Sziasztok lányok!
Asszem sikerült kijönnöm az átmeneti depimből, hála Istennek!
Voltam a dokinál, és mindenben megnyugatott, amitől féltem, baromi rendes volt.
Kiderült, hogy vagy ő nézte be a cukromat, vagy én értettem rosszul, de a terheléses csak 7,3, nem 7,7 szóval nem alacsony, de azért nem is határérték. Százszor elmondta, hogy nem vagyok cukorbeteg, ne aggódjak. A magzatvizem is normális mennyiségű, ha sok lenne, az utalhatna magas cukorra. De ha diétázni akarok, akkor ő nem tart vissza, az még senkinek sem ártott.
2 kilót híztam 5 hét alatt, és szerinte az is normális, szóval egyáltalán nem izélgetett semmiért.
A vérképem is jó, egy egész picit vashiányos vagyok, úgyhogy írt rágótablettát.
A hepatitisem is negatív (ezt mondjuk gondoltam, de azért jó tudni).
Egyetlen bibi van - febr. 22-ig sielni van a doki, szóval ha egy nappal is előbb jön a bébi, akkor nem tudok nála szülni. De szerinte inkább később fog, lehet, hogy inkább febr 27-28 táján, újranézve a korai biometriákat - na, lecsúszok itt a tábla végére azonnal

De nem írom át a vonalzót, úgyis akkor jön, amikor jön, és kész.
Viszont javasolt egy szülésznőt, akit fel is fogok hívni! Ti hogy vagytok szülésznő témával? Lesz fogadott? Nekem nagyon ajánlották!
Zuzmoo: köszönöm a segítséget szem témában, végül elmentem szemészhez, de a tegnapi borogatás használt, most nem látott rajta semmit, de írt egy szemcseppet, hogyha mégis begyullad, váltsam ki.
Aztán voltam a körzeti dokinál is, rákérdeztem a H1N1 problémára, ő nagyon ellenezte az oltást, ill. azt mondta, hogyha ragaszkodom hozzá, beadja, de eddig se ő, se egyetlen kollégája nem oltott terhest. Az asszisztens nagyon véresszájú volt, azt mondta, hogyha be akarom adatni, adja a doktornő, mert ő nem hajlandó egy terhes nőt megszúrni a 'malaccal'

Szóval egyelőre kihagyom. És adott beutalót EKG-ra, hogy az is legyen.
Összességében sok mindenben megnyugtatott ez a nap - most persze kell egy kicsit dolgoznom, mert ellógtam a nagy részét!
Katica: én is sok erőt kívánok, ha kiakadsz, az teljesen normális, ezzel Borinak is meg kell tanulnia együtt élni! Nagyon jó anya vagy!
Kimaki: örülök, hogy jól sikerült a süti!
Bocs, hogy hosszú voltam!