A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Ikres sztori:
hát még nem érdeklik egymást. Mondjuk Jázmin nagyon nézegeti flórát, de Flóra nagyívben carja le...
Nem lehet őket kéz távolságba tenni, mert akaratlanul is akkorákat húznak be egymásnak, hogy nekem fáj. Addig vannak egymás mellett, amíg játszunk, aztán mindenki megy külön, mert ha véletlenül az egyik elalszik - én persze tök boldog vagyok tőle- tuti a másik felébreszti egy pofáncsapással és sírunk mind a hárman, hogy miért is négy kezem, hogy mindkét lányt babusgathassam.

Most már egymás után szopiznak, de az elején egyszerre szoptak, de akkor még volt segítségem - most már annyira izgágák egyébként is, hogy leugranának, ha nem fogom őket rendesen. + Jázmin nem szopik, hanem rág, ami plusz élményt nyújt szopi közben.

Majd keresek képet tandem szopiról, de csak a picassara teszem fel, mert nem túl publikus két cicin lógó gyerek + a fejem is tök kómás, mert az még az első hetekben volt, de majd megpróbálok szolidabbat keresni. Bár most belegondolva a fejem még mindig kómás, de azt mondják ez eltart 1 évig is.

t-pk

Sziasztok!

Manó mi a helyzet?

Brumi a képek nagyon jók! Édesek együtt! :lol: Remélem ma jobb éjszakátok lesz.

Süti sikerült hajat mosnod?? A somlóid egyedül rám nem volt hatással? :wink: Nem vagyok oda érte, de jól nézett ki! :wink: Tomi is nemrég fedezte fel a nyelvét és soxor kidugja. :lol: :lol:

Andi tökfejed zabálnivaló! Aha tényleg nem romlott el, bár eddig se volt tökéletes... Visszaállt. Este + éjszaka duma van, de fél 2-től fél 8-ig szunya. Barninak ma jobb napja van?

Peppino enyim Tomi is így működik. :lol: :lol: 5-6 perc után tekereg, húzza a kis testét, nyög és szájában a cicivel "ergődik". Pocakfájás. De szerencsére nem mindig van ez. Sudocrem nekünk nem vált be a pofira.

Lili nálunk is szunya büfi helyett. Horkolás :lol: :lol: :lol:

Dorka , Dorki lehet nem fogja szeretni a havat. A kuty meg tudja húzni a szánkót. :wink: Édes lehetett ahogy bújt.

Kata ortopédia :lol: :lol: :lol: Anno Te kérdezted a pco-ra a gyógyszert? Jutottál vele valamire?

Madar mi ez a millió dolog amit állandóan intézned kell? :shock: Állandóan rohangálsz... bár kicsit irigyellek ám.

Babcika mitől kacsacsőr? :?: :?:

T-pk szuri :( tényleg írhatnál magatokról bővebben! :!: :!:

Kriszti egyetértünk. A legyengült immunrendszer a ludas. És sokan nem is tudnak róla milyen állapotban van a szervezetük és beadatják. Aztán történik a baj. Mert az egyébként is gyenge immunrendszer kap egy élő vírust, amivel már nem tud megbírkózni.
Arról nem is beszélve, hogy a vírusok nagyon gyorsan mutálódnak és a "mutánsra" nem biztos a hatás.
Mi is c vitamin. Nekem a szülésznőm azt mondta, hogy 3-4 ezer mg-ra is szükségem lehet a műtétek miatt. De párom is szedi.

Remélem senki nem maradt ki!

Erika, Astrid, Anna???
bex13

Bex!

Nem konkrétan a kép kacsacsőrű, csak néha hívjuk így!! Ritkán van a nevén szólítva, leginkább ha haragos vagyok, nálunk a néven szólítás Janónál is arra szolgált, egyébként valami "hülyeséget"' mondtunk neki, pl: Janó= Kucsifül, Kudu, stb :oops: Ha Blanki " rosszalkodik" akkor Varga Blankának hívom, egyébként ma "koponyányimonyók" volt. Janó szintén ha rossz akkor Varga János, a kellő hangsúllyal, ezt megszokta és ha az utcán rászólok,hogy Varga János, vagy csak egyszerűen Jánsoka, akkor tudja,hogy változtasson ám a viselkedésén :)

Kép
babcika

Mano????Remélem csak az esti szertartás és manókázás miatt nem jössz.

Kata,oltás :( Amikor egyik csajszi szopik,mit csinál a másik?Pont ezen filóztam,hogy Barni felkel,egyből cicit kér.Vagy ez inkább csak pasikra jellemző ? :lol: :lol:

Kriszti,H1N1 osztom az eszmefuttatást,egyetértek!!!

Timi,kár,hogy nem fotóztad le,amikor Dorka visszavackolta magát :)

Süti,ha már egy órája alszik,én biztos nem mosnék hajat,mert akkor tuti felkel.Rögtön elalvás után :wink:

Brumi,édesek a lányaid.Szeretik a hálózsákot???Nekem is van,de 62-es.Ahogy látom Lottin se 56-os van.Lehet kipróbálom.Hason alvás esetén is jó?

Bex,látod mondtam én,hogy csak szórakozik Tomi :lol:

Lili,bicepszed bírja még Fruzsit???

Enyim gyerek is felkelt egy órája,szopizott,és megint alszik.Lehet virrasztunk Sütiékkel éjszaka???Ha igen,akkor ti jöttök SÜTI,vagy mi menjünk????? :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Gyerekek gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

H1N1
Nem kértünk oltást, pedig mi beleesünk az ingyenesbe...

Ukrajna... én még azt olvastam, hogy nem mutatták ki a vírust...
Vendég

félkezezek....

andi,gyertek ti már tudjátok az utat,ha én mennék,apa itthon maradna aludni,én meg egyedül nem találok oda :? :wink:

sutimano76

Na most csak egy gyors kép, l.egalábbis megpróbálom, hátha ügyesebb lettem. Egy fej nélküli talán belefér... Kép

t-pk

ja és nem mostam hajat!!!!

a mostani csuklásra nem jött be a takaró :(

sutimano76

Kata,nem semmi mutatvány lehetett,te ülsz vagy fekszel???

sutimano76

Itt van anya, foglalkoznom kell vele, bár most ahogy hallom elgügyög valakivel.

Flóra felébredt, apa megy szoba, felvesz... ringat... én mondom neki, hogy most itt van anya, passzolja le neki, vigye le hozzá, erre apa, de akkor el fogja venni ... :cry: apa sír... még jó ketten vannak, csak az a baj, hogy most anya is itt van... lehet hármas ikrek kellettek volna...

na tényleg megyek, holnap írok sztorikat...

t-pk

ülök

t-pk

[quote="v.andi"][ írta:v.andib]Mano????Remélem csak az esti szertartás és manókázás miatt nem jössz.

Kata,oltás :( Amikor egyik csajszi szopik,mit csinál a másik?Pont ezen filóztam,hogy Barni felkel,egyből cicit kér.Vagy ez inkább csak pasikra jellemző ? :lol: :lol:

Kriszti,H1N1 osztom az eszmefuttatást,egyetértek!!!

Timi,kár,hogy nem fotóztad le,amikor Dorka visszavackolta magát :)

Süti,ha már egy órája alszik,én biztos nem mosnék hajat,mert akkor tuti felkel.Rögtön elalvás után :wink:

Brumi,édesek a lányaid.Szeretik a hálózsákot???Nekem is van,de 62-es.Ahogy látom Lottin se 56-os van.Lehet kipróbálom.Hason alvás esetén is jó?

Bex,látod mondtam én,hogy csak szórakozik Tomi :lol:

Lili,bicepszed bírja még Fruzsit???

Enyim gyerek is felkelt egy órája,szopizott,és megint alszik.Lehet virrasztunk Sütiékkel éjszaka???Ha igen,akkor ti jöttök SÜTI,vagy mi menjünk????? :lol: :lol: :lol:

Andi: kezdetektől szoktatom a hálózsákhoz, mindkettő szereti :) ... Lotti csak hason alszik éjjel-nappal huzamosabb ideig, kényelmes neki ... ez egy vékony anyagú zsák, angol Ebayről, itthon is lehet kapni már, de horror ára van:

http://brendon.hu/ProductSearch/browser ... ord=grobag

szóval: ez egy spéci vékony anyag, tehát kényelmesen tud mozogni benne, mégis tartja a baba hőjét, és meleg ... több melegségi fokozat van, ezt mérik TOGban ... Ebayről rendeltem Lottinak, 2 db jött el pkval együtt nem egészen 5 eFt-ért ... de mondjuk ezzel szerencsém volt, olyan 10-15 font körül szokták leütni plusz pk ...

MANÓ merre vagy ????????????????

Kriszti: én is egyetértek H1N1 kérdésben ... csak olyan ijesztő ez az egész picibabával ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bocs Tara. Nőgyógyi :lol: :lol: :lol: bár az 1 óra várakozás :( .
Floranan a képek nagyon jók. Csoki egyre szebb. De rólad is kérünk képet!
bex13

Andi-Süti lehet veletek tartok. Eddig evett-aludt, most ébredt, pocifájás már van. Nemsoká fürcsi és innentől szokott éjszakázni.

Rajtam is már csak 5 kg van a kezdéshez képest. :lol: :lol: Meg az előző + 20. :cry:
Tegnap a doki azt mondta, hogy hormon miatt vannak kiütései ami akár fél évig is eltarthat, de a pirosságon tudunk enyhíteni. Majd meglássuk. Bár a mellkasa jobb lett a körömvirág krémtől.
Délután én is eljutottam dokihoz. Megvizsgált, szerinte odabent már nem lesz gond. Külső sebre közölte, hogy ezt jól megvarrták.... búzakalász. Aszisztens is megnézte én meg mondtam, hogy nem szép, de legalább jól tart. ......legalábbis reméljük.
No később folytatom, Kisnyuszim türelmetlen, éhes. De előtte még fürdés.
bex13

Azoknak akiknek nincs sok pénze játszóra és nem sikerül a sehol lőni:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=68

sutimano76

[b]MANÓ ÜZENETE:[/b]

"Kórházban vagyunk, vizsgálgatják Ákost, de idáig minden negatív.(szemvizsgálat, vérvétel, koponya uh) Holnap EEG. talán okosabbak leszünk. Szorítsatok. Puszi

Manó"

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

Manó: Most olvastam mi van Ákossal, remélem a doki mindent rendben talál. Drukkolok Nektek nagyon!

Doki-kontroll: Örülök, hogy mindenkinek rendben találtak mindent.

Bibi: Ezek a zsákok hány méretet szolgálnak ki egyszerre? Nálunk Andris sokáig hálózsákban aludt, akkor hagytuk abba, amikor már kijött egyedül az ágyából és fejreállt volna benne. Most is ebben altatom Mátét szereti ő is. Csak a gond az, hogy egy-egy hálózsák 2-3 ezer Ft minimum és olyan gyorsan kinövik. Esetleg érdekelne ilyen zsák, ha tovább kitart. És nektek hány Tog-os van? Milyen a hőfok a szobájukban? Mit adsz alá? Betakarod őket pluszban? Bocs a sok kérdésért, de birizgálja a fantáziám. És az az összemosolygós kép :lol:

T-pk: Tandemszopi... De édesek a csajok, ahogy az egyik öleli a cicit... :lol:

Madar, Andi: Irigylem a nyugodt nappalt. Máté ma reggel fél7től 3ig csak annyit szunyókált, amennyit kint voltunk sétálni. Azt se nevezném nyugodt alvásnak, inkább csak pihengetés volt. Így 3ra már semmi sem volt jó, előtte próbáltam velünk altatni a nagyágyon, utána a sajátjában, cumival és nélküle, de semmi sem jött be. :roll: Aztán szopizott, beájult. :)

Kép

Kép
hgrita

[quote="dorkamartini"][ írta:dorkamartinib]MANÓ ÜZENETE:[/b]

"Kórházban vagyunk, vizsgálgatják Ákost, de idáig minden negatív.(szemvizsgálat, vérvétel, koponya uh) Holnap EEG. talán okosabbak leszünk. Szorítsatok. Puszi

Manó"

Annyira drukkolok Nektek, Manó! Megy a sok-sok pozitív energia kicsi Ákosnak és Neked is. Mírának pedig sok-sok simi Anya nélkül...

Kép

Kép
hgrita

[quote="dorkamartini"][ írta:dorkamartinib]MANÓ ÜZENETE:[/b]

Manó"

Drukkok mennek!!!!!!
Vendég

Manó drukk még mindig!

t-pk

Most csak Manó miatt jöttem, ne haragudjatok. Manó millió drukk ++++++++++++++++ Kép

KépKép
KépKép
madar

Manó drukkolok még mindig! ++++++++++++++++++++++++
bex13

Már volt szó a fogamzásgátlásról.... Szeretnék ötleteket. Tanácsot.
Gumit egyikünk sem szeretne...Nekem írt fel a doki magától tablettát. Kérdeztem a pco-t, meg hogy ettől nem fogok-e hízni. Ne egyek sokat és akkor nem fogok. Alig eszek. :twisted: :twisted: szeretem a dokit, de ő sem hisz a "pco elméletben". Nagyon sok doki nem is tudja, hogy létezik ez a betegség. Nem tudom mi lesz.
A prospektustól belelkesültem, tök jókat ír. A betegtájékoztató meg az ellenkezőjét. Mellékhatások: libidócsökkenés, vérzés, súlygyarapodás, méhen kívűli terhesség is kialakulhat meg sok más, de ezek elég durvák. :shock: :shock: Találtunk egy fórumot, mindenkinél vérzést okozott, van akinek fel is írtak vérzéscsillapítót is. Végül is tuti fogamzásgátló. Libidócsökkenés. Ha meg menne a dolog, akkor mégse lehet, mert vérzel. Van aki egész hónapban csak 4 napig nem. Mindez 6600 Ft. Ja és sokaknál csökkent a tej mennyisége. :? :?
Szóval tanácstalan vagyok. Amilyen szerencsém van tuti az első alkalommal teherbe esnék, holott idáig 4 évig semmi. Kistesót meg szeretnénk ??????, de nem most. Még egy műtétet (megszakítást) nem bírna ki a szervezetem, babát meg a méhem és a hasfalam.
Férfi fogamzásgátló? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
bex13

Manó,nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen

sutimano76

A 2 legfontosabb dolog most,aztán majd napközben jövök:

Manó: ???????????????

Vera: nagyon boldogszülinapot kívánok Neked.
És ha most lenne időm képet tölteni, most ide töltenék egy hatalmas virágcsokrot, de most rohannom kell. ... azért gondolatilag küldöm ám. :D

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Manó+++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Vera, én nem tudtam, de annál nagyobb szeretettel kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Bex, gyógyszerrel kapcs nem jutottam még sehova, pedig kéne. Be kéne jelentkezni a dokihoz. A baj h szopi alatt nem javasolják a szedést(addig meg elszáll az inzulinom), pedig én már olvastam azt hiszem angol tanulmányt h nem árt a babánk.
Spirál? Most van egy hormonális spirál, állítólag jó! Gyógyit hagyd a fenébe.

Tara, örülök h minden rendben!! :D

T-pk, tandemszopi csúcs! 3-as ikrek :lol:

Brumi, édesek a lányok, annyira arik együtt! Mi az a homeos szer??

Babcika, kacsacsőr :lol: :lol: , édes Blanka a képen!!! Hány kiló? Olyan husisan néz ki. megnyunyorgatnám! Dühítő, h mi döntsük el melyik terpeszpelus jó. Miért nem egy van csak ami tuti?! :roll: Minden rendben lesz a kontrollon!

Én megzöldülök a pampers pelenkától, ma reggel 2* öltöztettem át őfelségét, mert 2*jött ki a kaki belőle. Azt hiszem eddig a liberó vált be, még kipróbálom a dm-set, meg a tescosat. Valakinek nem kell 2-es pampers??

Kép

Kép
kata05

Manó mi is nagyon szorítunk Ákinak!!!!

Bex!

Mirena méhen belüli hormonális fogamzásgátló. Nekem nagyon bejönne, csak az ára sokk, 44.000Ft., bár 5 évig jó, és a megbízhatósága = elkötésével, csak ez helyreállítható. Nem az egész szervezetet bombázza hormonnal, csak helyileg hat, így nem hízlal, és a vérzést 1-2 naposra csökkenti, vagy meg is szünteti, tehát, ha feltételek adottak akkor hamar visszahozza az árát, hiszen sem bogyóra, sem gumira, sem pedig tamponra,betétre nem nagyon kell 5 évig költeni. Ha a rákszűrésem jó lesz ,és már nem lesz sejteltérés, akkor én összespórolom rá!

Kép
babcika

Jobbreggeltet!

Manó +++++++++++++

Vera Isten éltessen
Kép

Bex,én is félek,hogy nehogy szoptatás alatt teherbe essek.Kedden megyek 6 hetes ellenőrzésre,én szerintem megint spirállal fogjuk megoldani.Barni előtt is az volt,és én meg voltam vele elégedve.

Rita,remélem estére kellően elfáradt Máté,és nyugis éjszakátok volt.

Brumi,nekünk is van kettő hálózsákunk,de méret szerint 62-es és ezért nem próbáltam még Barnit abban altatni.Na majd ma.

Én virrasztottam.Kettőkor evés után tisztában kellett tennem Barnit,mert tiszta pisi volt,és fél 5 ig szórakoztatott műsorral egybe kötve.Először beszélgettünk,nevetgéltünk,csuda pofa volt,utána pedig nyűgizett.A végén babakocsiban aludt el,és most fél 5 óta alszik.
Tegnap este pedig a nagy kádban fürcsizett anyával,mert a kicsiben üvölt.A nagyban volt pici nyugi cici,és utána boldogságban lubickolt a sok vízben.Érdekes mutatvány volt,de végre jól kiáztattam a gyereket,mert eddig villámfürdés volt a sírás miatt.
Kép

Kép
v.andi

Kata!

Mi egy fogigátlóra gondolunk!

Blankika nyuszipofi 5900 gramm és 59-60 cm. Ott azét nagyon husi, mert rosszul fektettem le és össze volt szorítva a tokája :D

De attól még husi élőben is, csak nekem azért nem,mert Jancsi fiam sokkal pufibb volt, meg most a kis keresztlányom is :D

Teszek én is képet:

Tegnap:

Kép

Apa második műszak:

Kép

Kép
babcika

Babcika,igen,ezt ajánlgatják most a dokik,de szoptatás alatt ezt sem

Szoptatás
A levonorgesztrel (LNG) napi adagja és plazmakoncentrációja alacsonyabb, mint bármelyik egyéb hormonális fogamzásgátló módszer esetében. A LNG koncentrációját szoptató anyák anyatejében határozták meg. A korlátozott tapasztalatok miatt a Mirena nem ajánlott első vonalbeli fogamzásgátló módszerként a szoptatás ideje alatt.

Forrás: http://www.aranykezrendelo.hu/mirena/

Kép
v.andi

Blanki cicc nagyon édes.Olyan szép kis pofija van.Jancsika tényleg még husisabb volt????Zabbantás :)

Kép
v.andi

Vera!

nagyon boldog szülinapot!!

Bex, Andi!

Édesek a fiúk! Én nem merem bevenni a kádba magamhoz, félek kicsúszik! De mi imádjuk a kis rózsaszín kádunkat, ki sem jönnénk belőle :D

Képzeljétek, tegnap sokkot kaptam, mikor apuka elmesélte, hogy majdnem leszakadt a mutató ujja. Szerelt valami csidicsoda mercit és a zár ami valami hidraulikus izé rázárt az ujjára, az volt a szerencséje,hogy gyorsan ki tudta fordítani a csontot, így csak a bőrt és husit nyomta tovább azt meg kitépte belőle, hát nem lehetett szép látvány utána, de estére elfogadható lett, mire megmutizta. Ja és semmi elsősegély stb, mert az neki nem kell. Csak úgy szabadon vannak a sebei mindig. Közölte, hogy " Nem ájultam el, a két szülés megedzett!!" Egyébként a vér látványától főleg ha sajátja mindig elájult régen. :D

Kép
babcika

Igen Andi!

Én valahogy mindig elfelejtem a szopit, mert én sajnos nem tudok, nekem már meg is jött egyszer :roll:

Mutizok Janóról egy képet, nem túl jó a minőség, csak hogy lássátok a pufiságát :

Kép

Kép

Kép

Kép
babcika

Nagyon édes Janó!Kép
Sztem ő másképp volt husis,olyan pasisan pocakos :lol:

Kép
v.andi

Jól látod Andi!

Első karácsonyos vonalzód nagyon jó, olyan tuti,hogy már itt a karácsony, emlékszem Janóval mennyire vártuk, de olyan soká jött el, mert ő februári!

Hamár Janó képek, ha nem baj mutizok még egy-kettőt :

Kép

Kép

Kép

És befejezem mostmár :D

Kép
babcika

Sziasztok!

Jaj Manó, drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babcika: nagyon drágák a gyerekeid !!! ... akár mennyi képet szívesen nézek ;) ... részemről jöhet még :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Mindenkinek köszönöm a gratulációt! a legszebb ajándékom itt mosolyog mellettem!
Várjuk apát, hogy elvigyen minket az első szurira :( , kicsit félek tőle, nem szeretem a tűket, biztosan apa tartja majd míg megszúrják.

Manóékról van már valami hír? Biztosan minden rendben van!!!!

Képek szuperek, de ezt már nem is kell írnom.

KépKép
Kép
s.vera

Tejeskávé: márcsak azért is kellene, hogy minnél többen gyertek hozzánk, hogy tudjak mindenkinek csinálni ebből a latte-ból. :wink:

Kriszti: ezek szerint Te már belevágtál a 90 naposba. Ügyes vagy, simi. :)

Kata- ortopedia: Lőrinc nagyon ügyes volt. :D
Nekem a Huggies jött be nagyon. :) fotó - megzaba :)

Bibi: naon jók a képek a lányokról, két utolsó a kedvenc (egymásranézős és Lilla apaika cipőben). :lol:
Homeos bogyót már megrendeltétek? Esetleg lehetne csatlakozni?

Süti: nálunk is sok nyelvdugdosás van. :lol: és volt alvás éjjel? Kórságod?

Babcika:
Blanki kép. :D
na, milyen volt az éccaka?
Apa ujja: jajjjj! :( a lényeg, hogy nem lett nagy baj :)

Bex: rohangálás? segítek apa cégeiben, dolgaiban, plussz próbálok vmi saját vállalkozást is beindítani, plussz itthoni dolgok, család. :wink:
Doki: de jóó, hogy minden rendben bent :) seb remélhetőleg az is idővel szebb lesz.

Andi: volt alvás? ... most már tudom, most olvasom :(, esti fürdés, fotó :)

t-pk: tandem szopi :lol: csak emelgetem a kalapom :D

Rita: azért nálunk is váltakoznak, hol nagyon jó napunk van, hol rosszabb, de most pár napja nem panaszkodhatok. :wink:

Fogamzásgátlás: nekem is Mirena-t ajánlott a doki :wink: de tényleg drága :(

KépKép
KépKép
madar

Vera: ne félj!!! minden rendben lesz, gyorsan túl lesztek rajta és akkor lehet utána ünnepelni. :D

Manó: ??????? ++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
madar

most hallottam a tv-ben, hogy a legújabb kutatások szerint a probiotikum használható megelőzésre, immunerősítése kisgyerekeknél, a kutatások azt mutatták, hogy pl. enyhébb lefolyású az influenza, gyengébbek a tünetek. :?:

KépKép
KépKép
madar

bibi - meglőzéses homeos - csatlakozok én is!!! ha lehet

manórol még nincs hírem.... de szerintem még idő amíg elvégzik a vizsgálatokat....
addig is...++++++++++++

KépKép
dorkamartini

Madar!

Éjcaka 21.30-4.45-ig szunya, kaja, cumi 8.00-ig szunya, kaja, és ismét szunya van. :D Pedig most jobb lenne ébren lenne,mert mennem kellene ügyintézni vele, és jobb lenne ha séta közben aludna, de azt már nem fog szerintem. :(

Kép
babcika

Megelőzés engem is érdekelne :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
babcika

Tegnap el is felejtettem írni!

Egy anyuka mondta,hogy megnézte otthon a gyógyszereit, és volt neki egy doboz 2 éve kapott gyógyszere, és rá volt írva hogy mik ellen jó, és megtalálta a H1N1-et is közöttük, pedig akkor még nem is volt :shock: , hát nem tudom igaz e, de elég furcsa :!: :?:

Kép
babcika

jó reggelt...

éccaka,az elalvás katasztrófa,de aztán aludtunk olyan 23-8.30-ig 3 szopival-éjfél-4-és negyed7 körül....

Manó,remélem lassan jelentkezel a jó hírekkel,hogy minden ok.

képek.....nagyon cukik....

Andi,ez a kép :lol: majdnem... :arrow: Kép

sutimano76

hol vannak a adataink a picasan? heelp please

KépKép
dorkamartini

Vera...Boldog Szülinapot!!!! Kép

sutimano76

Timi.....másét a profilon a vonalzó alatt,saját fent kisablak lenyit,és ott a profilon tudsz változtatni

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: