Halihó mindnekinek!
Nagy cuppanós puszi Nektek, hogy támogattok és mellém álltatok!
Ennek ellenére sajna marad minden a régiben. Úgy néz ki, a dokinőnek nagyon sok a betege, szóval lecsúsztam erről... Ráadásul lehet a sok idegeskedés miatt, de tegnap egész nap nagyon fájt a hasam,, szinte menni sem tudtam ha megmozdultam már beszúrt és eléggé megijedtem. Így még ha fáj is beismernem, jó,ha a közelben van egy doki, akire számíthatok. Beszéltem a fogadott szülésznővel és kiderült, hogy ő a főnővér az osztályon így pénteken, amikor NST-re megyek megbeszéljük a részleteket, de szerencsére nagyon készséges volt és ő megteheti, hogy bizonyos dolgokat szabadabban kezeljen mint mások...

Ráadásul nagyon csípik egymást a dokimmal és szeretnek együtt dolgozni. Szóval tervezek a jövőheti kontrollon egy elbeszélgetést a dokival, mert most jobban utána kérdezve megtudtam, ő is az újítók közé tartozik, ezért sokan nem kedveleik az öreg dokik közül...

(Gondolok itt a gátvédelemre) Benne pedig teljesen megbízom, a kórházi körülményeken meg majd csak túllendülök valahogy . Úgyhogy megpróbálom ebből kihozni a legtöbbet, amit csak lehet. Lényeg, hogy a következő bébinél már okosabb leszek és időben intézkedem!

Ráadásul apa megígérte, hogy vagy az Istvánba vagy magánklinikán fog történni a dolog, és minden maradéktalanul úgy lesz, ahogy azt én szeretném! Drága ember!Annyira Imádom!!!
Az azért érdekes volt, hogy a dúla, amikor meglátott és meghallotta, hogy még 28 napom van hátra, sejtelmesen elmosolyodott és csak annyit mondott:annyi biztos nincs már!

A próféta szóljon belőle, mert már eléggé szenvedek! De már kimostam a színe srucikat , ma jönnek a fehérek és a vasalás! A kiságyunk is érkezik ha minden igaz a hétvégére!
Pumi, kérdezted parketta vagy padlószőnyeg. Szerintem parketta, mert a padlószőnyeg nagyon megfogj a port és nehogy ez okozzon érzékenységet a gyerkőcnél, ami amúgy lehet soha nem jönne ki rajta, de az nagyon nem egészséges.
Gio, meghalok a kis pasiért, annyira édes!!!!!

Csatlakozom Spritehoz, én is úgy tudom, hogy ezeket a homeós bogyókat ráér szülés után szedni, akkor viszont ajánlott.
Én már elkezdtem a málnalevélteát, és nekem nagyon fincsi, remélem annyit is használ, amilyen jóízzel iszogatom!
Kata gratula a kishercegekhez, szép méretesek. Így tovább a cseperedéssel, most már nem lehet semmi probléma!
Nóna, sajna nem tudok túl okosat mondani ezügyben, mert én nem számolom, csak figyelgetem egész nap, mert hál Istennek kicsibabám eléggé aktív és szinte egész nap mocorgás van bent.
Jaj, ma voltam az utolsó laboron és nem voltam szívbajos felvettem a kis maszkomat,ahogy beléptem az SZTK-ba... Mindenki úgy nézett rám mint az ufóra, de leszarom! Amúgy szinte az összes ott dolgozón van maszk, szóval az egészségügyi intézményekben úgy látszik már elrendelték.. Persze ennek ellenére eszükben sem volt előbb behívni mint bárki mást.....
Azon gondolkodtam még, hogy az ok, hogy kismamaként én nem oltatom be magam, de mi van ha már megvan a baba? A szoptatós anyukákról senki nem beszél!

Az ok, hogy a csaalád többi tagja beoltatja magát, de mi nem leszünk védve és a baba sem???
Csajok! Immunerősítésre nagyon ajánlják a homoktövis szörpöt! Fincsi és igazán hasznos! Ha gondoljátok próbáljátok ki, tényleg jóóóóó!

Na jó most már lelövöm magam!
Puszi mindnekinek