Breki!
Igen, én is sokkal inkább anyagi érdekeket látok emögött, mint irtsukkianépességet-mozgalmat! Már az is évek óta tudható, hogy a rákos betegségek zöme gyógyítható a vitaminok kölünböző arányaival, és ez a tudás a kutatók bírtokában is van, csak érdekes módon az ezzel foglalkozó tudósok vagy meghaltak, vagy hirtelen "elvesztették az érdeklődésüket" a témában

.
Lorca!
Szerintem Dodiét nem lehet felülmúlni
Az is valami

.
Breki!
Abszolút nem vonom kétségbe, hogy a te anyósod még durvább, sőt nagyon örülnék, ha nem lennék dobogós ebben a versenyszámban

, de én bármit megadnék érte, ha az enyém csak a szomszéd faluban lakna!!!! Hidd el, annál, hogy két házzal lakik odébb, már csak az lehetne rosszabb, ha ideköltözne (

elválnék!). Szerintem még a legjobb fej anyósból/anyából is sok egy idő után ilyen közelségben! Anyuval sem lennénk ilyen jóban, ha a szomszédban lakna, pedig bárcsak házat cserélnének

!
Ha messzebb lakna, időnként találkoznánk, panaszkodna egy sort, én kedvesen bólogatnék, hazajövünk és kész. Komolyan, semmi vita nem lenne köztünk, de így

! Eleinte elmeséltem neki rólunk ezt-azt, de mindig visszaélt vele

! Így most már nem mondunk semmit, de akkor meg kitalál

! Mondom, hogy bolond! Megmondta a doki a kórházban, hogy kezeltetni kell!!! És ezt ő is belátja, de nem megy orvoshoz, mert akkkora mártír, hogy Ő meg ennek a szónak a definíciója

.
Orsi!
Hihhetetlenül cuki

! Énnnn is akaroooooook egy copfos kislány iiiiis

. Mondjuk Botondnak is lehetne csinálni, de talán nem kéne

. sztem az is elég volt neki, hogy rápróbáltam azt a balerínacipőt, amit a barátaink kislányának vettünk

.
Én is gondolkodom a hajvágáson, mert Bobó haja már olyan hosszú hátul, meg oldalt hogy félek, hogy odapatentolom. Le is fogom neki mérni a hosszát

.