A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

szisz

Jó hogy jelentkeztél :)

[quote]N írta:a most usgyi olvasok, talán holnapra utolérlek Benneteket, még kb 5 oldal van hátra.

Ha holnapra hagyod a végét, tuti hogy újabb 5 oldal vár majd rád :lol:

Hendegabi

Nekünk nemcsak az utolsó mensink volt egyszerre hanem a házassági évfordulónk is :)
Vendég

conversano! :)

Igen jól látod. :lol: :lol: :lol: :lol: Az egy cakkos, a másik csak nagy, viszont mindkettő egyformán jócskán eláll (néha Tapsifülesnek is hívom :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: ).Még ezzel is megpróbálkoztunk, de hasztalan:

Kép

(Ezt csak a poén kedvéért teszem fel. Tök véletlenül született és nem, nem én nem vagyok rajta, hanem anyám. :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép )

sillia! :)

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Apukák szerepvállalásáról:

http://www.liberoklub.hu/az_apuka_is_vallaljon

Kép
Kép
200907?

Sikerült babakocsit vennünk. Ugyan majd később használjuk majd, nem akartuk ennyiért otthagyni.
Hauck babakocsi, felfújható kerekű két irányból tolható. Elsősorban a kerekek miatt vettük meg, mi sokat sétálunk tóparton, erdőben földúton.
A huzata elég kopott, oldalt egy picit foszlott.
De nem a belvárosban akarok vele villogni . Funkcionálisan tökéletes állapotban van, és csak 7000 Ft volt.
Szerintem nagyon megérte.
Hamarosan használni is kell majd, mert kipróbáltam: bundazsákostól nem fér bele már Lóci a hurcibába.

Kép
Vendég

Bond,

Jó a véletlen kép... :P :P :P
Manó és Hugi hasonlítanak, de azért mások, Hugi sokkal csajosabb. :lol:

Mint ahogy Kata és Míra vonásai is hasonlítanak, de mégis másmilyenek, igaz ők nem is testvérek. :lol:

De még sokat fognak ezek a babák változni.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sillia

Jó a babakocsi, és az ára is. :lol:

Bond

Kép :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti, Norkili , Cunci, merre jártok?

Kép
Kép
orsi777

sziasztok!
végre sikerült behoznom magunkat.alvásunk kezd visszaállni(kop-kop)

Dodi!
egy kalappal mára...

Míra és Kata tényleg nagyon hasonlítanak.

az összes babó nagyon tündéri...

Kiara is már pörög ezerrel hasról hátra és oldalra is...játékokért
már elég régóta nyúl...
már egyszer hátról hasra is fordult,de szerintem az csak véletlen volt...

a súlygyarapodásunk kezd helyrejönni.
azért mondták,hogy nem hízott eleget,mert 2hós oltáson 5320at mértek és a
3hóson meg 5860at és az az 500gramm nem voltt túl sok...

Kiki is imádja a nyelvét nyújtogatni
Kép

Kép
Kép
csibe83

Bond

Az anyus Hugis képet jól beszoptam elsőre. Nézem.. :shock: :?: :shock: ,hogy a fenébe van ekkora haja Huginak?! A fejpánttal én is próbálkoztam.Na nem jött be. 1 perc alatt már sehol nem volt.

Sillia

Nekünk is túra babakocsink van.Ide inkább az ilyen való,mert ugye Sztendre bababarát város...ezért van tele macskakővel.. Szoktam mondani:"Megyünk,lepattogunk a városba"
Kép

Csibe
Nagyon aranyos Kiara !:)
Vendég

Egy kis más :)
Kép Kép
Kép
Vendég

kicsidodi! :)

Beszámolót kérünk plííz! És látatlanban engedd meg, hogy gratuláljak. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: (Puska hol volt? Cici alatt? :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Halihó!

Babók nagyon aranyosak, és én teljesen összezavarodtam, hogy ki kinek a babája, mert annyira hasonlítanak egymásra.

Bond! Gyermekeid is nagyon egyformák! :D A húgom és köztem is annyira sok volt a hasonlóság, hogy mi egy játékot találtunk ki ebből. Elővettük a kiskori képeinket és apukámnak ki kellett találni, hogy melyik gyereke van a fotón. :lol: Vagy sikerült-vagy nem :shock: Mindenesetre jókat nevettünk rajta.

Katy! Boglárka nagyon szép baba! Sok egészséget neki!

Agi125 és Conversano! Látom használjátok a borostyán láncot. Írjátok le lécci a tapasztalatotokat! Én most nagyon gondolkodom rajta, mert Jázmin elkezdett kűzdeni a fogzással. Hol vettétek?

Boo!
Igen, én is naptárt szeretnék készíteni karácsonyra, és nagyon egy hullámon jár az agyunk, mert a fotókönyvön és a kulcstartón is gondolkodom. Szerintem jó ajándék lenne.
Most nekünk is a Pampers a megfelelő pelus, de ez már volt másképp is. :roll:

Sillia!
Jó a babakocsi! Végül már nem is használjátok a hurcibát? Vagy még próbálkoztok? Mi még szerintem 1 hónapig kibírjuk, de hogy utánna mi lesz? Azt nem tudom. :roll:

Dodi! Megy a drukk, de remélem mostanra már túl vagy a vizsgán. Várjuk az eredményeket. :D

Nyuszi!
Jázmin is sokszor ébredt éjjel, de most volt az első alkalom hogy ugy aludt viszza, hogy a mellkasomon. Ugyanis kivettem az ágyból, hogy megszoptatom, de abban a pillanatban rátette a mellkasomra a fejét és abbahagyta a sírást. :shock: Na, mondom megvárom mi lesz ebből!..és láss csodát :arrow: vissza aludt! Óvatosan betettem az ágyba és aludt tovább. :shock: :lol: Igaz 1 óra múlva megint ébredt, de akkor már enni is kért.

Rólunk: Voltunk kontrolon a lábával, nagyon megdicsérték, hogy szépen fejlődött, de még egy hónap a következő kontrolig. Viszont napi 4 órát lehet pihentetni.

Hendegabi te kérdezted, hogy hogyan lehet kiszedni a színes ruhákból a kakafoltot. Na ez nálam is nagy dilemma volt, viszont a héten rájöttem! :lol:
Ami nekem bevállt: Fél óra áztatás a DM Denk Mit OXI Energy folttisztítójában, majd Vanisch szappannal átdörzsölőm, és utánna teszem a mosásba. Nagyon jól kivette a sárgáját! :D
Vendég

ikoka7! :)

Te sem sűrűn vagy most. :roll: :roll: :roll: :?: :?:

sillia! :)

Babakocsi teljesen jó. Reméljük ez már végig jó lesz, ameddig szükség van rá.

conversano! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csibe83! :)

Kiara nagyon ügyes! :D :D :D

Kép
Kép
200907?

norka81! :)

Továbbra is csak ilyen szépen! :wink: :D

Kép
Kép
200907?

norka

még használjuk a hurcibát. Nagyon praktikus ésmiután háromnegyedrészt körülfogja Lócit nem is kell bele agyonöltöztetni.
(a ti babáitok is utálnak öltözködni? Kész küzdelem mire felkerül a kabát és a sapka :? )

Amíg nem lesz olyan hideg hogy muszáj a bundazsák, addig használni fogjuk.

Már autósülést is vettünk, tehát minden megvan, de amíg csak lehet a hurcibát használjuk. Mert pl. nem tudom hogyan fogunk utána vásárolni. Vagy betolom babakocsistól vagy cipelem végig, mert én abba redvás bevásárlókocsiba biztosan nem ültetem majd bele. Akkor sem ha már ülni tud majd.
Épp nemrég láttam az Auchanban:
Anyuka vásárol, egy év körüli kislány ül a bevásárlókocsiban és azt a láncon lógó fémet, ami kilöki a másik kocsiból a pénzt, na azt szopogatta lelkesen

:shock:

Pfujjjj

pedig én nem vagyok sem rend sem higiéniamániás...
Vendég

Norka!

Nekünk nincs láncunk. Sógornőm kislányának van,állítólag neki hatásos.Egy barátom gyerekének semmit nem használ..de más sem.
Vendég

Norka nem Mírának és Katának van lánca?Mégis bezavart a hasonlóság :lol: ?Vagy engem :lol: ?

Kép
Kép
orsi777

Csibe

Kiara nagyon aranyos mosolygós, és igaza tényleg nagyon ügyes. :lol:

Katy és Moncsy 78 gratulálok az unokahúgaitokhoz, mindkettő neve Bogi.

Kép
Kép
orsi777

Egy Cipruson szolgáló katona egy nap levelet kap a barátnojétol, amiben ez
áll: - Kedves Pisti! A kapcsolatunk így nem folytatódhat tovább, a távolság
ami elválaszt minket túl nagy. Bevallom, amióta elmentél, már kétszer is
megcsaltalak. Légy szíves, küldd vissza nekem a fényképet, amit korábban
kaptál tolem. A katona kiakad, megkéri a társait, ajándékozzanak neki
egy-egy fotót a barátnojükrol , feleségükrol, a novérükrol, az
unokahúgukról. 57 fényképet gyujt össze, beleteszi mindet egy bazinagy
borítékba, együtt Mari fotójával és ezt írja hozzá: - Kedves Mari! Ne
haragudj, de nem sikerül visszaemlékeznem, ki a f*szom vagy te! Légy szíves
vedd ki a képet, a többit pedig küldd vissza!
Vendég

Sziasztok!

Ági: állítólag azért nem jó a sok porszívózás, mert nem tesz jót a nyálkahártyának :shock: :? .
Hendegabi: akkor kezet foghatuk, én is nagyon uuuuuuuuuuuutáálom ezt az időt. Isten Éltessen Sokáig :lol: :lol: !!!!!
Katy: Gratulálok, a nővérednek!! Nagyon édi Boglárka. A neve is nagyon tetszik :wink: .
Boo: Müzli :shock: :P :P
Conversano: az a cumi :lol: :lol: :lol:
Ági: Látom Katának is van borostyánlánca, Ti éjjelre leveszitek Róla? Na most látom Mírának is van. Én Domiról, éjjelre leveszem, nem tudom miért, valahogy nem merem rajta hagyni. Vagy hülyeséget csinálok :oops: ??
Bond: ooooooolyan szép Hugi, és Manó is :lol: :lol: . Szerinem tökre hasonlítanak egymásra!
Dodi: mennek a drukkok!
Sillia: Jó a babakocsi :D
Norka: Hurrááááá :lol: :lol: !!!!!
marietta1982

Köszönöm a gratulációkat a tesóm nevében!! :D
Délelőtt bementem megnézni a kis Tündérbogyót, alukált és közben édesen hörgött. :lol: Már el is felejtettem, hogy Petra is milyen hangokat bírt kiadni magából újszülöttként! :D

Felvettem picit, hát Gyerekek ez egy kis hópehely, teljesen súlytalan! Annyira aranyos! Picit még mindenféle pöttyös az arcocskája, de az majd elmúlik pár nap alatt. Holnap délelőtt is megyek, már alig várom!

Míra és Kata hasonlósága tényleg nagyon durva! :D
Majd rakok fel Petráról, megnézzük, hogy mennyire hasonlítanak még Hugival! :wink:

Conversano!
Az a cumi állati jó! :lol: :lol:

Sillia!
Jó a babakocsi, ügyi vagy!
Akartam írni Neked, hogy én már másodszor vettem a DM-ben 4190 Ft-ért Libero pelust (Hármas méret, Megapack). A Tesco pedig még leakciózva is 4600 körül árulja, hogy ne ott vegyétek!

A bevásárlókocsiktól én is undorodom, én se tenném be Petrát (vagy áttörölném alkoholos kendővel azt a részt, amit fogni kell) :arrow: Vagy nagyon hülyének néznének? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnos ha nagyobbak lesznek, akkor vagy beültetjük őket, vagy szaladgálhatunk utánuk a közértben, vagy fogjuk a kezüket, de akkor hogyan vásárolunk? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Petra még nem fordul át, csak az oldalára fordul ha háton van. Szoktam vele olyat játszani, hogy a pokróc segítségével görgetem, hogy érezze magát a mozdulatot. Tetszik is neki.
Viszont egyre jobban húzza maga alá a lábait és emeli fel a popóját. Készíti elő a mászáshoz szükséges mozdulatokat.

Dodi!
Vizsga?
Nekem is szigorlati tárgy volt a vezetéselmélet pszichológiával összevonva. Így összevegyítve még elment.

Ági!
Szerintem ma már a puskagyártás alatt nem jegyez meg az ember semmit, mert számítógépen hasábokra töröd a jegyzetet, kiveszed a sortöréseket, leteszed a betűméretet 7-re, kinyomtatod, szétvágod és mondjuk harmonikára hajtogatod. Kb. negyed óra, és bele se kell nézni a szövegbe. Sajnos ma már ez megy (illetve már 10 évvel ezelőtt is ez ment).

Csibe!
Petra is 4-500 grammokat hízik havonta, szerintem az teljesen normális.

Kép
katy76

Kinőttük a 3as pelust..
Vendég

Katy de jó lehetett megfogni Bogit. Én is alig várom, hogy elemhessünk párom barátjáékhoz, és megfogjam a picijüket. Mi kivárjuk, hogy elérje a 3 kilót a pici, és utána tudunk csak menni látogatóba.Pedig megnéztem volna mekkora egy két kilós baba.

Kép
Kép
orsi777

Katy

Köszi a tippet, a Tescoban semmiképp sem vettünk volna. A múltkor belinkeltem ide egy oldalt, van itt nálunk a Nikica bababolt, ott tartósan 4100 Ft a 3-as megapack :)

Babakocsi remélem már kiszolgál. Egyenlőre még nagynak tűnik, legalábbis a másikhoz képest.

Az már jobban aggaszt, hogy Lóci azonnal sírni kezd amint belerakom
Még csak idefennt próbáltam, remélem ha gurulunk nem lesz baj..
Vendég

Sillia!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Conversano
Mi most kezdtük hétvégén a 3-as Huggies-t. Nekem nagyon bevált, jó magas a dereka, nem jön belőle ki a nagy adag kaki, pedig ő is már csak két-három naponta kakil , de akkor kiadósat.
Nektek is nagyon büdit potyizik a gyerek? Nálunk Odi nagyon alakít, egyfolytában pukkangat, a büdije meg ott marad a pelusban :lol: . Néha kicsomagolom a pelusból, annyira büdi van tartósan, de álatlában csak téves riasztás szokott lenni. :lol:

Kép
Kép
orsi777

Na, akkor kinek van lánca??? Én már összezavarodtam! :oops: :oops: :oops: Bocsi

Most megyek kicsit dolgozni, de majd jövök és utánna járok! :lol:
Vendég

Sillia!
Szerintem a DM-ben is tartósan ennyi, és ha regisztrálsz a baba bónusz programjukra, akkor adnak kupont is (2 Libero kupon van benne). Meg a 100 pontos kuponfüzetben is van Libero kupon.
Én most kuponnal vettem, úgyhogy tök olcsó volt.

Kép
katy76

Jelentem Manó teljesen megkergült.
Az nem újdonság, hogy szétszórja az összes játékát, meg időnként csúszik-mászik mert nem tudja, hogy mit kezdjen magával. De ma mindezt egyszerre adja elő, pluszban még a hintalovat is rugdalja. :evil:
Ha hív és odamegyek hozzá játszani, akkor faképnél hagy. :? Tipikusan a figyeljmárrámnemássalfoglalkozz hiszti, de igazából ő sem tudja mit akar. Lefeküdni sem szeretne. Sajnos nem veszem észre, hogy mit művel. Majd abba hagyja vagy elalszik. A lényeg, hogy Hugit békén hagyja.
Nem velem tol ki, hanem magával: olyan rendet rakatok vele fürdetés előtt, hogy minden párhuzamosan meg elvágólag fog állni, nem érdekel, hogy mennyire veri ki a palávert. És egyedül fogja csinálni. Ha két órába kerül, akkor két órán ét fogja csinálni. Ha szétszórni szét tudja, akkor az összepakolás is megy. :evil:

Kép
Kép
200907?

Orsi!
Én meg alig várom, hogy elfogyjon a 3-as Huggies. Nem szeretem. Kb. másfél hónapja vettem kipróbálni, de annyira nem szeretem, hogy csak nagy ritkán adom rá Petrára. Nekem az nem tetszik benne, hogy az oldala tök vastag és rövid, nem tudod oldalt jól meghúzni. Mindegy, már csak kb. 30 db van, olyankor adom rá, amikor csak rövid ideig van rajta (pl. ha 6 körül kakil, akkor a fürdésig azt adok rá).

Elfordítottam a járókát, hogy a gyerek ne lássa a tv-t, hát nem kitekeri a nyakát, hogy mégis lássa??? :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Hendegabi

Nagyon Boldog Szülinapot!!! :lol:

Kép
Kép
orsi777

Katy

Még jó, hogy van ennyi féle pelenka,lehet válogati. Nekem ez jött be a 2-es és a 3-as is jó. Pampers-től csak az 1-es volt jó. Az ára sem rossz, csak a DM-ben veszem.(kupon beváltással 2900-,-Ft-ért vettem 88 db-at) Liberoból csak az 1-est próbáltuk ki, ne szerettem.Mivel eddig a Huggies bevált, nem próbálkozom mással.

Kép
Kép
orsi777

hendegabi
Kép
Vendég

Bond

Nagyon szigorú vagy.Manó szót fogad ilyenkor?
Tényleg kinél ki a szigorúbb a caládban apa vagy anya?Vagy ki lesz?
Nálunk szerintem én leszek, pedig szeretettel átadnám ezt a szerepet apának. :roll:

Kép
Kép
orsi777

[quote="katy76"]
írta:
katy76A bevásárlókocsiktól én is undorodom, én se tenném be Petrát (vagy áttörölném alkoholos kendővel azt a részt, amit fogni kell) :arrow: Vagy nagyon hülyének néznének? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnos ha nagyobbak lesznek, akkor vagy beültetjük őket, vagy szaladgálhatunk utánuk a közértben, vagy fogjuk a kezüket, de akkor hogyan vásárolunk? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

A legegyszerűbb dolgod akkor van, ha szót fogad és ha azt mondod neki, hogy maradjon melletted, akkor ott marad. :lol: :lol:
A kocsi még így is neccesebb, inkább a kosárra szavazok. Abba ő is könnyebben tud pakolni, így akár bele is lehet vonni a vásárlásba (továbbá kivonni belőle, hogy: "tedd szépen vissza a polcra, arra most nincs szükségünk :lol: :lol: ") De mivel a végére le fog rohadni a karod lehet, hogy az a legpratikusabb megoldás, hogy többször, kevesebbet vásárolsz. Az 10 deka párizsi közbeni vad nyaktekergetést, az eladó kérdéseire értelmetlen válaszadást és az utána kiabálást, szaladgálást így sem fogod megúszni, de legalább mérsékelni lehet. :lol: :lol: :lol:
A DM-ben jó, hogy van kicsi kocsi. Én a nagyot szoktam tolni, Manó meg a kicsit és terelgetem, ha szükség van rá. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boldog Szülinapot Hgabi!
Vendég

orsi777! :)

Csak annyira vagyok szigorú, mint ahányszor ügyi puszit :D kap naponta, odabújik hozzám, hogy szejeted anyát, megsimogatom a buksiját, játszunk együtt és elmondom neki, hogy ő már ügyes, okos, szép, értelmes óvodás NAGYFIÚ. (Persze nem óvodás, csak azért mondom, hogy ettől is nagyobbnak érezze magát :lol: )
Szerintem összességében jó fej és laza vagyok, de ha arról van szó, akkor megrövidül ám a gyeplő. :roll: :twisted:
A fürdés előtti összepakolás egyébként már egészen kis korától az ő dolga. Mostanra már teljesen természetes neki, nekilát magától, ha szólunk, hogy kezdjen el pakolni. Először persze még mi csináltuk és ő mondjuk csak 1 valamit adott a kezünkbe. :lol: Általában csak minimálisan segítünk (inkább úgy mondanám, hogy együtt csináljuk), de ha túl lő a célon, akkor bizony egyedül kell nyomatnia. Volt már, hogy másfél órát töltöttünk el azzal, hogy a kezembe adja azt a nyamvadt kockát, amit konkrétan elért, csak megfogni nem volt hajlandó. A többszöri figyelmeztetés elleni ágy alá gurítás ezzel jár sajna. És annnnnnnnnnyira, de annnnnnnnnnnyira sírt, ha fél percre csendben maradtam, hogy most mit csinál majd, akkor ő is rögtön elhallgatott és már ment is volna odébb, teljesen kisimult arccal.
Ha fel is emelem a hangom, nem haragszom rá (legfeljebb magamban akar eldurrani az agyam). És mihelyst megcsinálta, amit SZÉPEN kértem tőle, már kapja is a köszönömöt, a buksi simagtást és az ügyi puszit. :wink:
Apa szokta mondani, ha nem akar rám hallgatni: "Mit mondott Anya?" Illetve én vagyok az, aki leginkább meg tudja etetni. Utána jönnek anyámék és csak harmadik Apa. Ez utóbbi két dolog, azért elég sokat elárul, szerintem... :roll:

Kép
Kép
200907?

Nekem tetszik, ahogy nevelitek Manót. :wink:

Kép
Kép
orsi777

Betegeknek jobbulást!

Babák gyönyörűek!

Katy
Gratulálok a nővérednek!

Pelenka
Nálunk a Pampers volt felejtős. Mi Liberot használunk. Vagy a DM-t.
Vendég

Amúgy mostanában az van soron, ha valami nagyon rosszat csinál (üveget, tányért tört véletlenül), akkor Apa elé kell állnia és bevallania. Ezt már előszörre is megértette, de úgy tett, mint aki nem hallja és egyáltalán nincs is ott. :roll: :roll: :roll: :lol: Volt sírás-rívás, de megtette végül. Mondtam neki, hogy ha ő mondja el Apának, nem pedig tőlem kell megtudnia, akkor már nem is fog annyira haragudni és nem lesz bünti. Persze, amúgy sem lenne se harag, se büntetés ebben a korban. :wink:
Szépen elmagyaráztam neki, hogy ha valami rosszat tesz, akkor már elég NAGY és OKOS fiú ahhoz, hogy őszintén meg merje mondani és akkor nem lesz belőle nagy(obb) baj. Lehet, hogy szidást kap, de őszintének kell lennie.
Eddig háromszor volt erre példa és rögtön két héten belül :? . Azt nem mondom, hogy a legutóbbi alkalommal már örömmel rohant az Apja elé és a nyakába ugorva mesélte óriási lelkesedéssel, de már nem félt és persze az Apja sem tolta le, viszont megsimogatta a fejét. :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a drukkokat, de feleslegesen pazaroltátok rám az energiáitokat, nem voltam suliban :? :oops: !
Botond 6* (!) kelt éjszaka sírva, de mikor cicre tettem kettőt kortyolt, aztán vigyorgott rám, meg gagyarászott, nem evett :shock: . Csak egyszer jött be, a legelsőnél, hogy beraktam a cumit, azzal visszaaludt, de utána már nem :? . Gyakorlatilag egész éjszaka fennvoltunk, fél-fél órákra aludt csak el. Volt egy kis hőemelkedése, kapott Panadolt, de azóta sem volt semmi, és tök jó kedve is van! A pocakjával lehetett a baj, mert most is nagyokat durrogtatott, meg a korábbi zűrös estéken is mindig. Szóval gázos a gyerek, de nem annyira, hogy görcsöl, csak annyira, hogy nem tud tőle aludni :( . Viszont az éjszakai cicimaratonnak (is) köszönhetően délben már 140-et tudott enni egy ciciből :D !
Na, szóval így nem mertem őt reggel itthagyni, nehogy jobban belázasodjon vagy vmi....

Levágtuk Bobóka haját! Annnyira édes lett szerintem 8) :lol: ! Most alszik, utána lefotózom, meg csináltunk előtte is képet, majd felteszem :wink: . A hajvágás 5 helyszínen 38 féleképpen zajlott, és az egész lekás egy merő haj volt a 3 hónapos gyerekem után :shock: :lol: ! Szóval tuti nem lett egy vidálszászúnhaj, de nekünk tetszik :lol: .

Apa elment bevásárolni és vett Botondnak egy bébifotelt :shock: :lol: ! Ilyen baromságot is csak egy pasi vesz meg, de amúgy tök aranyos :lol: . Pár kép erejéig beleültettem a gyereket, íme:
Kép Kép

Bond!

Egy régi tartozásom :oops: :
Kép

Babafül:
Nálunk Ricsi meg anyósom teljesen odavoltak, meg vannak, hogy Botondnak milyen gyönyörű fülei vannak :shock: :D ! Most, hogy így felhívtátok rá a figyelmemet, tényleg szépek :lol: . Szemből gyakorlatilag nem is látszanak :wink: . Mondjuk nálunk a családban senkinek sem áll el, így nem is gondoltam, hogy el fog. De ma már ezt annyira szépen meg tudják csinálni! Ne izguljatok miatta :wink: . Én az orrát figyelgetem inkább a gyereknek, nálunk inkább azzal vannak a gondok :roll: :lol: ! Most még nagyon cuki orra van, de még bármi lehet. Eleve az orr csak kamaszkorban kezd megnagyobbodni...

Uhhh, még van egy oldalam, de megjött apa :arrow: vigyázba állok :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy! Lili ugyanezt csinálja,emeli a kis seggét az égnek,de egyelőre nem megy neki a kúszás. Egy idő után bedühödik és elkezd sírni.. Na ilyenkor inkább hanyatt teszem,nehogy elmenjen a kedve. Viszont megfordulni még nem fordul meg. Én is görgetem őt a lepedővel,de egyelőre nem mutat semmi hajlandóságot.

Pelus: Mi kezdettől fogva Pamperst használunk,most éppen a Midi-t 4-9 kg között,nekünk bevált,tök jó streccses a gumirozása.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi: nagyon jóképű Botond :lol: :lol: , na és abban a fotelban úgy ül, mint valami igazgató úr :lol: !! Meg kell zabálni, olyan cuki. Tök nagyfiús már, nagyon helyes :wink: !!!!
marietta1982

orsi777! :)

Köszi szépen. Hogy ez mennyire vezet jóra vagy sem, az majd csak később derül ki. Bevallom, hozzám közelebb áll a poroszos stílus (nyilván nem arra gondolok, hogy ütöm-vágom), a nembajtündérmókusommitszeretnélmitcsináljonanyuci. :roll: :roll: :oops: :oops:

kicsidodi! :)

Ezt a stréberséget! Te akkor is átmész, ha ott sem vagy!? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: (Legalábbis nálam :lol: :lol: :lol: :lol: )

Huginak semmi baja sincs, de ő is szipolyt játszott velem tegnap éjjel. :? :? :?

Köszi a képet! :lol: Tök jól látszik, hogy mennyivel kisebb volt akkor. Fotel: :lol: :lol: :lol: :lol: (Szerintem ez valójában magának vette: kisajátítja majd, ha kinőtte Botond. Mondjuk lábtartót csinál belőle. :roll: :roll: :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.05 17:20-kor.

Kép
Kép
200907?

Nálunk általában a legelsők között Lili fülét dícsérik,hogy milyen szép :lol: És tényleg,pedig izgultam,mert nekem egy kicsit eláll. Remélem így is marad neki.

Dodi! Tök jó a fotel,ezt már én is néztem,hogy majd veszünk neki,ha már tud ülni rendesen. Bár az előbb felhúztam és basszus,a gyerekem ülésbe vágta magát. Tegnap még nem ment :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Akkor megynugodtam,hogy nem csak a mi éjszakánk volt ilyen. :wink: Nem most van telihold??

KépKép
KépKép
nyuszi81

Norka81,
Téged tényleg sikerült jól összezavarni. :P
Kata és Míra hasonlít egymásra, és szintén nekik (is?) van láncuk. :lol:
Én Mírán éjszak is rajta hagyom, csak a fürdéskor veszem le, hogy ne érje meleg víz és hideg vízzel le is öblítem, mielőtt vissza tenném rá. Annyi a különbség a két lánc között, hogy én ovális szemű láncot vettem, mert az szerintem jobban simul a kis bőréhez, észre sem veszi, hogy rajta van.
Én itt vettem: www.borostyanlanc.hu

Orsi77,
Míra is 2 napja nagyon büdiket pukizik, és én is már többször kicsomiztam, hogy pelust cserélünk...de nem volt benne kaki...
Ritkábban és kevesebbet kakil, és az állaga is más lett.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Katy:Gratulálok Tesódéknak,gyönyörű a kislány! :D

HGabi:Boldog szülinapot!

kisbabák mind nagyon szépek,egytől-egyig :D

Lili jobban van,Lottit este ügyeletre vittem,pöttyös lett,de csak a láztól.Ma én mentem dokihoz,antibiotikumot kaptam ,nekem is torokgyuszi :evil: Mind betegek vagyunk,csak apa nem :roll: ,ő most ment el éjjelre dolgozni :( .Így este nyugodtan tudok majd netezni :lol: ,és Fábryzni is fogok.

Sillia:Nagyon szép a babakocsi,és praktikus is,tuti szeretni fogja Lóci. :lol:
Vendég

Hopp!
Megtaláltam a megfelelő babakocsit:)
Kép
Vendég

Sziasztok! :lol:

Hendegabi: Nagyon boldog szülinapot! :lol: :lol:

Pelus: mi Pamperst vettünk először, 2- ig azt használtuk, néha vettem Huggies- t. Liberot még az elején próbáltam, de nem tetszett :roll: :D Azóta sem vettünk olyat, most a 3- ast nyúzzuk, és most DM- est vettünk kipróbálásra- egyelőre jónak tűnik, legközelebb nagyobb csomira ruházunk be :lol:

Sillia: jó az új verda, főleg ennyiért??! :lol: :lol: :lol:
Öltözködés :roll: Van, hogy kemény 20 perc :roll: De most már nem olyan nagy az overallja, így kevesebb réteg ruha elég, hamarabb végzünk :lol: Főleg a kabát, hosszú ujjú felvétel a gond nálunk. Biztos én vagyok a béna :(
Auchanos sztori :shock: :evil:

Csibe: Kiara nagyon édi! :lol: :lol:

Norka: nincs mindig a nyaklánc Katán, csak amikor eszembe jut :oops: Hogy szokja :D Mert még nem jön a foga, de addigra szeretném, ha nem feszengene miatta. Amúgy felesleges az aggodalmam, mert tökre fel sem tűnik neki :lol: :lol: Egyébként ahány embert kérdeztem, mind jót mondott róla :D Én egy "Ásványbolt"- ban vettem, kimondottan bébi méret. Nem egészen 2000 Ft volt. Remélem, majd tényleg használ :D

Marietta: ilyenkor rossz időkben van, hogy 2* porszívózom ki az orrát, és nem hobbiból, mert van is benne cucc. Ezek szerint ártok vele? És ha nem kap levegőt a fikuci miatt, akkor mi van? :shock:
Éjjelre leveszem róla, illetve fürcsi előtt már, és nem rakom rá újból. Ezért van, hogy néha el is felejtem visszatenni reggel :oops: De még egyelőre nem is nagyon kell :lol: Én is attól parázok, hogy nehogy fulladjon tőle, pedig tudom ám az eszemmel, hogy nem lenne tőle semmi baja... de mégis aggódom. Na ne félj, majd fogzáskor rajtuk hagyjuk! :lol: :lol:

Katy: :( Egy világ dőlt össze bennem :( Én még a főisin kézzel írtam a puskát- ebből is látszik, hogy nem vagyok mai csirke :D

Conversano: macskákok :lol: :lol: :lol:
:shock: akkor biztos vannak ott combikák :lol: :lol: :lol:

Dodi: babafotel nagyon jó :lol: :lol: Botondnak is tetszik, úgy látom :lol: :lol:

Lilisgabi: :( Tessék mindenkinek gyorsan meggyógyulni! :D

Ma séta végén Kata is nyüszi volt a babakocsiban, csak akkor hagyta abba, amikor kivettem. Akkor elkezdett nézegelődni, vigyorgott mindenre. Jó buli volt: egyik kezemben a 6,5 kg + rucik súlyú lányom, a másikkal meg tolom meg irányítom a verdáját. Úgy 500m- re voltunk otthontól. Még most is fáj a karom :shock: :D

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: