Sziasztok, na részben sikerült visszaolvasnom.
Köszi a reakciókat
magzatmozgás-ügyben. Az a helyzet, h. itt nálunk nézi szülésznő NST-n, nézi a védőnő, továbbá az orvosom is. Állítólag lényeges, hogy ugyanabban az időpontban kell minden nap megszámolni, hogy mennyi idő alatt mozdul 10-et a picur.Ez nekik informatív, mivel pl. ha egyre később mozogja le, akkor az is jelzés, hogy bizonyos értékei romlanak, már nem érzi olyan jól magát, valami már nem kerek, és figyelni kell erre ( annak ellenére, hogy érzi a ember napközben a mozgását-ha egyáltalán nem mozog, nyilván azt észrveszi az ember, de az már rég rossz...). Azt én is érzem, hogy mozog, azzal nincs is gond, de a fenti változásokat nem biztos, hogy csak úgy magától megérzi az ember ( főleg egy kissrác mellett, aki lefoglalja szinte minden időm, és nagyon sokat rá figyelek). Meghát már tapasztalatból tudom, hogy tényleg látszanak ezen a görbén egyértelműen a változások hosszú távon. Közben megkérdeztem védőnőt, ő azt mondta, mindegy hány órakor, az a lényeg, hogy minden nap ugyanabban az időpontban.
OLtás: én úgy döntöttem végül, hogy beoltatom magam. Az orvosom - aki nem egy rábeszélős típus - egyértelműen ajánlotta most, azt mondta, a magzat is védett lesz majd tőle, és nekem ez is sokat nyomott a latban. Aztán amit Czeizeltől hallottam, az is efelé vitt. És vannak még ezen kívül is érvek bennem ( pl. a szülés után itt van még az egész tél, jönnek majd látogatni, még ha csak rokonok is, köztük is többen nagyon sok emberrel/gyerekkel dolgoznak együtt, szóval bárhonnan elhozhatják nekünk ezt a frankó kis vírust, a párom rengeteg ember között mozog, és a picurt féltem főleg ettől a betegségtől, nekik még nem túl erős az immunrendszerük). Szóval így döntöttem. Pedig sokáig megrögzötten ellene voltam.
A hajam nekem is nagyon hosszú volt, én a "nagyfiam" születése előtt vágattam le pár héttel, most is voltam már fodrásznál, és most is rövidebbre vágattam mint eddig. Nekem most nincs türelmem a hosszú hajhoz, az az igazság, hogy nagyon dús, hullámos hajam van alapból, kész tortúra a mosás, szárítás, meg egyáltalán az egész kezelése. Szóval gyerek/ek mellett ez nem hiányzik.
Tücsökbogár, a babakocsi nagyon tetszik, és befér a kocsiba!

Úgy örültem. Tényleg nagyon jó masszív, egyedül azt nem értettem, hogy ez első résznek miért olyan rövid az ülőke-része. Kisfiamat fél este ebben kellett tologatni a lakásban, elterpeszkedett, és ott vigyorgott benne

Szóval köszi az ötletet. Ha lesz kérdésem vele kapcsolatban, még lehet hogy Hozzád fordulok, ha nem gond.