Sziasztok Csajok!
Na ugye hogy ugye? megmondtam, hogy utólérlek Titeket mára!
És igeeeeeeeeeeeeeeeen sikerült!
Íme az elmúlt kb 10 oldal hsz-ai: (most utálni fogtok, mert ez hosszúra sikerült

)
Boo!
Anyósom varrónő! Várom az ötletet!! A többi részletkérdés!
Hajhullás!
Nálam is beficcen sajnos. De erről azt olvastam valahol, hogy ez normális, és a hormonok miatt van. De azt nem írták, hogy meddig tart.
Orsi!
Odett gyönyörű, és mennyi haja van!
Dodi!
"Meg hoogy a pasik többsége csak akkor "babázik", ha kedve van."
Ebben teljesen egyet értek!!!Sőt kiegészíteném azzal, hogy a pasik, még ha kedvük is van babázni, akkor is csak a sírásig!!! Enyémapa szereti lepasszolni Törpit, ha sír. Nincs általában türelmük a dolgokhoz!
Tabati!
Nekem is viszket a császáros seb, és iszonyatos az, hogy ott még teljesen érzéketlen nekem a bőr, és hiába "vakarom"(valójában simizem), nem akar elmúlni a viszketés, mert nem érzem a vakarást.
Orsi!
A "mitől vagy fáradt, úgysem csinálsz itthon semmit egész nap!" nálunk is sűrűn van emlegetve. Egyébként apa hozzállásával én sem vagyok megelégedve!Másra számítottam. És mivel én k...ra kimerülök a nappalokban, pláne ha Törpikém nyűgös,és csak alvásra vágyom, sokszor ebből van a vita, hogy nekem már nincs mindíg kedvem az etyepetyére, és hasonlókra. Nappal ha itthon van, akkor is egész nap a gép előtt ül, és szintén én csinálok mindent.
Szóval teljes mértékben megértelek! Nálunk is vannak legalább ilyen szintű gondok!
Ancsurti!
"Sajnalom hogy nem ertekeli a parod a napi munkadat...azert kivancsi lennek hogyan boldogulna O,ha neki kellene otthon lennie"
Na igen én ettől félek. Ugyanis enyémapa szerint Törpe el van kényeztetve, és ha rajta múlik, akkor a gyerek sírhat akár egy órán át is. Múltkor ebből volt egy hatalmas vitánk. Törpe veszettül elkezdett sírni. Apa mondja biztos csak hisztizik mert le lett rakva, és hagyjam ott. Mondom én biztos, hogy nem hagyom sírni a gyereket, felvettem, és próbáltam megnyugtatni, meg büfiztetni, mert előtte fél órával kb evett, és csak picit büfizett. Szóval a gyerek veszettül sír, én énekelek, büfiztetés, ez ment vagy 5-10 percig (ilyen helyzetben repül nálam az idő), egyszercsak egy hatalmasat büfizett. Onnantól kezdve csend, és 5 perc múlva már szundizott is. Nnnnna. Így hagyjam itthon a gyereket? Nem ám kitaláljuk miért sír, hanem "biztos hisztizik" alapon hagyjuk... Nos ezért csalódtam apában!
Dodi!
Szerintem a lokniaid valószínüleg a hajad súlya miatt nem maradnak meg.
Egyébként meg vannak ilyen spéci spray vaxok. próbáld meg azt, hogy mielőtt feltekered befújod ezzel, aztán sütöd. De jól nézd meg, hogy milyet veszel, ugyanis van amelyik roncsolja a hajat, ha hajszárítózod, vagy hajvasalózod, vagy hajsütőzöd utána.
Hendegabi!
Próbáld meg olyan almalével, amit te készítesz. Lereszeled az almát, mint ha almáspitéhez csinálnád, egy nagyon kevés cukrot raksz rá, hogy kieressze a levét, utána kinyomod, és leszűröd egy szűrővel. Lehet, hogy jobban fog neki izleni.
Mónika show: Rátapintottál a lényegre! Ez mind mind pénzért megy. Honnan tudom? Ott dolgoztam az RTLnél. Statiszta voltam 2 évig másodlagosan. Ne aggódj a genetikailaghiperpigmentáltegyéniségeket túlfizetik, a statiszták, akik ott vannak egész nap, azoknak meg alig.
Amikor a legutolsó Mónikát forgattuk, aznap az első adás szereplőinek a fele nem jött el, amikor felhívták őket, letagadták magukat, a másik fele meg illuminált állapotban jelent meg. Nnnna hát ez a színvonal kérem.
De legalább tök jól elvoltunk a forgatások bakijai miatt.
Dodi!
Botondnak is milyen klassz sérója van!! Nagyon szép baba!
Orsi!
Ez a kérelem nagyon komoly!
Akár találós kérdés is lehetne, hogy valójában ki kinek kije?
Lilisgabi!
Gyógyuljatok meg hamar!
Bond!
"Én néha a terhesség alatt éreztem egyedül magam. Pl. amikor megakartam neki mutatni, hogy hogy mocorog Hugi. Rátettem a kezét a hasamra, ő meg közölte, hogy: "Aha", és már vette is el."
Ilyen nálunk is volt!!
Niki!
Az telejesn jó, ha fel tudod húzni teljesen!
Egyébként meg nem kell huzogatni. Esténként amikor kitisztítod neki, akkor kell egy picit "nyújtani" neki a bőrt, hogy később ne kelljen vágni. De ez a Te esetedben már nem kell. Csak mindíg szépen kitisztítani.
Gabi!
Nagyon szép az egész család!!Jók a képek!
Boo!
"most jövök rá, hogy tényleg minden nő "magának" neveli a fiát mármint, hogy épp olyannak, amilyen pasit ő szeretett volna"
Ebben lehet valami!
Anyukám előtt le a kalappal ilyen szempontból is, mert tesóm minta férj, és szerintem minta apa is lesz.
Moncsy!
Gyógyuljatok meg hamar!
Ági!
Ezeket a műsorokat 2-3 hónappal korábban veszik fel.
Hendegabi!
Én a kakás szineseket egyből kiöblítem,és vanish szappannal átgyúrom, meg egy picit beáztatom. Nekem ki szokott jönni belőle.
Boo!
Miron nagyon szép baba!
Én a következők szerint öltöztetem:
Fürcsi után új body, és rugi, ha kicsit hűvösebb van a szobában, akkor még hálózsák is. Reggel a 9 órás etetéskor, amikor tisztába rakom, akkor átöltöztetem, csak a body marad, és ráadok pólót, harisnyát, vagy zoknit, nadrágot, és egy pulcsit, természetes hőmérséklettől függően. Szóval én a rugikat inkább esti alvós cuccnak használom, mint mondjuk egy pizsit. Napközben sokat cserélünk pulcsit, meg pólót, mert Törpikének folyik a nyála ha kell ha nem.
Ági!
Kata nagyon aranyos!
És ez a séró! Megzabálom!
Sillia!
Most olvasok egy könyvet Frank Caplan: Az élet első tizenkét hónapja. Ebben ezt olvastam a 3. hónapnál.
"Az esti időszak valószínűleg egyike azoknak a pillanatoknak, amikor felveheted végre kisbabádat. Ez persze nem jelenti azt, hogy Te viszed gyermeked álomba. Sírását,nyűgösködését és minden elalvást kijátszó tevékenységét visszautasítva elősegíted önmagát álomba ringató szokásának kialakítását. Valóságos kis élő szirénává válhat kisbabád a reggeli órák gyorsan röppenő perceiben, megszítva ezzel a család pihenését. Tedd lehetővé, hogy gyermeked kialakítsa és alkalmazza is saját, újra elszenderítő tevékenységét még akkor is, ha ez azzal jár, hogy alkalmanként úgy sírja álomba magát!"
Tehát egyáltalán nem vagy szőrösszívű! Sőt jól cselekedtél!
Nyuszi/Boo!
"Boo!! Szerintem tök jó az a haj!! Vágasd le,ne is szólj apának,csak állíts haza az új frizkóval"
Ez bejöhet, én is ezt csináltam anno anyuéknál mindegyik pircingemnél.
Dodi!
Ez durva! De sajnos átérzem a helyzeted. Nagyanyám hetente érzi úgy hogy meg fog halni. Annyi a különbség, hogy ő nem akar öngyilkos lenni, ő csak beképzeli magának a betegséget! Van egy könyve az a címe, hogy Orvos a családban. Ebben különböző betegségek tünetei, és homeos kezelése van leírva. Nos ez alpján, meg amit a tvben lát diagnosztizálja magán hetente a betegségeket.
Orsi!
Odett nagyon édes ezzel a copffal.
Bond!
Jobbulást!
Ági!
Én nem kelek fel éjjel. Jó mondjuk én nem vagyok mérvadó fejés terén, mert nekem napi max 70 ml jön össze.
Sillia!
"Úgy néz ki, neki mindegy.
Anya=bekapjuk "
www.tavmunkainfo.hu itt is vannak távmunkák, és ezek mind mind ellenőrzöttek. Tehát nem fizessélberózsaszíncsekkenxösszegetésakkorküldünknekedvalamitamitmunkánaknevezünk.
Bond!
Kakibaleset nálunk is csak akkor volt, amikor már aktuális lett volna egy pelusméret csere, de még el akartam használni a maradék pelust. Egyébként meg akkor fordul elő, ha Törpikém nem kakál 1-2 napig, aztán újnyomjaarégitszindrómája van és kitolja az elmaradást.
Boo!
Én liberozok, nekem nagyon bevált!
Conversano!
Ez a kép...
Dodi!
Hogy sikerült a zh?
Sillia!
Teljes mértékben egyetértek a Libero vs. Pampers véleménnyel. Mi is kaptunk 1 csomi Pampers-t és totál pisiszag volt, akár 1 pisi után is. De én azt hittem csak beképzelem magamnak...
Fülek:
Na erről én is tudnék regélni. Apai ágon igen régre nyúlik vissza a Dumbó örökség. Én is műttetni akartam, csak épp anyagi keretem nem volt rá.

Na de majd ha nyerek a lottón!
Hála ég Törpinek nem áll el, még.Csatlakozom az előszöraztellenőriztem táborhoz!
Bond!
Jó ez a kép anyukáddal! Azt hiszem mi hugira hasonlítunk legjobban a társaságból!
Ági
Mire jó a borostyán lánc?
Sillia!
Igen nálunk is nagy a hiszti. De ez szerintem csak a ruhák "fantasztikus" szabása miatt van. Kész hadjárat, mire az overálba beletuszkolom szegénykém.
Hendegabi!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Dodi!
Már csak a távizélgető(távkapcs), és a chips hiányzik a kezéből!
Szupi a fotel!
Lilisgabi!
Gyógyuljatok hamar!!!
Niki!
Nagyon vigyázz magatokra! Inkább lassan, de biztosan!
Dodi!
Séró jól sikerült! Szépek vagytok!
Katy!
Petra nagyon éééédes!
Nagyon klassz ez a játszószőnyeg!
Bond!
Ez ám az öltözködés!!
Ikoka!
Nem olyan rég, arról diskuráltunk, hogy ki milyen extrém helyzetben/módszerrel altatja a picúrokat. Nos így szerintem ezzel a hajszárítós trükkel magasan viszed a pálmát!!
Marietta!
Dédinek jobbulást!
Dodi!
Legalább tudtál egy picit pihizni?
Hendegabi!
Kabát

A szándék a lényeg!
Képzeljétek az én kis picúrkám ma olyan jó baba volt, mint eddig még soha! A napunk a következő képpen alakult. 5kor Törpike keltette apát

ideje kelni, meló van! Pelus csere, flamó, aztán durmolás tovább. Semmi hiszti, leraktam, pár nyöszi, aztán már horpasztott is. Ezután egész nap, semmi hiszti, játszottunk, nevetgéltünk, és amikor láttam hogy fárad, beraktam a kiságyba, picit még nézelődött, és MAGÁTÓL elaludt. Igaz nem aludt, csak kb 40 perceket, de legalább nem volt hiszti.a 4 órás etetés után vagy másfél órát még fent volt, aztán úgy elaludt, hogy 2 óra alvás után nekem kellett felkeltenem a pancsi miatt. Gyors pancsi, flamó, aztán leraktam, és ismét magától aludt el.
Bárcsak ilyen lenne minden nap.
Tegnap előtt viszont iszonyatos balhé volt itthon. Megelégeltem Apa viselkedését, és hisztijét! Kikeltem magamból, jól lesikítottam. Egy kis durci után átbeszéltük a dolgokat a-zig. Mindketten hibásak vagyunk a dolgokban. Mindkettőnknek változtatni kell. Remélem minden úgy lesz ahogy megbeszéltük.
Ééééééééééééééés
Mentem vezetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És tök ügyi voltam!!!!!!!!!!! És karácsonyra meglesz a jogsim ha minden jóóóóól megy!!!