A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

jaj mindig elfelejtem kérdezni, Karcsika egyik szeme mindig könnyes, csipás, (Kornival már emiatt igen sok tortúrát végigcsináltunk, mert neki könnycsatorna bajai voltak-vannak, 10x átmosták, volt 2 műtét is..) szóval aggódtam, hogy ez a családi örökség (páromtól) kijött Karcsikánál is, elvittem dokihoz azt mondta semmi gond a könnycsatornájával, vmi széles orrnyeregről magyarázott és, hogy majd "kinövi" nem lesz csipás..de ez már jó ideje volt és még most is az :? Vigyem másik dokihoz szerintetek?

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Sziasztok!

Én örülök, hogy anno nem záródtatok, mert akkor nem tudtam volna csatlakozni ehhez a jó kis csapathoz :wink: Most hogy már viszont itt vagyok, én sem vagyok a zárt topik ellen, sokszor eszembe jut nekem is, hogy esetleg olvashatnak itt ismerősök, férjem beosztottai, és majd egyszer akár még a gyereke(i)m is :roll:

Csibb, nagyon sajnálom, nehéz ilyenkor mit mondani.... anyudnak különösen nehéz lehet most... :(

Nemlajos, Pappilon, ez a biciklis babakocsi tényleg állat jó, ha csináltok olcsóbbat, engem bizti érdekelne :wink:

Nemlajos, tényleg elkényeztetett téged ez a Döme úrfi! Úgyhogy most tessék hősiesen viselni ezt a néhány nehezebb napot! :lol: Én örülök, hogy most már Julcsi elvan 10-20 perceket nélkülem, korábban még ennyit sem volt.

Gabka, köszi a receptet! És pusszantás Levinek! Lili meg tök ügyi és nagyon kis formás combijai vannak! Ruhában azt hittem, ő vékonykább, erre micsoda kis hurkák bújnak elő! :wink:

Anna, köszi! Julcsi úgy tűnik jól van, szimplán rossz napja volt tegnap. Lehet azért mert életében először nem kakilt egy napig :roll: A banántól lehet....

Csajok, én azt hittem, hogy a ht-vel vége a kakis kalandoknak, hát nem, ma kétszer takarítottam, mostam, miután a kisasszony pótolta a tegnapi kimaradást... Az első baleset pelusozás közben történt, úgyhogy nem csak a ruháit kellett mosni, hanem az enyémeket is, plusz az ágyunkat, ágynemünket, parkettát, pelusozót, azaz mindent egy méteres körzetben... ennyire durva eset még az első hónapokban sem volt :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

zita, bakker, erről ne tegyél fel képet! :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb!
Őszinte részvétem :cry:

Megint nem voltam 1 napig,és azt hiszem 4 oldalt kellett visszaolvasnom :shock: És alig tudok megint valamire reagálni :roll: ,de amit nem hagyhatok ki:Én nagyon sajnáltam,hogy annakidején annyiban maradt a zárttá válás,mert amióta az anyatanyás csapat "elkopott" nincs olyan hely,ahová úgy és annyit írhatok,amennyit akarok.És ez nagyon hiányzik.Mikor nézegetem a képeiteket,mindig szomorkodom,hogy én is olyan szívesen tennék fel,de nyíltba nem :(
Én atekintetben is szkeptikus vagyok,hogy most hogy közöljük,hogy zárttá válunk(esetleg)akkor jön valaki és annyit mond,ja amúgy én is olvaslak benneteket x ideje,és szeretnék menni,jöhetne??? :shock:
Lehet,hogy én vagyok túlparás,de elég kellemetlen dolgokat éltem már meg.És szomorú volt,mikor iwiwről is kénytelen voltam törölni magam,ha nyugalmat akartam :shock: :( Pedig soha nem ártottam senkinek,mégis zaklattak.
Szerintem a zártság pont attól jó,hogy egy ÖSSZESZOKOTT,ISMERŐS csapat megy.

Kép
Kép
zazzy

nem, nem, nemlajos sem kopernikusz, sem freud, csupán,azt irtad,hogy a másik topicba,ami zárt lett nem nagyon jársz...ezért gondoltam, persze tudom,ezt a jo kis társaságot már nehezebb lenne elhagyni ... ;-)

én lennék a rangidős???????? jesszumm, miből lesz a cserebogár....akkor azok, akik a legtöbbet vannak, leginkább tatrják a kapcsolatot stbstb... értitek....:)

örülök, zita, hogy julcsi jol van!!!

adryt még nem olvasatm, mindjárt fogom....

csibb, de most...mint két tojás!!! naon szépek!!!
anna**

Egy hosszúm elszállt,most meg Lara nyűgi(fog lesz előbb utóbb nálunk is),az elmúlt éjszaka nálunk is olyan volt,mint Erpééknél.Lara éjfélkor felkelt és elkezdett parádézni :shock: Ugrált,kiabált,totál fel volt pörögve :shock:

Kép
Kép
zazzy

Nemlajos, mindenre gondoltam közben, csak arra nem, hogy még fotózzak is :lol:

Zazzy, tényleg jó lenne látni rólatok is fotókat :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Csibb: egyszeri, utólsódarabos akció volt :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

és a zárttá válásnak sztem is az a lényege hogy oda nem tudnak csak úgy bekapcsolódni emberek hanem a mi jó kis összeszokott csapatunk lesz az állandó szereplő :)

KépKép
KépKép
adryn

nem vagyok parás, de ha az lennék igazat adnék zazzynak, ne jöhessen oda azok akik csAK EZÉRT regeltek, persze vicuson látszik, h "régi felhasználó", 2006-ban regelt :lol:
Szóval, ha ez az ára, h lássunk képet a a joggal parásoktól, tőlem, ám legyen :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Én múltkor kitöröltem egy hozzászólásomat miután megírtam, mert túl személyes lett.....hmmm....

Adryn, Nicot akkor már nem lehet kapni????? :wink:

Szonja későn aludt el du-n, még most is nyomja, mire meg felébred és eszik, addigra sötét lesz. De szép is ez az idő... :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti, én is ezen bosszankodom. És ez még pár hónapig most így lesz :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

jajj zita, elképzeltem julcsit ahogy nyomatja az óriás kulát ezerrel :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Zárt topic: Legutóbb ott halt el ez a dolog, hogy mi döntöttünk úgy, hogy jegeljük a témát.
A Babaneten a moderátor azt mondta, hogy
- Csak akkor mehetünk be egy zártba, ha mellette fenntartunk egy nyílt topicot is, amit ők tényleg ellenőriznek, hogy tényleg pörög. Azaz a képek mehetnek a zártba, de nyitottba is folyni kell a dolognak. (Szerintem ez egy nagy hülyeség, de nekik ez az érdekük.)
- az a tapasztalata, hogy a zárt topicok szétesnek. (Nekem nincs tapasztalatom)

Személy szerint én nem ragaszkodom a zárttá váláshoz. Szerintem ez itt működik és jól működik és ugye Járt utat a járatlanért ne adj fel. :)
Számomra továbbra sem tiszta, hogy akkor ki és milyen alapon dönti el, hogy csatlakozhat a zárt topichoz. Ki szeretné felvállalni ezt a felelősséget?
A másik, hogy ennek a topicnak is folyamatosan változik az összetétele, ki mennyire ér rá, mennyire van éppen szüksége erre a topicra. Például hol van IRITA, aki nemrég még írogatott és talizott velünk. De 4 hónapja még ZITA nem volt sehol (akit, én személy szerint nagyon kedvelek, hogy Julcsi husi combjait ne is említsem. ;) ) Szerintem szükségszerű a lemorzsoldás, de ha nem lehet csatlakozni, akkor ugye idővel a létszám nagyon leszűkül, majd megszűnik gondolom.
Nem tudom, hogy mi lesz akkor, ha valaki negatívvá válik egy zárt topicban, szerintem nagyon könnyű szétesni és sajálnám ezt a csapatot, mert igazán a szívem csücskei vagytok. Mind az anyukák, mind a babák. Nekem ezzel nincs tapasztalatom, de ahogy korábban írtátok olyan 50-60%-ban a zárt topicok szétesnek.
Én elfogadom, hogy vannak köztünk zárkózottabbak és nagyon jó ötletnek tartottam, hogy ők priviben osztanak meg velünk dolgokat és nagyra értékelem, hogy Pulcsi is fel mert tenni képet magáról.

Ha mentek zártba, akkor megyek veletek, persze csak akkor ha az Ellenőrző bizottság bevesz a topicba, de nem tudom, hogy mi lesz belőle és le szerettem volna írni az aggodalmaimat.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Papillon: fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj
és hogy lehet kanállal segíteni egy fog áttörését????????? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Katkának jogos az aggodalma, most már én is aggódok :shock:
Tényleg Zazzy! Kérünk priviben képet! :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ja és vettem habtapit, kár volt.... kb 1m2, semmire sem elég, kb 6-7 db kéne, kva drága :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka: hogyhogy csak akkor mehetünk zártba ha fenntartunk egy nyílt topicot is??? ez mekkora baromság már!!!! Csibb: a te régi topicod is így működik??? sztem ti nem írtok a nyíltba csak a zártba, nem?

KépKép
KépKép
adryn

Nekem mindegy, hogy zárttá válunk, vagy sem. Ugyangy írnék oda is, mint ide. Néha naponta 5-ször is, máskor meg napkig semm, csak leskelődöm :oops:
És Katka aggodalmával egyet értek

Kép

Kép
rszg

nekünk nem kellett nyiltat fenntartani...

anno mikor zárttá váltunk, bejelentkezett egy lány, akinek egy évvel kisebb volt a kisfia pont, és mivel nem talált magának topikot, olvasta a miénket. persze nagyon hozzánőtt, meg tetszett neki, ezért utolérte magát, tehát már előrébb járt egy évvel, és azóta is lelkes tag, csomó talin volt, volt, amit ő szervezett, pedig msonmagyaróvári!!! szóval szerintem, ha valaki szépen bemutatkozik, tesz fel képet, akkor meg kéne adni az esélyt a csatlakozásra... :roll:

nekünk nagyon pörgött, az viszont igaz, hogy mostanra, már majdnem mindenki 4 éves, sok anyuka visszament dolgozni, ezért tényleg nem megy annyira, de azért még megy, csak light-osan...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb Részvétem nagyid miatt, de tényleg nem szenved tovább legalább! Nagon rosszul hangzott az a folyadéktól fulladás.

Apukádat sajnom Nekem anyósom volt cukor miatt érszűkületes, és amputálták az egyik lábát térd alatt. Műlábat csináltattunk neki, de már nem volt rá szükség, feladta. Nagyon nehéz, de kitartás!!!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!
Talán emlékeztek rám, egy kétfogú csupaszem és egy turbótarhonya anyukája vagyok.
Nincs netem, időm se, otthon írok és majd megpróbálom vhonnan feldobni ezt a hsz-t.
Remélem mindenki jól van, mi kicsit betegen, de vidáman tengetjük napjainkat.
Előre szólok, a reakciókat sajna nem fogom látni, de hallottam felmerült a zártság.
Talán emlékeztek, múltkor mi magunk döntöttünk úgy, várunk ezzel, ezért nem is reagált a moderátorunk, aki megfigyelt kicsit minket. Tapasztalataik szerint (akkor már mondtam sztem), a zárt topic-ok hamar megszűnnek, és visszatérnek a fecskék ahol nyaraltak. (huh költői: szval ált. elmennek, de visszatérnek az első topicba, csak már kicsit már hangulatban). Én őszinte leszek, nem támogatom a zártságot. Engem is kukkoltak már, de egyrészt vállalom magam, a dolgaim (nyílván másnak sem ez a baja), azt meg nem hinném, hogy tényleg utánunk leskelődnek beteg emberek, akiknek kukkolása annyira megzavarna (saját néven pedig ha jól tudom kevesen futnak, de azok annyira nem is aggódnak pl. Nemlajos beazonosítható (nevető smile), de ki más még?). Ha mégis, talán más csatornán is megtalálnának. Remélem senkit nem bántok meg azzal, hogy ellenállok a zártságnak. Amennyiben mégis úgy alakul, hogy már nem lesz hova visszamennem/jönnöm, remélem engem beengedtek máshova is. Amúgy ha zártság mellett voksoltok, javaslom egy saját, privi oldal nyitását, ahol tényleg nem talál meg senki. Nálunk a Botitopicban ez megoldás volt egy ideig, aztán kb. 4-5 hó alatt szétment a társaság. Ettől félek. Én igazán jól érzem magam itten.
Jó hezitálást! A lakásunk szuper, vár minden hempergő, guruló, álldolgáló, fogas és fogatlan dedet, anyukájukkal és tesóikkal együtt nemsokára. Azt majd jól bezárkózunk. (HIHIHI smile)
Pusz (kicsit bacis, csak az vegye át aki lógni akar melóhelyről, vagy gyerek a suliból, stb…)
Tekla

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szia Adryn, jó az akciós szerzemény tényleg :)

Gyöngyiék Lilis topikja is zárt lett egy időben, kiváncsi vagyok az ő véleményére is :)
És szerintem megoldható, h ez a topik megmarad nyitottnak, és mellette jön létre a zárt verzió, és ezzel ki is van pipálva az első babanetes moderátori pont :) (én nem hiszem, h ellenőrizgetnék, h tényleg pörög-e a nyitva hagyott topik - és ha meg igen, akkor mi lesz, szólnak, hogy ejnye-bejnye, nincs napi 4 oldal? mitől számít egy topik pörgősnek?)

Mikor legutóbb felmerült a zárás gondolata az én legnagyobb aggodalmam az volt, hogy túl korán vetődött fel (valahogy a gyerekek születése körül), és még lehetnek később csatlakozó értékes emberek, akik csak a baba születése után kezdenek komolyabban ilyen babás fórumokat nézegetni. Ez azóta tényleg igazolódott, hiszen ha zártunk volna akkor, akkor nem lenne itt Zita, Bababi, Betti (bocs, ha valaki kimaradt).
De mostanra szerintem ez az érv már kevésbé áll, bár tény, h Betti kicsi későn talált ide :)
Az igaz, hogy a dinamikája nagyon változik a dolognak (vannak akik, korábban voltak aktívabbak, mások inkább most), de szerintem ez a zárástól egyre inkább független. Majd a munkába visszatérések lesznek nagy vízválasztók (ahogy Csibb is írta), de ez megint nem a zárt-nyitott kérdéstől függ.

Nem tudom, feltünt-e, h Katka kétkedő felvetéseire próbálok reagálni :D , de most jön kettő, ami nehezebb falat.
Ki dönt arról, hogy ki csatlakozhat és ki nem. Ki lesz az ellenőrző bizottság? Az egyszerű válaszom: hát mi. Formálisan pedig a topik moderátora (azt hiszem, h zárt esetben van ilyen). Persze nem akarom elbagatellizálni, értem én a kérdést... Szóval azt gondolom, hogy aki eddig tag volt (akár az elején, akár mostanában), az értelemszerűen lehetne ott is tag. Akkor is, ha mostanában épp nem jár erre (pl. Tencsi, Marq, Irita). A komolyabb kérdés, hogy mi van azokkal, akik a zárás után szeretnének újként csatlakozni. Az nehezebb ügy. Erről érdemes beszélnünk.

Ha valaki pedig a zárás után lesz negatív és emiatt szétbombázza a topikot? Ezt a jelenlegi csapatról nem tudom elképzelni (én naív). De ilyen sajnos előfordulhat nyitott esetben is (láttunk már ilyet Jujiék topikjánál), de szerintem ez nem függ össze a nyitott-zárt kérdéssel.

Összefoglalásképp :) (nagyon komoly, de már magam sem tudom követni), én egy dolgot érzek tényleg nehéznek (továbbra is): mi legyen a később csatlakozni vágyókkal?
Uff.

erpé

és kimaradt valami: én nem értem, h miért esne szét ez a társaság, ha zárnánk. pláne, ha nem kellene átmenni másik fórumra, azaz megszokott babanetes háttér lenne.

és vissza a topik eredeti témájához:
mikortól lehet valamilyen tejterméket adni a majd babáknak? eszem itt a johurtot, kata meg kiguvadt szemmel és csorgó nyállal lesi. lehet, h éhes?
erpé

Egy kedvenc kép Mátéról

Kép

Kép

Kép
rszg

Erpé: én úgy tudom, hogy 1 éves kor után lehet elvilg, de úgy emlékszem, hogy annó Levi is sokkal előbb kezdett el tátogni a joghurtért :)

Rszg: Máté nagyon cuki!!!!!

Katka: nagyon köszönöm a választ!!!! akkor körülnézünk kori fronton. Én nem nagyon vagyok képben ezekkel a modern korikkal, nekem még mükorim van 1000 éves :)

Kukli!!!!! Jó volt olvasni soraidat, ha tudsz gyere gyakrabban )még akkor is ha ezt nem olvasod) :)

Adryn: megértem elkapkodták az akciós "terméket", enyimeken is mindig keresik a vonalkódot :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!! :) Tény, hogy kicsit későn csatlakoztam bocsi, de egyszerűen nem vettem észre ezt a topicot :cry: (egyébként 2008-ban regisztráltam) de most már olyan jól érzem magam :lol:
szóval ha "zártok" mennék én is ha lehet :roll:

Erpé én úgy tudom 1 éves korig nem lehet tejterméket adni, bár lehet, h :roll: ogy a savanyú tejtermékekkel másképp van, de szerintem a 10 hónapos kort azzal is meg kell várni :)

Milyen az ha valaki "negatívvá" válik? Az szörnyűségeket írogat? :roll:

Betti
KépKép
queen-bee

Rszg most jött ki a fotó Mátéról nagyon édes!!!

Kukli Veled még nem "találkoztam" szia!!! :)

Betti
KépKép
queen-bee

rszg, Mátéfotó éééééééééééééédes!

erpé, joghurtot, kefírt, ilyesmit 8-9 hótól ír az én táblázatom!

A többihez már elmondtam, amit akartam, de TÁDÁDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM!!!
kész lett :oops:
Nem lett olyan tökéletes, egy vasalás még nagyon ráférne, de most kész, jöhetnek a párnák, szerintem ezerrel jobb lesz!
Ilyen volt (már amennyi látszik):
Kép

ilyen lett:
Kép Kép Kép

tudom, nem egy nagy szám, de én csináltam, és végre kész! :oops:
Azért a fonákát nem nagyon mutogatnám senkinek 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

juj, szia kukli, majd ha visszaolvasol!!! Már alig várom, hogy meglátogathassunk!!!
(messze vagy tőlünk? :twisted: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos mi az, hogy "nem nagy szám" ? Tök ügyes vagy!!! :D
És kis családod nagyon helyes!!!

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos!

Tényleg nagyon szuper lett a kanapé! És ne szerénykedj! Aki tud, az tud! :wink: :)

Rszg!

Máté nagyon édes, és már olyan nagyfiús. Gézával minden ok?

Erpé!

Nekem azt mondta a védőnőm, hogy a tejtermékekkel várjam meg a 8 hónapot!

Csibb!

Sajnálom a nagyidat, meg apukádat is!
A diabetes egy sunyi, alattomos betegség!
Off: annó a belgyógy gyakomat Németországban csináltam. Ott volt olyan külön, hogy diabeteses láb ambulancia. :shock:
Hát itt sose lesz. Ott nagyon sok ilyen lábat láttam, amit a cukorbetegség tett tönkre...
Vendég

Rszg: Nem csodálom, hogy ez egy kedvenc kép! ;) Falni való rajta Máté... :)

Nemlajos: Azta, te milyen ügyes vagy! :shock: 8) Megvan a topic szupervarrónője! :D
És Döme nagyon cukorka, ahogy alszik a székében... És tök egyformán alszanak apával! :shock:

Katka

katka22

Máté tényleg csudahelyes ezen a képen!
Nemlajos, gratulálok én is!

Záródással kapcsolatban ha jól látom patthelyzet alakult ki. A többség zárt topik mellett érvelt, viszont olyan meghatározó személyiségek, mint Katka, Kukli, Nemlajos nem igazán támogatják a dolgot :roll: Akkor most mi lesz? :roll:

Jó hétvégét mindenkinek, ha minden igaz csak hétfőn jövök legközelebb! Remélem még itt talállak benneteket :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Erpé!
Én védőnőm is 8-9 hót mond a joghurtra,akiről a múltkor meséltem,hogy 9 hósan csak éjszaka pelusozik,tejcukor érzékeny lett,de a védőnő azt mondta,kizárt,hogy a joghurtnak köze lett volna hozzá. :roll:
Olyan nehéz okosnak lenni ebben(is).

Privivel az a bajom,hogy nem tudom ugyanazt szépen sorban elküldeni,újra fel kell tölteni mindig a képeket,ez egy akkora baromság,és képzeljétek mennyi idő,ha mindenkinek elkezdem :shock: :roll:

Kép
Kép
zazzy

Zita!
Semmi sem lesz! :lol: A múltkor is ez volt,maradtunk a fenekünkön! :D

Kép
Kép
zazzy

lányok, eddig mindenki azt mondta, hogy mehetünk, főleg, ha itt maradunk, no, nehogymár!
Most megint körberohantuk a témát, aztán eltesszük karácsonyra?
(jelzem, az ajándékokról is jobb lenne zárt topikban beszélni, legalább a férjek nem leskelődnek.. :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Húúúú mennyit írtatok! :shock: :shock:

Katka: jobbulást a lányoknak! Van már valami sitter ügyben?

Csibb: részvétem!! Anyudnak biztos nem egyszerű! Apukádnak jobbulást! Reméljük találnak más megoldást, mint az amputáció. Papám 25 évesen vesztette el mindkét lábát. 81 évesen halt meg nem tudom egyáltalán fel tudta e dolgozni.

Rszg: nagyon cuki Máté! Gézának gyors felépülést! Mikor is mehet haza? Bocs, ha már írtad!

Adryn: akciósszupernico egyszerűen zabálni való!!!! Étvágya helyre állt?

Nemlajos: nagyon ügyes vagy!!!! Varrtál már máskor is?? Tanfolyamra jártál, vagy ez a hobbid? Apa- fia nagyon egyformák! :wink:

Bea: Maja már tv-t néz??? :shock: :shock: És milyen vagányul áll :shock: :shock:

Nálunk azóta nincs változás. Se mászás se ülés, se állás...

Kukli: turbótarhonya :lol: :lol: :lol:

Megint felvetődött a zárt kontra nyílt topik. Nekem mindegy, hogy zárt vagy nyílt. Amikor tudok jövök. Azt ugye nem felejtem el, hogy én is később csatlakoztam. ÉS ha kukkol valaki, akkor szeintem nem feltételnül rossz szándékból, hanem ,mert esetleg hasonló korú gyereke van, mint a mi babáink. :roll: :roll: Vagy én vagyok túl jó hiszemű????

banokla

Zazzy, amikor megírod a priviben elküldendő hsz-t a becsatolt képekkel, kimásolod vágólapra és bemásolod a következő személynek küldendő provobe. Na? :wink: :D

Zárt: nekem mindegy, jó így is, úgy is. Mondjuk zártban lehet, hogy picit jobban kinyílnék, ami nem tudom, jó-e. :D Én látogatok egy zárt topikot és szerintem sokkal nyugisabb, az ember kevésbé "szelektál" írás közben.

Masut
masut

banokla, szakmám :D
Ugyanolyan zsákutca, mint a tanárság, csak most visszakanyarodtam egy pöttyet 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

betti: Gergőnek volt mindig csipás, vörös az egyik szeme hét hetes volt, amikor átmosták a könnycsatornáját, és akkor helyre jött. A mi családunkban mindenkinek a könnycsatornáját át kellett mosatni, a nővéremét át is fúrták. Ha téged megnyugtat mutasd meg egy másik dokinak is, meg látod, hogy mit mond.

banokla

igen :oops:
Gimi utolsó évében addig vívódtam, hogy mit csináljak érettségi után (konkrétan le se xartam a témát :D), hogy mire észbe kaptam, az ofőm beküldte a jelentkezésemet a női ruha készítő szakmára...
De nem bántam, többen mentünk az osztályból.
(aztán egy év múlva megismertem egy fiút, aki egyetemista volt Miskolcon, szerelembe estem, a fiú meg egyre ritkábban járt haza, én meg elhatároztam, hogy megyek utána, így lettem filozófia szakos a szakma megszerzése után 8) :lol: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sztem menjünk zártba! És sztem is az a lényege, h csak mi lennénk. Akik eddig ide is írtak. Ez a topik is gondolom marad, néha benézünk, ki írt, és ha régiek, akkor tudnak szólni, h vegyük fel őket is. Vhogy így....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

banokla: majd kedden megyek.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ja, Nemlajos ügyes vagy!!!!

Vettem ma korit. Eddig is volt, csak a nagyon régim tönkrement, ami most volt, az meg műanyag, és abban nem tudok olyan jól menni. De most sima műbőröset vettünk, és alig várom, h menjünk korizni. :lol: 8)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos aztán a fiú ment, filozófia maradt? :)
Így még mókásabb a "nemlajosi nem" . Olyan filozófikus :) :)

Betti
KépKép
queen-bee

és a jelnyelvet ki miatt kezdted el? :lol:

nagyon jó lett a huzat! juhéjjj! :wink:

köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

Rszg Máté nagyon édes ezen a képen! :D

ja, azt még nem is írtam, hogy Fanninak árpa nőtt a szemére, minden reggel Jumurdzsák szegény... teljesen bedagad neki, és egy résen néz csak ki. nagyon édesen néz ki, konkrétan semmire nem tudok neki nemet mondani, mert olyan kis elesettnek tűnik... :roll: remélem, gyorsan meggyógyul a krémtől, mert így el fogom kényeztetni... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: