A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Írtátok, h családias a légkör. Nem is tudom mi lenne, ha többen lennénk :) így sem tudlak titeket követni :)

Kata
Pont abban bízom, h a kispasi más lesz :) :wink:
Már miért lenne könnyebb a csajokkal????? :) szerintem bőven van dilijük és hidd el tudnak rosszalkodni....Lillát néha kis haramiának szoktuk hívni. Olyan gazember tud lenni, h csak na.
Deréktól lefüggönyözés rendes szülésnél nincs, de ha apa a válladnál marad akkor nem lát semmi olyasmit.
:( nagyi. Kénytelenek vagytok elfogadni a döntését. Mi apósommal voltunk így.
táppénz :(
Anyud tényleg rendes, jó, h tud jönni. Enyém is jönne, csak messze van, meg pont most van egy csomó határidős munkája.

Reni
Hát nem nyugtatott meg :) de nekem van egy 6 éves öcsém és ő már nem hisztizik és ez biztató, szóval egyszer vége lesz :)
Nálunk amúgy most a pelusozás kész őrület, bugyizni bilizni meg nem akar. Tegnap be kellett állítani a zuhany alá, mert addig küzdöttünk, h a cucc kifolyt a pelusból és nem pisi volt...:?
Jegyzetelek ez a titkom :)
Látom neked is komoly probléma Blani elhelyezése.
Fájásokkal most már én is így vagyok és ha felébredek hajnalban görcsre nézem az órát :)
Blani nagyon ügyes a szobatisztasággal, nem volt nehéz így ősszel? Mi a hideg miatt teljesen leálltunk.

Kriszti
A kórházba, meg az első pár napban szerintem még kell a new born, ha 3 kg körüli a bébi.
És megkívántam tőled a gesztenye pürét :) én is csináltam :)

Micsoda kajákat csináltok ti itt. Nekem is kell főznöm ezt azt és lefagyasztani, h ne halljanak éhen a drágáim amíg én kórházban leszek. Apa közben leszavazta a fagyasztásos témát, azt mondta megoldja, no meg anyósom is itt lesz.

Zsuzsi
Nyugi ha az UH-n azt mondták csajszik akkor az :) ma már nagyon pontosan meg tudják mondani. Amúgy nekem is jobb oldalon rugdos, pedig tuti tuti fiúcska :lol: erről ennyit :)
:( :( sajnálom, h babóca méreteivel így megijesztettek, de látod mekkorát tévedtek??? Egyáltalán nem is lett kicsi és a te méreteidhez képest, hát a pocak is csodás méretű volt.
Még ha nem is írtam közben gondoltam rád ma.

Mangora
Elhiszem, h rosszul esett az UHs pasi be.
Nagyon szorítok november 6.-ra.

Én meg azon felbuzdulva, h már nyitva a méhszáj el sem kezdtem inni a málnalevél teát, pedig lehet, h kellene :?
Annyira lemaradtam, h csak na, de valahonnan újra kezdtem az olvasgatást így lesznek viszonylag régebbi dolgokra is reagálások.

Monke
Na most talán nem lettem annyira precíz :lol: valahol az 59 oldalnál lemaradtam és a 65en kezdtem újra :)
Amúgy a vasjúdási pozíciók tényleg viccesek :) én is elhatároztam mindent aztán meg feküdtem az ágyon a jobb oldalamon fekve és a férjembe kapaszkodtam :lol: így tudtam ellazulni. Bár a szülésznő most azt mondta, h nem hagy feküdni :)

Vick
Örülök, h már derűlátóbb vagy.

Friday
Most, h olvasom a furijaid....hát remélem nekem minden úgy lesz mint Lillával, mert akkor észre fogom venni.
jó, h jöttél és, h + volt az élmény

Dorka
Hát 10ig aludni jó darabig nem fogsz :) :)
azért te sem vagy semmi, h még mindig dolgozol.

ZSUZSI SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!!!

Kata kösz a helyzetjelentést...

Kriszta
Gratula a csigához :lol:
akkor szorítok

Mangora
Szép a pocak és a szoba is :) szorítok holnapra és péntekre főleg!!!

mi nagyon nem jókor benyaltunk egy vírusos torokgyuszit. lilla kezdte én meg elkaptam. tegnap este annyira rosszul voltam mint már régen és klassz kis lázam is volt hozzá. most csak a torkom akar szétmenni...
remélem hamar kikecmergünk belőle. szerencsére ahhoz képest mennyire köhög jó a hangulata. és egész nap el vagyunk mesével és mesekönyvvel...
amúgy nekem a betegség miatt tiszta stressz hova teszem a csajszim. mondjuk a bnőm volt olyan rendes és azt mondta így is bevállalja, amíg a bébi szitterünk ide nem ér, mert ő meg tanítónő és nem tud csak úgy eljönni.
izgi lesz.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Csak gyorsan helyzetjelentek! A délelőttöt a kórházban töltöttem, megcsináltak minden szükséges vizsgálatot (ekg, uh, ctg) meg megvolt a betegfelvétel. De mivel minden ok, ezért megengedte a dokim, hogy ne maradjak bent, így csak holnap reggel kell visszamenni :)

Így tudok írni, de csak gyorsan, mert apa melóhelyéről jelentkezem :)

Az uhn most egy nagyon kedves idősebb doki volt, meg a saját dokim is bejött. Megnézték pontosan babó fekvését, lemérték (igaz, már csak saccolással, mert pl a fejecskéje akkora volt, hogy a monitoron el sem fért :) ) A becslés alapján azt mondták, hogy kb 3080 gramm. Hát, mondom azt érdekes, mert két hete a kolléga (TSzilvi, ez volt a kedvencünk Zsirai) azt mondta, hogy 3300 gramm, de erre csak legyintettek, hogy az nem érdekes, hogy mit mondott a kolléga (ennyit az orvoskollégák általi elismeréséről Zsirai dokinak...) Ez volt az a doki, aki annyira kiakasztott. Most meg jót mosolyogtam rajta, nagyon úgy vettem ki, hogy nem tisztelik ők sem a kollégát...!

Friday, nem csoda, hogy a fellegekben jársz! Ennél nagyobb boldogság nincs! Csak így tovább és várjuk majd a képeket!

Kriszti, ezek tök jó hírek, reméljük igaza lesz a dokidnak! Hajrá!

Fleur, jobbulást nektek! Tényleg rendes a barátnődtől, hogy vigyáz Lillára, de reméljük hamar meggyógyul!

Kata, TSzilvi, jó takarítást! Szilvi, örülök, hogy jobban vagy, mikor is lesz a következő melegfront??? :lol:

Móni, üdvözöljük Zsuzsit és Zsófit, ha be tudsz hozzájuk menni holnap! A táblázatot most sajna nem tudom bevállalni, pedig szívesen segítenék... :( Tipp: nem tudod esetleg wordbe áttenni, hátha az van após gépén???

Dorka, nekem is volt olyan időszak, hogy sűrűn keményedett a pocakom. Én akkor is a hasi légzést gyakoroltam, az azon is segített (gondolom, hogy már nagyon unalmas lehet hallgatni, hogy folyton ezt ajánlgatom :) ) Egy-két próbát megér!
Amúgy én úgy tudom, hogy ha a keményedés is uúgy percre pontosan jön, mint a fájás, akkor az is annak jele, hogy menni kell a kórházba (nem feltétlenül görcs lesz az a fájás...)

Vick???

Ha tudok, még benézek, de nem biztos, ma már nem megyünk haza, mert amúgy is úgy volt, hogy apa a kórházhoz közeli szállodában tölti az éjszakát, úgyhogy most együtt leszünk ott (ez a munkahelye is egyben, úgyhogy kapóra jött, hogy pont próbaéjszakát kell eltöltenie bent :) )

Kitartás mindenkinek!!!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Már megint itthon. Nst "ahogy a nagykönyvben meg van írva" mondták.
Uh is jó volt, olyan 3 kiló körülre saccolják,megint gyönyörű kis pofija volt, Ricsi csak vigyorgott utána. Azt mondja, rám hasonlít, úgyhogy holnap megkérdem dokit, nézze meg az amnion, hogy vörös lesz vagy fekete hajú. Remélem utóbbi, nem szeretném,ha őt is annyian csúfolnák, mint engem gyerekkoromban a vörös hajam miatt. :roll:

Megyünk a lányokért, majd este még leszek!

Kriszti
Lehet, hogy téged láttalak reggel? 2 fekete rövid hajú lány is volt ott, az egyik a férjével a másik meg egy fiatal lánnyal meg szerintem az anyukájával,de ez utóbbi irtó magas volt. :D

Szorítok neked, hátha nekem is megindítják holnap!

vick
Kép
Kép
ervick

Csajok jó hír, Kriszti üzent:

" Megérkezett pci kincsünk Anna baba, 2009.11.05. 15 óra 13 perckor 3670 g és 52 cm.
Geratulálunk és jó egészséget nektek! Sok boldogságot a kis pici Annához!

Kép
Kép
34372

Később még jövök, ha lesz még erőm doki után, mert 9-re megyünk.

Puszi,
R

Kép
Kép
34372

Gratulálunk Annához sok boldogságot!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Kriszti

Gratulálunk és jó egészséget, boldogságot és sok tejcsit kivánok nektek! Sok boldogságot a pici Anna babához!!

Puszi

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!R

Na végeztem a takarítással meg a fözéssel is , holnapra már csak a mosás , vasalás maradt!!

Ma pácoltam be husit holnapi ebédhez úgy mint amit írt a Szilvi remélem fini lesz!!
Ja és sütüttem muffint is túrosat, almás turosat nagyon fini lett! :lol: :lol: :lol:

Mangora örülök h minden okés volt Marcival és főleg annak h nem kell bent aludnod! Kitartás holnapra és várom a jelentkezésedet!! Szorítok neked!!!

Vick kitartás , remélem ma te is megszülsz és akkor ténylegy együtt lesztek Krisztivel!

Fleur jobbulást nektek!!!

Friday örülök hogy jól vagytok és még jó hogy ilyen jó kedved van... szép lenne ha nem ez egy csoda h megszületett a második gyermeked!! :D

Móni örülök h nálatok is minden rendben,,, csak sikerül azt az internetet bekötni!! :wink:

Kata én is nehezen vettem rá magam a takarításra de muszáj volt!! Átérzem a helyzetedet... 8) !

na megyek pihizni !

Majd ha tudok még jövök

Puszika

Szilvi!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hi!

KRISZTINAAA, SZERETETTEL GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!

Kép
Kép
friday

Krisztina, hatalmas gratuláció Nektek Anna babához!Jó egészséget és sok tejcit kívánok!

katicat
Szigetszentmiklós

Hú, lányok, ez gyorsan ment Krisztinánál ahogy nézem, 10.46kor még fórumozott.....

Mangora, megy a drukk holnap ezerrel.

Vick, remélem Vince is kibújik...

holnap jövök,

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

HI!

Szüléstörténetem

Október 31.
Hajnal 3 órakor arra ébredtem, hogy fájásom van. Fájás ez? Vártam, 5 perc múlva megint fájt. Aztán eszembe jutott, hogy most ugyan ez nem "furi" de itt az egyik fórumtárs azt írta, hogyha 1 perc körüli az érzés tuti az. Bár én többnek éreztem, mert intenzíven fájt, de 20 másodpercnél nem tartott tovább. Aztán újra fájt, 5 perc múlva. Ekkor értelmét láttam annak, hogy felébresszem a párom. Ő pedig annak látta az értelmét, hogy telefonáljon a kórházba, hogy indulunk, miután látta ahogy görnyedek 5 percenként. Elindultunk, 4 körül beértünk a kórházba. A ctg szobát már előkészítették addigra. Kért a szülésznő, másszak fel az ágyra. Nem tudom, itt lehet az a mérce, hogyha valaki fel tud kapaszkodni arra az igen magasra tett ágyra, az tuti nem igazából vajúdik. Bizonyítottam, a magasító első fokán meg kellett állnom, nem tudtam fellépni az ágyra. Szülésznő mondta, hogy oké, hagyjuk ezt, irány a szülőszoba, inkább betolja oda a masinát. Így is lett, ctg kimutatta, hogy úton van Gréti. Hüvelyi vizsgálat ekkor történt csak, 3 ujjnyi volt. Innentől rábízta a dolgot a természetre a szülésznő. Eddigre 3 percesek lettek a fájások, erősebbek lettek és nagyjából ekkorra lettek 1 perc hosszúak (óra szerint, nekem több volt). Idehaza már eldöntöttem, hogy nem fogok kérni fájdalomcsillapítást, egyet már túléltem, Grétimnek pedig lehet hogy van elég baja ahhoz, hogy még ez is nehezítsen a dolgán. No, ezen elhatározással és a 2 percessé vált fájásoknál megkérdezték, hogy kívánok-e fájdalomcsillapítást: epidurál, homeo, akupunktúra. Epidurált kérek (gyorsan-gondoltam hozzá ezt is). Jött az orvos, elmondani mivel jár ez. (nem mintha értettem volna belőle egy szót is) Vérmintát vett és mondta küldi a laborba, ha minden megvan fél óra múlva kapom. Fél óra??? :shock: Anyám, addig legalább 10 fájás belefér! Szombat hajnalnak hála 20 perc múlva ott volt az anesztes. Már nem tudom hogyan kerültem a magzati pozícióba, addigra annyira nem voltam már észnél, csak a fájás-szünetekben. A műveletből csupán egyet éreztem: kellemes melegség járta át a lábam, felszabadult érzésem volt. Szülésznő előmelegített takaróval betakart és mondta pihenjek, elköszönt, mert jött a műszakváltás. Király, az ember alszik a saját szülésén :D . Alvás végülis nem volt, mert kis idő múlva éreztem gyomortájon, hogy nyomnom kell. Aztán egy halk pukkanás és éreztem a magzatvíz melegségét. Férjem megnézte, tényleg az volt. Úgy gondoltuk ezzel az információval érdemes megzavarni a műszakátadást. Az új és régi szülésznő is bejött. A régi megkérdezte maradhat-e, örömmel láttuk ott :D . A nyomófájásokat egyértelműen éreztem, olyankor nyomnom kellett nekem is. Biztattak közben, de mindent hagytak a maga útján: nem vizsgálódtak, vágtak. Nem tudom mennyi nyomás volt a fej, de félig kint volt már és egyszer csak nem jött több nyomás, de szerencsére beindult az "üzem". Pár nyomás még volt, meglett a feje. Aztán egy hatalmas nyomással megszületett Grétim. 7.36-kor felsírt. Én is :D , csak én örömömben, aztán összeölelkeztünk férjemmel. Szép volt. Megkaptam Grétink, ó, az a finom selymes, meleg testecske! Míg a gyermekorvos meg nem érkezett máris szoptatni kezdtem. Nem volt eredmény nélküli: tudtam, hogy nem lehet baja, aki ilyen erősen tud enni, az egészséges, egy artéria is elég volt az én kislányomnak.
Gréti átkerült az orvos kezébe, és még nekem is volt egy kis dolgom. Placenta egyben kijött, most nem néztem, ilyet láttam már, inkább csak a gyereket figyeltem. Majd "szervíz" és számomra hihetetlen dolog: gátvédelemmel sikerült szülnöm Grétim, aki 3920g és 50 cm (...igen nagy fejecskével...). Még egy csoda számomra: itt nincs a placenta születése utáni "méh átnézése", amit Budapesten nagyon rosszul éltem meg, hihetetlen fájdalom volt, egy világ omlott össze bennem akkor (ekkor is egyben volt a placenta, általános eljárás része volt ez a művelet). Azt hiszem most, hogy ezt a műveletet nem kellett átélnem, még tökéletesebbé tette ezt a napot számomra.

Gyermekorvos megvizsgálta kislányom, sajnos kicsit lázas volt, és mivel nagy babára sikerült, így egy kicsit alacsony volt a cukorszintje.
Talán a láza miatt is, de 2 óránál sokkal tovább maradtunk a szülőszobában. Nem is volt baj, hármasban lehettünk, örültünk egymásnak. Bár kicsi fiam nagyon hiányzott, Ő még teljesebbé tehette volna ezeket a meghitt órákat.
Bár tarthatott volna tovább is. Dehát az élet megy tovább: elindultunk az osztályra.

Kórházi tartózkodásunk rövid volt, Gréti véreredménye napról napra jobb lett, szépen evett, engem pedig nagyon nem izgatott miért kapok minden este trombózis elleni szurit, miért kapok vénásan vasat literszám, elvoltunk, jól voltunk. Kedden hazaértünk, szerdán csak vizsgálatra mentünk vissza.

Egy csodálatos pillanat még hátra volt: az első találkozás a testvérkéknek. Bors, mint mindig, csupa mosoly kisfiú: "Sziaaa Géti" annyira, de annyira szép volt ez is. Immáron ketten vannak nekem.

Ez a történet ezzel lezárult, szépen zárult, boldogok vagyunk mind a négyen!

Kép

Kép
Kép
friday

Sziasztok!
Ne haragudjatok a betolakodásért, csak szeretném figyelmetekbe ajánlani a kisfiam által kinőtt ruhákat 0-6 hó. Nagyon szép állapotban vannak, mert vigyáztam rájuk és nem szakadtak foltosak és bolyhosak, ha használtabb leírom!A lényeg,hogy szép és nem drágák!
Katt ide, ha megszeretnéd nézni őket!
http://ruhaparadicsom.gportal.hu/gindex.php?logout=1

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok,

Friday, nagyon tetszik a történet. Mégegyszer gratulálok, gyönyörű kislány :) Kíváncsi vagyok nagyon tényleg, hogy milyen érzés. Már többektől hallottam, hogy a második gyerekkel még inkább boldogok lettek az anyukák.

Vick, szurkolunk nagyon:)
Mangora, nektek is :)

Kata, TSzilvi nálam is takarítás a progi, úgyhogy tudom milyen érzés..én még nem végeztem, mert a szőnyegtisztításban alaposan elfáradtam. Holnap folytatom....

Most jöttünk a dokitól, semmi extra. Bíborka aludt, nem lehetett felébreszteni. Mondtam, hogy keveset mozog, kértem áramlásvizsgálatot. Minden rendben van. Méhszájat már nem nézett.

Móni, de jó, hogy tudsz még jönni. Akkor hétvégére szurkoljunk nektek?

Felur, jobbulást nektek! Jó lenne, ha felépülnél szülés előtt. Hát igen, nem egyszerű a gyerekfelügyeletet megoldani. Nekem szerencsére itt van Anyu, akivel nagyon jól elvan Blani, de ha Anyunak programja van, komoly szervezést igényel a felkészülés.
A szobatisztaság gyakorlása addig volt kimerítő, míg Blani nem volt elég érett rá, utána, mint a karikacsapás. Csak hát honnan lehet tudni, hogy mikor az? Onnan, hogy próbálgatni kell...Én már könnyen beszélek:), de nyáron voltak húzós hetek, mikor minden nap ágy/szőnyeg mosás volt, mert már nem volt hajlandó pelust hordani a kisasszony, de a wc-t/bilit használni sem.

Jó éjt, puszi mindenkinek!
R

Kép
Kép
34372

Kriszti szívből gratulálok Anna érkezéséhez!

Friday
Köszi a születéstörténetedet, igazán megható volt :) jajj csak nem én voltam az 1 perces fórumtárs??? :roll:
Tudod mindenki a saját élményét írja le, de nincs 2 egyforma szülés :)
Viszont nagyon örülök, h szép élményed volt. Ez a korábbi méh vizsgálat meg nagyon brutálnak hangzik. Minek csináltak olyat??? Nem egyben jött ki a lepény?
Nagyon édes a kicsi lány :) róla van az első kép :)

Reni
Köszi a biztatást. No Lilla meg bugyizni nem hajlandó megint. Így most nem is erőltetem.

Megyek öltözni mert mennem kell a szülésznőhöz, de én olyan sz@rul vagyok, h csak na. A torkom teljesen kész van :(. Holnapra remélem jobb lesz.

KépKép
KépKép
fleur

Vick
Meddig hagyják még bent Vincét? Nekem azt mondta a doki max. 1 hét túlhordást enged a CTG-től és méhszáj állapotától függően.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!
Krisztina: Gratulálunk, sok boldogságot nektek!!!

Móni, ha eljutsz még a jógaórára és onnan nem a szülőszobára kerülsz, leírhatnád a pózokat! :lol:

Friday, jó hogy leírtad a szülésed, annnnnyira jó volt olvasni!!! Köszi! :D

Fleur: Gyógyuljatok meg hamar!

Mangora, szurkolunk neked a mai naphoz, reméljük neked is szép élmény lesz! Az első fiú érkezik!!!

Nálunk a helyzet változatlan, tegnap felhívtam a szülésznőt, azt mondta, üljek be egy kád meleg vízbe, az vagy lenyugtatja egy kicsit a pocakomat, vagy beindítja a szülést. Nálam lenyugtatott. Olyan jól esett, bearanyozta a napom!
Nem úgy tűnik, mintha Ferkó olyan nagyon ki akarna bújni, pedig már irtó kíváncsi vagyok rá!!!

Szép napot mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Jó reggelt,

Friday, tegnap este megkönnyeztem a történetedet, nagyon megható.a kicsi lányod meg nagyon édes, nagyon örülök, hogy ilyen jó élményekkel gazdagodtál.Sok tejcit kívánok.
Beszámolókat azért kérjük, milyen a 2 gyerkőccel, milyenek az éjszakák, szoptatást, stb.

Fleur, azt álmodtam megszültél, de nem Dani hanem vmi más lett a fiatok neve, de arra már nem emlékszem.Erre jövök reggel és te írtál ma először :lol:
Betegségedet sajnálom, én 2 hete voltam így, tényleg csak a tea meg méz segített, esetleg még a homeovoxot próbáld meg, nem hiszek a homeos cuccokban, de ez az egy bevállt.

Reni, te meg szőnyeget tisztítasz, nem semmi, de négykézláb vagy hogy?
Babaház kellékeit beszerezted végül?
Jól tetted, hogy nyáron szoktattad le Blanit a pelusról, ilyenkor a hidegben már semmiképp nem menne.

Már sül a fini receptes muffinom, mosok meg a nappalit- konyhát kitakarítom.

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Dorka, egyszerre írtunk :lol:
Márk is jól érzi magát a meleg odúban...
Csak ijesztget, de nem gondolja komolyan ezt az előbújást...
A reggelt amúgy meleg zuhannyal kezdtem, mert úgy begörcsöltem, hogy nem bírtam menni.aztán pikk-pakk eltűnt.

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!!!

Friday köszi a szüléstörténetedet nagyon megható!!! Nagyon édes a kislányod , kis formás cuki baba! :lol:

Ma egész jól aludtam csak néha ez a gyomorégés... :twisted: !!!Néha olyan rossz h úgy marja a torkom és ingerel köhögésre pedig semmi baj nincs a torkommal úgy marja!! hu de szar!!!! :(
Még tudnék aludni de a sav miatt nem megy.. :cry: !

Kata nem semmi vagy h reggel 9 kor már muffint sütsz!!! Minden elismerésem!! :D , ÉN tegnap sütöttem egész jó sikert aratott!!!

Én ma bepácolt husival, krumplipürével és párolt káposztával várom a páromat ebédre haza...!!

HOlnap megyünk vásárolni még a hiányzo cuccokat , már nagyon várom megint megyünk baba boltba úgy imádom!!!

Vick , Móni??? Remélem történt velük vmi jó az éjjel!!!! :lol:

Fleur jobbulást és reméljük hamar meggyógyulsz !!!

Nekem még semmi görcseim nem voltak még .. egyszer kétszer éreztem ilyen tompa mensi előtti furcsa érzést mint akinek legalábbis nálam úgy van h előtte 2-3 nappal tompán fura ott lent!! De semmi erős.. lehet h még csak most fognak jönni az igazi görcsrohamok? :oops: :roll:

Ahogy jelentkezik Mangora írok nektek!!! De ha jól emlékszem 10 körül kezdik .... az mindjárt van... Mangora DRUKK Ezerrel !!!
Ha szerencsénk van hétfőn meg is tudom őt látogatni mert akkor mennek haza és meg ctgre!!!! Jaja már várom!!!

Na megyek mosni meg vasalni !

Majd jövök még !!

Puszika!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Én már azt érzem, hogy örökre így maradtam. :lol:
Ma megyek fél 3-ra dokihoz, csinál amniot és meglátjuk, hogy állunk, remélem beindul ma már a dolog vagy legkésőbb holnap.

Én lettem volna az első novemberi, erre már hányan megszültek előttem. :wink:
Az oviban már csak kacagnak, ha meglátnak.Az egész környezetem úgy várja már, hogy hihetetlen.

Ma is dolgozik Ricsim, de azt mondta, azonnal indul haza, ha szólok. :) Másfél óra alatt itthon van.

Szurkolok mindenkinek és Fridaynak köszönet a gyönyörű leírásért. Annyira jó, hogy neked így sikerült és reménykedem már én is a legjobbakban.

Majd írok délután Krisztinek és tolmácsolom,mit írt vissza. ( Ha még jövök géphez egyáltalán)

Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Még az jutott eszembe, hogy nekünk minden fontos dolog 10-én volt, Az esküvőnk, a lányok születése. Remélem nem erre vár Vince?! :shock:

vick
Kép
Kép
ervick

Jó reggelt!!!

Krisztina, sok-sok boldogságot Annához!!!

Friday, köszi a történetet! Erősen megjött a kedvem, hogy Svájcban szüljek...
Az az igazság, hogy már bárhol aránylag szívesen szülnék, csak legyen már meg a baba-

És Gréti egyszerűen gyönyörű.

Nagyon várom a híreket Vickről és Mangoráról, ideje, hogy a fiúk is ráerősítsenek.
Velem sajnos semmi "jó" nem történt az éjszaka, illetve mégis: mintha kevésbé fájt volna most az aranyerem (elnézést a profán témáért:)

Hú, Dorka, ha bármi fontosat megtudok jógán... azonnal írok:)))
És persze nagyon szurkolok a mihamarabbi szüléshez Neked is!!!

Így ahogy elnézem a babák méreteit, a Zsuzsié kifejezetten manöken-alkatú (úgy értem, magas és karcsú...)

Fleur, tényleg családias amúgy a fórum, de néha én se tudom, hogy ki írt mit. Viszont mindenkiről tudjuk, hogy kicsoda!!!:)

Reni, igen, légyszi drukkolj a hétvégéért. Most megyek CTG-re, de valószínűtlen, hogy maradok is bent (nem érzek semmi "furit"...), hétfőn meg a dokim nem lesz bent (magánrendel). Tényleg, nem tudom, ilyenkor mi van. Addigra meg kell szülnöm, az a legegyszerűbb.
Meglátogatom Zsuzsit is, és átadom neki a jókívánságokat.

Fleur, Reni: nem vagyok egy nagy szakember gyereknevelésben (sem), plusz nem akarom elvenni a kedveteket, de annó egy testvérpárra vigyáztam, és a nagyobbik (kislány, akkor volt 2 és fél éves) szabályosan visszaállt babaszintre, ahogy megjött az öccse.
Szóval nem akart bilizni, cumit követelt stb.. Gondolom, ez is benne van a pakliban egy ideig. Okos meg normális kiscsaj volt egyébként, de nagyon féltékeny volt az öccsére.

Mivel még mindig apósnál (ahol se word, se excel), a férjem készítette el a listát a munkahelyén:)

Íme.

HAJRÁ MINDENKINEK!!!!
Valamilyen formában majd hírt adok magamról hétvégén is.

Nagyon sokat gondolok rátok, vigyázzatok magatokra,
Puszi
Móni
Kép
monke

Vick, nem tudtatok volna annó egy héttel korábban esküdni?:)

Drukkolok ezerrel,
Puszi
Móni
monke

Báá:( most látom hogy ebben a verzióban pont Gréti nincs benne.
Na, majd igyekszem pótolni.

tényleg rohanok, le ne késsek a CTG-ről ...
M.
monke

Sziasztok!!!!
Most írt Mangora!!!

MEGÉRKEZETT!!!!!!

2009.11.06-án 10.15 kor megszületett Marci , barna haja van, kék szeme, 52 cm, 3400 grm !!!!

Gratulálunk és jó egészséget, boldogságot és sok tejcsit kivánok nektek! Sok boldogságot a pici Marci babához!!

Millió puszika nektek!!!

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Mangora, gratulálok és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!

Csajok, az első fiú, végre!

Millió puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Képzeljétek, ugye 1 hete levelezgetek és telefonálgatok a táppénzem elszámolása ügyében és mindenki másra mutogat, hogy nem az ő feleőssége, persze választ nem kapok.
A főnököm már fel sem veszi a telefonját, az emailemre se válaszol, nagyon kiborultam, most sírtam ki magamat.

Van esteleg vkinek vmi ötlete?
Egyszerűen felfoghatatlan a számomra, nem kevés pénzről van szó...

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata
Sajnos ebben én nem tudok segíteni. :(

Mangora
Nagyon gratulálok Marcihoz, jó egészséget és sok boldogságot hozzá!

vick
Kép
Kép
ervick

Móni
Majd nézd ár meg a táblázatban Anna súlyát, valami nem stimmel. :)

vick
Kép
Kép
ervick

Mangora, sok boldogságot nektek! Gratulálunk Marcihoz :)

Kép
Kép
34372

Vick, kitartás, így nem maradhadsz, az tuti. Vince nagyon ragaszkodik hozzád.

Móni, ha gondolod, átveszem a táblát, elvileg én még vagyok. Drukkolok hétvégére, de amúgy szerintem bármikor fel lehet hívni a dokit, ha szülés van. Max. abbahagyja amit épp csinál :)
Számítok rá, hogy nem lesz egyszerű két picivel.

Kata, elhiszem, hogy idegesítő, amit csinálnak... Én azt tenném, hogy dörgedelmes, de udvarias mail, címzett minden érintett, cc az igazgató. Ja és azt is megemlíteném, hogy mióta nem kaptam választ sem a telefonokra, sem a mailekre. Ez általában hatásos, igaz lehet belőle sértődés...

Még akartam írni, de nagyon görcsöl a pocim, megyek tusolni....ja emiatt a takarítás sem halad...amúgy géppel csináltam a szőnyeget. Elég volt a játékokat összeszedni négykézláb.

Puszi a többieknek is, később jövök még

Kép
Kép
34372

Sziasztok,

Mangora, Krisztinaa: gratulálok a babákhoz! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek hozzájuk.

Móni: akkor talizunk jógán! Elmegyek (nagy bátran!), lesz ami lesz :lol:

Friday: én is köszönöm a történetet. Bár én most egy picit megijedtem. Írtad ugyanis ezt a szülés utáni méh-átnézést, és azt nekem is "beígérte" a szülésznő :shock:
Gréti nagyon szép baba!

Fleur: örülök, hogy tudtál jelentkezni. Jobbulást nektek!

Vick: nézd onnan, hogy akkor legalább nem kell sok dátumot megjegyeznetek :lol: :wink:

Nekem is ma volt ctg. Rákérdeztem, kb 7-10 napig engedik túlhordani a babát nálunk. Nyugtatgattak, hogy azért a kiírt időpont még arrébb van, de hát már egyre türelmetlenebb vagyok, és azt hiszem nem csak én :roll:
Találkoztunk tegnap a gyerekorvossal, itt hagyta a recepteket, páromnak már csak ki kell váltania, ha megvan Csabi.
Holnap jön fel anyukám, még lásson egyben, meg hoz nekem káposztás tésztát :lol: most épp azt kívántam meg!

Na, megyek teregetni, aztán a változatosság kedvéért dolgozok egy kicsit :roll:

puszi

Szilvi
huszilvia

Reni, Vick, HuSzilvi,köszi, aranyosak vagytok, hogy így együtt éreztek velem.
Minden lehetséges útvonalat bejártam sajan, azt hiszem, csak az dühít, miért kell ezt egy 9. hónapban lévő kismamával megjátszaniuk.

Vick, nagyon kényelmes Vince uraság, de a hétvégén már csak kibújik.Szorítok nagyon!

Szilvi, írd le nekünk holnap a szülésbeindító pózt,légyszi!Anyud is olyan rendi, mint az enyém!Jó káposztástésztázást!

Reni, mi a végére maradunk tuti, bár ha túlhordom Márkot, mehetek a decemberi topikba lehet.

Kész a a muffin, rendebvágtama konyhát, ebédeltem, mostam 3 adagot, fürdőt takarítottam, most lepihenek aztán összeporszívózok még.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Mangora: Gratulálunk, sok boldosgságot nektek!!!

Kata: Azt hiszed elengedünk a decemberi topicba??? :lol:

Látom vagyunk egy páran, akik leszülnének a hétvégén.... :D
Hajrá!!!

Mindenki próbáljon meg pihenni!

Szép délutánt:
Dorka

Kép
traudorka

Na csajok!

Voltam dokinál amnion, még tiszta a víz,és sajnos a méhszáj nem változott. 2111 még mindig. Úgyhogy holnap nst, vasárnap ismét doki. :cry:
Mondtam neki, hogy tuti a 10-ére hajt ez a gyerek, mire mondta, hogy ezt nem tudja most garantálni. :lol:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Vick, szerintem a méhszáj miatt ne aggódj, tényleg pár óra alatt teljesen kitágulhat. (ezt már írtam Katának is) Lényeg, hogy Vince jól van. Kitartás...

TSzilvi, nekem is visszahelyezkedett Bíborka a gyomromra, úgyhogy két napig tudtam aludni, azóta megint nem. Nekem már a fülem is ég a savtól :(
Nem biztos, hogy görcsrohamok lesznek, nekem Blanival nem volt egyáltalán erős, még amikor beindult a szülés, akkor is a végére erősödött csak be. (5 perces után)

Kata, nagyon jól haladtál a takarítással :) Látszik, hogy ma volt kedved :) Én ma csak mostam, és még muffint se sütöttem.
A babaházhoz sajna még nincs meg a cucc, mert mindig akkor görcsöl a hasam, mikor elmennék vásárolni, és nem merek elindulni.
Varrattam a csajok szobájába viszont kis díszítő függönyt, párna, paplanhuzatot (egy egész szettet) hétfőre lesz kész.
Hát lassan már én is azon izgulhatok, hogy ne decemberi babások legyünk :)

HSzilvi, vigyázz akkor a jógán :) Ügye most nincs se dokid, se szülésznőd? Viszont hétfőre megtanulhatod a gyakorlatokat :) A szülőszobán is dolgozni fogsz?

Nekem mostanában sokat fájdogál a pocakom, és amikor erősödik, mindig kopog az eső az ablakon, tehát tuti a csapadéktól van. Száraz időben jól vagyok, na majd egy ilyen napon megyek vásárolni. Mostmár a közelbe mehetek, (mármint közel legyen a kórház).

Dorka, akkor most már neked is szurkolunk :)

Vigyázzatok magatokra és a babákra. Aki a hétvégére pályázik, tényleg pihenjen most előtte :)

Pussz,
Reni

Kép
Kép
34372

Dorka, most nézem neked is lassan 40. hét lesz, húha.
Enikő, Reni tényleg a végére maradunk.

Vick, nagyon remélem hogy a hétvége meghozza nektek Vincét, szegénykém.

HuSzilvi, hálás köszönet a priviben leírtakért!Pusszantalak érte!

Reni, most már mehetsz bárhova, hátha beindul Bíborka.
Függönyök biztosan szépek, majd kérünk képet, tök rég raktál fel :cry:
Itt nálunk megint esik.
Végeztem a porszívózással is, felmostam, eléggé hulla vagyok, de a szüleim már reggel jönnek, nem akarok hajnalban ugrálni.
Bár anya lelkemre kötötte, nehogy vmivel is készüljek, de hát ha még bírom...

Képzeljétek, a szomszédasszonyom mondta, hogy ő anno 2 hétig hordta túl a fiát.
Uram atyám, akkor még 4-5 hetem is lehet?

Reni, én sem akarok várni Mikulásig, sőt a névnapomig sem!

Na este még jövök,

holnap csak csökkentett üzemmódban leszek

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Írtam Krisztinek,és azt válaszolta, hogy jól vannak, szopik rendesen Anna. Délután 1-kor ment be 10 perces fájásokkal, 3 után megszületett. Nagyon szép baba, kérte, hogy tegyem fel nektek a képet Annáról, megpróbálom leszedni és ide átrakni nektek. :)

vick
Kép
Kép
ervick

Kép

vick
Kép
Kép
ervick

Ő Kriszti Annácskája!
Miket tudok én, nem is gondoltam,hogy sikerül feltennem! :shock: :lol:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Mangora!

Gratulálunk sok boldogságot!!

Végre az első fiú is megérkezett!!

Krisztinának!!

Gratulálok még egyszer gyönyörű kislány!!! Mekkora haja van!!!!

Kata!

Látom már te is nagyon nyűglődsz :cry:
Én is kész vagyok már pedig még csak ma töltöttük a 38-at, de én holnap nagyon örülnék ha vizsgálat közbe megrepedne a burok.......szép álom!!! :roll:

Vick!

Már nagyon drukkolok neked hogy a hétvégén legyen valami vagy legkésőbb 10-én!!!!

Húúú ezek a 7-10 napos túlhordások nekem durvák, én már alig bírok mozogni mi lenne még 4 hét múlva....... :?:

Móni?????
Talán már bent tartották ctg után...??

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

De szép Anna baba, és tényleg, mekkora haja van.

Enikő, én is őszintén szólva erre számítottam, hogy vagy a vizsgálattól beindul, vagy azt mondja a doki, hogy tekintettel a tágulásra, már be kell indítani. Mondtam is Apának, és így mentünk dokihoz. Erre meg sem nézett. Nem baj, csak már fel voltam készülve bármire...

Kata, aztán Anyud majd úgysem enged takarítani. (engem is leszúrt Anyu, hogy minek takarítok szőnyeget)

Puszi,
R

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Krisztina: Anna baba gyönyörű!!!

Nekem már nem engednék, hogy takarítsak, csak elég makacs vagyok, elszöszmötölök vele...
(Azért szőnyeget már nem tisztítok! :D )

Mostanra olyan nyügi lettem, borzasztó. Gondoltam felnézek ide, hátha jobb kedvem lesz. Anna képétől lett is! :P

Jó pihit mindenkinek estére:
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok!!

Enikő, REni, Kata én is a végén vagyok ööö engem se hagyjatok ki itt a finishből! :oops: :oops: :oops: :( !

Kriszta Anna baba nagyon szép baba.. milyen nagy haja van és fekete is nagyon gyönyörű!!! :lol: :lol:

Kata én se bírnám ki h túl hordjam Mátét , bár ahogy elnéztem a ctgn a kismamákat sokan vannak úgy h túl hordják és mind kisfiú!! :D , kis lustik! :lol: :lol:

Vick elhiszem h ki vagy már én is kilennék , nem is tudom h hogy bírod én tuttira megörülnék ! :) :) Drukkolkok h minnél hamarabb beinduljon már valami! :wink:

Ma képzeljétek el.. nem pihentem semmit, fájt is a hasam.. mikor le akartam pihizni apukám hívott h elvitte a kocsit vizsgáztatni erre a vizsga helyen elszakadt a kuplung bowdenje. és késő este tudják csak megjavítani de közben az öcsém bnőjének a szalagavatójára kellett menniük , szegénykém majdnem sírtva és remegő hangon hívott fel h segítsek neki.. elmentem érte elvitte a kocsinkat h odaérjenek a szalagavatóra mi meg a párommal elhoztuk most este a szerelőtől a kocsit.. komolyan mondom ha jön a baj akkor jön csőstül!!! :cry: , de megoldottuk, és mire van a család nem ? Azért vagyunk h megoldjuk a problémát ezzel probáltam nyugtatni őt! !! :wink:

Kata sajnálom nagyon ezt a táppénzes dolgot... pénzüggyel nem tudsz beszélni h utalják el ??? Nekem tök rendesek voltak a munkaügyön szóltak h van sok szabim és vegyem ki most az utolsó hetekre én most szabin vagyok mert így a dec elejei fizuval megkapom a pénzt és nem kell várnom míg a táppénzt utalja a eü b pénztár!!!Mondta a fönököm h ha bármibe tudnak segíteni szóljak! Szerencsére nagyon normális fönökeim vannak!!! :D :D :D

Szilvi fini volt a husika, köszi a pácot!! :D

Na megyek pihizni !

Majd holnap megprobálok jönni!! Nem tudom hogy mikor mert megyünk vásárolni meg apukámat köszöntjük fel mert szülinapja volt! :D

puszika

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Az előbb még akartam írni csak megjött apa megetettem meg Annát is lefektettem.

Friday!

Gréti baba is nagyon szép!
Örülök, hogy úgy alakult a szülésed ahogy szeretted volna!!!

Ma én is túlpörögtem kicsit.......egész nap takarítás volt du már úgy fájt a hátam!!!

Reni!

Nekem igért vizsgálatot a doki holnapra!!! Addig el nem jövök:))

Vagy másfél hete sikerült Annát rávennem, hogy egyedül aludjon el a szobájában, kap egy éjszakai fényt és mesél a kutyusának meg csacsijának.......azóta éjszaka sem kiabál, hogy menjek hozzá aludni!!!
Hú remélem ez így is marad mostmár, ha meglesz a tesó akkor is!!!

Ma telefonált Anna Bátikának:) hogy mikor akar kibújni a pocakomból.....azt mondta tizenkettőkor:)))

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!
Gratulálok, Marcihoz, Mangora!!!
Megvan hát végre az első fiú:)

Anna nagyon édes:)
Eszméletlen sok haja van.
Meglátogattam Zsuzsit, mindenkit üdvözöl, jól van,
és nagyon nagyon aranyos Zsófi (neki is van haja, sok és szőke, én még ilyet soha nem láttam újszülöttnél). Holnap talán már haza is engedik.

Reni, megköszönném, ha átvennéd pár napra a listát:) kicsit nehéz így updatelni net nélkül.

+ Voltam CTG-n és vizsgálat, doki szerint nem marad bent a baba hétfőig...

Méhszáj 2 ujjnyira kitágult, nyákdugó elment stb. Bármikor beindulhat. Csodálkozott, hogy nem voltak eddig is fájásaim. (Erre persze megint beparáztam, hogy biztos nem ismerem fel a fájásokat...:)

Szilvi, ezek után nem biztos, hogy megkockáztatom a jógát.

Mindenkit puszilok, bocsi, hogy nem reagáltam mindenre.
Ha esetleg lesz valami, írok sms-t Reninek.
Ha nem, akkor is drukkoljatok:)

Puszi
Móni
monke

Ú, Móni, akkor ez nagyon babagyanús hétvégének hangzik :)
Szerintem Vince is kibújik hétvégén...

Holnap majd akkor bepötyögöm a táblát excelbe.

TSzilvi, dehogy hagyunk ki, nagyjából egyszerre vagyunk kiírva :)
Együtt leszünk az utolsó hetekben :)
Fincsi lehetett az ebéd, nekem most a pároltkápi jönne be elsősorban:)

Enikőőőő, nyugi, még nem te vagy a soros :)))) Nagyon édi Anna. 12, na jó, de melyik nap?

Dorka, én is nyűgi vagyok már. Azért még bírjuk igaz ? :)))

Puszi,
R

Kép
Kép
34372

Jó reggelt!

Nem bírtam aludni, úgyhogy itt vagyok. Jó sokat forgolódtam az ágyban, de nem fáj semmim...
Szerintem nálunk a hétvégén még nem lesz esemény...

T.Szilvi: tényleg ezért van a család, én is ezt szoktam mondani. :D

Reni: Már nehezen bírom. Főleg este rossz, nem tudok hogy helyezkedni és egy idő után a közérzetem is pocsék... :?

Reméljük a mai nap jobb lesz! :D

Szép napot mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Dorka, kezet foghatunk,pocsék éjszakám volt.Sehogy se tudtam helyezkedni, mindehol nyomott és feszített Márk.
Így már felkeltem, hajmosáson és hajvasaláson,reggelikészítésen túl vagyok, lassan ébresztem az uramat és várjuk a szülőket.

Hát ez az Anna baba, igazi hajasbaba,gyönyörűséges,, és Krisztinának nem is égett a gyomra.Reni, ToldiSzilvi, akkor ami gyerkőceinkenk csak párszál haja lesz? :lol:

Móni, reméljük kibújik Dávid a hétvégén, és Vicknél is Vince!

ToldiSzilvi, téged és Mátét előrébb saccoltalak, nem tudom, így érzem...

Enikő, 12 :lol: nagyon édi, de éjjel vagy nappal?
Látom te is belelendültél a takarítgatásba.

Reni, kimozdultok a hétvégén?

na megyek mert lefőtt a kávé, majd késő d.u jövök, remélem lesznek újabb topikos fiúbabák

szép hétvégét mindenkinek,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: