sziasztok!
mi végül nem tudunk menni Mazskáékhoz, több okból kifolyólag sem

sajnálom nagyon...
Andi, huh, hát erre nem számítottam

kívánom, hogy sikerüljön rendezned a lelkedben ezeket a dolgokat! és találjon rád az igazi szerelem!!! a lányoknak is jobb így, hidd el, mint egy rossz kapcsolatban! fel a fejjel!!!
Dia, ez a malackás kép! iszonyat édes! szegényke! sajnálom ám...
Ritus, édes a kispasid! nagyon izgis már így közel a finish-hez! nem?
nálunk ez a szeparációs félelem még sosem jött elő! gondolom, hogy köze van ahhoz is, hogy mennyi ideig szopizik a baba!? vagy!? az én gyerekem ma is a szomszédban volt, kis szerelmének apukájával, mert mi az anyukájával elszaladtunk itt Miklóson egy boltba. de kb. fel sem tűnt neki, hogy nem vagyok ott, pedig ők nem is rokonok... szóval ez valahol nagyon jó, nem fáj a szívem érte, ha muszáj otthagynom valahol! mondjuk általában nagyik vigyáznak rá!
nem akarlak már fárasztani titeket magammal, de a lényeg, hogy még mindig nem jött meg kb. sehogy. teszteltem reggel, de negatív lett. beszéltem a dokimmal. ő meg behívott egy hcg-s vérvételre! délután, ha kel Beni, megyünk anyóshoz, és megyek a klinikára! ha nem terhesség, mert szerintem nem az, akkor sem normális, hogy napok óta barnázgatok, néha vérezgetek, de semmi igazán mensis jellege nincs a dolognak... :S
szerintem prevenár témában Niki mondja jól... emlékszem, hogy anno, mikor 2 hósan voltunk az oltáson, akkor dokinéni mondta, ha megvárjuk, hogy 7 hónapos legyen, akkor kevesebb oltást kell kapnia. szóval ő vitte a sok-sok lóvét!
Barbi, Eninek gratula az ötöshöz! ügyes csajszi! na meg Dönci! és hogy hívja magát a fiatalúr!? kimondja végig, hogy Dönci? vagy?
Lei, kitartást a két gyerkőchöz!!! amúgy milyen melót tudsz otthonról csinálni? levelezések!? és akkor most már nem gyeden leszel!?
velünk kb. ezek vannak! amúgy meg kaptam tegnap egy új mobilt, amit ma már viszünk is vissza...

kicsit félretájékoztatott a csajszi a boltban, és a fele motyó nincs is hozzá, mint amit elmondott, és amúgy a jótállási jegyen is feltűntetett... no comment!