A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszönöm a druukkokat a sógoromnak.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Panndi, itt is jobbulást a lányoknak!

Mikorra van kiírva pontosan Fleur?

És mennyire kell pontosan? Napra, órára vagy percre? :lol: Benevezek! :)

Nem tudom, azt írtam-e, de a Dokinénink azt mondta, gyerekeknek nem szeretné beadni, de ajánlja, hogy a gyerekek közelében lévő felnőttek oltassák be magukat - mivel itthon nagy a pedagógustársadalom, a felnőttek oltva lesznek. :wink:
Azt nem tudja vki, hogy a gyerek féléves koráig oltják ingyen a szülőket, vagy 1 éves koráig? Mert nekem pedagógus jogon is jár, de ahhz be kell menni a suliba, viszont, ha Dani miatt jár ingyen, akkor a háziorvos is be tudná nekem adni... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Nem tudom, van-e már hely, de, ha hajlandóak vagytok nem túl közelbe is talira menni/jönni, én szívesen látnálak benneteket! Pláne, hogy akkor tutira ott lennék... :lol: Békásmegyeren lakunk. Ha nagyon meredek a helyszín, akkor majd megyünk mi. :wink: Már amennyiben mehetünk...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Ma is délutánra megyek...

LMóni! Sógorodnak megy a vudu!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++
Remélem, semmi komoly!!!

Heni! Nagyon helyesek a fiúk! Áron a 2. képen tiszta Pépör! 8)
:shock: Váo! :)

Tündi! Én is ezt akartam Neked írni, hogy a pilates nem olyan egyszerű ám!!! Sokat kell gyakorolni, mire megy!

Megnézem a csirkecombokat a sütőben...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

Hú, ha

Regi, gratulálok a munkához, nem semmi akaraterőd van, nekem a reggel minimum 1/2 7-kor kezdődik. Annyira jó, hogy ilyen lelkes vagy, így kell ezt csinálni.

Fleur, hát csak kitart ez a kispasi:)

Móni, +++++, tali, nekem a novemberi két utolsó dátum a jó a jövő hét sajna nem, a dec. meg mikulás, apa szülinap.

K.Timi, gyorsan gyógyuljatok meg, hajrá kistesó

Heni, de ügyes ez a legény

Mesi, sajnálom az otthoniakat, hajrá ágynem meg minden

No hát rólunk, Robesz elkezdte élvezni a napközit, tegnap már csak fél percet hüppögöt mikor beadtam, ma pedig, szinte futott be. Egyedül még akkor szokott kicsit sírni, mikor bejönnek az udvarról. Már ott is ebédel, kedden láttam, hát könnybe lábadt a szemem, annyira nagyfiú, egyedül ette a levest, ebéd után ment kezet mosni. Hihetetlen, hogy így megnőtt.
Nekem jólesik a szabadidő, igaz nem túl sok, de azért jó, tudok menni vásárolni, nézelődni, ki is fogom használni, mert már én is elkezdtem a karácsonyt összeírni.
Takarítok, főzök, pihizek, jövő héttőől pedig megyek egy kicsit mozogni.

Kristóf jó sokat mozog, sőőőőt, van, hogy meg sem áll, jövő héten megyek dokihoz.

Hát rólunk ennyit.
Most megyek született feleségeket nézni, jaaaa és ha van ötlet szülinapra (férjem 35 éves lesz) szívesen fogadom. A slide show már alakul, a fényképek, zenék megvannak, pár hét és összeáll. De az ajándék, sok mindenen agyalok, csak a pénz. Leginkább nem ajándék, mármint nem tárgy, hanem valami koncertjegy, vagy ilyesmi a cél.

Na tényleg megyek, kihasználom a pihit.

Kép
Kép
nektarin

KTimi! Jobbulást Ádinak!!! ++++++++++++++++++++++

Panndi! Jobbulást a lányoknak is! ++++++++++++++++

Minden gyerkőc beteg most???????

Vindo! :shock: Basszus! :evil: De talán rájönnek, hogy ez nem jó út, és kitalálnak egy megoldást!!!

Tali: Még nem tudok nyilatkozni, majd csak ha megtudom a beosztásomat... :roll:
Még kicsit káosz van a boltnyitásig, ami valszeg kedden lesz...

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin! Próbálom a legjobbat kihozni ebből a helyzetből! ;)
Robesz nagyon ügyes akkor a beszokással! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Teszveszeltem épp és láttam nem 20 ezerért babaházat KAQK
http://www.tesz-vesz.hu/item794536205_n ... es_uj.html

majd még jövök...

Heni
KépKép
heni81

Heni: de édes vagy..:-) köszi..

Ma van anyósom szülinapja..én sütöm a tortát..hát nem nagyon akar összejönni...mivel a kókuszpuding szuper lett imádja mindenki..ezért kókuszos torta lesz kakaós piskóta, szederlekvár.......
de ez a piskótasütés mindig kifog rajtam...olyan lapos..:-( most süthettem mégegyet ...útálok piskótát sütni.

du-án megyünk szülinapozni

Emma beszólásai: "Mikulás gyere! Jézuska gyere! mikulás jön előbb aztán Jézuska. Jézuska látod fürdök"...:-) mondtuk h mindent lát a mikulás és a Jézuska ezért ha jó kislány akkor biztos megfontolja hogy megkaphatja amit szeretne...

Közölte hogy mikulásra vonatot a jézuskától babaházat szeretne.

apával beszéltük h talán a tesco ban látot babaházat . erre Emma: anya menyél tescoba vegyél babaházat! :-) majd megzabáltam...persz megbeszéltük h ez nem így működik..de ahogy kombinál...hihetetlen..annnnyira cuki..mindenről van véleménye, hozzászól mindenhez....és ezzel zár:" tudod anya" :-)
:arrow: a bölcsibe emmáért

KépKép
kaqk
Debrecen

Sógoromnak úgy néz ki tüdőgyulladása van, kapott gyógyszert de a tüdőgondozóban a doktornő nagyon alapos és még több mindent megnéz. Vett Tőle vért, csinálnak tenyésztést, rakott rá valami tapaszt amit hétfőn tud kielemezni. Láza még mindig nem ment le :( Remélem használ a gyógyszer hamar :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, most tudok jönni csak pár hsz erejéig :cry:

Áron ma úgy döntött d.e. nem alszik :shock: igaz 8kor ébredt, de eddig mindig aludt még, igaz tegnap is már csak 20 percet :shock:

Viszont délután 14.10 től este 8kor aludt el :shock: HŰ, egészen mások az alvási szokásai mint amihez én Péter mellett hozzá szoktam, de majdcsak megszokom ezt is, mert ez szerintem a jobbik változat, mert ő nem nyüglődik legalább.

Másik dolog ami nagyon bánt, hogy Péterke pár napja bepisil :cry: nem tudom mi van vele, olyan szépen szólt, ha nem is időben, akkor is csak kicsit beeresztett, de most komplett bepisil.

Tudja, hogy nem jól van ez igy, mert tegnap este már kiabáltam vele és rá is ütöttem a fenekére , mert elszakadt a cérna:-(Előtte 2 perccel kérdeztem meg, hogy kell e neki pisilnie, folymatosan kérdezem egyébként, nem nem és nem a válasz, majd bepisil.
Ma is sikerült neki 1x és amikor ránéztem csak annyit mondott, anya szeret, hát én úgy nekiálltam sirni, levetkőztettem, felöltöztettem és mondtam neki, hogy anya szomorú, mert nagyon bepisiltél.
Mit a fenét csináljak? Ha 1.5 óránként megpisiltetem, azzal nem ártok? Mert egyébként mást nem tudok csinálni. Éjszaka, d.u alvásnál nem pisil be. Lehet addig tartja egyébként, hogy végleg nem birja. Most kap teát is, az meg többet pisiltet :roll: fene sem tudja

:arrow:

Heni
KépKép
heni81

Móni: szorítok +++++++++

Regi: nem baj,ha nehéz. :) jó kihívás nem.. :)

Heni:ne idegeskedj a pisi miatt.bármi előhozhat,egy kicsi vissza esést.vedd nyugodtan.ez most türelem játék.ha sűrűn bepisil sz.tem nyugtasd meg,hogy nem baj,mond neki,legközelebb előbb szóljon.ne érezze,hogy nagy bajt csinált,mert még jobban vissza esik.én így gondolom. amúgy Bence majdnem 3 éves volt,hogy leszokott a peluról,ha azt nézem nagyon ügyes Péterke. :) Emlékszem,hogy én is sűrűn öltöztettem át,volt,hogy egy nap csak az ő kis nadrágjaival és gatyáival volt tele a mosógép,az volt jó,hogy akkor még üzemelt a szárító,így a gépek mentek egész nap. :) De ez pár napig volt tényleg,aztán szépen kialakult. :) én is kiborultam párszor,de olyankor kicsit elvonultam ne vegye észre,apával elvoltak addig :) sok-sok türelmet kívánok neked,ripsz-ropsz túl lesztek rajta hidd el.. :) ja meg amúgy lehet az is,hogy nagyon bele merül a játékba és mire szól addigra már késő :) nem baj,alakultok, légy türelmes ;)
varga tünde

Amúgy ma neki álltam fent az emeleten a kazánhelységben össze pakolni. vannak ott szekrények,oda pakoltunk eddig,felesleges ruhákat.össze raktam egy csomó ruhát zsákba ami már nem jó.most döbbentem le mennyi cuccunk van még.abba a helységbe szeretném felrakni a felesleges mosógépet.kitaláltam,hogy mivel a kazánnak is kell kondenzvíz levezető csövet fúrni a falba,oda be lehetne rakni egy m.gépet,vízbevezetőt meg csak ketté kell osztani rácsavarni és kész.nem kellene nekem lecipelni a mosni való ruhákat,hanem ott fent kimosnák,a szárítógépet meg mellé raknánk és mennyivel könnyebb lenne a helyzet.eddig miért nem jutott az eszembe :roll: ezzel foglalatoskodok...
varga tünde

Amúgy ma neki álltam fent az emeleten a kazánhelységben össze pakolni. vannak ott szekrények,oda pakoltunk eddig,felesleges ruhákat.össze raktam egy csomó ruhát zsákba ami már nem jó.most döbbentem le mennyi cuccunk van még.abba a helységbe szeretném felrakni a felesleges mosógépet.kitaláltam,hogy mivel a kazánnak is kell kondenzvíz levezető csövet fúrni a falba,oda be lehetne rakni egy m.gépet,vízbevezetőt meg csak ketté kell osztani rácsavarni és kész.nem kellene nekem lecipelni a mosni való ruhákat,hanem ott fent kimosnák,a szárítógépet meg mellé raknánk és mennyivel könnyebb lenne a helyzet.eddig miért nem jutott az eszembe :roll: ezzel foglalatoskodok...
varga tünde

Bocsi a dupláért :oops: :oops: véletlen volt.....
varga tünde

Heni, szerintem se ess panikba, ez csak atmeneti, es sokszor elofordul egy kis visszaeses. A kiabalas es fenekre veres nem fog segiteni, sot.... :roll: En semmikepp nem csinalnam... :roll: Inkabb amikor legkozelebb idejeben szol, nagyon dicserd meg, es mutasd, mennyire orulsz...meglasd, par napon belul visszater minden a regi kerekvagasba! :wink:
Vendég

Heni, Zsófinál hullámzó ez a dolog, van, hogy bepisil, de én nem szólok érte. Nálunk az van, hogy pár napig rosszabb, de nem szólok egy szót sem, szó nélkül elintézem, és utána abba is hagyja :roll:

Tegnap játszott az evőeszközökkel, rakosgatta őket, és közben azt mondogatta:
"Jaj de jót játszom, jaj de jót játszom!" :lol: :lol:
Vendég

Ja igen, fenékre verés tényleg árthat. Mondjuk nálunk se kézrecsapás, se semmi ilyesmi nem volt soha.
Vendég

Na megint itt:-)

Áron több mit 2 órát aludt, hát nem tudom, lehet elég lesz neki a napi 1 is. passz.

Regi akartam még neked irni, hogy hihetetlen akarat erőd van!!!! Le a kalappal előtted!!!!Egyébként én is elvállaltam volna.
Én is mindenre nyitott leszek ha itt az idő!

Móni jobbulást a sógorodnak++++

KTimi jobbulást Ádinak, reménykedjünk nem lesz krupp.

Panndi a te lánykáinak is jobbulást+++++++

Nektarin egy meghitt vacsora Kristóf érkezése előtt :wink:

KAqk édes lehet Emma, hát kiváncsi vagyok hogy éleik majd meg az ünnepeket az idén már 2 éves fejjel a gyerekek:-)

Emese nem semmi, hogy Gegi már simán megy ahhoz képest , hogy Péterem 15 hósan indult csak el :roll: Szépek az ágynemük is, meglestem :wink:

Vindo ez felháboritó!!!! és ha aláirást gyűjtenétek?

Heni
KépKép
heni81

Köszi csajok, hű de én már tegnap annyira kiborultam :oops: nem akartam rácsapni, csak igy sikerült. Dicsérgetem egyébként agyba főbe, milyen kis okos, lehet már túlzásba is esek.
Lehet csak túl nagyok az elvárásaim vele szembe :oops:
Megpróbálok nagyon higgadt maradni, de nagyon nehéz, lehet Áron miatt is, de mindenütt Péterek gatyók, harisnyák, nadrágok, pizsik száradnak, még jó, hogy fűtésszezon van. Csak túl leszünk rajta hamar.

Mindkettő fel van már, igy lehet ma Péterke is előbb fekszik mint 10 óra:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, Zsófi ma a 3. garnitúra nadrág+bugyi szerelést hordja.. hát ez van :roll:
Vendég

Pisitéma: ti mit csináltok, ha pl a szőnyeg pisis lesz???? Nálunk már előfordult, és hát tisztogattam én, meg minden, de akkor is... Egy szányeget meg nem vághatok a mosógépbe, azt annyi!... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Szányeg=szőnyeg. :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

vanish kárpittisztító ;)
Vendég

Zdori én is Vanish karpittisztitoztam egy ideig, aztán feltekeztem a szőnyeget :wink: most minden másnap felmosok.

Panndi, sajna akkor egy cipőben járunk :cry: majdcsak rendbe jön minden.

Heni
KépKép
heni81

Panndi, én is Vanish-sel, csak szőnyegtisztítóval nyomulok. De olyan bizalmatlan vagyok ezügyben... :roll: De köszi, panndi!

Kép
Kép
Kép
zdori

panndi=Panndi... :oops: Bocsi.

Kép
Kép
Kép
zdori

ZDóri: annó én is feltekertem a szőnyeget.. :wink: most Domival nem tartunk még ott,hogy fel kelljen...

Panndi: "Jaj de jót játszom, jaj de jót játszom!" :lol: :lol: :lol:
varga tünde

Segítség!!

5 ill 10 éves fiuk anyukái segítsetek...mi az ami ezt a két korosztályt érdekli, szülinapi karácsonyi ajándékok miatt kellene a segítség!!! előre is köszi

MEgvolt a szülinapozás...jó lett a torta, anyós nagyon örült h sk csináltam..:-) Emma nyomatta befele a csokimázt..:-) elénekelte a Halász Jutka féle boldog szülinapot dalt is..megzabálom..amiket kombinál..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
unokaöcsi 9 éves Ben10 rajongó és olyan cuccokat szoktunk venni Neki :) Vagy Apjától listát kérünk :) tavaly pl. kapott mérőszalagot,mert azért volt megőrűlve :)
5 évesnek Duplo,lego szerintem tök jó ajándék(teszvesz,vatera,mert különben nagyon drága :( )
Apukád miért nem csinál babaházat? nincs meg neki véletlenül ÖtletMozaik újság(régi) anna petiben is leírt történetben szereplő babaházat az írók mutatják be hogyan is kell megcsinálni :)(akkor még nem volt a könyv sehol :) ha megtalálom akkor Robival bescanneltetem,nyáron kézben volt(nekünk még Anyu 50évvel ezelőtti bádog babaháza van használatban :) főleg nyáron :)

Panndi!
hogy vannak alányok? de édes lehetett Zsófi :) jövő héten tali? átvinnéma képeket :)

Vindo!
ez felháborító :evil: önk. nem kötött hosszabb bérleti szerződést vele?

De. mondom Nagyinak de csini vagy :) Bálint megszólal: Anya Csinibabát énekelj :) :lol:
kilyukadt a harisnyája(olló által okozott sérülés) ,mondom Neki majd odaadjuk nagyinak h. varrja meg :) erre a fiam: kalapáccsal :)

KépKép
viranka

No hazaértem az edzésről. 8)
Látom van új emberünk, Viranka kerítőnőnek köszönhetően! 8)
Üdv! Zdori! :D

Ktimi! Gondolok Ádira!!! A Bethesdát ne is mond, én két nappal a szülés előtt vártam ott a fülgyuszis Zsozsival 4 órát. :evil:

Tali! Ha megvan az időpont, és a helyszín, valaki legyen szíves és írjon nekem privit, mert nem szeretnék lemaradni róla!!! Nem tudok mindig olvasni sajnos. :(

Heni! Bakker, azt hittem, az első képen Péterke kiskori képét tetted fel. Tényleg ki az apja ennek a kölöknek? :lol:

Oltás: Én nem adatok be semmilyen influenza elleni oltást. Maximum azoknak, akik nagyon rászorulnak (súlyos betegek), mert talán ott nyújt valami védettséget. A vírus törzsek olyan gyorsan mutálódnak, hogy hiába alakítanak ki ellenanyag-vakcinát egy influenza szezon után (ismerve ugye a kórokozót), a következő szériában már az előző járvány ellenanyaga egyáltalán nem biztos hogy véd, sőt, mert a vírusok mutálódnak. Ugyan így a h1n1 is mutálódik. Ráadásul minden oltás beadása rizikós, legyen az kötelező, vagy ajánlott, mert minden szervezet másképpen reagál a legyengített kórokozókra.

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó, lányok!

Móni, nagyon szorítok a sógorodnak, remélem, semmit nem találnak. Antibiotikumozni nem akarják? Ennyi ideig tartó és ilyen hosszú láznál...

Vindo: sajnálom, ez aggasztó lehet a csanával... remélem, minden jól rendeződik el.

Gica: jobbulást Nektek, remélem, hamar rendbe jöttök.

Kaqk: Emmus :-)

Panndi: jobbulást a lányoknak!!!

Nektarin: vigyázz magatokra!

Heni: lövésem sincs a szobatisztaságról még, mert Ádit nem érdekli a dolog, de én is azt olvastam, hogy sok visszaesés lehet, főleg a fiúknál macerásabb a dolog. Tudod, ahogy Grover és Elmo is énekli a dvd-n: "itt van egy eset, kis baleset..." ;-)

Az a baj ezzel a H1N1-dologgal, hogy nagy biznisz van benne (mint sok oltásban), és ezért képtelenség tisztán látni. Ami meggondolandó, bárkit is érdekel: 2 hét múlvára alakul ki a védettség, addig nuku hatás. A dokink szerint a kb. 5 fok körüli nedves-esős-enyhe havas időjárás kedvez a leginkább az influenzák terjedésének. Nekem ma egy jó barátnőm kezdte el mondani, hogy ezt most hihetetlenül fontos beadni és jön a nagy járvány stb., de nekem az a fura, hogyha ez ekkora veszély, van ingyenes oltóanyag, akkor vajon miért ilyen szkeptikusak az emberek? Nem azért, mert összevissza oltásokról hallottak mindenfelé (a nem oltás viszont kinek lenne az érdeke? nem tudom elgondolni).

Mi megvagyunk, megy a bölcsizés. A dumálás egyre összetettebb Ádinál, csak lesünk. A kedvencem, amikor a "gondolom" bevezetésű és zárású mondatait adja elő, mindezt igen szofisztikált arccal ;-) Viszont káromkodni is megtanult, most tanítjuk, hogy próbálja mellőzni őket. Ja és hatmillió kérdés van per nap, egyelőre nem a miért-ek (hú, hála az égnek, még nem azok), hanem a "mi ez" és a "mi az", illetve "mi csinál a...". :-)
Puszi!

Kép
Kép
irina

Vera, jövőhét oké, szerdától vagyunk :)

Lányok jobban vannak, köszi, alszanak :)
Vendég

Panndi, örülök, hogy lányok jobban!

Jaj, a csanát elfelejtettem. Vindo, én olyan hálás vagyok, hogy megtudtam tőled, mi az a csana! El sem tudtam gondolni, minek a rövidítése! Nagyon drukkolok, hogy megmaradjon a helyetek, vagy legyen vmi más megoldás!

Betegeknek jobbulást!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Ádi-duma aranyos lehet! Nálunk a "gaba" jylentése: mi ez. :lol: Egész nap egy a gaba. :lol: De már nagyon sok dolgot mond, csak nem kiezezik, hanem gabázik. :) Legújabb dolgok: széttárja a kzét, és közli: "Effogokk"! Mármint a finom kajcsi. :lol: Orrára nyomja a mutatóujját és suttogja: "Cssss! Dani asszik!" Dani eszik: Dani ham-ham Anya cici táj. Hány éves vagy? "Kekkőőő"! És mutatja, legtöbbször mind a 2 kezével. :lol:

Na tényleg jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Na ennyit a sok foglalkoztatásról, meg nem mesenézésről. Ha beteg a gyerek, meg az anya sincs jól akkor ez marad :?

Móni
Örülök, h volt 1 nap amikor nem 5kor kelt cicus.
Jó, h már jobban vagy én is a homeopátiás szereket nyomatom most+vitamin+gyógytea

Szia Zdori szerintem mi örömmel látunk minden hozzánk csatlakozó zug olvasót :)
Szerintem majd szép lassan belejössz, h ki kicsoda, ahogy olvasgatsz minket.
Dani még nem született meg, ő az én kisfiam lesz.
Nem semmi, h 4 generáció együtt tud élni, le a kalappal ez azért nagyon ritka ám.
Vera megelőzött de én is akartam írni, h szállj be a tippelős buliba :)
Nov. 16 és napra.

Heni
Szerinted várja???? :) nem tudom, de tegnap mondta, h akkor lesz a ciciben tejcsi, ha Dani baba megszületik. Persze nem volt ennyire szép kerek a mondat.
Állatkert akkor húzzatok bele, mert jön a rossz idő.

Kaqk
Szorítok a munkához.

Panndi
Örülök, h csökken Zsófi anyássága. :)
Akkor jó sokáig nem vezettél :wink: :)

Regi
Apa és a bölcsi :lol:
úgy legyen...

Vindo
Sajna hülyék mindig vannak az úton :roll:
Bendike :lol: szörnyű...bocs
Rugo neve :lol: sztem eddig még nem is mesélted el.
Csana :( hát ez nagyon gáz. Remélem megoldódik a helyzet.

Irina
UH hurrá és szilveszter még inkább!!!!

Mosás én sem mosok minden nap, bár azzal nincs is nagyobb bajom, inkább azzal, h állandóan lehetne vasalni, de azt utálok.
És akárhogy igyekszem nekem nem sikerül úgy teregetnem.

Ágica
Net :( jjajj 2 hét net nélkül nagyon fura lenne már...és lemaradsz a szülésemről is :(

Mesi
Hát anyuddal ez a dolog nem hangzik túl jól :( a gyerkőcök meg ügyesek..:)

Ktimi
Köhögésre Rinathiol szirup...bár pont Lilla nem szereti, vagy homeos Stodal szirup az meg olyan mint a méz ízre.
Jajj ez a fulladás nagyon rosszul hangzik, de még szerencse, h nem kruppos. Meg fog gyógyulni.

Irina
+++ a költözéshez

Gica
mi Nutrilite-ot szedünk és nagyon bejött, nem szintetikus.

Dettyk
Oltást mi sem adatjuk be.

No akkor taliból jól kimaradok :? ugye mondtam, h időben reagáljatok :)
Most már esetleg a dec 5 jöhet szóba, vagy ha nem szülök meg akkor a nov. 14.

Móni Sógorodnak ++++++++++++++++++++++remélem semmi komoly...

Heni
Atya ég Áron mekkora lett :roll:
Minden esetre szerintem türelem és ne szidd meg nagyon, csak mond el neki, h szomorú vagy miatta.
És nekem nagyon tetszett Kaqk matricázós jutalmazása.

Nektarin
Igen kitart :) te jól vagy? Olvastam a múltkor a matricás balhét...:( annyira sajnálom. Nekünk is eszünkbe juthatott volna.

KAqk
Én öcsém 6 és lego mánia van, meg playmobil, gyurma, és minden ami rendőrös.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Hát Lillának is vannak beszólásai írni kellene, mert el fogom őket felejteni.
Én amúgy azt bírom amikor úgy kezdi, hogy hááát :)
És amikor meséli, hogy valaki mit hogy csinált akkor a végén hozzá teszi, h így ni csinált.

Dani ágyikót összeszereltük most Lilla újra felfedezi. Még holnapig ki be mászkálhat aztán leállítjuk, mert még képes lesz és tesóra is rámászik.
De azért mondja, h Dani ágyikója.
És ma a Dani könyvet kérte este (Anna, Peti könyv) :lol:

Amúgy torok gyuszink van valószínű :( én nyelni alig tudok. Vitamin, tea és homeopátia van mindkettőnknek. Tegnap 38 fok feletti lázam volt. Hát annyira nem hiányzott másfél héttel a szülés előtt :( de remélem hamar kijövünk belőle mindketten.
Amúgy állandóan úgy érzem szülök. Nagyon sokat görcsölgetek, néha már ritmusos is, de 10 percesig még nem jutottunk. Fura ez, mert Lillával nem volt ilyen és az állandó pattanásig feszült idegekkel történő várakozás kicsit fárasztó....

KépKép
KépKép
fleur

Lányok, most nincs időm visszaolvasni... Valamennyit dolgoznom kell, de reggel hátha Rugó előtt kelek, és akkor írok egy hosszabb szösszenetet :wink:

Jók legyetek :!: Fleur, Ti különösen!!!!

Gábor egyszer majdnem ottmaradt egy tüdő- és mellhártyagyulladásban, neki a 6-7. napon sikerült lehúzni 40 fokról a lázát, de ő penicillin-érzékeny, és elég sok antibiotikumra nem reagál a szervezete. Kísérleteztek vele, és az egyik bejött.

Kép
vindolanda

Ja, Dóri, az elején én is mindenkit összekevertem :oops:
Panndira azt hittem, Alaszkában él, mert egyszer onnan is írt valaki :lol:

Vissza dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

H1N1 oltásról még vmit :
lányom keresztanyját(ZS) megkérdeztem(szülei orvosok,anyja egyik fejes)azt mondta,h, anyja szerint oltassa,apja szerint meg ne (mondjuk Zs.vendéglátózik sok emberrel találkozik,ezért ajánlja neki anyukája :lol: de röhögve mesélte az 9összes ismerőse hívja ,oltasson vagy sem :)

amúgy napsugaras szép napot mindeninek :)

Irina!
nálunk is megy a "mi ez" c. műsor,+ a nem tudom,ha vmit kérek :)

:arrow: kimegyünk kicsit az udvarra M, hagy pihenjen még 1 kicsit :)

ui: Dóri Békás amelyik óbudánál van a hévnél? vagy az Káposztás?

KépKép
viranka

Jó reggelt!

vindo: emlékszem is, hogy kértél tőlem képet Alaszkáról :lol: :lol: :lol:

Fleur, kitartás, mindjárt itt lesz Dani!

viranka: Békás a hídon túl van :) Mármint a Megyerin túl, nekünk közel :)

Lányok jól aludtak éjjel, Zsófi kettőtől köztünk, de még alszik, Fruzsi meg 11-től 1-ig horkolt, szuszogott, forgolódott, de nem sírt, csak próbált elaludni, aztán sikerült neki, még ő is alszik :) Viszont én náthás lettem :roll:
Vendég

Hahó!

Énmostakkornemértem. Kit kevertem kivel??? Mert Fleurnek szerettem volna írni, hogy várjuk nagyon druszánkat... Kinek sikerült? :oops: No, akkor tippemhez még 1 kis infót szeretnék: Lilla mikor érkezett? E nélkül az infó nélkül lőnék egy holnaputánt, de ha megtudom (mert ezt mindenki tudja, csak én nem) pl., hogy Lilla 1 héttel később jött, akkor lehet, hogy módosítanék. :lol:

Amúgy van értelme keresgetnem a szüléseket itt, megírtátok ide? Vagy csak "amoda"?

Békásmegyer a 2 megyer közül a budai oldalon lévő. :wink:
Nagy a hallgatás, ha nem jó nektek hozzánk jönni, azt is nyugodtan írjátok meg, csak itt szorongok, hogy most akkor mi lesz... :lol:

Ez milyen vicces! Panndi meg Alaszka! :lol: Aztán, aki onnan írt, már nem jelentkezett többet?

No, szép napot, lépek.

Kép
Kép
Kép
zdori

Panndi, jó, hogy aludtak lányok, neked jobbulást!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Zdori nyilván felületesen olvastam, de te felajánlottad, hogy menjünk hozzátok?
Igen van értelme ha van hozzá türelmed. Ide lettek megírva

Fleur jobbulást neked is meg Lillának is++++++++++++++++++++++

Sógorom nem igazán javul. Tegnap este 40 fok felett volt egy picit a láza, hányt, nagyon rosszul volt :( Hívta az orvost, azt mondta neki, hogy a gyógyszer miatt. Hirtelen nagyon erős a szervezetének de nehogy abbahagyja. Ma még nem hívtam, Nővérkém dolgozik, felébreszteni meg nem szeretném, hátha épp tud aludni :roll:

Mesi ha lesz konkrét hely és idő küldök privit

Nektarin de jó, hogy Robesz így szeret járni a csanába :lol: :lol:
Mondtuk mi Fleurrel, hogy nem lesz gond :wink: :lol:
Ötletem nincs :roll:
Z. a 35.-re fog kapni ejtőernyős ugrást ajándékba a baráti társaságtól és a rokonságtól (ha nem lesz túl drága addigra) nagyon régóta ki szeretné próbálni 8)

Panndi jobbulást+++++++++++++++++

Maggie hová tüntél???????????????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk a madaras tescoban van nagyon szép babaház 9000 ft-ért
ha cicusnak nem lenne megvennénk neki :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sajnos együtt ébredtünk, így nem nagyon tudok jönni :roll:

Dóri, én csak úgy bátorításként írtam, hogy az elején azt sem tudtam szinte, hogy ki kicsoda.
Az alaszkai lány nem írt többet aztán, de a nickjére emlékszem, talán a Léda benne volt, mert Adélnak hívták. Vagy kétszer-háromszor írhatott :roll:

Móni, hány napja lázas a sógorod?
Nem lenne jó kórházba befeküdni a kiszáradás veszélye miatt?

Panndi, gyógyuljatok meg akkor :!:
Egy jó éjszaka rám is rám férne. DE most jönnek Rugó utolsó fogai, gyakran felsír két éjjel óta, én meg amúgy is éjszakázok :roll:

Verdával közelít :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, Karácsonyra egy távirányítós autó mellett döntöttünk. Magunknak pedig egy kandalló-lovagot veszünk, hogy legyen mivel a kályhát takarítani, meg mutasson is a nappaliban :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Tegnapi napom szörnyű volt... Nem állt még össze a kép a boltban, sokmindent meg se mutattak a többiek, mert állandó pörgés van, nincs még meg a rutinom se (naná... mitől lenne meg?). Pedig igyekszem ezerrel, ezt látják is rajtam. Aztán szerencsére úgy döntött a kisfőnök, hogy maradok ebben a boltban, az újba meg valamelyik régi eladó megy! :)
(Egyébként még pár embert megnéztek rajtam kívül, de egyiket se vették fel, úgyhogy a váltás sem lett volna meg időben...)

Ma is délutánra megyek. Szelincivel este fent voltunk még 11-ig, aztán reggel 8-ig aludtunk, fél 10-re vittem a bölcsibe, hogy ott tízóraizzon! Így legalább láttam őt is! :) Ha nem gond a bölcsiben, akkor máskor is így fogjuk csinálni! Ma Anyu megy érte, aztán Zs hazahozza őket, Anyu itt is alszik, holnap együtt lesz a család! :)

Kaqk! Piskótatésztával lehet egy kicsit csalni, ha teszel bele egy kis sütőport! ;) És akkor nem is kell a tojásfehérjét felverni! :)
Boldog szülinapot anyósodnak utólag! :)

LMóni! ++++++++++++ továbbra is!

Még próbálok olvasni, aztán indulnom kell...

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Ezt csinálhajta hisztiből is! Szeli mikor nagyon fáradt, és egyfolytában ellenkezik, akkor ugyanezt eljátszuk... Látom rajta, hogy pisilnie kell, meg ő is tudja, de NEM NEM NEM, aztán már be is csurog a nagy hisztiben... :?
Szerintem csak átmeneti! Majd újra szólni fog.
Én úgy szoktam, hogy azért elmondom neki, hogy nem szabad bepisilni, de nem szidom meg, csak hogy tudja, hogy ez nem jó...

Tündi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur!
Nem irigyellek a várakozás miatt, de lassan úgyis túl leszel rajta! Kitartás!
Aranyos lehet Lilla, ahogyan feltérképezi Dani ágyát! Tuti, hogy ő is nagyon várja már!
Jobbulást!
Nutrilite? Majd rákérdezek erre is. Köszi!

Dóri!
Én még most is van, h összekeverem a neveket. :oops: Tegnap is Timi helyett Tündét írtam. :oops:
Valahol van szüléstábla itt is. Keresgélj csak türelmesen! :)

Vindo!
Sajnálom, h csana gondok vannak. Hátha rendeződik.

Móni!
Szegény sógorod. Nagyon szorítunk!
Ejtőernyő ugrás? Bátor férjed van!

Regi!
Majd belejössz! A lényeg, h látják, hogy igyekszel!

Irina!
Jó fej lehet Ádi! Nálunk nem miért korszak van, hanem "mert" korszak. Pl. Mondom lehullottak a fákról a levelek. Gergő "Mert..." Mert ősz van. Gergő "Mert..."Nyár után ősz jön. Gergő "Mert..." Aztán ez megy hosszú ideig. Zsuzsu nincs még ebben a korban.
És a csanában szedte össze a káromkodást? VAgy csak úgy jövet-menet?

Panndi!
Jobbulást nektek is.

Mi alakulunk. Már "csak" taknyosak vagyunk. Muszály szívni, mert orrfújásban nem állnak a helyzet magaslatán...

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: