki, hogy gyűjtögető üzemmódban vagytok. :lol: Azért sok sikert!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Emerenc!

Nekem Reni (Apánknál találkoztunk)mondta a napi 100 felülést.
Próbáltam vele alkudozni,hogy heti 100 elég lesz,de persze mind hiába.Majd elmúlik!

Ria!

Nyáron voltam mell uhum(engem is Dévai küldött el rá),nekem is van 2 db cisztám a cicimben(is!),de ez miatt nem kellett halasztani az őszi stimulációt,ugyanúgy elkezdte.
Biztos,hohy neked is elkezdi!

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

[quote="melánia"]s írta:melániazimbáék:vörösök még sehol???

Igen, szerencsére. 8) Ha túl korán jön, az gyakran ciszta miatt van, ezért drukkoltunk, hogy ne jöjjön túl korán. Holnap, vagy holnapután már tökéletes lenne. 8)

Bari: igen, hallottam róla. Röviden a véleményem: nem eléggé hatásos, ráadásul drága. Korábban már sokat írtam ezzel kapcsolatban, hadd ne kelljen megint. :D (Ha érdekel, a hozzászólásaim között böngészve visszakeresheted.) A titkolózással kapcsolatban: a kötelező szünet miatt talán mégis el kéne árulnod, nem? Ez a verzió most még működik ugyan, de ha programban vagytok, úgyis tudni fogja a seregszemle várható időpontját, ezért jobb, ha szokja a dolgot. Szerintem.

Emerenc: nem mi voltunk azok pénteken, de ettől még kacsinthattál volna, hátha viszonozzák. :D Amúgy mi is láttunk már arab pácienst Dévisznél a megfelelő viseletben. Elég sokáig bent voltak, mondtam is a páromnak, hogy szerintem most Ágika és Dévisz a Koránt bújják, hogy miként kell a nővel bánni. (A muszlim országokban a nőgyogyi csak tükörből nézheti a nemi szervet, közvetlenül nem nézhet rá. Nem vicc! :lol: )
szimba

Sziasztok!

Tegnap este voltunk Dévisznél és mielőtt bármibe is belekezdtünk volna először megnézett uh-gal, hogy mi maradt a túlstimulációból. Hát semmi!!! Nyomtalanul eltünt minden oda nem illő dolog!! :lol: :lol: :lol: Alig akarta elhinnni, azt mondta ez egy kisebb fajta csoda. :wink: A bal petefészkem pedig kifejezetten multicisztás, ami állítólag nagyon ritka. :?: Nagyon örültünk ezeknek az eredményeknek, egy kis önbizalmat adott.
Így újra elkezdhettünk a programot, imáron a 6. stimulációt. Remélem most végig tudjuk csinálni és nem kell leállni. Most nagyon óvatos a hormonokkal, nagyon sokáig törték a fejüket Gyöngyivel, hogy mi is legyen, végül arra jutottak, hogy kis adagokkal indulunk (Gonál-F 75 egység, Merional 1/4 ampulla). Sajnos ami még rizikó faktor, hogy pénteken kenetet vesz és annak az eredménye még keresztül húzhatja a dolgokat.
Mivel tegnapra nem volt beutalom, így ma kellett mennem vérvételre (FSH, LH, prolaktin), ja és emlő uh-ra is el kell még mennem. Már több mint egy éve járok Apánkhoz, de emlő uh-ot még soha nem kért, ez most egy új dolog?

Szimbáék remélem Ti is tudtok kezdeni a héten! Drukkolok!

(Tegnap este nagyon sokan jöttek beállításra, szerintem nincs még várólista.)
anim

Anim! Drukkok, hogy minden a legjobban alakuljon!!! :D

Kép
kislibus

Szimba, köszi a gyors választ, mindenképpen visszaolvasok :)

"A pontos időponot nem mondtam meg " ami annyit jelent,h azt azért tudja,h csüt.,vagy péntek.

Meglátjuk,h ez beválik vagy sem :) , bár ha az elmúlt időszakot vesszük, ez sem lesz jó. :( Este visszamentem a dokihoz, vírusos valmim van

:cry: tényleg bízom benne,h nem adom át neki :oops:

Szép estét :)
bari6

Bari! 1000 mg C vitamin!!! Nagyok jól feltúrbózza az immunrendszert! Gyogyulj meg mielőbb! A katonaszám miatt nyugi, legalább te ne aggódj!!!! Korábbi kivánalmam továbbra is érvényes! :)

Kép
kislibus

Sziasztok!

Anim, Szimbáék drukk az eheti kezdéshez, sok szép tüszőt és negatív kenetet kívánok!

Csomee,
Na mi újság? hogy haladtok?

Emerenc,
Ennyi felülésnek már hatásosnak kell lennie!

Bari,
Nálunk speckó nem jött be a fer14, de szerintem ahány szervezet, annyiféle képpen reagál. Az sem mindegy, hogy mi miatt van a rosszabb katonaállomány- nálunk egy betegség miatt, és azon nem sokat segít a vitamin (se a fer14, sem más). De Szimba 'módszerével' több vitamint, olcsóbban tudsz bevinni, érdemes tényleg utánaolvasni!
Jobbulást kívánok, csüt-péntekre extra erős szervezetet neked és párodnak is! Hajrá!
vjulcsi

Sziasztok!

Köszönöm, hogy szurkoltatok a kenethez. Szerencsére ma lekérdeztük és negatív. Így most folytatjuk. Köv. uh pénteken. Vannak tüszők 8-10 db. de valószínűleg nem lesz mind jó, mert különböző méretűek. De nem baj! Majd jöv.héten kiderül minden.

Mindenkinek nagyon drukkolok (Szimbáék, Anim, Bari6, Évi, és akit kihagytam, attól elnézést kérek)!
A pocakosoknak boldog babavárást kívánok!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!!! Ez nagyon jó hir!!!! Nektek egy tüsző is elég, csak baba legyen belőle!!! :D

Kép
kislibus

Sziasztok!

Bari!
Az 5leted szuper! Szerintem működni fog! Szorítok, hogy minden rendben legyen! De hát miért is ne lenne minden rendben??????
Nálam semmi extra! Sem hányás, sem egyéb más "tünet"! Csak a fáradtság és a sokszori pisilés! :)

Csomee!
Azt hiszem a lehető legjobb hírekkel jöttél! Nagyon szorítok! Mos már tényleg össze kell jönnie Kitti tesónak! :)

Szimbáék!
Drukk hegyek mennek Nektek is! Kívánom, hogy úgy alakuljon Minden ahogyan szeretnétek, és végre hozzátok is bekopogjon a gólya! :)

Anim!
Most tuti össze fog jönni! Nekem mindkét petefészkem multicisztás volt, ami azt jelenti, hogy több sejt is megérik és nagyobb az esély a teherbeesésre! :) Szorítok, hogy jól alakuljon ez a stimud! :)

Akit kihagytam BOCSI de Mindenkinek mennek a DRUKKJAIM Természetesen! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Megszületett Marcika! Azt írta Melcsike, hogy nehéz volt, de boldogságuk határtalan!!!!

Kép
rencsi79

HATALMAS GRATULA MELCSIÉKNEK!
bari6

Gratulálunk Melcsinek! :D

Szimba család
szimbáné

Szívből gratulálok Melcsinek és a pici Marcinak! Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok nekik! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

No nekem megint könnybe lábadt a szemem!

NAGYON NAGY GRATULA MELCSIÉKNEK ÉS MARCI BABÁNAK!!! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!

Kati!
Ismeretlenül is GRATULÁLUNK A KISLÁNYKÁDHOZ !!!

Nagyon drukkolunk Mindenkinek az induláshoz! Itt most elsősorban Szimbáékat emelném ki, mert már igazán sikerre vihetnék az igaz ügyet!

Mi várjuk a kenet eredményét, hamarosan meglesz, és ha negatív, mi is elindulunk. Ma a 23. cn vagyunk.
Nekem (sajo) hanarosan véget ér a rohammunkám. Ilyenkor nem vagyok se élő, se holt, csak jövök-megyek az otthonunk meg a munkahelyem között. Hamarosan többet "láttok"! (Ezt nem fenyegetésnek szántam. :D )

Jucus, Sajo
sajo

Melcsi család!

Hatalmas GRATULA!!!!:-))))))))))))))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

sziasztok!

Csak szeretném jelezni, hogy s. mónika rakott fel képet Marcikáról, Melcsike kisfiáról(köszönjük :wink: ), a baba fórumra!
Akinek kicsit "babázni támadt kedve" annak szerintem érdemes megnézni olyan gyönyörű.... :lol:

puszi mindenkinek
chilike1

Melcsi: Gratulálok!!!!!!!!!!

Voltam a Bokor dokinál az endó műtét miatt. Nagyon szimpi volt! Sajna, tényleg kell a műtét. Meg tudja csinálni laparoszkóppal, de sajna a beleken is van endó, így befolyásolja a lombikot, de ha már 1szer műtenek, akkor lehet, hogy célszerű lenne. És sajna, megerősítette a doki a gyanúnkat, hogy az endóm nem kiújult, hanem a 2 évvel ezelőtti műtétnél nem is csináltak vele semmit. Ezt sejtettük, de azért bíztam bennem hogy nem volt ilyen szemét az a doki. Hát, mégis!
Attól függ a műtét, hogy mikorra lesznek meg az eredmények. De a műtét után azonnal lombik kell. Ettől félek, hogy mi van akkor, ha ez nem megoldható?!
Egy dolog volt, amit viszont nem értettem, csak kézzel vizsgált meg, nem csinált uh-ot, csak az 1 hónappal ezelőtti uhképet nézte meg, amit a másik doki csinált.
Képzeljétek, ő Belgiumban is szokott műteni!
Rólam ennyi!

A 7végén próbálok majd visszaolvasni, hogy kivel mi történt a 7en.

Puszi mindenkinek!

Zsu
uzsuzs

Sziasztok! Én is itt!

Kicsit megkésve ,de annál nagyobb örömmel Gratulálok Melcsiéknek a tüneményes Marci babához! Tényleg milyen ennivaló hurkácskái vannak már most! :lol:

Nagyon drukkolok Csomee , Szimbáék, Sajóék , és akinek még kell!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ritu75

Uzsuzs: Örülök, hogy találtál egy jó dokit. Remélem mihamarabb rendbe tesz és tudtok majd kezdeni a lombikkal. Apánkkal is beszéld meg, hogy az endós dokid ezt mondta.

Szimbáék: Mi újság a vörösöknél? Tudtok kezdeni?

Rólam: Hát a mai tüszőhelyzet elég siralmas. Apánk aláiratta velem, hogy csak két tüsző van amit használni tud, és így is vállalom a műtétet. Ez a kettő már egész nagy, de ezeken kívül még van vagy 6, ami vegyes méretű. Hát majd meglátjuk mi lesz, mert azt mondta, hogy hétfőn punkció. Még mennek holnap is a szurik. Remélem azért még egy picit nőnek a kisebbek és lehet belőlük valami.

Mindenkinek továbbra is drukkolok!

Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Uzsuzs! Örülök, hogy jó a doki, az meg lehet, hogy megbizik a másik orvos véleményében, meg az Uh képben! Szoritok, hogy a műtét mielőbb mehessen és tökéletesen sikerüljön!!!! Milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni??

Csaomee! Mondtam én, hogy neked egy tüsző is elég lesz, de az 3 kg-osra fog nőni 9 hónap alatt!!! :wink: Viccet-nem is annyira viccet-félre téve, drukkolok, hogy hétfőn mégis tudjanak 3-4 tüszőt leszivni!!! Kitartás! :)

Kép
kislibus

Köszönjük a drukkokat! Jelentem, ma elkezdődik a 7. futam. A rajtpozíció nem az eddigi legjobb, de az eltérő taktika miatt így is jók az esélyeink. Nálunk is hasonló a helyzet, mint Csomee-nál, de nekünk most 18 napunk van a tüszők növesztésére és ezalatt sokminden változhat. (A rövid protokollnál eddig a leghosszabb stimu is csak 10 napos volt.) Kezdésnek van 1 nagy, 3 közepes és sok kicsi, még nem aktív tüsző. Reményeink szerint a kicsikből is behozunk jó párat, a nagyról meg ünnepélyesen lemondunk és az eddigi rekordot jelentő 8 db-ot célozzuk meg. Ha kicsit több, maradhat, mint a piacon. Tegnap 4 órát vártunk (ez még nem rekord), viszont így este 1/2 11-kor jöttünk el Dévisztől és még volt kint egy várakozó. Ez annyit jelent, hogy Ágika és a Doki "szerény" 16 órát dolgozott tegnap. :shock: A jövő héten káosz várható, 3 napi hideg élelem nélkül senki se induljon el. :(

Csomee: sosem tudhatod, hogy végül melyik tüszőből jön a használható petike. Mi egyszer aláírtuk, hogy 1, azaz egyetlen tüszőre kérjük a beavatkozást, ami üres lett, ellenben két kicsi, a mérete miatt korábban használhatatlannak vélt tüsző olyan petikéket produkált, amelyekből szép embrikék lettek és vissza is kaptuk őket. Ilyen tapasztalatok mellett én nagyon bízom abban, hogy várakozáson felüli eredményt hoz Nektek a hétfői nap. 8)

Uzsuzs: remélem, hogy jó kezekben vagy, bár én egy hasonló szituációban megkérdeztem volna, hogy ellopták az UH-t? Ahhoz, hogy egy tipitapi után a 2 évvel ezelőtti műtétről ilyet állítson a Doki, jó pár felvétel szükségeltetne az összehasonlítás végett, ráadásul Dévisz is kiszúrta volna, ha semmi változás nem történik a műtét előtti állapothoz képest. (Már ha korábban is hozzá jártál és volt összehasonlítási alapja.) Drukkolunk, hogy a műtét után ne legyen ciszta és minél hamarabb tudjatok kezdeni.

Sajó: köszönjük a "fenyegetést"! :) Jó lenne, ha a következő ciklusban Ti is tudnátok kezdeni... 8)
szimba

Jézusom, szegény Apánk és Ágikáék... és várakozók.

Csomee! Írtam tegnap privit, hasonlóan bíztató tényekkel, mint Szimbapapa. ;-)

SZIMBAfamily! Drukkkkkkkkk++++++++++++++++++++++
Csomeebébikém! Neked is++++++++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Sajo! Várjuk, h többet legyél velünk! és szorítunk a kezdéshez!+++++++++
Jucus! Te is gyere majd!

Kép
bodza2005

Mindenkinek köszönöm a drukkokat és a biztató szavakat! :lol:

Szimbáék: Nagyon-nagyon szorítok, hogy most sikerrel járjatok. Nagyon megérdemelnétek már! Akkor lehet, hogy találkozunk hétfőn reggel?! Miről lehet titeket megismerni? Engem Kittiről. Természetesen Ő is jön velünk reggel 7.30-ra, úgyhogy ha meglátjátok a gyereket, valahol ott vagyok én is. Nyugodtan szóljatok oda, ha van kedvetek!

Megyek, mert ugyan alszik a családom többi tagja, de egy kicsit rendbe szedem magam, mert du. elmegyünk. (Ma van a sz.napom, így egy picit együtt leszünk!)

Mindenkinek további szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Koszi a privit Csomee! :D Boldogsagos Szulinapot!!!! Legyen az ajandek 1Babulon!+++++++

Kép
bodza2005

Bodzikám: Köszönöm, úgy legyen! :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

[quote="csomee"]. írta:csomee..Miről lehet titeket megismerni?

Két, jéggé fagyott oroszlán nem eléggé jellegzetes? :lol: Nyugi, mi majd figyelünk.
Amúgy boldog szülinapot! 8) El ne felejtsd mondani Dévisznek, hogy milyen ajándékot kérsz tőle erre a napra. (Csak egy kis "apróságot"... :wink: )
szimba

Sziasztok!

Csomee! Nagyon drukkolok, hogy szülinapi kívánság valóságra váljék! :D Mindent bele!

Szimbáék! Nektek is Drukkolok nagyon! Nagyon-nagyon szorítok, hogy az a rengeteg futás, küzdelem meghozza a gyümölcsöt! (gyümölcsöket :wink: )

Zsu: Beszélj mindenképp Dévisszel, hogy Ő mit mond! Drukkolok, hogy műtét után jöhessen a lombik, aztán a bébike! :D

Nem túl biztató, hogy jövő héten 3napi élelemmel menjünk, ha minden igaz pont a csúcsban indulok. Sebaj! Csak elinduljunk már végre!

Mindenkinek drukkolok akinek kell és akinek nem, annak is! :lol:
emerenc

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Mindenképpen szólok Apánknak, hogy ideje lenne megajándékoznia már 1-2 aprósággal! :lol:

Szimbáék: Akkor hétfőn találkozunk! Nálunk pedig a kis rózsaszín hóember a jellegzetes! :lol:

Emerenc: Hajrá kezdés!!!!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Meglátogattak a vörösök, 24.napra. Mível már van cisztám, bízom benne, hogy inkább távozik mint sokasodjon. Holnap hívom Apánkat, még a kenet eredményem sincs meg....
Úgylátszik nagyon akartam Veletek kezdeni! :D (szimba család)

Kellemes Vasárnapot Mindenkinek!
A Drukkok továbbra is mennek kéretlenül is Mindenkinek! :D
emerenc

Szimba! Nagyon drukkolok, a hosszú protokol sikeréhez!!! A 7-es egy nagyon helyes primszám, hozzon szerencsét!!!! Leirnád mi a kül9nbség egy hosszú és egy rövid protokoll közt? Biztos irtad már, csak kissé figyelmetlen vagyok... :D

Csomee! Továbbra is hajrá hétfő és igy utólag is boldog szülinapot! A legnagyobb ajándékot meg Dévisztől kapd!!! :D

Emerenc! Drukkolok, hogy a cisztának nyoma se legyen és kezdhessetek!!!

Mindenkinek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kislibus

Szimba: Bocs, én akartam túl röviden leírni amit a doki mondott és közben teljesen összezavartalak :oops: . Szóval az úgy volt,hogy minden eddigi papírt megnézett. Megnézte a műtét előtti uhképet, a zárójelentést és a műtét után 2 hónappal készült uhképet és abból következtett arra, hogy akkor az endóval nem csináltak semmit. A műtét előtti és utáni uhkép, szinte tök ugyanaz és a zárórn sincs arról szó, hogy csináltak volna valamit az endóval, csak annyi, hogy felodották az összenövéseket és eltávolították az egyik petevezetéket. Remélem, így most már érthetőbb voltam. A műtét előtt és után még nem Dévaihoz jártam, így ő ehhez nem nagyon tud szerintem hozzászólni. Ezeket a papírokat ő is látta az első konzin, de nem mondott semmit.
Drukkolok, hogy nektek ez legyen most a sikeres lombik!!!!!!!!!!!!!!!

Kislibus: Vérvétel, ekg, tüdőszűrés, vércsoport meghatározás kell, ezek nem is vészesek. De kell a bélendó miatt béltükrözés, ími már biztos nem olyan kellemes és hasi+kismedencei mr, de erre meg Tatabányán nem tudok senkitől beutalót szerezni. Lehet, hogy fel kell hívnom a Bokor dokit, hogy segítsen ő elintézni. Az mr, ha nem sűrgösségi eset, kb. másfél-2 hónap szinte mindenhol, úgyhogy idén már nem lesz műtét szerintem. De most úgy vagyok vele, hogy nem is bánom. Ti jól vagytok, minden rendben?

Csomee: Szorítok, hogy még nöljenek a tüszök!! Izgulok érted majd holnap!!!!

Kati, Moncsi: Ti is jól vagytok?

Igazából Apánkat csak akkor kell hívnom majd, ha megvan a műtét. Addig nem. Ő teljesen ki akar maradni ebből, még dokit sem ajánlott, amikor kérdeztem tőle, hogy kivel lehetne megcsináltatni. Egy kicsit csalódtam benne, megmondom öszíntén! A legutóbb, amikor ott voltunk a férejmenk is meg nekem is teljesen az volt az érzésünk, hogy mindenáron le akar rázni minket. Addig ő semmit sem fog csinál, amíg nincs műtét! Pedig, ő is nagyon jól tudja, hogy a műtét sem megoldás erre a betegségre. Bármit kérdeztünk, mindenre visszautasító választ kaptunk. Én elhiszem, hogy sok a betege, fáradt, de mi bízunk benne, tőle várjuk a segítséget és ha tőle nem kapunk, akkor kitől????????????????????????????

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs! Remélem hamar túl leszel ezeken a vizsgálatokon, a béltükrözés tényleg nem kellemes. :( Ha az MR-re a műtéthez van szükség, akkor a Bokornak kellene adnia szerintem. Szerintem a Dévai doki azért nem foglalkozik most igy veletek, mert minek kinozzon meg, ha úgy látja, hogy igy kevés az esély rá, hogy egy lombik sikerüljön, netán még veszélyes is rád nézve. Hogy az endoval nem foglakozik, az gyanitom azért van, mert nem specialistája a témának. Azon mondjuk én is csodálkoztam, hogy nem tudott adni egy doki elérhetőséget, aki megcsinálta volna a műtétet, úgyhogy nem csodálom, hogy végül is csalódott vagy. De bizom benne, hogy egyszer ennek is vége lesz, túl leszel a műtéten, akkor mehettek lombikra és az sikerülni is fog! :)

Kép
kislibus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: