A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

007!

Nekem is mindig kiszárad a kezem kézmosás után. Megoldás: szapan mellé pumpás krémet rakni, és mindig bekenni utána. Azt a vizes krémet, ami hamar beszívódik, ne a zsírosat.

Kép
Kép
tabati

Tabati

Ez jó ötlet :lol:

Kép
Kép
orsi777

További érdektelenség.

Manci szopizása.
Ha egymás mellett fekszünk az ágyban oldalt fekve szopiztatom, akkor úgy jelz, hogy nagyon éhes, hogy elkezd kalimpálni a lábaival. Egészen pontosan a hasamat rugdossa. :? :? :? :? Ráadásul még a melltartómba is belekapaszkodik, majd' letépi. :shock: :shock: :shock: :? :? :lol: :lol: :lol:
Ugyanilyen rugdoskódás van, ha én már elvettem tőle, de ő még használná. Tiltakozik ezerrek és hiába megyek arrébb valahogy mindig elér a lábaival. Nem tudom, hogy hogy csinálja. :shock: :? Teleszkópos vagy mi. :roll: :lol: :lol: :lol:

Manó.
Túrja az orrát:
- Ne csináld, fejezd be. Csúnya.
Nem számít, elmélyülten dolgozik. :? :lol: Végre kihúzza az ujját, elkezdi nézegetni. Jól nevelten odajön hozzám:
- Tessék, a kaki.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

bond

örülök hogy formába lendültél :lol: :lol: :lol:
Vendég

(Az előbbi felsorolásból kimaradt a mosogatás. :oops: :oops: Vajon miért? :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:)
A zsíros cuccoktól kiszaladok a világból. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Pumpás kézkrém kézmosás utáni használata még nem jutott eszembe, de azt már megfigyeltem, hogy ha napközben bekenem véééégre, akkor 2 percen belül már megint kezet kell mosnom, holott nem terveztem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Éjjelre mindig bekenem és akkor annnyyyira jól esik. (Még az utcára is hordok magammal egyet, mert különben megveszek, ha nem kencézhetem be, amikor érzem, hogy fáj vagy fesül a bőröm. :roll: :roll: :x )

Kép
Kép
200907?

Takarítást egyébként úriasszonyosan, gumikesztyűben csinálom. 8) :lol: :lol: :lol:
(Már az is eszembe jutott, hogy nőgyógyász keszyűben fogok itthon flangálni. Csak előtte nyomok bele egy kis kézkrémet. :idea: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Említettem már, hogy DM-ben lehet kapni alkoholos törkőkendőt kifejezetten slózi puccenhez? :shock: :D :D :D Asszem ez egyikünknél sem favorit, még a mosogatás is előrébb van. :roll: :roll: Ráadásul még bele is lehet dobni használat után és csók. :wink:

Haj.
Nálunk is tele van vele minden, de sokat tudok "spórolni" vele úgy, ha hajmosás után, még a kádban rögtön kisimogatom belőle azt, ami élből kihullana. Így a lefolyóban landol, ami nem túl gusztusos, de időnként úgyis meg kell küldeni dugulás elhárítóval. :roll:
A másik verzió, amikor a szűrő fogja fel és úgy dobka ki az ember, hogy kibányássza belőle: boáááááááááááááááá... :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.06 14:22-kor.

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Nem én hozom a formám, hanem Manci rágyógyult a mellemre. Szájzárat kapott, vagy mi... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Immáron ki tudja hanyadik húdenemfontos dolog kis életünből. :roll: :roll: :lol: :lol:

A mikrónk figyelmeztető sztrájkot tart. :shock: Szerinte a minimális szolgáltatás nyújtása a következőkben merül ki: működnek a kapcsolói, világít, forog a tányérja, zúg. Épp csak nem melegít. :shock: :shock: :?: :?: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Tud valaki jó bútoráruházat Miskolcon, akik még házhoz is szállítanak? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond : de beindult valaki kérem szépen :roll: :roll: :D :D :D
Miskolcon ? Sajnos nem ! De miért Miskolcon ?
Nekem is elég száraz a kezem, de még nem a húúúdenagyon kategóriába tartozik: Mondjuk nem ártana bekenni :roll: :roll: :roll: .

Vettem a Lidl-be Szentkirályi sütőtök bébiitalt 269 ft-ért :twisted: :roll: :roll: , 4 hónapos kortól adható állítólag.Na mondom kipróbálom, mert ok , hogy van tejcsi, de azért én már elkezdeném szoktatni szépen lassan az ízekhez...vagy nem kéne? Na szóval az van ráírva, hogy kanállal próbáljam adni...kb. Karácsonyra meg is itta volna :roll: ... , de én beletettem egy keveset ( kb. 30ml-t) a cumisüvegbe. Elkezdtem itatni belőle.........oooolyan fejeket vágott 1-2 percig ,hogy én csak röhögtem, aztán elkapta a kezem, amivel fogtam a cumisüveget, megmarkolta...közben aztadejóóóelnevedd ez az enyém már arckifejezés és 2 másodperc alatt beküldte. Hm mondom ez ízlik, csak egy kicsit sűrűnek tartottam, hát forraltam vizet édesköménnyel és felhígítottam vele. Az első 30 ml után így még megivott 150-et. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Közben fogta a kezem és vigyorgott.Ezt már szépen komótosan itta meg, de nem engedte, hogy elvegyem. Aztán 10-15 perc duma/játék és most alszik.

Amúgyis akartam venni hétvégén egy botmixert, hát mostmár tutira veszek. Sütök sütőtököt és tejcsivel összeturmixolom, az úgy mégsem 269 :twisted: lesz/1 dl.

Kép
ikoka7

:shock: Huhh, talán elaludt a Kata... :roll: :D
Ma egész idáig egyszer volt hajlandó aludni, egy szem órát. 8- kor kelt, azóta az egy órás alvásán kívül végig fenn volt, játszott, magyarázott, evett, és persze szórakoztatni kellett, különben volt kiabálás, nem kicsi! :D

Most meg apa ébredt fel, úgy látszik, váltják egymást :D
Na majd jövök, és visszaolvasok :lol:

Kép
agi125r

Marietta :

Jaj, majdnem elfelejtettem reagálni...de mégsem :wink:
A második recept alapján készítettem el a sütit, mikor elkészült kettévágtam , mert laposnak ítéltem meg ( nagy tepsiben sütöttem ), összeragasztottam egy kis baracklekvárral és csokoládémázzal bevontam a tetejét és az oldalát is. Fincsi volt!!!! Köszönjük !!!

Kép
ikoka7

Bond

Az én kezem is brutál száraz.Én azt csinálom a sok krémezés mellett,hogy ha mosogatok,bekenem jó sok olivaolajjal és ráhúzok egy gumikesztyűt. Utálok gumikesztyűben mosogatni,de már az én bőröm se bírja.
Vendég

Ikoka!

Én pár napja kezdtem el almár adni a Marcinak. Az első reakció itt is érdekes arcokkal kezdődött,aztán amikor lement az első falat ,olyan követelőző lett a kölök,hogy csak lestem. Nagyon bejön neki.
Vendég

Enyémapának menni kellett vmi alkatrészért Pestre, erre közölte, hogy ő elviszi a gyereket is, mert úúúúgy szereti :shock: ! Hát, vigyed :lol: ! Remélem nem lesz galiba, mert most mennek először kettesben valahová! És apa nagyon bátor, nem vitt semmit, csak egy cumit, meg egy pelust. Slussz! Se kaja, se váltóruci, se pelenkacserélőfelszerelés, semmi! hát, kiváncsi leszek :lol: ! Remélem minden simán megy, és nem kedvetlenedik el :roll: .
Most gondolom magammal kéne foglalkoznom, de nincs rajtam mit csinálni :lol: . Talán takarítanom kéne, kihasználva a szabadidőt :roll: .... A francokat! Közel 4 hónapja ez az első babanélküli időm itthon! Beteszek egy DVD-t :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Bond!

Én tervezem a beköszönést, de még várok egy kicsit, hogy még többen legyenek, mert még a "legidősebbek" is csak 5-6 hetesek :wink: !
Öltözés :lol: :lol: :lol: :lol:

Ikoka!

Lehet, hogy tényleg pont váltás volt, mert tegnap az volt odaírva, hogy lastminute akció :roll: .
Kelbimbóval óvatosan, nehogy fájjon a pocitok :wink: !
Én uuutálok tornázni! Nekem az nem sport, hanem rémunalmas kínszenvedés :? ! Ezért elhatároztam, hogy jól nem fogok mozogni továbbra sem :twisted: ! De a kisfiam rávett a tornára :shock: : mikor már nagyon unatkozik, azzal tudom jobb belátásra bírni, hogy
- repülőzünk :arrow: váll, tricepsz
- Hórukk-ozunk :arrow: váll, bicepsz
- a hátamra fekszem, felhúzom a lábaimat, és Bobót a sípcsontomra feketetem és...
- vagy emelgetem :arrow: comb, vádli
- vagy magamfelé húzogatom, miközben a felsőtestemet is megemelem, és összeérintjük az orrunkat :arrow: comb, has (de nagyon)
:D :D :D :D
És tökre nem tudatosan kezdtem el, hanem kialakult, és baromira nem arra figyelek, hogy mennyire érzem, hanem, hogy ő jól szórakozzon! És óriásiakat röhög közben :wink: . Próbáld ki! Én most 58,5 kiló vagyok, 61-gyel lettem terhes :D !

Lola!

Luxuspopó :lol: !

Marietta!

Köszi :D !

Bond!

Te hülye vagy?! (igen :twisted: !)
Én tök szívesen nézek képet Manóról, akit meg nem érdekel, sztem megteszi neked azt a szívességet, hogy a másodperc tört részéig rajtatartja az egeret a jobb alsó kis nyilacskán :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Nekem meg pont hogy nagyon zsíros a bőröm! Bár most, hogy olvaslak titeket, talán ez valamivel jobb, mert csak az arcomon okoz gondot, arra meg megtaláltam a tökéltes tonikot: Avon Clearskin alrcelmosó :wink: . LFürdés után áttörlöm, és slussz!Szuper tőle a bőröm, nem szárítja ki, de nem is zsíros, és nem patis :D ! De azért nekem oda kell figyelnek a kozmetikumokra! Viszont soha semmim nem száraz, sőt, mikor terhesen kenegettem a pocakom esténként, hiába kentem csak be egy picurka krémmel, még reggel is ragacsos volt :? :lol: .

Ikoka!

Én ameddig csak lehet, csak szoptatni akarom, mert az a legjobb! De 4 hónapos kortól már adhatsz neki, ha te szeretnéd! Én tejcsiztetek, amíg tudok :wink: !

Apa hívott. Hát nem a gerekkel van baj, hanem vele :twisted: :lol: ! Bébikém édesdeden alukál, apuka meg közben beleszaladt egy trafiba :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Mennyivel szaladt bele?
Vendég

"Sütőtérfogat: 0.7 köbláb" Anyád! :evil: :evil: :evil: Miért nem lehet normális, európai mértékegységben kifejezni???? :x :x :x :x
Számoljátok már ki nekem légyszi, mert most papírhegyek között vagyok és még nem szeretném ezzel is húzni az időt. :roll: :roll: :roll: :roll:
Köszi! :wink:

Kép
Kép
200907?

11kg/nm2 :lol: :lol:
Vendég

Találtam még ilyet :1 köbláb = 28.32 liter
Vendég

Na, reggelizés (majonézes, fokhagymás, currys krumplisaláta kifli krumpliból :D :D :D und ein schnitte brot) közben mégiscsak írok két sort. :roll: (Remélem, nem szédülök le közben a székről :roll: :roll: )

Leánykámat át fogom keresztelni Leokádiának. :? :? :?
Itt gyúrok ezerrel, hogy feljebb tornázzam a súlyát. Hosszabb ideig etetem, több büfit várok, jön a rotyi. Majd ha kéri még a cicit, akkor megkapja, nincs eröltetve. Hasa nem fáj. Erre tenyérnyi területre bukja vissza a cuccot, mikor mit ér. Akkor minek küzdök én? :roll: :( :( :( :( :( :(
Egyébként köszöni, jól van.

Kép
Kép
200907?

Ezek szerint 20 literes a mikrónk. Köszi conversano! :wink: :D Minden sz@r fel van rajta tüntetve, de ez nem. :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Újabb kérdés.
Mennyi most a DM-ben a 3-as midi méretű Libero pelus (esetleg darabja)? De úgy is feltehetném a kérdést, hogy érdemes-e beváltani a 400.-Ft.-os kupont? :roll:

Kép
Kép
200907?

ikoka7! :)

Azért Miskolcon szeretnénk bútorboltot, mert szeretnénk meglepni Apa családját egy új ággyal, ha lehet. :roll:

A Mediamarkt és az Electro World oldalain nincsenek árak a termékek mellett. Ez miért jó? :roll: :?: Ezzel akarják felkelteni az emberek kíváncsiságát és becsalogatni őket, ahol valószínűleg mást is fognak még venni? Vagy nem merik felvállalni az áraikat? :roll:
Ha az előbbi, akkor velem mellé fogtak, mert az csak eltántorít, hogy nem tudhatom meg itthonról, hanem be kell vinnem a seggemet miatta. :twisted: :twisted: :twisted:
Ha meg az utóbbi, akkor valami baj lehet az üzletpolitikájukkal és akkor azért nem megyek. :roll: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Ejnye, nem olvastál elég figyelmesen!!! Valamelyik nap írtam Silliának, hogy mennyibe kerül a Libero 3-as megapack (4190).

Kép
katy76

katy76! :)

De emlékszem, hogy volt egy ilyen bejegyzés. Csak most nem volt érkezésem rá, hogy megkeressem:
- ki írta
- mikor
- melyik boltban
- meddig tart az akció
- most végülis megéri vagy sem.
A többi stimmel. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Én is bekukkantottam a 2010 . júliusi babavárókba, de jó nekik. :P Elfogott a nosztalgia nagyon, ma egy éve, hogy doki megnézett, habár akkor még nem látott semmit.

Kép
Kép
orsi777

Nem vagyok feminista, de egyszer ( konkrétabban ma este 9-kor a Film+-on :wink: ) érdemes megnézni szerintem:

http://port.hu/g._i._jane/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=11442360&i_where=1&i_where_tv=1

(Ha másért nem, akkor legalább Viggo Mortensen fenekéért :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Niki: tényleg bátor vagy! :lol:

Dodi: jó az új séró, a rosszfiús nekem jobban bejön :lol: :lol:
Azok a fiúk simán lánynak néznek ki :shock: :lol: A hajukért sok csaj odaadná mindenét :lol: :lol:

Katy: Petra legújabb szokása nagyon bejön! :lol: :lol:

Orsi: fülbevalós kisfiú :shock: :roll: Hülye szülei! :evil:
Szomszédaid :shock: A férj miért nem állt a sarkára? Álmai otthonát otthagyni a hülye feleség miatt... :( Tényleg önző az asszony, legalább a gyerekekre gondolt volna! :( Náluk nem szokás az ilyen dolgot megbeszélni? Mert azért ez minden családtagot érint...
borostyánlánc :D

Moncsy: tanárnő :shock: :evil:

Bond: A mikró jól működik, csak te vársz sokat tőle :lol: :lol:

Ikolka: hajszárítós trükk :lol: :lol:

Kép
agi125r

Tényleg! A költözzünkvisszaavárosba Anyuhoz :evil: :evil: :evil: akartam írni.
Szerintem ez a nő úgy le akar farcolni, hogy csak na. Apát már most semmibe veszi. Majd talál magának valaki mást, oszt jól küzd majd a gyerekekért, hiszen őazanyjuk. :evil: :evil: :evil: :evil:

agi125r! :)

Igazad van. Virágtartónak még teljesen jó lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

épp most vettem a DM-ben két csomag megapack Liberot. Meg még néhány dolgot. Beváltottam a 150 pontomat.
Amúgy valóban 4190 Ft egy 88 darabos midi Libero. Nekem így
csak 3561 Ft volt csomagja :)

Boo?
Ancsurti??
Vendég

sillia! :)

Köszi szépen! :)

Most ebédelek: rántott padlizsán, majonézzel és egy kis kenyérrel. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond

Már mi is arra tippeltünk, hogy van valakije a nőnek, csak mivel alig van szomszéd, rögtön lebukna, ha valakit fogadna. Ugyanis ő tanítónéni, egyik héten délelőtt másik héten délután megy dolgozni, ráadásul a férje kamionos, nem sűrűn, de ha úton van, akkor akár csinálhatja az ügyeit a feleség.Ne így legyen :!:
A férj tök mamlasz , hogy így hagyta, hogy a feleség döntsön :roll: . Ő megígérte az asszonynak, ha nem tetszik visszamennek a városba, és ő betartja az ígéretét.de a nőnek a csendes környék sem volt jó, kifejezetten a legzsúfoltabb városrészbe akart költözni. :shock:

Kép
Kép
orsi777

Bond

Jó étvágyat!!!!!!

Tényleg Ancsurti, Boo merre vagytok?Booéknál tuti nincs net :roll:

Kép
Kép
orsi777

Sillia: babakocsi teljesen jó! És nem volt pénz érte a 7000. :)
Láncot szopogató kislány : pfuuuuuuj :P
Igaz, hogy büdibb a Pampers? Férjem szerint olyan az orrom, mint egy vizslának, mert ő nem érez semmit. :roll:

Conversano: légyszi a képek alá azt is, hogy ki kinek kije, mert én már nem tudtam követni….
Amúgy tényleg mindenki hasonlít mindenkire.... :lol:

Marietta, Orsi, Sillia, Conversano, Lilisgabi, Agi125r, Katy, Lorca: köszi a szülinapi jókívánságokat :D
Jólesett a figyelmességetek.

Mindenkinek köszi a folttisztítós tippet! lesz néhány, amit bepróbálunk.

Niki: de jó, hogy tudsz jönni haza. Péntek 13 meg szerencsét szokott hozni! 8) :roll:

Gabi1: mi újság Nórival súlygyarapodás terén?

Orsi: én is november 5-én csináltam tavaly a tesztet: szülinapi meglepetésnek…. :D

Bond: rádbízzuk az üdvözlést. :wink:
Sajna a filmeket nem tudjuk fogni: igazából csak az RTL, M1 jön be viszonylag nézhető minőségben. (Igaz, közel egy évig nem is tévéztünk, most kb 1 hónapja kezdtük újra)
Cicakaka: :lol: Tessék, nem hajítja el.... :lol:

Lola: melyiktől lettetek pöttyösek? TS gazdaságos – fehér, ami neylonos, vagy a színestől?
Amúgy Vicának a DM-es Babylove pöttyözte ki a seggét. Sajnálom, mert viszonylag jó minőség jó áron. Nócinál anno szinte végig azt használtam.

Marietta: dédi . :(

Amúgy mi megvagyunk.
Anyám délután fél 5-kor eltávozott.
Tegnap még láttam elmenni a buszt, mire felértem a buszmegállóba, fújtatva közölte, azt hitte, nem is jövök.
Bejött a lakásba, lábával megigazgatta a bejáratnál lévő szőnyeget, arrébbrakott 2 kabátot a fogason, majd letottyant a konyhán, és nekiállt eligazgatni az asztalon lévő holmiimat.
10 perc múlva nekiesett a mosogatónak, de olyan módon, mintha összedőlne a világ, ha itt 2 percen belül nem lenne elmosogatva.

Azt elmesélem, hogy szerdán Vicus mellet, amennyire tudtam, összerakodtam, de amilyen szépen indult a reggelünk, később annyira nem tudtam letenni az ölemből. Estére Nóci lázas lett, így csütörtök reggel őt vittem orvoshoz. Rendelés elvileg 9-12 között van, fél10-kor értünk oda, 7-en voltak előttünk. fél 11 után értem haza, fel is hívtam, hogy Nóci fertőző, inkább ne jöjjön, hátha elkapja. Válasz: már összepakoltam a ruhám, megyek. :?
Amúgy a maradék kajánk, és Nóci ovis kajája, amit ilyenkor el lehet hozni, mivel aznapra már nem tudom lemondani, elég lett volna nekünk, így viszont, +1 fővel számolva nem, ezért gyorsan feldobtam főlni egy kis husilevest, közben szopi, Nócinak lázmérés, gyógyszerbeszerzés (telefonosan, mivel még mindig nincs a gyógyszertárunknak engedélye)....

Kissé kezdtem rángatózni tőle.
És akkor még ezt képzeljétek el.

Egy neylonszatyorban kezembe ad egy barnás kabátot, már a szaga elárulja távolkeleti mivoltát (elhordom a kínait, de vannak fenntartásaim vele kapcsolatban).
A: ezt próbáld meg!
Felpróbálom, összességében még tetszene is, viszont mellben kissé húz.
A: jaj, de jó, hogy rádmegy. Nekem kicsi lett mellben, meg nem tudok leülni benne. És képzeld, csak 1500-ért vettem a vásárban, igaz, milyen olcsó volt, és hogy nekem kicsi lett, gondoltam, jó lesza a születésnapodra!

(xyz k.... gec....fa.... élldsaadsa!)
:shock: :shock: :shock: :x :x :x :evil: :evil: :evil: :x :x

Nem panaszkodom.
Kabátot aligha fogom hordani.

Nóci jobban van.

Nekem meg a cicim gyulladt be tegnapra, azt is megmutattam a dokinak:
D: kedvesem, csak a másikból szoptass, ezt meg fejjed, öntsd ki. :shock:
É: de doktor úr, nem elég neki egy mell.....
D: Akkor, ha kell, tedd rá félóránként, vagy írhatok tápszert.
És írok neked Semicillint.
É: :shock:
D: azt lehet szoptatás mellett is szedni.

Otthon aztán felhívtam az eddigi védőnéninket, mivel az új nem adott elérhetőséget.
Ő azt tanácsolta, mivel nem vagyok lázas, nyugodtan szoptassak, melegítőzselét v. állottvizes borogatást tegyek rá szopi előtt, és mindig a fájósból szoptassam először, amikor még intenzívebben szopik.

Inkább ezt a verziót választottam. + Délelőtt, délután 1-1 bögre kamillateát benyelek. A la natur.

úgy tűnik használ.
Amúgy azt hiszem, Vica karmolta meg közvetlen a bimbóudvar mellett, és attól gyulladt be, mert nem olyan, mint a múltkori, de azért elég kellemetlen.

Lányok, én bevallom őszintén, imádom a babám, de már nagyon várom, hogy kezdjük az egyéb mámmikat, és kevesebbszer szopizzunk. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép]
hendegabi

Orsi: Egy időben én is nagyon meg voltam indulva, és könyörögtem a férjemnek, hogy költözzünk vissza Sárvárra, mert amióta kiköltöztünk, annyi minden megért bennünket, és azt gondoltam, a hely kisugárzásával van baj.
(pedig csak a fejemmel volt a baj - depressziós lettem)

Viszont sok jó is ért itt minket, és tudom, nincs az a város, lakótelep, ahol így figyelnek az emberre a szomszédok, és így segítenek, ha valaki bajban van.
Alig egy bő éve laktunk Offán, mikor Nóci bepisilt a járólapra - akkor kezdtem szoktatni szobatisztaságra -, és én elcsúsztam rajt.
Olyan rosszul estem (mind az akkori 90 kg-mal), hogy a térdeim kifeszültek, és ugyan nem szakadtak el az ínszalagok, de kinyúltak, és írtózatos fájdalmaim voltak.
Emellé ott volt egy majdnem 2 éves gyerekem, akit néha a konyhaszekrény tetejéről, néha a függönykarnisról kellett leszedni, + a háztartás gondja. Gábor mindennap reggeltől estig dolgozott.

Egyik szomszédasszonyom elindította a mosást, kiszedte, összesöpört, elmosogatott, bevásárolt.
Másik, aki anno óvónéni volt, vitte Nócimat, vigyázott rá, játszott vele, engem szállított orvoshoz.
Nagybátyám felesége kajával látott el minket....

És mikor apu meghalt, akkor is az összes jött, tud-e segíteni, temetésre is jöttek, Nócira vigyáztak.
Apu meg 35 évig élt a lakótelepewn, egy 12 lakásos tömbházban, és mindennap sétáltatta többször a kiskutyust: volt, akinek még az se tűnt fel, hogy meghalt: 2 hónap múlva mondta anyunak, pedig gyakran találkoztak, hogy régen látta a Jóskát!
Egy másik meg a temetésen egy koszos farmerban volt, és hangosan beszélgetett. :evil:

Bocs az offért, de ez így most felszakadt belőlem a történeted hallatán.

Kép
Kép]
hendegabi

H. Gabi

Itt megijedtem:

Anyám délután fél 5-kor eltávozott. :(

Megijedtem , még a hideg is kirázott. : :( roll: Ilyet többet ne írj.

De csak elment. :lol:

Anyukád ajándéka :twisted: Miért gondolják, hogy ennyire őszintének kell lenniük? :twisted:

Erről anyósom nászajándéka jut eszembe. Megkaptuk ajándékba azt a kanapét két fotellel, amit megrendeltek akciósan 75 rugóért.
A volt élettársával közben szakítottak, és már nem volt annyira neki praktikus a már megrendelt kanapé. Igaz, hogy nekem sem tetszett, de megkaptuk ajándékba. :twisted: Alig várom, hogy legyen pénzünk, és vegyünk egy másikat :wink: . Igaz , ami tetszik most nekem az kb. 850.000,-Ft-ba kerül, mostanában nem fogunk venni. :roll:

Kép
Kép
orsi777

Hendegabi

[quote]F írta:érjem szerint olyan az orrom, mint egy vizslának, mert ő nem érez semmit.

Enyémapa is mondta már, hogy ha szarvasgombát kerestetne velem lehet meggazdagodnánk...

Anyukád és a kabát :? :shock:
Vendég

[quote="sillia"]H írta:silliaendegabi

[quote]F írta:érjem szerint olyan az orrom, mint egy vizslának, mert ő nem érez semmit.

Enyémapa is mondta már, hogy ha szarvasgombát kerestetne velem lehet meggazdagodnánk...

És mi a gond? Te úgyis egy kis plusz pénzkereseti lehetőséget szeretnél. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]H írta:orsi777. Gabi

Itt megijedtem:

Anyám délután fél 5-kor eltávozott. :(

Igen, ezt én is úgy értettem. :roll: :roll: :roll: :oops:

Kép
Kép
200907?

Mától akció az Auchanban:Libero pelenka 88 db 4099,-Ft

Kép
Kép
orsi777

Conversano!

110-es táblánál 140 :? ! Az kb. 30%, szóval 50.000 elvileg :evil: ! Mondjuk ahogy apa közlekedik, örülhetünk, hogy csak nagyritkán kapják le :roll: . Ja azért itt mejegyezném, hogy ő nem az májervagyok-száguldozok-balesetetokozok-fajta, csak ő sokszor versenyzik, és közúton sem bírja a tögyögést :oops: . De baromi jól vezet, és nagyon biztonságosan, ő az egyetlen aki mellett sose félek, és a gyereket se féltem, és balesetet sem okozott soha, pedig 11 éves kora óta (!) vezet :wink: .

Bond!

Azt hiszem, talán vagyunk olyan viszonyba, hogy most leb@szhatlak :evil: !
Itt gyúrok ezerrel, hogy feljebb tornázzam a súlyát.
És ehhez mennyiben járul hozzá a 4órai reggeli?!?!?! :evil: :evil: :evil:
De jó lenne, ha most jönne anyám, és a maga szolid kis stílusában, teletűzdelve latin szavakkal jól elküldene a búsba, és olyan bűntudatot rittyentene neked, hogy ihaj :twisted: :twisted: :twisted: . Én csak Hugi nevében kérlek, hogy figyelj oda magadra, mert ez így nagyon gáz, főleg egy ilyen pindurka lányzó mellett!!!! Mikor Manó eszik, te nem tudsz enni pár falatot? Neki még elvileg 5- kéne ennie, így 4-ig már 4 étkezésen túl van! Te mééér nem eszel asszony?!?!?!

Hgabi!

Anyukád: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Először félreértettem azt, hogy"eltávozott" :oops: !

Orsi!

Én anyósom a férjem szavaival élve "úgy páváskodott a lagzin, mintha az egészet ő fizette volna", pedig a felét anyu fizette, a felét pedig Ricsi. Sose volt jómódú, (de azért a férjével ketten nem is éltek rosszul), nem várta volna Ricsi el tőle, hogy kifizesse, de fel sem merült benne, hogy örömszülőként bármi feladata is lenne. Sőt, még a ruháját is mi vettük, és a fodrászt és a sminkest is mi fizettük jófejségből! Ezzel mind nem is lenne semmi gond, de akkor köszönje meg szépen, ne pedig dámáskodjon, mikor az én anyám baromira nem villogott, pedig ő csengetett rendesen :oops: .
De ebben a kategóriában a barátunk anyja viszi a pálmát: meghívatta az ő összes ismerősét, kollégáját, olyanokat is, akiket a pár nem is ismert, majd a menyasszonytáncnál lobogtatva bedobott egy nagyobb összeget, aztán a pár után ment és azonnal visszakérte :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: . Egy fillért sem kaptak, de még egy vázát se! Mondjuk ugyanez a nő képes volt a saját fiától és menyétől 98-ban 40.000 ft lakbért kérni, még akkor is, mikor a Jani katona volt :shock: ! Szóval egy szavunk nem lehet :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, beteg vagyok :( !
37,9 volt a lázam, és tökre fája fejem, meg a végtagjaim, de más bajom nincs :wink: ! Remélem nem adom át a családnak, tuti emiatt sz@rakodik a tejem is, de puccbavágom :twisted: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

H.Gabi!
Én is úgy értettem. :roll: :oops:

A múltkor akartam írni, hogy a kutyus nagyon aranyos! :wink:

Zsiri tegnapelőtt kapott oltást, ha jól emlékszem, lehet, hogy belázasodott és azért nem jön Boo?

Ancsurti?

Tesómékat lehet, hogy nem engedik ki holnap, mert Bogika kezd besárgulni. :(
Nem akar szopizni, tápszer se kell, csak alukálni akar. Még a nővérek se tudják úgy felébreszteni, hogy egyen.
A Niki, a tesóm másik kislánya pont ugyanezt csinálta, ezért nem is volt a tesómnak teje, mert egyszerűen nem kapott ingert. A mellszívó meg kevés volt.
Most valamennyi előteje azért van, remélem, hogy ha hazamennek, akkor egy kis fejéssel sikerül beindítania a tejtermelést.

Egy kis érdekesség:
A nővérem most a terhessége alatt levetetett egy anyajegyet a hátáról, és a Boginak a hátán van egy nagy anyajegy. De nagyon képzeljetek el, hosszában kb. 3 cm, széltében meg kb. 1 cm.
Biztos, hogy puszta véletlen, de azért mégis érdekes.

És most néztem meg, hogy én nov. 4-én voltam tavaly a dokinál az első uh-n, akkor voltam 5 hetes terhes, és akkor még nem is gondoltam volna, hogy egy év múlva nem csak nekem, hanem a tesómnak is lesz babája! :D

Moncsy!
Gratulálok én is Nektek!! :D

Dodi!
Pelust minek vitt Tiedapa, ha pelenkacsere felszerelést nem vitt? :roll: :roll: Vagy textilpelust vitt? Akkor ez most elég szőke kérdés volt, na mindegy. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
katy76

Dodi

Barát anyja :twisted:

Cici puccbavágás :lol: :lol: :lol:

Láz :twisted:
Mindenki szinte beteg itt, megfertőzzük egymást?Virtuális bacitok van? :roll:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok Csajok!

Na ugye hogy ugye? megmondtam, hogy utólérlek Titeket mára!
És igeeeeeeeeeeeeeeeen sikerült!

Íme az elmúlt kb 10 oldal hsz-ai: (most utálni fogtok, mert ez hosszúra sikerült :oops: )

Boo!
Anyósom varrónő! Várom az ötletet!! A többi részletkérdés! :wink: :wink: :wink: :wink:

Hajhullás!
Nálam is beficcen sajnos. De erről azt olvastam valahol, hogy ez normális, és a hormonok miatt van. De azt nem írták, hogy meddig tart. :evil:

Orsi!
Odett gyönyörű, és mennyi haja van! :wink:

Dodi!
"Meg hoogy a pasik többsége csak akkor "babázik", ha kedve van."
Ebben teljesen egyet értek!!!Sőt kiegészíteném azzal, hogy a pasik, még ha kedvük is van babázni, akkor is csak a sírásig!!! Enyémapa szereti lepasszolni Törpit, ha sír. Nincs általában türelmük a dolgokhoz! :?

Tabati!
Nekem is viszket a császáros seb, és iszonyatos az, hogy ott még teljesen érzéketlen nekem a bőr, és hiába "vakarom"(valójában simizem), nem akar elmúlni a viszketés, mert nem érzem a vakarást. :evil: :evil: :roll: :roll:

Orsi!
A "mitől vagy fáradt, úgysem csinálsz itthon semmit egész nap!" nálunk is sűrűn van emlegetve. Egyébként apa hozzállásával én sem vagyok megelégedve!Másra számítottam. És mivel én k...ra kimerülök a nappalokban, pláne ha Törpikém nyűgös,és csak alvásra vágyom, sokszor ebből van a vita, hogy nekem már nincs mindíg kedvem az etyepetyére, és hasonlókra. Nappal ha itthon van, akkor is egész nap a gép előtt ül, és szintén én csinálok mindent. :evil: :evil: :evil:
Szóval teljes mértékben megértelek! Nálunk is vannak legalább ilyen szintű gondok! :roll: :roll: :roll:

Ancsurti!
"Sajnalom hogy nem ertekeli a parod a napi munkadat...azert kivancsi lennek hogyan boldogulna O,ha neki kellene otthon lennie"
Na igen én ettől félek. Ugyanis enyémapa szerint Törpe el van kényeztetve, és ha rajta múlik, akkor a gyerek sírhat akár egy órán át is. Múltkor ebből volt egy hatalmas vitánk. Törpe veszettül elkezdett sírni. Apa mondja biztos csak hisztizik mert le lett rakva, és hagyjam ott. Mondom én biztos, hogy nem hagyom sírni a gyereket, felvettem, és próbáltam megnyugtatni, meg büfiztetni, mert előtte fél órával kb evett, és csak picit büfizett. Szóval a gyerek veszettül sír, én énekelek, büfiztetés, ez ment vagy 5-10 percig (ilyen helyzetben repül nálam az idő), egyszercsak egy hatalmasat büfizett. Onnantól kezdve csend, és 5 perc múlva már szundizott is. Nnnnna. Így hagyjam itthon a gyereket? Nem ám kitaláljuk miért sír, hanem "biztos hisztizik" alapon hagyjuk... Nos ezért csalódtam apában! :evil: :evil: :x :x :x

Dodi!
Szerintem a lokniaid valószínüleg a hajad súlya miatt nem maradnak meg.
Egyébként meg vannak ilyen spéci spray vaxok. próbáld meg azt, hogy mielőtt feltekered befújod ezzel, aztán sütöd. De jól nézd meg, hogy milyet veszel, ugyanis van amelyik roncsolja a hajat, ha hajszárítózod, vagy hajvasalózod, vagy hajsütőzöd utána.

Hendegabi!
Próbáld meg olyan almalével, amit te készítesz. Lereszeled az almát, mint ha almáspitéhez csinálnád, egy nagyon kevés cukrot raksz rá, hogy kieressze a levét, utána kinyomod, és leszűröd egy szűrővel. Lehet, hogy jobban fog neki izleni. :roll: :wink:

Mónika show: Rátapintottál a lényegre! Ez mind mind pénzért megy. Honnan tudom? Ott dolgoztam az RTLnél. Statiszta voltam 2 évig másodlagosan. Ne aggódj a genetikailaghiperpigmentáltegyéniségeket túlfizetik, a statiszták, akik ott vannak egész nap, azoknak meg alig.
Amikor a legutolsó Mónikát forgattuk, aznap az első adás szereplőinek a fele nem jött el, amikor felhívták őket, letagadták magukat, a másik fele meg illuminált állapotban jelent meg. Nnnna hát ez a színvonal kérem. :? :shock:
De legalább tök jól elvoltunk a forgatások bakijai miatt. :roll: :)

Dodi!
Botondnak is milyen klassz sérója van!! Nagyon szép baba! :wink:

Orsi!
Ez a kérelem nagyon komoly!
Akár találós kérdés is lehetne, hogy valójában ki kinek kije? :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilisgabi!
Gyógyuljatok meg hamar! :wink:

Bond!
"Én néha a terhesség alatt éreztem egyedül magam. Pl. amikor megakartam neki mutatni, hogy hogy mocorog Hugi. Rátettem a kezét a hasamra, ő meg közölte, hogy: "Aha", és már vette is el."
Ilyen nálunk is volt!! :?

Niki!
Az telejesn jó, ha fel tudod húzni teljesen!
Egyébként meg nem kell huzogatni. Esténként amikor kitisztítod neki, akkor kell egy picit "nyújtani" neki a bőrt, hogy később ne kelljen vágni. De ez a Te esetedben már nem kell. Csak mindíg szépen kitisztítani. :wink:

Gabi!
Nagyon szép az egész család!!Jók a képek! :wink: :wink: :wink:

Boo!
"most jövök rá, hogy tényleg minden nő "magának" neveli a fiát mármint, hogy épp olyannak, amilyen pasit ő szeretett volna"
Ebben lehet valami!
Anyukám előtt le a kalappal ilyen szempontból is, mert tesóm minta férj, és szerintem minta apa is lesz. :oops: :oops:

Moncsy!
Gyógyuljatok meg hamar! :wink:

Ági!
Ezeket a műsorokat 2-3 hónappal korábban veszik fel.

Hendegabi!
Én a kakás szineseket egyből kiöblítem,és vanish szappannal átgyúrom, meg egy picit beáztatom. Nekem ki szokott jönni belőle. :roll:

Boo!
Miron nagyon szép baba!
Én a következők szerint öltöztetem:
Fürcsi után új body, és rugi, ha kicsit hűvösebb van a szobában, akkor még hálózsák is. Reggel a 9 órás etetéskor, amikor tisztába rakom, akkor átöltöztetem, csak a body marad, és ráadok pólót, harisnyát, vagy zoknit, nadrágot, és egy pulcsit, természetes hőmérséklettől függően. Szóval én a rugikat inkább esti alvós cuccnak használom, mint mondjuk egy pizsit. Napközben sokat cserélünk pulcsit, meg pólót, mert Törpikének folyik a nyála ha kell ha nem.

Ági!
Kata nagyon aranyos!
És ez a séró! Megzabálom! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Sillia!
Most olvasok egy könyvet Frank Caplan: Az élet első tizenkét hónapja. Ebben ezt olvastam a 3. hónapnál.
"Az esti időszak valószínűleg egyike azoknak a pillanatoknak, amikor felveheted végre kisbabádat. Ez persze nem jelenti azt, hogy Te viszed gyermeked álomba. Sírását,nyűgösködését és minden elalvást kijátszó tevékenységét visszautasítva elősegíted önmagát álomba ringató szokásának kialakítását. Valóságos kis élő szirénává válhat kisbabád a reggeli órák gyorsan röppenő perceiben, megszítva ezzel a család pihenését. Tedd lehetővé, hogy gyermeked kialakítsa és alkalmazza is saját, újra elszenderítő tevékenységét még akkor is, ha ez azzal jár, hogy alkalmanként úgy sírja álomba magát!"
Tehát egyáltalán nem vagy szőrösszívű! Sőt jól cselekedtél! :wink:

Nyuszi/Boo!
"Boo!! Szerintem tök jó az a haj!! Vágasd le,ne is szólj apának,csak állíts haza az új frizkóval"
Ez bejöhet, én is ezt csináltam anno anyuéknál mindegyik pircingemnél. 8)

Dodi!
Ez durva! De sajnos átérzem a helyzeted. Nagyanyám hetente érzi úgy hogy meg fog halni. Annyi a különbség, hogy ő nem akar öngyilkos lenni, ő csak beképzeli magának a betegséget! Van egy könyve az a címe, hogy Orvos a családban. Ebben különböző betegségek tünetei, és homeos kezelése van leírva. Nos ez alpján, meg amit a tvben lát diagnosztizálja magán hetente a betegségeket. :evil: :evil: :evil:

Orsi!
Odett nagyon édes ezzel a copffal. :lol: :lol:

Bond!
Jobbulást! :wink:

Ági!
Én nem kelek fel éjjel. Jó mondjuk én nem vagyok mérvadó fejés terén, mert nekem napi max 70 ml jön össze. :cry:

Sillia!
"Úgy néz ki, neki mindegy.
Anya=bekapjuk " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

www.tavmunkainfo.hu itt is vannak távmunkák, és ezek mind mind ellenőrzöttek. Tehát nem fizessélberózsaszíncsekkenxösszegetésakkorküldünknekedvalamitamitmunkánaknevezünk.

Bond!
Kakibaleset nálunk is csak akkor volt, amikor már aktuális lett volna egy pelusméret csere, de még el akartam használni a maradék pelust. Egyébként meg akkor fordul elő, ha Törpikém nem kakál 1-2 napig, aztán újnyomjaarégitszindrómája van és kitolja az elmaradást.

Boo!
Én liberozok, nekem nagyon bevált!

Conversano!
Ez a kép... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Hogy sikerült a zh? :roll:

Sillia!
Teljes mértékben egyetértek a Libero vs. Pampers véleménnyel. Mi is kaptunk 1 csomi Pampers-t és totál pisiszag volt, akár 1 pisi után is. De én azt hittem csak beképzelem magamnak... :roll: :roll:
Fülek:
Na erről én is tudnék regélni. Apai ágon igen régre nyúlik vissza a Dumbó örökség. Én is műttetni akartam, csak épp anyagi keretem nem volt rá. :( Na de majd ha nyerek a lottón! :wink:
Hála ég Törpinek nem áll el, még.Csatlakozom az előszöraztellenőriztem táborhoz! :lol:

Bond!
Jó ez a kép anyukáddal! Azt hiszem mi hugira hasonlítunk legjobban a társaságból! :)

Ági
Mire jó a borostyán lánc?

Sillia!
Igen nálunk is nagy a hiszti. De ez szerintem csak a ruhák "fantasztikus" szabása miatt van. Kész hadjárat, mire az overálba beletuszkolom szegénykém. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Hendegabi!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! 8) 8) :wink: :wink: :wink:

Dodi!
Már csak a távizélgető(távkapcs), és a chips hiányzik a kezéből!
Szupi a fotel!

Lilisgabi!
Gyógyuljatok hamar!!! :wink:

Niki!
Nagyon vigyázz magatokra! Inkább lassan, de biztosan!

Dodi!
Séró jól sikerült! Szépek vagytok!

Katy!
Petra nagyon éééédes! :lol:
Nagyon klassz ez a játszószőnyeg!

Bond!
Ez ám az öltözködés!! :lol: :lol: :lol:

Ikoka!
Nem olyan rég, arról diskuráltunk, hogy ki milyen extrém helyzetben/módszerrel altatja a picúrokat. Nos így szerintem ezzel a hajszárítós trükkel magasan viszed a pálmát!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Marietta!
Dédinek jobbulást!

Dodi!
Legalább tudtál egy picit pihizni? :wink:

Hendegabi!
Kabát :lol: :lol: :lol: :lol: A szándék a lényeg! :D :twisted:

Képzeljétek az én kis picúrkám ma olyan jó baba volt, mint eddig még soha! A napunk a következő képpen alakult. 5kor Törpike keltette apát :arrow: ideje kelni, meló van! Pelus csere, flamó, aztán durmolás tovább. Semmi hiszti, leraktam, pár nyöszi, aztán már horpasztott is. Ezután egész nap, semmi hiszti, játszottunk, nevetgéltünk, és amikor láttam hogy fárad, beraktam a kiságyba, picit még nézelődött, és MAGÁTÓL elaludt. Igaz nem aludt, csak kb 40 perceket, de legalább nem volt hiszti.a 4 órás etetés után vagy másfél órát még fent volt, aztán úgy elaludt, hogy 2 óra alvás után nekem kellett felkeltenem a pancsi miatt. Gyors pancsi, flamó, aztán leraktam, és ismét magától aludt el.
Bárcsak ilyen lenne minden nap.

Tegnap előtt viszont iszonyatos balhé volt itthon. Megelégeltem Apa viselkedését, és hisztijét! Kikeltem magamból, jól lesikítottam. Egy kis durci után átbeszéltük a dolgokat a-zig. Mindketten hibásak vagyunk a dolgokban. Mindkettőnknek változtatni kell. Remélem minden úgy lesz ahogy megbeszéltük.

Ééééééééééééééés :wink: :wink: :wink:
Mentem vezetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És tök ügyi voltam!!!!!!!!!!! És karácsonyra meglesz a jogsim ha minden jóóóóól megy!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
szisz89

Dodi!
Ne máááár!!! Gyógyulj meg!!! :wink: :wink: :wink:

Katy!
Ez nem véletlen! Nem szabad ilyeneket csinálni!
Anyum mesélte, hogy az egyik volt kolleganője amikor terhes volt, megijedt valamitől, az arcához kapta a kezét, és ott ahova odakapott, a picinek farkasbőre lett.
Amikor meg Anyu volt terhes a tesómmal, akkor meg teregetett, és valamiért elvesztette az egyensúlyát, és hogy ne essen el, a zsepit amit éppen fel akart akasztani a hóna alá csapta, és úgy kapaszkodott utána. Ez által a tesómnak is van egy halvány folt a hóna alatt, ugyan ott, ahova anyu is a zsepit becsapta. :shock: :?

Kép
szisz89

Bond: rántott padlizsán? Ezt most hallom először :lol: /biztos van ilyen, meg nem rossz, de még tényleg nem is hallottam.... :shock: :D /

Hgabi: miért van az, hogy olvasva anyukád sztoriját /segítőkészség, kabát/ már meg sem lepődtem? :D De gondolom, már te sem :lol:

Szisz: te aztán belehúztál! :lol:
Látom, hogy nem mostani felvétel, csak bosszant, hogy közben meg úgy nyilatkozgatnak, mintha az lenne :roll:
Köszönjük Kata nevében :lol:
Én igazából azért kelek éjjel, hogy egyrészt reggelre ne robbanjon fel, másrészt meg hogy ne csappanjon meg a tejci mennyisége. Úgy két hónapja nem fejtem szopi után meg éjjel sem, és erősen visszaesett :( Úgyhogy muszáj....
Borostyán lánc: fogzáskor fájdalomcsillapító. Meg állítólag pocakfájásra is jó :)

Na megyek fürcsizni, aztán kíváncsian várom, hogy Kata felébred- e? Ma nagyon sz@r napunk volt /vagyis nekem, mert ő alig aludt, csak nyüszi volt, sírt, de nem akart elaludni- pedig láttam rajta, hogy holtfáradt :( Csinálhattam bármit, csak kézben volt el, persze elaludni ott sem :roll: /. Most fél órája letettem, mondtam neki, hogy ez az éjjeli nagy alvás, reggel találkozunk, remélem, megjegyezte, és nem kel fél óra múlva :lol: :lol:

Kép
agi125r

Szisz nem semmi, hogy szinte mindenre tudtál reagálni :shock: :lol:
Kisfiad mai napja :lol: :lol: :lol:
Vezetni tanulás :lol: :lol: :lol:

[quote]A írta:nyum mesélte, hogy az egyik volt kolleganője amikor terhes volt, megijedt valamitől, az arcához kapta a kezét, és ott ahova odakapott, a picinek farkasbőre lett.
Amikor meg Anyu volt terhes a tesómmal, akkor meg teregetett, és valamiért elvesztette az egyensúlyát, és hogy ne essen el, a zsepit amit éppen fel akart akasztani a hóna alá csapta, és úgy kapaszkodott utána. Ez által a tesómnak is van egy halvány folt a hóna alatt, ugyan ott, ahova anyu is a zsepit becsapta.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
orsi777

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiBond!

Azt hiszem, talán vagyunk olyan viszonyba, hogy most leb@szhatlak :evil: !
Itt gyúrok ezerrel, hogy feljebb tornázzam a súlyát.
És ehhez mennyiben járul hozzá a 4órai reggeli?!?!?! :evil: :evil: :evil:
De jó lenne, ha most jönne anyám, és a maga szolid kis stílusában, teletűzdelve latin szavakkal jól elküldene a búsba, és olyan bűntudatot rittyentene neked, hogy ihaj :twisted: :twisted: :twisted: . Én csak Hugi nevében kérlek, hogy figyelj oda magadra, mert ez így nagyon gáz, főleg egy ilyen pindurka lányzó mellett!!!! Mikor Manó eszik, te nem tudsz enni pár falatot? Neki még elvileg 5- kéne ennie, így 4-ig már 4 étkezésen túl van! Te mééér nem eszel asszony

Ha vicceskedni akarnék, akkor azt mondanám, hogy ma Manó nem volt itthon. :roll: :roll: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
De ha itthon van, akkor is leköti az ember energiáit, hogy szépen egyen, így meg nem tudok normálisan enni. :roll: :roll: :roll: Ha összejön, akkor kettő kerül tudunk enni közösen egy kis kekszet joghurttal vagy kefírrel. Én meg kajálok akkor amikor. :roll: :roll: :oops: :? :?
Hugi sűrűn eszik még (erősen remélem, hogy nem most kiabálom el :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ), így nem sok mindenre marad időm 2 kaja közt.
Azzal együtt érzem, hogy ki lehet tapintani a tejcsatornáimat :D és Hugi se győz büfizni, pelusba termelni (és bukni :? :? :? :? )
Mindenesetre kétségtelenül hülye vagyok. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: