Fő (majd mindjárt sül is) az ebéd. Rakottkrumpli.
Anna, jó, hogy végre erre jártál, miért nem is voltál két hétig? Hazautaztatok a szüleidhez? valami ilyesmi rémlik.
És mik ki nem derülnek itt rejtett képzőművészeti vonzalmakról

Egyetemistaként (át)hallgattam az elte-én művészettörténetet, de nem ez lett az utam... meg sokat jártam anno galériákba, kiállításmegnyitókra, aztán ez is valahogy elkopott. Még a gyerekek előtt eljutottam viszonylag gyakran valami ilyesmi happeningre, de mióta Samu megszületett... Kisgyerekkel nem nagyon lehet képzőművészeti kiállításokra járni, egyszer-kétszer próbáltam, de hamvába holt. Vagy csak rosszul csinálom
Betti, tényleg jó apósod lehet
Zárt topik. Én úgy emlékszem, hogy végül a többség a zárttá válásra "szavazott", vagy semleges volt a témában. Olyan nem volt (vagy csak nem rémlik), aki igazán ellenezte volna. És zárt topikra van lehetőség itt a babaneten belül is.
De vártuk az egyik moderátort, aki elvileg Kuklinak ígérte, hogy benéz ide, és elmondja, hogy miért is nem érdemes zárni szerinte, de aztán valahogy nem került erre sor, és a téma pedig lekerült a napirendről. De ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne újra felvenni. Mostanában többen is felvetettétek, direkt vagy indirekt módon... (kukkolók, ki mit ír le, ki jön szembe az utcán,

milyen fotót mutat meg, stb). Felőlem megbeszélhetjük újra, és ha a többség támogatja a zárást, akkor kezdeményezhetjük a moderátornál.
RÉ