A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj: reggel óta írtam egy hozzászólást, már majdnem készen voltam ... Lilla az előbb bezárta ... :twisted: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babcika:

terpeszrugi: Lillának anno "biztonságból" hozott 1et apósom, merthogy náluk volt a családban csípőficam :shock: ... volt vagy 40 fok, és az a gumis fajta volt: ha nem lett volna olyan nagy hőség, biztos hordattam volna vele, de olyan meleg volt, hogy állandóan melege volt tőle ... most meg nem mondtak semmit, hogy hordania kellene Lottinak, így neki nem vettem elő ... de az a hagyományos tényleg jól széttartotta a comibikákat. ... és nem volt kényelmetlen neki :)

férjed ujja: ááááááááááá, még olvasni is fájt ... jobbulást neki!

laptetőőőő ???? ... bejött? :) ... jól aludtatok?

T-pk:

kórház :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ... nekem is volt megint 1-2 érdekes sztorim a gyermekágyas nővérekkel, különösen 1gyel! :twisted: .... velünk a csecsemősök most nagyon rendesek voltak ...

tandemszopi: hát, eztegyedül nem tudom, hogy lehet kivitelezni :shock:

SÜTI:... pont hasonló méretű játszószőnyeg van nekünk, csak a széle peremes, és Lotti már nem fér el benne ... most készülök feldobni a vaterára 3000ért ...

VERA: Boldog szülinapot !!!

KATA: ... 200CH ... és a 10 gr-ot rendeltem, abban 1200 golyó van kb, az 3onnak 10 hétig elég lesz ...
http://www.remedia.at/homeopatia/Influenzinum/a505.html

ANDI: a mi zsákunk 0-6 hós méret ;) ... pont jó rá, még egy picit nagy, de inkább picit bővebb legyen, mint szűk :) ... fürdés:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fogamzásgátlás: dokim azt mondta, addig, amíg akár csak naponta 1 szopi is van ,nem lehet más tablettát szedni csak a CERAZETT-et ... azt köszönöm, nem kérem :shock: :cry: ... mivel tutira kell mennünk (most egy ideig nem szeretnénk babát) marad a spirál ... januárban fogja feltenni

AKIT ÉRDEKEL, homeos felkészülés az influenzára:
http://www.homeopata.hu/influenza.php

Kép

Kép
bibiesbrumi

látod Brumi,én ezért írok egy hsz egy személynek,így a elszáll,nem kell sokat írni újra...és így lehet az is,hogy ez lesz a 3444. hsz-m :lol:

sutimano76

Móni, Timi: Babcika: össze kell fogni, egy postaköltséggel meg lehet rendeln i: a mienk 2 nap múlva itt van, megkérdezzem, belefértek-e még ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Megelőzés...hmmm....engem is érdekel,bár tömjük magunkba a vitaminokat és a C-t.

Babcika,ez tényleg elég érdekes.Mi vagyunk a legkiszolgáltatottabb szegmens,mert a picik miatt biztos mindenki dugájába dőlne,ha azért lenne baj,mert nem adatta be.Másrészt pedig még mindig elég sokan vannak ellene,köztük orvosok,gyerekorvosok.Nagy dilemma,az biztos.

Süti,majd amikor Berninek mutatod Tökfejkét,akkor takard el a lényeget :lol: Akár iccakázhattunk volna együtt is :wink:

Lilla megoldja a problémádat Brumi :lol: Most ne gépezz Anya :wink:

Timi,a dokumentumok alatt megtalálod.

Alakul végre a versünk,ma elkészülök vele :wink: :wink: :wink: de vissza kellett olvasnom szept 19-től :oops:

Barni alszik,de elég kínkeservesen ment az elalvás.Gyorsan áztam egyet,hajat mostam,és odatettem az ebédet.Asszem ma már túlteljesítettem.Délután takarítanék,ha hagyna.

Kép
v.andi

Én asszem megkérdezem a sunriderbe,hogy az alpha 20-t elég ha én szedem,vagy majd adjam a gyereknek is??mi így fogunk immunredszert erősíteni...

sutimano76

bocs... ismét "csak" manónak...
nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!! ++++++++++
nagy simi és ölelés neked!!!!!!
vikiviktor

Andi,de mi 23-től aludtunk!!!!igazából 21.15-től,de csak amíg kézbe volt,amint letettük volna,felkelt és kezdtük előről.

én is hajmostam,na hajszárítás már nem fért bele :( ....sőt este 10-kor még megfőztem mára,addig apa popórázott :wink:

sutimano76

Andi,nem Tökfejke kukija miatt majdnem karikás,hanem miattad!!!!!

sutimano76

Süti,én este már semmire nem vagyok képes.8 körül beáll az agyhalál,és leragad a szemem,alig várom,hogy Barni elaludjon.Utána én is kotrok aludni :lol:

Aki szintén megelőzne,szívesen csatlakozom én is.

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,nem Tökfejke kukija miatt majdnem karikás,hanem miattad!!!!!

Süti,nem voltam meztelen Kép annyira azért nem vagyok bátor.Igaz nem sokat véd,de jobb a békesség,bugyi és egy top volt rajtam :oops: :oops:

Kép
v.andi

tegnap fazoníroztam,mert ma ha töik-ha szakad lemegyek a dokihoz,és nem biztos hogy van neki bozótvágó kése :lol: :lol:
sex.....sztem mi gumizunk....mert gyogyótól hízni nem akarok...a spiráltól hidegrázásom van......a többiben meg nem bízom!!!

sutimano76

Brumi,nekem nem jön be semmi az oldalon,amit belinkeltél:

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,nem Tökfejke kukija miatt majdnem karikás,hanem miattad!!!!!

??????????? ... én csak a lábait látom Andinak ... :shock: :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="v.andi"] írta:v.andi

Süti,nem voltam meztelen Kép annyira azért nem vagyok bátor.Igaz nem sokat véd,de jobb a békesség,bugyi és egy top volt rajtam :oops: :oops:

ja,én aszittem te is pucér voltál!!! :roll:

sutimano76

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi

??????????? ... én csak a lábait látom Andinak ... :shock: :shock: :lol:

hát ezért írtam,hogy "majdnem"

sutimano76

csaszisok,KÉRDÉSEM LENNE:nekem tegnap megint piros volt a hegem,és a dombomon éreztem kisebb fájdalmakat...szerintetek????

sutimano76

Süti, nem tudom, nekem már alig látszik valami, de nem hinném, hogy gáz. Inkább belső varrat evez kifelé, nem lehet?
Fruzsi a pihiszékben HANYATT!!! zsiráfocska zenél neki, ő nézi és magyaráz neki :) mezzzzabálom :lol: :lol: :lol: és még ne vegyem fel összepuszilni :) na tessék, erre elkezdett ordítani. Megyek :lol:

Kép
lili34

Bibi: köszönöm, ha megkérdezed. :)

Süti: passz, nincs ötlet, bízzunk benne, hogy doki bácsi meg fog nyugtatni. :wink:

Éccakások:
:( De örüljünk annak, hogy van már nagyszerű éjszakátok is. :wink:

Lili: Fruzsi :lol:

KépKép
KépKép
madar

Hahó Istennők!

Tudományos kísérletet folytattam :D
Visszatettem a régi függőágyamat a szoba közepére… hátha abban elalszik a gyerkőc!
Egyelőre műkszik!!!! :D:D:D:D:D

Kép nemsokára, most megyek visszaolvasni!

Jaa, és tegnap átestünk az első capoeira edzésen is!! :D

floranan

Flora: ne mááá, ki edzett, kicsi csoki :wink:
Függőágy ... micsoda ötlet!!! :lol: Képet várom.

KépKép
KépKép
madar

Most jutottam oda, hogy megint megkuksizzam a picasat.

Moncsie:
nem tudtam választani, mindegyik képet szeretem. :D

Süti: megnéztem a tablót is, tényleg jó néhány babó mennyire más már, köztük az enyém is ... alig ismertem rá. :oops: :lol: :wink:

Vera: olan szépek vagytok, kedvenc a 14-es fotó :D

Manó: szétdrukkolom magam, gyere mááááá!!!!!! ++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
madar

Peppino, nekem szinte mindig balhézik szopi alatt, bármelyik pozícióban :(
És mióta nincs napi kaki, azóta álmában is morog és tekereg.

Kata… én értem, miről beszélsz szopi ügyben… én sem tudom sokszor élvezni, főleg a balhék miatt, illetve, hogy 1 órás szopi után is sokszor betol még egy csomó tápit, anélkül meg nagyon sír… sokszor inkább kínlódás mindkettőnknek… azt szoktam még, h lefejem a tejcit, (mert akkor is balhézik, mikor spiccelve jön, tele van a cici), és lefejve odaadom neki… talán most javul picit, minimálisan több tejcim van…

Rita! Mosoly!! Én is meghatódnék!! Nálunk még tudatos nincs szerintem, de már nyitott szemmel is mosolyog, féltudatosan, attól is elérzékenyülök!

Süti, 50 ml? Azt mire értetted? („nemtom meddig lesz az az 50 ml?”)
Nálunk minimum a 100, de sokszor csak 140-50 után van mennyugi!!
Zöld kaki mit jelent???? (Nekünk is volt tegnap!!)
Én múltkor Ebanoval fürcsiztem, úgy értem, én fürcsi, még hajat is mostam, ő meg pihiszékből nézett.
Tablóképből kimaradtam… mi is?
És bocsi, a videóval lógok még :(

Lili, Fruzsi tündéri, és ti is aranyosak vagytok nagyon!!!!!

Andi, tökös képektől (is) oda vagyok meg vissza!!! Barni a titkos szerelmem!! :wink:

Madar, Veronika-mosolytól kész vagyok! :D

Erika, igen, mi is látjuk, h Ebano csokisodik, csinálok majd egy képsorozatot, hogyan változik a színe! Apa olvadozik, naná!!! :wink:
Remélem, jobb hetetek van most!!!

Csuklás! A légzés ritmusának a kicsi zavarától van elvileg, ami attól is lehet, h fázik, illetve a levegőtől a pociban, szóval, takaró is jó, cicire tevés (ma az segített), pici iszike…

Enyim lábméret nem változott!! Viszont, a hajam sötétebb lett!!!!!!!!!!

Bibi, nekem is ez jutott eszembe, mi vagyunk a sereghajtók, és már 5 héét!! Nagyon durva!! Hüpp hüppp hüpppp
Képek csudijók!!! :D

Kata, a köldökzsinór nyakon rosszabbul hangzik, mint amilyen, mert mivel nem a légcsövén keresztül lélegzik még, nem fojthatja úgy meg, viszont, ha erősen meghúzza mocorgás közben valahol a zsinórt, csomózza, és ezzel elszorítja, stb, akkor bárhova tekeredett, nagy baj van!! De szerencsére ezen az izgalmon túl vagyunk!!!

Babcika, Blaka nagyon nőcisen néz!!! :D

floranan

[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi,nekem nem jön be semmi az oldalon,amit belinkeltél:

Akkor írd be a google keresőbe: influenzinum ... onnan lehet bejön ... nekem bejön innen, ebből, amit most visszacsatoltál is :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]c írta:sutimano76saszisok,KÉRDÉSEM LENNE:nekem tegnap megint piros volt a hegem,és a dombomon éreztem kisebb fájdalmakat...szerintetek????

Süti: én is éreztem hasonlót tegnap: a heggel érezni fogod az időváltozást sokáig ... most is ez volt, jön a hideg ... :(

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="v.andi"] írta:v.andi

Na, most meg én vagyok extra-szőke: ezt nem értem ... mitől véd ??? ... főleg a top ? :shock: :shock: :lol:

FLORA: a hormon-változás miatt ilyenkor nem is jó festetni a hajat, mert másabb színű lesz, mint máskor ... az enyém most speciel csirke-sárga csíkos lett, hamvasszőke helyett ... :shock: :cry: :roll:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babcika, köszi a rugi-tanácsot, nekünk lehet, h kell majd, de jövő héten derül ki a csípőszűrésen!
Apa azon röhög, hogy ilyen sportos apucival a kisorinak nulla a terpesze :D
Ujj-baleset, te jó ég……
Janó :D

T-pk, minden elismerésem az ikrekhez és a szopizáshoz!!!!

Manó, nagy drukk Ákosnak!!! Minden rendben lesz!! ++++++++++++++ Hírek???

Bex, én valami hormon-menteset, vagyis nem bogyót szeretnék védekezésre, elég volt 13 évig, nálunk óvszer nem nagyon lehet, meg utáljuk is… szóval nem tudom, van, ami szülés után lehet csak, ugye, na most nem tudom, hogy értik, mert ugye én hüvelyi úton nem szültem… jövő héten van 6 hetes kontroll, megkérdem a dokit, majd infózok!
Andi, az igaz, hogy a spirál fájdalmas, főleg a felhelyezés és a kivétel? Pancsikéééép!!!!!

Süti, és baj, ha anya pucér? :D
Írtad a fazont, úgy bedurrantak a szőrtüszőim, hogy hozzá nem nyúlok többet borotvával!! Apát is távol tartom, minden bajom van… pont jövő héten kell menni dokihoz, vagy eljutok gyantára előtte, vagy őserdőn kell átvágja magát vizsgálat közben.
Csaszisok, nem fáj a katéter helye?? Nekem utána fájt nagyon, azóta is folyamatosan egy picit… és 3 napja megint nagyon :cry: ez normális???? :(
Seb érzékeny lehet frontra, sztem nem kell aggódnod. Max ne erőltesd meg magad nagyon.

Vera, Boldog szülinapot!

Kata, cumis kép nagyon édes!!! Nagyon tetszik!

Andi, este én is teljesen kóma vagyok, éjjel is, Apa mindig morog velem, mert totál belassulok, de szó szerint sokszor lassított felvételben csinálok mindent…

floranan

Sziasztok.

Mi is jelentkezünk. Eddig "szülői igazolással voltunk távol!" :lol: :lol: Remélem elfogadjátok! :D :D

Vidéken voltunk szülő és rokonlátogatáson. Ráadásul a mindenszenteket nem hagynám ki, mert sajnos Apum már nem él.

Képzeljétek, nagyon szomorú dolog történt, mert Nagyim agyi infarktust kapott. :cry: :cry: Kórházban van, ha kijön is 24 órás felügyeletet fog igényelni. Sajnos nekem már csak Ő az egyedüli nagyszülőm. :cry: :cry: Olyan rossz volt amikor benn voltunk. Nem ismert meg. Utólag pedig azt mondta, nem az urammal voltam benn. :cry: :cry: Tudom, hogy nem tehet róla, de annyira elszomorított. A gyerekeket viszont megismerte, már nagyon várta őket! :) :) Most kap egy gyógyszeres kúrát (10 nap), aztán meglátjuk.

Majd igyekszem visszaolvasni, de még nem igazán sikerült. (na majd az esti műszakban)

Voltunk 6 hetesen, minden rendben volt. Levették a kenetet, és megvizsgáltak.

Nálunk a csípőszűrés nem volt nagy szám. Megmozgatták a lábát, majd kiadták a papírt, hogy minden rendben van. (az egész öltözéssel együtt max 5 perc volt) Semmi uh, vagy ilyesmi.

Kicsi Nórit sajnos eléggé megviselte ez a pár nap, most nagyon anyás. Adri is sajnos, és nem mindig fogadja el, hogy a kicsi a kezemben, vagy a mellemen van (általában ilyenkor mindig olyat csinál, amit nem szabad. Tudom, ez a figyelemfelhívás,...stb. Nem is vagyok rá mérges.) Igyekszem együtt megoldani a napot (főleg amikor Nóri is fenn van), eddig szerencsére több sikerrel. Az éjszakánk viszont borzalmas volt. 2-től fenn vagyunk. Mostanában Adri is kijön éjjel, hogy menjek be, és bújjak oda hozzá. Nem egyszerű, mert akkor Nóri is jön, és mindenki felkel, vagy nem alszik. Egyenlőre ennyi a szóf....ból. Nem panaszkodom, megyek ebédelni.

spickey

[quote="madar"][ írta:madarb]Bibi: köszönöm, ha megkérdezed. :)

Süti: passz, nincs ötlet, bízzunk benne, hogy doki bácsi meg fog nyugtatni. :wink:

Éccakások:
:( De örüljünk annak, hogy van már nagyszerű éjszakátok is. :wink:

Lili: Fruzsi :lol:

Móni: egy barátnőmmel közösen rendeltük, de sajnos már megkapta a visszaigazoló mailt, hogy elindították ... kb 8 EUR a futáros csomagküldő, 100 gr-ig ... esetleg, ha valakit érdekel még innen, akkor lehet "közösködni" ... a csajszi telefonon kérdezte, hogy kérek-e én is, és nem jutottam oda, hogy szóljak neked, pedig gondolhattam volna, hogy téged is érdekel ... NE HARAGUDJ!!!!!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar, mindenki edzett, csak kisori aludt a tényleg nagy hangzavarban az ölemben :D

Bibi, évek óta nem festem a hajam, egyszerűen most magától sötétebb lett!!

Picasára nem tudom, mikor néztem be utoljára...
próbálok oda is eljutni, meg ide is feldobni capoiera és függőágy képeket!

floranan

[quote="floranan"]M írta:florananadar, mindenki edzett, csak kisori aludt a tényleg nagy hangzavarban az ölemben :D

Bibi, évek óta nem festem a hajam, egyszerűen most magától sötétebb lett!!

Picasára nem tudom, mikor néztem be utoljára...
próbálok oda is eljutni, meg ide is feldobni capoiera és függőágy képeket!

Flora: bocsi, én voltam zavaros ... csak azt akartam kinyögni, hogy változhat ilyenkor az alapszín, és máshogy veszi fel a festéket is ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...

Akartam kérdezni: ti nem féltek "közösségbe" menni a kicsivel a készülő járvány miatt??? ...

képzeljétek, mit hallottam ma: Ukrajnában nem is H1N1 járvány van, hanem állítólag tüdőpestis :shock: :shock: ... ettől van a hirtelen sok halott, meg a teljes karantén bizonyos régiókban ... hallott más is erről közületek ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Flora......50ml-lefejt tej volt,és mikor feszeng cicin,akkor a nagyja kifolyik a szájából,így onnan nem hiszem sok marad,ezért odaadtam azt az 50 ml -t cumisüvegből,és azt nem tudtam meddig lesz elég,mikor éhezik meg újra,mikor lesz a kövi etetés?remélem érthetően írtam le??

-tabló-van ugye az újszülöttes,és kéne egy olyan,amin 3 hónaposak,mert sztem tök sokat változtak...viszont ehhez mindenkinek kéne fotózni 3 hósan a babóját!!!!

-nem baj ha anya pucér,csak ha látszott volna,akkor kellett volna a 18-as karika

sutimano76

Bibi: semmi gond. :) Akkor majd visszaolvasom, hogy kit érdekelt még itt, Timire emlékszem, meg talán Kata :?: Húúúú, ezt vissza kell néznem. :oops:

Spickey: nagyon sajnálom, ami nagyikáddal történt és tudom, hogy ez az a helyzet, ami nem igazán lesz jobb ... Nóri biztosan érzi rajtad a feszültséget, sőt Adri is ... hatalmas ölelés és simi Neked, sok-sok erőt kívánok és a körülményekhez képest jobbulást nagyikádnak.

Flora: kisori edzett már, pocakodban is ezt hallotta. :lol: :wink:

Mogyoró már 2,5 órája kint alszik a hidegben, néha kimegyek ránézek, de nem bírnék ott állni mellette :oops: :wink:

Ma megrendeltem Julcsi tortáját, amit pénteken az oviba viszünk be és ami itthon lesz. Remélem, a szülinap és hogy ezáltalál kicsit jobban körülötte forog majd a világ simogatja a pici lelkét ... annyira kűzd magával is, mert szereti a hugit és mégis tele van "düh"-vel is ... pedig beszélgetünk erről is sokat, hogy ez sem baj, teljesen természetes érzések ezek ... néha a szívem szakad meg ...

KépKép
KépKép
madar

[quote]k írta:épzeljétek, mit hallottam ma: Ukrajnában nem is H1N1 járvány van, hanem állítólag tüdőpestis ... ettől van a hirtelen sok halott, meg a teljes karantén bizonyos régiókban ... hallott más is erről közületek ???

Brumi,én nem nézek híreket....így szinte semmiről nem tudok,lehetőleg bevásárolni nem viszem Bernit.........igyekszem kerülni vele a tömeget,meg az ismeretleneket

sutimano76

Spickey,sajnálom és kitartás...simisimi.

Madar,Andit is érdekelte a megelőzés!!!!

sutimano76

Bibi: én mióta kevesebbet autózam kevesebb hírt is hallok, itthon nem sokat hallgatok rádiót, meg TV-t is csak reggel a hírek miatt ... szóval ezt még nem hallottam, csak hogy nem azonosították a H1N1-et, de hogy tüdőpestit lenne az még hozzám csak most általad jutott el.
Közösség: de megfordult a fejemben, és biztosan óvatosabbak is leszünk, de azért élni fogjuk az életünket és nem zárkózunk be teljesen, legalábbis most ezt gondolom, aztán majd meglátjuk. :wink:

Süti: én fogok csinálni 3hós fotót és küldeni is fogom. :) Bernikénk mit csinál?

KépKép
KépKép
madar

Süti: kösz :)

KépKép
KépKép
madar

Köszi Madar....majd legfeljebb nézem a születésitablót,aztán nógatok mindenkit!!!!

Kicsi Bernit sikerült elringatnom az autóshordozóban,de kivenni nem merem,mert felébred :( ,remélem nem lesz gerincbaja tőle,elég sokszor szunyál elbenne itthon,mert azt tudom ringatni :?

sutimano76

Mabe,tőled 4 nap múlva kérem a 3 hós fotót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Spickey, sajnálom a nagymamádat!! :( Remélem hamar felépül!

Ja, képzeljétek, csúnyán megint begyulladt a könnycsatornája... szülés után volt olyan, most is, a kis szeme teljesen eltorzult :(
Nem akarok neki megint antibios szemcseppet, most kamillával és anyatejcivel próbálkozunk.

Képek:
Capoirán kisori bealudt, az elején evett, után egy zizzenés nélkül beájult, élveztem!! :D
Függőágy ringása csodákat tesz!!

Kép Edzésen, a gyereket láthatóan érdekli a sport Kép Tegnap este, szoktatás Anyával, Anya hamarabb bealudt Kép Ma már egyedül, félálomban, ásítás vége elkapva, még a sapi is félrecsúszott Kép Végeredmééééény!!

floranan

Zsófitól is jó lenne,de majd megnézem az iwiwen,hátha rakott oda frissebb képet!!!

sutimano76

Ukrajna!

Barátnőm ma írt, mindenki maszkban és kesztyűben van, kötelező abban árulni a boltokban. A tüdőpestist nem említette, de rákérdezek. Kezdek beszarni :roll:

Kép
babcika

De jó képek Flora,eszméletlen jól nézel ki,ez a kép naon tetszik!!!!!Az utsón olan édin tartja a kezét.........megzaba.....

ja megerősödött szőrtüszők-szőrök...barátnőm kozmetikus és vn olyan végleges szőrtelenítő gépe,namár most én lustaságból ,csak 3× 1 alkalomra mentem el,ami arra elég volt,hogy gyengítsen a dolgokon,most is ha már nem lesz ennyire érzékeny akkor azzal gyengítem el a szőrt és utána nem fog fájni a gyanta!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote]k írta:épzeljétek, mit hallottam ma: Ukrajnában nem is H1N1 járvány van, hanem állítólag tüdőpestis ... ettől van a hirtelen sok halott, meg a teljes karantén bizonyos régiókban ... hallott más is erről közületek ???

Brumi,én nem nézek híreket....így szinte semmiről nem tudok,lehetőleg bevásárolni nem viszem Bernit.........igyekszem kerülni vele a tömeget,meg az ismeretleneket

Süti: én is így vagyok: csak a kertbe viszem ki Lottiskát, még a CBA sem megyek vele ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

sziasztok!

egy gyors kérdés, és megyek olvasni:
neis vac-c szuszpenziós inekcióról tudtok valamit mondani? azt mondták agyhártyagyulladás ellen van... kaptam receptet, ha be akarom adatni 3 hónaposan, akkor váltsam ki..de nem tudom, ez ingyenes vagy fizetős? :roll:
na megyek olvasni, és majd jövök vissza képekkel..

KépKép
Kép
scooper

[quote="sutimano76"]K írta:sutimano76öszi Madar....majd legfeljebb nézem a születésitablót,aztán nógatok mindenkit!!!!

Kicsi Bernit sikerült elringatnom az autóshordozóban,de kivenni nem merem,mert felébred :( ,remélem nem lesz gerincbaja tőle,elég sokszor szunyál elbenne itthon,mert azt tudom ringatni :?

Süti, semmi baja nem lesz !!! :) kednőben sem vízszintben fekszik pl ... ;)

Spickey: simisimi ... nagyon sajnálom, jobbulást nagyidnak !!!

Móni: hááát, igen ... de ha nem H1N1, akkor mi ez a sok halott ??? :shock: :shock: :shock: ... és Ukrajna elég közel van ... most visszatérve az összeesküvés elméletre: ha a kormánynak tényleg sok pénze van az oltóanyagban, akkor ez most nagyon kapóra jön ... erre a hírre sokan szaladtak a patikába oltóanyagért ... de ha nem H1N1 (és pedig ezt nem olyan bonyolult kimutatni, miért nem tudják azonosítani ??? ), akkor erre hiába oltatják magukat az emberek ... vagyis: a média tele lesz Ukrajnával egy ideig, és úgy fogják beállítani, hogy ez valószínűleg az új influenza ... csak nagyon kilóg a lóláb ... én az influenzástól nem félek ... a pestis az viszont más tészta ... nagyon más ...

:shock: :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

SCOOP,nem ismerem,de én úgy tudom a kötelező ingyenesbe is van hatóanyag az agyhártagyulladás ellen...itt egy link...ajánlott vizsgálatok rész!!!!
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/fej ... =megtekint

sutimano76

Flora: szerintem is nagyon szép vagy ... jól áll az anyaság !!!!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Mi mentünk tegnap tömegbe... Mert ami az egészséges rendelésen volt! Mi 10.15-re jöttünk ki, pedig a rendelés 1/2 10-ig tart hivatalosan, és még voltak utánunk kb. 6-an. És a rendelő várója kb. 10 nm... Dóra megkapta az oltását, nagyon aranyos volt, egész addig tökre mosolygott, én meg úgy sajnáltam, hogy most elrontjuk a kedvét (mert persze sírt nagyon) ez olyan bizalomveszéses dolog, pedig tudom, hogy kell az oltás.
Utána meg mentünk bevásárolni a hétre, de ott ő végig aludt, és így végig le volt takarva a hordozó.

Mi egyébként szembesültünk az oltassunk-e vagy ne H1N1 ellen kérdéssel, de jobban, mint eddig, mert kaptunk az iskolából papírt, hogy akkor akarjuk-e, hogy oltsák a gyerekeket. Úgyhogy most 1-2 napon belül döntenünk kell. A legnagyobb gondom, hogy teljesen tanácstalanok vagyunk, eddig se voltam se ellene, se mellette. Egyik tábor sem győzött meg...

Astrid

Kép
astrid

húha 2 laptető egy nap........remélem bejön!!!!!!!!annyira jó lenne ha Berni átszokna a 4 óránkénti evésre

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: