Móni, szépeket írtál Zsuzsinak. Szurkolunk neked is, hátha egyszerre lesztek bent

Klassz, hogy már így megszoktátok az új lakást. Biztos nagyon jó lehet, ha ilyen hamar természetes az ottlét.
Vick, teljesen együttérzek veled. Ne félj, pár napnál már nem lehet több. Bármikor beindulhat Vince tényleg. Én is türelmetlen vagyok Blanival: pl. ma cipőhúzásnál, egyszerűen annyira béna vagyok, (se hajolni, se guggolni, de még ülni sem tudok rendesen a földön) hogy nem tudom felhúzni, ő meg ilyenkor nem segít, sőt ellentart. Aztán nem tudott bemászni a kocsiülésbe, emelgetnem kellett, holott nem bírom....és csupa ilyen hétköznapi jelenetek, amik természetesek és fene se gondolná, hogy problémát okozhat. Szegény kicsik, mit tehetnek erről...
Mangora, nem semmi, amit ki kell állnod. Tudom, már írtam,hogy csak hallomásból ismerem a szitut, de Anyu és a Nagynéném is hasonló jelenetekről számolnak be Nagypapival kapcsolatban, és mindig totál kiakasztja őket. Biztos belépőd lesz majd a Menyországba, hogy bevállaltad ezt a nehéz feladatot.

Hidd el, Nagyi is imádni fogja Marcit.
Dorka, nem mondod, hogy még mindig dolgozol! Kérdeztük már, hogy mit? Könyvelés rémlik... (bocsi, ha már írtad, tudod a kismamafeledékenység...)
Enikő, a gyes témában még jelentkezek...
Ne is mond, én is ettől félek, hogy időben beérjek. A doki még rátett egy lapáttal, mikor azt mondta, hogy ne sokat gondolkozzak az indulással...(méhnyak elsimulva, méhszáj teljesen nyitva...) Nekem most az a parám, hogy mi van, ha az enyhébb fájásokat átalszom, és csak arra ébredek, hogy pl. 3 perces. Na nem mintha olyan jól aludnék mostanság...
Kriszta, nálunk is készenléti állapot van, hiszen Blankit is rá kell bízni valakire (konkrétan Anyura), így ha megy valahová, mindig csekkolnom kell, hogy elérhető-e, méghozzá gyorsan. Remélem, hogy még holnap estig nem lesz semmi, akkor érkezik Apa. Nektek meg szurkolok, hogy Anna induljon be

Ti meg Vickkel lehetnétek együtt bent
Kata, valamilyen szinten természetes az aggódás és még a sírdogálás is hozzátartozik ehhez az időszakhoz. Párod tényleg aranyosan vígasztalt
Akkor majd várjuk tőled a híreket

Izgi, akkor holnap egy baba már tuti, de én úgy érzem, hogy nem csak egy lesz
Van, aki pár óra alatt teljesen kitágul...szóval nem jelent semmit az sem...
Igen, határozottabban jobb magnézium nélkül
HuSzilvi, köszönöm az infókat. Nahát irodanézés...A csilisbab jól hangzik, én is rámozdultam, de aztán végül letettem róla.
Ezek a fájások nagyon készülődésnek hangzanak
Kajcsi: Nekem is Anyu elvállalta, hogy továbbra is főz, amíg Bíborka nagyon kicsi, a menüt viszont ki kell találnom, szóval szívesen olvasgatom, amiket írtok.
Ami eszembe jutott, hogy esetleg tésztához szószokat lehet még fagyasztani (milánói, bolognai, zöldségszósz stb...) Nekem szokott még itthon lenni fasírtgolyó, mert Blani nagyon szereti, és ha nem eszi meg a kaját, akkor 8 perc alatt ki lehet sütni.
Hihetetlen, hogy Edináék meg már mennek is haza holnap. Alig várom a képeket, remélem, hogy beszámolóra is lesz ideje
Jó éjt mindenkinek,
Reni