2004.08.09 08:50
Mit gondoltok?NEm felelotlenseg?
, persze ilyenkor nem sikerul elszunditani... 2004.08.09 09:35

Elmondani sem tudom, mennyit gondoltam rátok a Balatonon is.
Ezért üzentem Zitával (köszönöm, Zita)
Melyik a következő kiszemelt napod? A függönyök gyönyörűek, mindegyik nagyon tetszett.
2004.08.09 11:37
nagyon hiányzik neki Dani, és még mindig nem tudja, hogy mikor fog vele valami történni. Ma bent volt a dokija, megvizsgálta, ami nagyon fájt, és utána vérzett is
UH is volt, bpd 96, kisebbnek mondják, mint Dani volt, egyébként a lepény, a magzatvíz és az áramlás teljesen jó. Továbbra is egyujjnyira van nyitva. Délután vár még rá egy amnio, és a főorvosi vizsgálat. Szegénynek nagyon sírós volt a hangja, és ha jól értettem, akkor megy be hozzá délután Dani
2004.08.09 11:58
Gondolom ugy ertetted, hogy a kvartettbol.
Hat igen!
De semmi gond, nem vagyok egy szomorkodos fajta.

2004.08.09 12:52
A 17 nem tetszik dátumnak, mert ha azt összeadod, az is 8
Vagy azért túlhordást ne kívánjak?
Jó délutáni pihit, én is mindjárt bújok Kata mellé (napközben mindig a mi ágyunkban alszik).
Viszont a lányok még mindig nagyon szépek!
Remélem Edina azóta nem hányt újra! 2004.08.09 12:56
CSak szegény véres tejecskén él.
Majdcsak rendbejön már a tejcsárda
Akkor a dokija megpróbált ezek szerint beindítani valamit, az fájhatott
De a lényeg, a leletei jók
A főorvost meg majd csak túléli szegénykém...
Múlt...
2004.08.09 13:16
De ma már kicsit kellemesebb volt a szopi, már nem fáj annyira. Remélem, hogy nem lesz semmi gond. A gyarapodása kicsit visszaesett, mert most elfárad a szopiban, és néha három órát is alszik utána. Eddig meg két óránként kapta a kajcsit.
Bertold éjszaka egyszer kel fel. Nagyon jó baba!

2004.08.09 14:00
2004.08.09 16:23
2004.08.09 16:28
) 2004.08.09 17:11
Puszika Neki ezért!
2004.08.09 17:31
-al, jol van, csak mar turelmetlen. Talaltak valamit mult heten a vizeleteben, de a dokija szerint nincs ok ilyedtsegre. Holnap megy NST-re.
es Mindenki
Na, a lakas nem is patyolat...Nalatok olyan rend van, mint baba elott?2004.08.09 19:19
2004.08.09 19:31
Azt mondta, hogy akkor hetfon menjek ujra vizsgalatra es akkor majd megbeszeljuk a tovabbiakat. Egyebkent valami mar elkezdodott odabent, mar elkezdtem nyilni, de nagyon kicsit, es a belso mehszaj meg zart. A mehlepeny I.-es volt, azt mondta teljesen tokeletes meg a babanak es mindent rendben talalt. Szoval varakozunk.
Egyebkent ami furi volt, hogy ma en is megereztem a vizsgalatot, azt nem mondom, hogy fajt, de ereztem. Ugyhogy tenyleg lehet mar valami valtozas odabent.
Pedig most akartam irni, hogy ma mentek haza.
A tobbit majd o megirja.
Legalabbis nekem.
En nem vagyok turelmetlen szerencsere!
Puszi

Az asszisztensno teljesen kivolt, ettem csokit, ittam vizet es jokat rohogtem, mert semmi nem tortent.
Igaz azert nem volt rossz az eredmeny, mert fel-felment a gorbe, de nem nagyon. De a doki azt mondta, hogy teljesen jo, szerencsere o egy nyugis tipus! Az asszisztensno mar ide-oda mozgatta a pocakom, azt nagyon nem szerettem, de hat nem szolhattam ra, hogy hagyja beken az en kicsikemet, ha neki nincs kedve mozogni, akkor minek mozogjon! Meg nyomkodta is! Azt sem szerettem! Szerencsere nem kellett megismetelni a CTG-t es persze mikor mar a kocsiban ultunk rogton nekiallt vihancolni a kis zsivany.
A doki szerint mar elkezdodott valami, nyilogatok, de meg minimalisan es a belso mehszaj zart. A mehlepeny meg I-es, szerinte tokeletes meg a picurinak es ez a lenyeg!
Gondolom ezert is erzi meg olyan jol magat odabent.
Ha szombaton nem szulunk, akkor hetfon kell mennem megint vizsgalatra es akkor megbeszeljuk a tovabbiakat, de a dokim nem tunt egy befektetos fajtanak.
Azert remelem Gergo ezen a heten ki akar mar bujni!
Majd meglatjuk.
Szeretnem mar latni a gyonyoru fiadat!
2004.08.09 19:34
2004.08.09 22:13
Pont ezert szeretnem tudni, hogy lesz-e valami hasonlosag ezzel az eles szuro fajdalommal, amit erzek neha. De ez egeszen lent van, nem a mehemben, ugyhogy ezert vagyok bizonytalan. Raadasul ezek olyan fajdalmak, mintha kessel szurkalnanak ott bent. Szoval bocs, hogy ilyen amatoroket kerdezek de meg az vagyok ezen a teren!
2004.08.10 06:36
Hat igen, nagyon a lista elejen vagyok ez mar talan termeszetes is.
2004.08.10 06:38
2004.08.10 06:56
2004.08.10 07:08
2004.08.10 07:54
2004.08.10 08:07
Eleg hulye egy korhaz lehet, hisz ha minden rendben van a babaval is es az Anyukaval is, akkor minek kell eroszakkal meginditani a szulest? Jaj, ugy sajnalom szegeny Linduskat, remelem nem viseli meg nagyon lelkileg, mert azert nem tul jo ugy nekimenni egy szulesnek, hogy ki van az ember keszulve!
2004.08.10 09:01
)(bár elhatároztam, mire megjön, legalább a pelusokat kivasalom, abból is van legalább 20 db)
Reggel, mire kimásztam az ágyból, a konyhaasztalt tele tette nekem és Dorkának ajándékokkal: készített két rajzot, meg kihozta egy-két kedves játékát nekünk
Sőt, még néhány cserepes virágocskát is kicipelt a nappaliból... 
2004.08.10 10:16
Engem mondjuk annyira nem zavar, csak a vegen tenyleg egyedul maradok a tablazatban.
Remeljuk azert Soraya legalabb kivarja, hogy en is megszuljek!
Puszika
Nyugtasson meg a tudat, hogy biztosan most a szules es a hormonok miatt viseled egy kicsit nehezebben a nagyfiad dolgait, majd biztosan rendezodnek ezek a dolgok!
2004.08.10 10:22
Jók a képek
de nekem ide a hóba-fagyba ilyen kell
Nem tudok mindent megcsinálni, férj meg estig dolgozik.
Én leszek az utolsó a táblában
, Linda szerintem ma vagy holnap megszul
, látom Hajni is kórházban (HAJRÁ!!). Már csak Orsi meg Alice maradt meg én
De hát ez nem verseny ugye 

de az elmondások alapján valami nagyon nagyon durva menzis fájásra edzem magam. A jóslóim is olyan tompa menzeszesek, amik a derekamból indulnak a hasam alja felé. Az éles fájdalom az más szerintem.
Képek??? Hadd gyönyörködjunk
Holnap gyumölcsnapot tartok, nem akarom hallgatni a kiloim felett tartott kiseloadást ismét
2004.08.10 11:04
2004.08.10 11:19
Hogy megnyugodjunk, mi kis kezdok!
2004.08.10 11:35
2004.08.10 12:00
2004.08.10 12:21
2004.08.10 12:59
Ki nem próbáltuk, mert Kata végig aludt
. Nekem ilyet nem is mondtak, hogy ha számlára kérem akkor csak én intézhetem. Pedig úgy volt, hogy csak apa megy, és neki azt mondták, hogy elintézheti. Bürokrácia
De pl a tgyás-os helyen sokkal többet vártunk.
Ilyen nyilalló fájásra szülés alatt nem is emlékszem egyáltalán. Örülök, hogy jól sikerült a CTG és Gergő még jól érzi magát odabent!
Na és hogy döntöttél elutaztok? A tejci meg az elején sokkal jobban jön, olyankor Kata nagyon hallhatóan
eszik, iszonyú nagyokat nyel. A végén jön a sűrűbb tej, azért jobban meg kell dolgozniuk, és az nem is jön olyan gyorsan. Fogalmam sincs mennyit kell ennie egy alkalommal. Valami olyasmit mondanak, hogy egy nap 150 ml x a kilói a jó mennyiség. De most ez lehet, hogy hülyeség. Az arcán meg inkább olyan pöttyök lehetnek, mint amilyet Zsuzsa írt, nem melegkiütés.
Na, nekem mindig itt fogy el a türelmem, és kiabálok vele
Utána meg jön a lelkifurdalás
Utána persze jön bocsánatot kérni, meg hogy anya, ilyet soha többet nem csinálok, de 5 perc múlva persze hogy csinálja újra. Tegnap délelőtt is ez ment
A helyzeten persze az se javít, hogy Nóra a maga két és fél évével most van az abszolút ellenkezős, és feleselős korszakában. Komolyan tiszta felüdülés, ha mondjuk csak Kata üvölt valamiért. Balaton: szombaton nagyon vacak idő volt, zuhogott, de vasárnap jó időnk volt
Mosolygó, gőgicsélő Dorka
Kata szókincse nem mondható nagynak: őő, eő, heő, aaaaaaaaa
Meg ilyenek. És nagyon tud panaszkodni is
A képek meg nagyon jók!
Nehogy már miatta ne egyél! Ez a te védőnőd, vagy még mindig a helyettese van? És szerintem úgyse leszel utolsó a táblázatban! Bár már alig vagytok!
hogy vagytok? És a nagyok? Képek?
Máris megjött? Gondolom hogy ellettél volna még nélküle!
A dokinál meg biztos minden rendben lesz. Az meg tök jó, hogy Lilla továbbra is szopizik! Remélem a melled is hamar rendbejön! Köszi a híreket Egcsiről! Jó hétvégét nektek anyukádéknál!
2004.08.10 13:01
Persze mindig szervezzem meg, hogy valaki vigyázzon a kicsire
És még mennem kellett egy kört a férjemhez is, mert nem jó papírt kaptam előzetesen, és ami kellett, azt persze neki is alá kellett írni!!!
Igen, szokták mondani, hogy a dackorszak semmi a serdülő korhoz képest! 2004.08.10 13:01
2004.08.10 13:17
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint