A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Móni, jaj, ez nagyon aggasztó... :roll: Azért írjál majd, hogy mi van! Remélem, mostmár az orvosság segít rajta!

Regi! Akkor jól jött össze a bölcsivel, remélem, máskor is jó nekik így, és együtt is lehettek! :)

Panndi, mi van veletek? Jobban vagytok?

Gica, nálatok is jobbulást, múljon el a takonykór is!

Megyek, mert lehet, hogy mindjárt indulunk itthonról.

Kép
Kép
Kép
zdori

Lányok még alszanak, én meg aludtam, tévéztem neteztem, olvastam, jajj, nagyon kellett már egy kis csönd :wink:
Vendég

Betegeskedők jobbulást!

Panndi: :) gondolom nem sűrűn van ilyen. :)

Én meg már megjártam a boltokat,haza hoztam Bencét is... Szobájukat kellene összeraknom,de én rakom ők meg pakolnak szét... :? Van olyan is,hogy össze rakják ők is,de most nem tudom rávenni őket....
varga tünde

Iszonyatos édesség-ehetnékem van :shock: :shock: :shock: :shock:

És nincs itthon a babakocsi, hogy elmehetnénk csokikat venni (a szomszédban lévő bolt bezárt pár hónapja).
Rugóval meg gyalogolni nem lehet, nem tudom befolyásolni az útirányát :roll:

Írtam Gábornak sms-t 8)

Panndi, de jót lazult valaki 8)
Rugó bezzeg ma nem alszik, nem is tévézik, játszunk meg levegőzünk délelőtt óta megállás nélkül :roll:

Gica, az orrszívás hogyan zajlik Nálatok? Elmenekülnek amúgy?
Rugó néha elbújik :roll: :lol:

Tünde, a csigák most eltűntek nálunk. Nem értem :roll:
Majd elpakolsz este :wink:

Regina, hát azt már az Animal Cannibals is megénekelte, hogy "először mindenki béna" :wink: Hipp-hopp belejössz, szerintem nem is várja el senki tőled, hogy rögtön profi legyél :!:

Ejtőernyős ugrás :shock: :shock: :shock:

Gábor még csak 30 éves, hiába na, nekem fiatalabb pasi jutott :roll:

Ideért :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, tegnap vágtam Rugónak gombafrizurát, majd ha G. kicseréli a memóriakártyát a gépben, le is fotózom. Nem tudom, hová pakolja mindig :roll:

Kép
vindolanda

Na, jól eltűntetek :wink:
Hazaért G.

Kép
vindolanda

Hát, sajnos rossz híreket kaptunk a csanával kapcsolatban. A többi szülő nem ment bele, hogy a gyerekek az óvodába kerüljenek, így az intézmény megszűnik.
Így viszont szerdától nem tudjuk hová tenni Rugót :shock:
Holnap jön Mariann, és elmondja a lehetőségeket, mert neki kötelessége megoldást kínálni ilyen esetekben. Vsz. Db-be kellene majd keresni egyet, persze dupla pénzért.
MOst van a falugyűlés, G. kocsiba ült, és elment felszólalni.

Hát, kíváncsi vagyok.

Kép
vindolanda

Megvagyunk!

Maggie: hogy vagytok? a héten majden minden reggel jöttetek szembe..de akkora volt a forgalom, meg mire észrevettelek..nem tudtam jelzni..:-)

Emma kicsit nyügike...hajnal 5 kor kelt, sírás..vagy álmodot vagy a foga...annyira érzem a a kis rágóját meg szerintem már át is tört...hányás..csak nyálat..aztán visszaaludt köztünk..reggel is picit nyügi..a bölcsibe is kis csendeske volt, alig evett...itthon azonnal bealudt..majd 2 óra múlva nay visitás...olyna belenyillalós ...????? az ölemben elaludt fél órára...aztán uzsiközben összeszedte magát...nen tudtam mi legyen..menjünk e angolra vagy ne...végül mentünk és nagyon ügyes volt...mond mindent...pl: ha kér még buborékot..vagy bármit : "more please= mó plíz"
annyira cuki..nagyon látom hogy ragad rá ezerrel..és annyira élvezi..és ahogy meghallja az angolt átkapcsol...????:-) hihetetlen..!!!!:-)

Ma takarítottam..szokás szerit pénteken....elfáradtam
..mivel Emma kissé fáradt ma hamarabb megyünk fürcsizni aludni..legalább én is aluhatok ...:-)

visszaolvasni nem hagynak...majd holnap reagálok..

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja igen fog, azt hiszem írtam hogy várjuk az utolsó 4 rágófogat, de nem ott jön ahol kllne, hanem egészen hátul...hát felhívtam a fogdokinkat..azt mondta semmi gond..majd helyezkedik..DE ENNYIT?????????? hát el nem tudom képzelni....majd látjuk.
alig evet, ivott egész nap. :-(
fürcsi f8 kor volt, nagyon nyűgi, szinte azonal el is aludt...:-( reméleme csak a foga!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Ez igen! Emmácska ilyen ügyes angolból? Hihetetlen!

Vindo!
Hát ez a csana ügy nem semmi! :twisted: És akkor tényleg mehetsz Rugóval Debrecenbe? És a többi szülő hova teszi a gyerekét?
Az orrszívás nagy tortúra - főleg a betegség első napjaiban kérlelés, kergetőzés, elkapás, aztán nagy nehézségek árán kiszívás. Aztán rájönnek, h nem is olyan rossz (főleg utánna) és akkor már kicsit jobb, de a kérlelés, kisebb kergetőzés marad. Ja és a porszívót be kell takarni, mert elég hangos és azt nem szeretik.

Dóri!
Köszi, remélem lassan túlleszünk rajta!

Tünde!
Szoba kész lett?

Most Apa altat, én meg egy kicsit netezek.

Jóéjt
Gica

Kép
gica1

Kaqk!
Reméljük Emma kialussza!

Kép
gica1

Helló, lányok!

Vindo: hát ez nagyon rossz, őszintén sajnálom! Remélem, azért a körülményekhez képest a legjobban alakul a dolog. Sajnos nem egyedi eset, az egyik barátnőmnél is felemásan indult el a csana, és nem tudni, megmarad-e.
Hát kezet foghatunk, Ádival sem lehet biztonsággal sétálni, csak teljesen autómentes részen vagy a Duna-parton, ahol lassan mennek a kocsik, és van idő félrehúzódni.

Gica: húha, szerintem a "mert"-ezés az már "miért"-ezés. Nem semmi a picid! :-)
Káromkodás: hát itthon szedte össze és némelyik nagyon megtetszett neki. Ebben az anyjára ütött, több gyerekkori történet szerint is a hév közepén rikkantottam el magam a legcifrábban mindig. Szóltam a bölcsiben, hogy számítsanak rá, bár 10 éve működik a csana, sok újat nyilván nem tudok nekik minimanókat illetően mutatni.

Móni: akkor nagyon sok +++++++++++++++++ a sógorodnak!

Kaqk: remélem, tényleg csak Emmus foga az, és kívánom, mielőbb javuljon a helyzet!

Regi:
így is nagyon ügyes voltál, az meg szerintem sajnos a legtöbb mhelyre jellemző, h kevés dolgot mondanak el explicite, inkább találd-ki-magad alapon kell megtanulni a helyi sajátosságokat, amik nélkül viszont nem lehet dolgozni. De pár nap és tuti lesz, hidd el! :-)

Hát nem tudom, mi van a horoszkópomban, de az elmúlt napok a pénz elúszásáról szólnak, az tuti, aminek sajnos én is aktív részese vagyok. Meg hülye is. Ma adtam egy hajléktalannak papírpénzt, erre még szinte el sem vette, aszongya, hogy van-e még esetleg fémpénzem, tickettem és zsebkendőm. Könyörgök...

A karácsonyi ajándékot illetően gondban vagyok. Ádit az építősözés nem érdekli, így új legót egyelőre nem akarok. Nem is tudnám megmondani, mi érdekli igazán, mert csapong és minden fél percig érdekes. A hangszerek érdeklik (sokat emlegeti őket), de nem tudom, ennyi idősen mit nem zúzna szét, mert a csörgődob kb. fél nap után be lett szakítva, a többi csörgő alkalmatosságot meg kézbe sem veszi. A faxilofont havonta egyszer megnézni, de ennyi. Távirányítós kisautót már vettünk, fél tőle. :shock:

Kép
Kép
irina

Ja, Vindo és lányok, talán vigasztaló, hogy vmi változik az adózásban, így jövőre nettóban többet vihetünk haza fizuként (akár több tízezerrel is).

Ma utánaolvastam amúgy a h1n1-nek, az össz. 5 halálos eset mindegyikében volt előzménybetegség, egyikük sem volt egészséges előtte. A sajtó, tévé, népszerű orvosok mind nyomatják a témát ezerrel (Czeizel, akinek egyébként mindig hittem, most kicsit megrendített, ahogy nagy magabiztossággal állítja, hogy bármelyik trimeszterben lévő kismama megkaphatja az oltást és csak nyugodtan -- honnan a fenéből tudja, milyen lesz a hatása, amikor nem voltak rá vizsgálatok???). Nagy biznisz ez (nem teljesen ingyenes, csak bizonyos köröknek), de az ellenoldali homeopátia is, szóval akárhogy dönt valaki, abban lesz valamelyik csoportnak érdeke.
Innen olvastam írásokat (a babaneten lévő cikkek mellett):
http://www.origo.hu/cimkek/h1n1/index.html?tag=H1N1

Kép
Kép
irina

FLEUR DRÁGA, NEKED MIELŐBBI JOBBULÁST KÍVÁNOK, MEGY A SOK +++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok, csak gyorsan, mert már aludnék... :)

Kaqk, szegény manó! reméem, hamar előbújnak azok a fogacskák! Tényleg, hány foguk lesz??? Nekünk eddig 16 van.

Fleur, gyógyulj meg!

Vindo, sajnálom! Azért, remélem, lesz vmi megoldás!

Regi, sztem is tök jól csinálod, szorítunk!

Irina, gondolkozom a hangszer-ügyön, majd holnap írok is. Jó? A pénz sztem az mindenkinél úszik manapság...

Na, mentem, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sezbb napot :)

Dóri!
Te hajnal 3kor mit csinálsz :shock: :shock:

Csajok Dóriéknál tali novemberben,Békáson?

Panndi!
aztá rájöttem melyik hol van :) csak még túl korán volt :) majd mész előttem :)

Irina!
Rumbatök,xilofon :) "friss és kipihent aggyal" ezek jutnak eszembe

Vindo!
mi volt?

a mai napunk is jól kezdődöttt...
előzméy: tegnap este B. vszínű olyan cukorkát evett amiben talán mogyoró is volt(kapott thomasos vonatot amiben voltak,kinyitotta dede,majd rápattantak és ették,mindez kb. fél perc alatt) elkezdett nehezen léélegezni,fenistil,calcim.Este lefekvéskor már viszonylag jó volt. Hajnal f2kor jön üvültve,levegőt alig kapva :( fenistil,lassan elkezdett múlni,de nem javult sokat,hívtam ügyeletett(Apa szerint f3kor) gyorsan kijöttek,B. teljesen felpörgött,jön rendőrbácsi,hiába mondtuk dokktorbácsi :) fiatal,tök normális pasi jött,fiam szája be nem állt(Dede ovodába jár,Brigi kifestette körmöm,gőzösvonat,díselvonat(anna Peti könyv előkerült) kapott rectodel kúpot,mivel semmilyen allergiaszerrem,cseppem nem volt itthon,sokat javult.de nem volt százas,mert ugye nem kruppja volt :( írt fel puffot,nemsokára útrakelünk kiváltani,aztán hétfő du. ygerekorov,h. pulmológiára beutalót írjon,doki szerint nem ártana kivizsgálni.

Remélem most már gyerekiem kétbalkezessége,illetve mindenféle baja elmúlik :)
írtam múlt pénteken Míra tiltásom ellenére evett apja csípoőspaprikájából,ami nem csípte nagyon,majd beleevetta csumájába 8) ahogy a torkán kifért úgy üvöltött :) csütörtökön meg gyömölcsnyársat akart készíteni,gondolta almát szeletel Ő ,de kicsit megvágta magát :) mini bibi hatalmas bőgés,persze most B. is felkelt :)

no és tegnap bementem B.vel kocsival Pestre egyedül :) visszafele eltévedtem,de a Váci útra vhogy elkanyarogtam :)

Dettyk!
Homeos bogyók:
1. hét Engysol tabletta 2*1 naponta( ebben van Vincetoxicum is) tablettás 50db/doboz azt hiszem kb. 1600,-
2. hét 2*5 golyó Echinacea D4 naponta

lehet még Oscillococcinumot is hettente egy tubussal megelőzésre ,ha többit nem használod :)
lehet Echinacea és vincetoxicumot felváltva hetenként szedni

Míra tavaly szedte még A Multui Kids immunot,jó volt.idén FLPs kids vitamint nem volt semmi bajuk :) mikor M. bölcsis volt Lenkei gyerekvitamin :) Imádta :) szintén nem volt beteg decembertől áprilisig :)

esetleg Rybomunil kúra viszont kicsit húzós az ára,M.nél hatáősos volt(kiscsop.ban sokszor volt légcsőhurutja)

Viszont ha betegek akkor semmilyen multivitamint nem szabad adni!!!!!!!!!!!!!!!!!

még vmit szeretnél?

Regi!
Ügyes vagy :) nem mehet minden egyből :) kell bénáznui az elején :)

Generációs együttélés: Mi elvagyunk,bár néha rohadtul zavar ha vmit balra teszek le azt ázt kell Apuéknak tenni jobbra :) Viszont Ők szigotrúbbak,mint én ami engem nem zavar :) abszolút nem kényesztetik őket,viszont norm. keretek közt mindent megengednek :)

Fleur!
gyógyulgassatok :) Tényleg Lilla hanyadik hétre született? azt tudom házassági évfordulónkon :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Csak Fleur miatt benéztem!
Jobbulást!!!!!

Köszi Csajok a támogatást, nagyon aranyosak vagytok! :D
Tegnap jó napom volt, kevesen voltak, és így egy csomó háttér feladatot én csináltam meg! :) Így tanul az ember lánya! :)

Szelike meg annyira aranyos! :) Este, mikor hazajöttem szó szerint örömtáncot járt! :) Imádom! :)
Egyébként jól elvan a Mamával is meg Apával is, mikor dolgozom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Bálint :shock: Mozgalmas napjaitok vannak, Vera.

Regi, tök jó, hogy Szeli jól viseli :)

Tali nekem jó, bár két hétvégén (november végén) nagyszülőzünk, mert névnapok vannak.
És igen Vera, megyek előtted :) Nagy a szám, én szomszédba is GPS-sel megyek :wink:
Vendég

Jó reggelt :D !

Szombat van és végre itthon vagyok :D .

Panka duplózik, van pár percem.

Viranka, nagyon köszönöm, ez több, mint elég információ, csak döntenem kell :wink: . Én eddig nem adtam semmit a gyerekeknek, nem vagyok a vitaminozás híve, de most óvatosabb leszek 8) .

Hát nekem Békásmegyer nagyon messze van, oda biztosan nem tudnék elmenni :( .

Regi, nagyon ügyes vagy, senki nem várja el tőled, hogy már az első napokban mindent vágj, bele kell jönni :D .

Generációs együttélés, én egy ideig egy udvarban, külön házban laktam P. mamájával. Hát nekem nagyon nem ment, pedig még gyerekek sem voltak :oops: . Én nem vagyok rá alkalmas, persze a mama sem volt a legjobb lakótárs :wink: .

Fleur, nagyon vigyázz magatokra!

Csana, képzeljétek, már nálunk is megszűnt, de nálunk az érdeklődés hiánya miatt, amit nem igazán értek...

Már az ölemben van...
dettyk

Mire megírtam a hozzászólást, lejárt a mosógép, Panka vitte a ruháskosarat, kiszedte a ruhákat, a kosarat kivonszolta a folyosóra, és elkezdett teregetni :shock: :lol: . Mikor mentem, éppen Bence gatyóját fogta, és mondta: "Ez Bencéé gondolom..." :lol:

Hozok Nektek egy újabb éneklős rossz minőségű videót 8) :

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/e ... kAAB27wZHj
dettyk

Sziasztok, időközben kiderült, hogy felajánlották Mariannak, hogy menjen be az óvoda épületébe, de ezt nem akarta. Az intézmény megszűnt, hétfőn sem tudjuk hová vinni Rugót :shock: :shock:
Erre varrjunk gombot :x

Szombat-vasárnap meg ugye mit szervezkedjünk :?

Épp jöttem a vizsgáztatásból, de nincs idegrendszerem írni most semmit :x :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo ez nagyon felháboritó!!!! Én speciell Mariant sem értem :roll: egy csomó pénze és energiája lehet a vállalkozásban...

Dettyk de édes kis locsi fecsi:-)

Tali nekünk jó a helyszin:-)

Irina a legóhoz ők még kicsik, nálunk most torony épités a menő, de nagyobb kockákkal. Bábel tornyát akarom megvenni neki. Hangszerek meg tök jók vannak a fakopácsnak.

Emma nagyon ügyes az angollal:-)

Tegnap nem pisilt be, bár nem vártam meg.
:roll: olyan mintha vissza esett volna, de remélem pár nap is rendeződik.

Kapott Péterke egy traktort pótkocsival, ami magától meg, biztos nagyon drág játék lehetett, de még csak elő sem veszi. Áron bezzeg:

Heni
KépKép
heni81

Hahó!

Viranka, látom, felhívtad a figyelmet... :lol: :lol: :lol:

Nagyon édes Panka! :) És milyen segítőkész!
Videó is aranyos. :)

Regi, akkor tök jó, továbbra is ügyes légy, tanulj gyorsan! :)

Csanák - :cry: :cry: :cry: :shock: . És akkor most hogyan tovább???

Na, rohanok, lehet, hogy sikerül úszni menni a akölkökkel, még meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
zdori

Csanák :( :(

Köszi kérdést a hátsó rész félig kész,én részemről elpakoltam,már csak a férfi munka van vissza.

Kaqk: küldök privit.. :)

Móni: remélem most már jobban van a sógid..

Pankát megzabálom :)
varga tünde

Önző módon csak magunkról. Köszönjük az együttérzést.
Gyorsan megtámadtam a netet, szereztem pár telefonszámot, telefonálgattam, és egyetlen szabad helyet találtam, ahol rögtön fogadnák is Rugót.
Elbeszélgetés nélkül. Máshol előtte beszélgetni akartak hétfőn, de ezt nem tudtuk vállalni, dolgozunk :roll:

Ide kerül majd, heti két napra teljes ellátással:
[url]
http://www.torpfalva.hu/index.php?menu=rolunk

[/url]
Józsán van, szóval a 35-ös út mellett van, ha megyek Böszörménybe, leadom-felveszem
8)

Jaj, szegény, remélem, minden rendben lesz :shock:

Pankára azért volt időm, tüneményes :P

Kép
vindolanda

Na, G. bevásárol, R. leült vacsorázni meg Spongya Bobot nézni 8)

Dóri, ha jól tudom, 20 tejfoguk jön ki, a többi kapásból rendes fog lesz.
Rugónak 18 van, de szerintem a napokban kijöttek neki az utolsók, a száját fogdosta, mutogatott rá, és éjszakánként sokat sírt.
Voltatok úszni?
Hányan mentek?
És mi a logisztikája?

Dettyk, nem volt a legjobb lakótárs :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát, szerintem az én családomban sem találnánk jó lakótársat, a Gáborékról már nem is beszélve :wink:

Heni, akkor Péterke ma ügyes volt :wink:
Ezek a játékok kiszámíthatatlanok, hogy mi jön be nekik :roll:

Rugó pl. sosem szerette a plüss állatokat. Sőt, semmi nem volt, amihez ragaszkodott volna. Erre két napja előhúzott egy plüss nyuszit a szekrény mélyéről, és azóta ölelgeti, eteti, pelenkát ad ra :shock: Nyuszó mindig nála van
:D
Azóta elválaszthatatlanok :wink:

Irina, egy diavetítőn gondolkodtatok már? Bár Ádi sem egy üldögélős fajta :wink:
A teszveszen biztos van valami békebeli eszköz olcsón.
Még élénken él az emlékezetemben a Winettou, egek, hogy hányszor megnéztük :roll: :lol:

Ja, ha mi sétálni megyünk, az a gáz, hogy Rugó nem abba az irányban halad, amerre én megyek :lol:
Ha jön az autó, spurizik lefelé az útról, azzal nincs baj :wink:
Ma voltunk a kocsmában megint, már pár hete nem jutottunk el. Hiányolták az alkeszek :wink:

Viranka, szegény Bálint...
Hétfőn, ha megnézik, mondanak is valami okosat, vagy várni kell rá heteket?
A gyerekkoromat én is végigbetegeskedtem, kórházba ki és be mentem mindig, de aztán kamaszkorom óta nincs komolyabb problémám. A komoly fizikumomtól eltekintve.

Tünde, az aranyhalat G. egy hirtelen ötlettől vezérelve betette az akváriumba, erre elkezdte megenni a csigákat :shock: 8)

Jött G., vége a jó világnak. Teregetnem is kell.
Ha csinál valamit a memória-kártyával, készítenék egy fotót Rugóról.

Móni, jelentkeztél ma?
Maggie, Silka és a többiek :?:

Mentem :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: jaj de jó! örülök! Remélem Rugó hmar megszokja és megkedveli a gondozónő! Remélem van nekik szerszámkészlet :lol: ha van ...akkor nem lehet gond! :wink:

nem tudom mi lett a nyakammal..mozgatni nem tudom és nagon fájjjjjjjjj...reggel még semmi bajom nem volt..de-t jött ki! :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaptam egy tábla joghurtos-lime-os milka csokit :!: 8)

Kép
vindolanda

Kaqk, lehet elaludtad :roll:
Emma hogy van?

Visszük majd nyuszót is meg a fúrót is :wink:

Na, bontsuk akkor a lime-os milka csokit :arrow: 8)

Kép
vindolanda

mmmm lime-os csoki???? mmmmmmmmmmmmmm nyami!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

jó kis oldalkezdés! :-)

Emma ma jól van köszi Vindo!este fogmosáskor megpróbálok benézni a szájába..remélem áttört már a 17 foga! de ahoyg érzem azon az oldalon fent is készül kijönni!!:(

KépKép
kaqk
Debrecen

Én sem tudok Rugó szájába belenézni :roll: Pedig ügyeskedek.

A csoki el is fogyott :roll: :oops:
Ennyi volt egy tábla :oops:

Teregetek, aztán ágyat bontok, majd megyünk fürdeni.

Holnap megint vizsgáztatok, de azért este még vagyok :arrow:

Kép
vindolanda

Mit vizsgáztatsz, Vindo???

Örülök, hogy sikerült találni helyet, ahova le lehet adni a kölköt! Remélem, jó is lesz.

Fini csoki. :)

Viranka, kisfiad jobban van???

Ó, akkor már csak 4 fog lesz??? :D Azokból már jönnek elő! :) Vmelyik már majdnem áttört. :)

Na, megyek, fürdés. :)

Ja, voltunk usziban. :) Nem egyszerű, de menedszelhető. 4en voltunk Apával 1ütt. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo szuper az új hely nekem nagyon bejön:-)Remélem Rugónak is.

Heni
KépKép
heni81

Halihó, lányok!

Dettyk: Panka de cukor! Örülök, hogy végre tudsz szusszanni egy picit.

Dóri, nagyon köszi a meghívást, nekünk Békás nagyon kiesik, de majd meglátjuk, igazából nem rajtam múlik, mert nem én vezetnék.:-)

Vindo: hát nagyon ideges lettem attól, amit írtál a csanáról, de remekül megoldottad. Remélem, Rugónak tetszeni fog az új hely! És mi volt az oka, hogy az óvodai épületrészben nem vállalták be a csanát?
Kedves egészségedre a csokit! :-)
Sokat kell hétvégén dolgoznod (vizsgáztatások)?

Csajok, nagyon köszi az ötleteket, a diafilm jó ötlet, de Ádi semmit nem néz 5-10 percnél tovább, eddig csak egy-két mese-DVD döntötte meg ezt a rekordot, de az is csak az első pár alkalommal, amikor látta. Tudjátok, mit szeret? A Duna tv szignáljait (szőlő, katica, budapesti képek). :lol: :lol: :lol:
A Legónk itthon Dupló és a kocsijait bírja, de sem ezzel, sem mással nem épít, max. kb. havonta 3-szor egy-egy tornyot. Hangszerek: ami van, az nem köti le (van: xilofon, rumbatök, csörgők, csörgődob, fújható izé, nem tudom, mi a neve, nem furulya, nem síp).
Egyelőre nyerő a doktoros szett, majd húgom ajándéka lesz, mert Ádi mostanában állandóan az orvosokról beszél. :-)

Kép
Kép
irina

Panndi
De jó, h írtad ezt a köztünk alvást. Lilla is át szokott mászni közénk hajnalban...nálatok rendszeres?

Dori
Nekem írtad, csak után meg azt, h kár, h lemaradtál Dani születéséről :) de arról még nem késtél le :)
Lilla szept 13.-án született és 16.-ra voltam vele kiírva.

Kaqk
Fisher Price használt babaházak
http://www.teszvesz.hu/item802557498_fi ... kasag.html
http://www.vatera.hu/fisher_price_babah ... 83146.html
http://www.teszvesz.hu/item797301534_ho ... bahaz.html
De vannak más fajták is érdemes szét nézni én azért csak ezeket tettem neked, mert írtad, h a miénk tetszett.

Regi
Remélem hamar kialakul a munkarend.

Vindo
Csana :( de örülök, h ilyen hamar találtatok másikat.

Tali nekem jó Békás, ha tudunk menni, de ezt meg nem tudom megmondani.

Viranka
Azért a gyerekeid nem semmik. Soha nem unatkozol mellettük :)
40.re

Dettyk
Panka :lol:

Torkom még mindig vacak, Lilla még köhög, de talán alakulunk.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Viranka: szegény kis Báló! Nagyon ijesztő lehetett... és a csípőspaprika is... pedig Te már aztán sok mindent láttál a két gyerekkel...
Egy gyors kérdés: vállal Robi naptárkészítést (karácsonyra kellenének), és ha igen, milyen árfekvésben? (privibe, de ha publikus, ide is jöhet) És ha igen, hány képet célszerű küldeni? Mindig le voltam nyűgözve a naptárjaitoktól és szívesen rendelnék. :-)
Előre is köszi a választ!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

vindo: jó helye lesz Rugónak :)

Fleur: sajnos rendszeres :cry: Az a baj, hogy ha köztünk van, akkor mi nagyon nem alszunk jól. Néha-néha jó lenne, na de minden hajnalban? Próbáltam, hogy ha felébred, a szobájában próbálom visszaaltatni, de a múltkor is arra ébredtem, hogy ülök a szobájában az ágyon, ő meg ébren fekszik az ölemben :roll: Nem tudom, mit kéne csinálni.. annyira gáz, hogy itt van a fél éves húga, aki este fél tíztől reggel nyolcig alszik a helyén pár hetes kora óta, én meg kialvatlan vagyok Zsófi miatt :?
Vendég

Fleur, akkor félreérthető voltam, arról maradtam le, hogy Dani (a mienk) "itt" szülessen "köztetek". :) Na, meg arról is, hogy Samu is itt szülessen köztetek. :)

Viranka, én is kíváncsi vagyok az árakra... :oops: És, hogy van-e kapacitás...

Irina, azért ne add fel, tuti van, ami Ádit is leköti, csak még nem találtátok meg, mi az. Remélhetőleg a karácsonyi ajándékok közt lesz olyan is! :)

Sztem akkor meg kéne beszélni, hogy melyik nap legyen a tali, vagy nem? Nálunk lehet tényleg, gyertek minél többen! :) Ha vkinek azért nem jó, mert nem tud eljönni utazva, akkor lehet, hogy még vmi fuvart is tudunk vállalni.

Puszi mindenkinek, jó éjszakát!

Ja, még 1 kérdés: itt már minden manó komoly nagyfiús-nagylányos ágyban alszik? Samunak ki van szedve a rács a kiszedhető helyen, de még a kiságyában (ami nagyobb fajta, átalakítható gyerekággyá) alszik. Szereti. Ez baj?

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D !

Zdori, Panka is az ex-kiságyban alszik, ami át lett alakítva gyerekággyá. De mert állandóan legurult róla, kiszedtem az alját, és a földre raktam a szivacsát (magasításra), és így az oldalai leesésgátlóként működnek :wink: . Szerintem egyáltalán nem gond, ha Nektek így kényelmes és Samu szereti.

Vindo, ez szuper helynek tűnik, és ha még útba is esik, akkor minden rendben lesz. Nem féltem Rugót, ha felkészítitek, megbeszélitek vele, amoda is egy szó nélkül beszokott :D . Meg is érdemelted azt a csokit, ennyi idegeskedés után :wink: :roll: .

Irina, ugráló csacsi? Asszem' egyszer Lmóni vett Grétinek, valami ilyesmi:
http://www.teszvesz.hu/item808698637_mi ... gralo.html
http://www.teszvesz.hu/item803945296_ug ... a_1ft.html

Tegnap annyit kajáltam, hogy szerintem ma böjtölni fogok :oops: .
dettyk

Sziasztok, villámbejelentkezés reggel :wink:

Próbálok reagálni, bár sietek ám :roll:

Dóri, Rugó velünk alszik a nagy ágyban :roll: Bár eddig egy szobás házban éltünk, idén nyáron húztunk hozzá három helyiséget meg egy galériát, de berendezve még nincsen :roll:
Olyan félkész :roll:
Szóval majd ha lehet vele beszélgetni, akkor áttelepítjük.

Amúgy tegnap nem rajtam fekve aludt el, hanem Gáboron
:shock:
Nagyon furcsa volt :roll: Hiába, az elválás szele :roll:

Fleur, aztán időben értesíts minket, hogy tudjunk majd rátok gondolni a nagy napon :wink:

Irina, hát nem tudom. Barkácsolni szeret? Vagy telefonálni? Vannak azok a telefonos falszerű dolgok, R. azzal is sokat játszott a csanában :roll:

Az érdekes tévé-videó nézési szokásokról: A hotforwords-ot ismered? Egy orosz (vagy milyen) leány angolul szavak eredetét kutatgatja, a youtube-on nagyon népszerű. Na, Rugó szereti nézni, különösen a hobnob-os részt:

http://www.youtube.com/watch?v=FJKLDxHP0zQ

Végig röhögi:)

Vizsgák: elég sok levelezős hallgató van, és mivel kollokviumi tárgyakat tanítok, szépen szóbeliztetnem kell - kb. 12 alkalommal egy vizsgaidőszakban. Szóval minden hétvégén kétszer megyek általában - mondjuk fejkvóta jár érte megbízásival.
Tárgyak ebben a félévben: Bevezetés a szociológiába - ez a kedvencem, elvégre szociológus vagyok :wink:
A felnőttoktatás hazai intézményrendszere - na, hát ezt gondolhatjátok :lol:

A fiúk még alszanak, én meg pakolok és indulok :arrow:

Panndi, szegény Ti az éjszakák miatt. A kisebbik bátyám kb. tíz éves koráig járt át anyához aludni. Ja, amúgy anyáék válása miatt én aludtam vele a nagy ágyon, úgyhogy reggelre úgy néztünk ki, mint egy kupac kukac :wink:

Kép
vindolanda

Dettyk, miket ettél tegnap :?:
Hát, elmondom neki a dolgokat, aztán vagy megérti a kis verbális csodagyerekem, vagy nem :wink:
De szerintem, ha meglát egy csúszdát, akkor nem lesz baj :wink:

Örülök, hogy rendeződött.

Ja, Veszprémben nem is kell ott aludnunk, mert délután egyre osztottak be a konferencián. Hétkor indulunk innen, viszünk még pár előadót, így olcsóbban kijövünk, este pedig hazajövünk.

Kép
vindolanda

Napsugarast :)

Köszönöm kérdésetek,bálint ma már taknyos és köhög :) :) de nem veszi nagyon furán a levegőt :) :) azért éjszaka kellőképpen bennem volt a para,főleg h. öcsém elvitte a kocsimat,ment bulizni.Mondtam ha fullad B. rohan haza :)

Irina,Dóri!
Naptár alapokat csinálja Robi,szerintem árak uazok mint tavaly :)
5000,-a 12 lapos,3000,-a 6 lapos.

Irina!
s ikeás,tescos favasút?
diafilmnek nem is kell hosszabbnak lennie :) B kedvence Kutytár,Vonat,kocsi és Diridongó :) ez mind egy szalagon van együtt :)

Dóri!
a tavalyiak :)
http://picasaweb.google.hu/khalily2/NaptRak#
,de variálni azt lehet :) ugye csajok :wink:

Vindo!
ügyesek vagytok :) Remélem Rigót nagyon nem fogja megviselna változás,de ez annyira gáz.... még szerencse h. meg tudtátok oldani :)

Éjszaka Míra a mai napig átvándorol :) ritka mikor nem,próbáltam aztis már h. visszaviszem,de mindig visszajött :) majd leszokik róla egyszer :)

:arrow: M. templomba készül,B vasútpályát épít :)

KépKép
viranka

Megpróbálunk majd Rigóval beszélni :wink:
Valahogy már nyugodt vagyok, szerintem nem lesz gond :roll:

Még szép, hogy Bálintnak a diafilmjei is vonatosak :lol:

Tényleg elkések :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, disznótor utáni szülinapozás volt, nem sorolnám végig a menüt, gondolhatod :wink: :oops: . A Hannah Montana-s csokitortából már nem tudtam enni, de a gyümölcstorta még lement :oops: ...
dettyk

Panndi
Nálunk is szinte minden hajnalban közénk vackol. Mondjuk van hoy csak 6 után. Ha előbb sokszor férjem leköltözik a nagy szivacsra aludni.
De azért megnyugodtam, h nem csak nálunk minden estés program a költözés.
Azt sajnálom, h kialvatlan vagy miatta :( nekünk jobb így, mert így mindenki nyugodtan alszik.

Dori
Hát igen jól félreértettem akkor :oops: Szerintem nem baj, ha a kiságyában alszik, ha azt szereti amíg kényelmes neki.

Vindo
Igyekszem időben értesíteni titeket :)
Jó vizsgáztatást!!

Irina
Én is a vasutat akartam javasolni.

Amúgy ügyes voltam, kaja már kész, nemsokára jönnek haza a drágáim. Apa elvitte mert már tiszta nyűgi volt. Apa szgépezett volna, én meg főztem, Lilla meg halálra unta magát. Már mindenen nyafogott és én is kissé nyűgös lettem.
Amúgy meg melegfront is van, de érzem a fejemen meg a szememen.
Tegnap amúgy végre a babakocsit is kitakarítottuk :) és Lillának is megvettük öcsi ajándékát. Egy laptopot.
Szerintem örülni fog neki.
Meg a téli bakancsot is sikerült, szerintem tök jó és nagyon jó áron volt. Deichmanos.
Ugye a kiságy már áll, szóval kezdem úgy érezni, h készen állunk. :) bezzeg most meg nem akar születni ez a kis gazember. Mondtam is ma reggel, h nagyon pipa leszek, ha ráhúzunk, mert a 35. héttől riogat minket. :)
Amúgy apa is elbukta a csokit ő 6.-ra szavazott.
Ja és tegnap nem aludt el végül egyedül és nem aludta át az éjszakát :lol:

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Nagyon sajnálom csajok,hogy megint így eltűntem,szokás szerint megint minden összejött...
Problémák vannak ezerrel,a gyerek annyira minimálisan eszik,épp,hogy nem hal éhen,ennek köszönhetően persze szorulása van,sokszor már együtt sírtunk. :cry:
Ez most valamelyest javulni látszik,de félek leírni mert amint kimondok valamit másnap már nem is úgy van :?

Úgy néz ki,hogy kistesó a pociban!!
(Nem mostanra terveztük,okozott némi fejtörést de most már nagyon örülünk neki!!)
Orvosnál még nem voltam,még korainak gondoltam,két pozitív teszten vagyok túl.
Viszont holnap muszáj lesz elmennem a háziorvoshoz mert pénteken azt hittem szív inkfatust kapok,annyira elkezdett szúrni a szívem,másnap a mellkasom szorított,ami még mindig tart,nem tudom,lehet megfáztam vagy a sok stressz amiben mostanában részem volt...
Remélem holnap kiderül!
Bocsánat,hogy megint csak magunkról írtam...

juba0

Juba, szia :D ! Nagyon sajnálom, hogy minden összejött, szorítok, hogy Bertus kajálása rendeződjön. A másik hírhez viszont szívből gratulálok, és sok-sok +++++++++++++ küldök, de nagyon vigyázz magadra, és feltétlenül menj orvoshoz! Lehet, hogy tényleg semmi komoly, nekem akkor volt ilyen, amikor pánikoltam, de vizsgáltasd ki magad :!:
dettyk

Juba, ++++++++++++++++
Minden jót Nektek :D
Hányadik héten vagy :?:

Kép
vindolanda

Juba!
gratula :) mennek a tesótapaszok :)+++++++++++++++++++

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: